bugünkü ganimetlerim...Eki Görüntüle 473264 kelebek desenli organik eldiven,şapka,önlük,patik setim ....11 lira
Eki Görüntüle 473265 yazlik smokin badimiz ...7 lira
Eki Görüntüle 473266 pala bıyık yazlık badimiz...7 lira
Eki Görüntüle 473268 yazlık süper bebek badimiz...8 lira
Eki Görüntüle 473274 raoc starı atletimiz....6 lira
Eki Görüntüle 473275 penguen şapka,eldiven,tulum ....16 lira
Eki Görüntüle 473276 buda bambu havlum yumuşak olduğu için bebişim için de kullanırım....9 lira
hepsi şahane yakışıklı oğlun güle güle giysin kaç aylık alıyorsn ?
bugünkü ganimetlerim...Eki Görüntüle 473264 kelebek desenli organik eldiven,şapka,önlük,patik setim ....11 lira
Eki Görüntüle 473265 yazlik smokin badimiz ...7 lira
Eki Görüntüle 473266 pala bıyık yazlık badimiz...7 lira
Eki Görüntüle 473268 yazlık süper bebek badimiz...8 lira
Eki Görüntüle 473274 raoc starı atletimiz....6 lira
Eki Görüntüle 473275 penguen şapka,eldiven,tulum ....16 lira
Eki Görüntüle 473276 buda bambu havlum yumuşak olduğu için bebişim için de kullanırım....9 lira
Hepsi çok güzel güle güle giysin olgusun canım vadilere bayıldım çok farklı fiyatlarında çok uygun.tulumun aynısından teyzosumuz bize almış gecen hafta verdi pembesi birde Yelek almış
çok güzelmiş canım güle güle kullanın....inş. senın yaramaz arabada durur....bizede şöyle beleşe veren yok ki hiç...begenmeyiz diye mi korkuyolar ya....ıkı tane abım var ıkısının de çocugu kocaman oldu hiç teklif etmediler....ne varsa kız kardeşlerde var.....elin kızı işin içine girince değişiyo...garibim ablam teee yurtdışından uğraşıyo bişeyler göndermeye doğmadan bebeğe para gönderdi....kızlar bı tanıdıgımız bebegı ıcın araba almıs ama bebek arabada durmuyomus arabayı bana yolladı bende begendım bebek arabamız beleşe geldı yanı resmını ekloıyorum
Eki Görüntüle 474556
hepside çok tatlı en çok poposunda figür olana bayıldım...
kızlar bı tanıdıgımız bebegı ıcın araba almıs ama bebek arabada durmuyomus arabayı bana yolladı bende begendım bebek arabamız beleşe geldı yanı resmını ekloıyorum
Eki Görüntüle 474556
Güle ,güle kullan canım.çok güzelmiş, rahat ve kullanışlı gözüküyor..
bana yolladı ıste bende baktım gercekten kullanılmamıs yıpranmamıstı ıcıme sınmese daha cok ıhtıyacı olan bırıne verırdım ama kullanıslı özellıklerı de ıyı tesekkur ederm
Arkadaşlar ben kendimi kötü hissettim buraya bakınca. Ne güzel şeyler almışsnız . Maaşallah.
Ben de 23 haftalık hamileyim daha bir çöp bile almadım. İlk oğlumda da yedinci aydan sonra almıştım. Toptan alışveriş.
Ama sizinkileri görünce imrendim. Ben de almaya başlayayım bari
kızlar bı tanıdıgımız bebegı ıcın araba almıs ama bebek arabada durmuyomus arabayı bana yolladı bende begendım bebek arabamız beleşe geldı yanı resmını ekloıyorum
Eki Görüntüle 474556
kızlar dedemiz beşik aldı bize ben çok beendim tayinciyiz biz park yatak almak istedim bende oğluşumun tahtı :))
Eki Görüntüle 475346
bebek çantam :))
Eki Görüntüle 475359
bunlarda bebişimin cicilerinin bir kısmı çekmeceye yerleştirmiştim tek tek fotoğraflarını çekmek zor geldi azda olsa gözüküyor :))
Eki Görüntüle 475362 Eki Görüntüle 475371
kızlar dedemiz beşik aldı bize ben çok beendim tayinciyiz biz park yatak almak istedim bende oğluşumun tahtı :))
Eki Görüntüle 475385
Eki Görüntüle 475359
bunlarda bebişimin cicilerinin bir kısmı çekmeceye yerleştirmiştim tek tek fotoğraflarını çekmek zor geldi azda olsa gözüküyor :))
Eki Görüntüle 475385
Eki Görüntüle 475359
Fatoscum cok güzeller güle güle kullanınn..
Bunlarda bitanecik torununa annecigimden ;
pembiş pembişşşşş
Eki Görüntüle 475392
taytlar mı gicek benim kızım yaw yirim onu
Eki Görüntüle 475393
fırfırıklı badimiz
Eki Görüntüle 475394
vee pike takımlarımız;
Eki Görüntüle 475395
Eki Görüntüle 475396
Eki Görüntüle 475397
Eki Görüntüle 475398
şimdilik bu kadarcıkkkkkk
Fatoscum cok güzeller güle güle kullanınn..
Bunlarda bitanecik torununa annecigimden ;
pembiş pembişşşşş
Eki Görüntüle 475392
taytlar mı gicek benim kızım yaw yirim onu
Eki Görüntüle 475393
fırfırıklı badimiz
Eki Görüntüle 475394
vee pike takımlarımız;
Eki Görüntüle 475395
Eki Görüntüle 475396
Eki Görüntüle 475397
Eki Görüntüle 475398
şimdilik bu kadarcıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?