2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

bugünkü ganimetlerim...Eki Görüntüle 473264 kelebek desenli organik eldiven,şapka,önlük,patik setim ....11 lira

yazlik smokin badimiz ...7 lira

pala bıyık yazlık badimiz...7 lira

yazlık süper bebek badimiz...8 lira

raoc starı atletimiz....6 lira

penguen şapka,eldiven,tulum ....16 lira

buda bambu havlum yumuşak olduğu için bebişim için de kullanırım....9 lira

hepsi şahane yakışıklı oğlun güle güle giysin kaç aylık alıyorsn ?

hepsi şahane yakışıklı oğlun güle güle giysin kaç aylık alıyorsn ?

badiler 12-18 ay yaza giyer diye alıyorum hem bez çeker hemde çamaşır kurutma makinesinde küçülürse diye büyük aldım...

tulumu 6 yada 9 ay aldım onu kışa giyecek inşallah....

Hepsi çok güzel güle güle giysin olgusun canım vadilere bayıldım çok farklı fiyatlarında çok uygun.tulumun aynısından teyzosumuz bize almış gecen hafta verdi pembesi birde Yelek almış

Hepsi çok güzel güle güle giysin olgusun canım vadilere bayıldım çok farklı fiyatlarında çok uygun.tulumun aynısından teyzosumuz bize almış gecen hafta verdi pembesi birde Yelek almış

saol canım beraber giydiririz artık....

kızlar bı tanıdıgımız bebegı ıcın araba almıs ama bebek arabada durmuyomus arabayı bana yolladı bende begendım bebek arabamız beleşe geldı yanı resmını ekloıyorum

çok güzelmiş canım güle güle kullanın....inş. senın yaramaz arabada durur....bizede şöyle beleşe veren yok ki hiç...begenmeyiz diye mi korkuyolar ya....ıkı tane abım var ıkısının de çocugu kocaman oldu hiç teklif etmediler....ne varsa kız kardeşlerde var.....elin kızı işin içine girince değişiyo...garibim ablam teee yurtdışından uğraşıyo bişeyler göndermeye doğmadan bebeğe para gönderdi....

hepside çok tatlı en çok poposunda figür olana bayıldım...

Güle ,güle kullan canım.çok güzelmiş, rahat ve kullanışlı gözüküyor..

bana yolladı ıste bende baktım gercekten kullanılmamıs yıpranmamıstı ıcıme sınmese daha cok ıhtıyacı olan bırıne verırdım ama kullanıslı özellıklerı de ıyı tesekkur ederm

bana yolladı ıste bende baktım gercekten kullanılmamıs yıpranmamıstı ıcıme sınmese daha cok ıhtıyacı olan bırıne verırdım ama kullanıslı özellıklerı de ıyı tesekkur ederm

ne şanslısın ne güzel olmuş bencede çok yıpranmadıysa kullanabilirsin...

canım ben de öyle karar vermiştim ama dayanamıyorum.. gördükçe alıyorum

oohhhh ne şanslısın canımmm gayet güzelmiş...

kızlar dedemiz beşik aldı bize ben çok beendim tayinciyiz biz park yatak almak istedim bende oğluşumun tahtı :))

bebek çantam :))

bunlarda bebişimin cicilerinin bir kısmı çekmeceye yerleştirmiştim tek tek fotoğraflarını çekmek zor geldi azda olsa gözüküyor :))

Son düzenleme:

park yatak görünmüyor canım...

maşallah hepsi çok güzellerrr... güle güle kullansın oğluğun inşallah.

bende bu park yatakalrdan almayı düşünüyorum ama kararsızım...çok kocaman geliyo gözüme cibinliği felan aşırı büyük duruyo...göz yorar mı sürekli?...bide beyaz kullanışlı olur mu? ....güle güle kullanın....sen görüp mü aldın? kaça aldın?....karar versem hemen alıcamda karar veremıyom ne arabaya ne yatağa....

oy oyy yerimm ya her bişiside alınmsss çok tatlıı güle güle kullansın inş.

çok beğendim park yatağıda çok şirin,

Fatoscum cok güzeller güle güle kullanınn..

Bunlarda bitanecik torununa annecigimden ;

pembiş pembişşşşş

taytlar mı gicek benim kızım yaw yirim onu

fırfırıklı badimiz

vee pike takımlarımız;

şimdilik bu kadarcıkkkkkk

oy kuzummm çok tatlıı yerim senin kzınıı ama ben haaaaaam yapar teyzesi onun kollarını bacaklarını poposunu ısırırrr

canım güle güle giysin daha alınacak baya şeyi var seninkinin :)

annen ne güzel şeyler almış böyle... pembe nevresim takımı mı.. sanki gelin çeyizindeki takımlar gibi çok güzelmiş bayıldımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…