2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

ay canımm çok tatlılar güle güle giysin inşAllah bebişinnn sağlıcakla gelsinler dunyaya aminnn

kız kardeşin zevkliymişşş çok tatlı benceee

çok güzeller maşallah bıdığın cicileri güle güle güzel günlerde kullansın:)

cicileriniz cok güzel kızlar... sağlıklı günlerde giysinler inşALLAH...

benim elim varmıyo 32.yi atlatmayı bekliyorum ya da en az 28.i erken doğum riskim var malesef

sağlıklı hamileliğniz devam etsin inş. hepinizinde

Ayy çok güzeller canım yaa... Kızlara ne güzel rengarenk şeyler var

hepsı cok guzel güle güle gıysın prensesimiz

ya kızlar dun baska cıcıler de paylasılmıstı hatta bend ekoymsutum onlar yok olmus nıyekı acaba:26:

Esracım cicişleriniz çok güzel güle güle kullanın tatlım Rengarenkler bayıldım

penye battaniyen çok güzelmiş canım hepsi çok şeker güle güle eskitsin diyelim eskitemeyecekler ama :)))

sağol canım.... evet eskimicekler, kardeşine kalır napalım

canım inşallah zamanında olur doğumun....
çok sağol.

hepsı cok guzel güle güle gıysın prensesimiz

ya kızlar dun baska cıcıler de paylasılmıstı hatta bend ekoymsutum onlar yok olmus nıyekı acaba:26:

sağol canım.

Esracım cicişleriniz çok güzel güle güle kullanın tatlım Rengarenkler bayıldım

:) rengarenk ama pembe ağırlıklı sağol bitanem.. daha güzelleri sizin olsun inşallah.

Ne güzeller pembişler gözüme gözüme çarptı güzel günlerde giydirirsin inşallah canımmm

daha önce paylaştıklarını ben niye görmedim...site onarımdaydı dün o zaman mı?

kardeşinin aldığı zıpır badiye bittim ben bayılırım böyle çatlak şeylere,battaniyen ve vipden aldığın tulumu çok beğendim..hepsi çok güzel kızın doğunca içleri dahada güzelleşecek.....

canım senınde battaniyen çok güzel,hastane çıkışının eldiveni felan çok tatlı...sağlıklı günlerde giysin inş.
içlerinin dolupta bebklerle birlikte olan fotolarda paylaşırız umarım...

slm kızlarrr ben biraz olsun bebegimin odasını ve eşyalarını aldımm bakalım begenicekmisiniz...

Eki Görüntüle 470496

Eki Görüntüle 470497

bunları toplu bi şekilde yükleyemiyormuyuz ya becemedim

Eki Görüntüle 470504

bunlarda hazırladıgım bebegimin çatsası ve ana kucagı

canım hoş maşallah hepsi hazır güle güle giysin pıtırcıkk

ama ben bunu yerimmm milona

hard hurd ıısırırım görürsünnn pıtırcıkkk kseniiiiiiiiiiiii çok güzlller güle güle giysin kızımızz

hepsiii çok güzel bebeğimmmm maşallahhh.... güle güle giydir inşallahh.

Çoook teşekkür ederiz teyzesii
Sizinkilere de biz bayıldıkk hele bi doğsunlar güzel güzel daha ne ciciler giydiricez...Allahım nazarlardan saklasın meleklerimizi, inşallah giydirdiğimiz günleri de görmeyi nasip etsin

Ayy çok güzeller canım yaa... Kızlara ne güzel rengarenk şeyler var

Değil mii kızların cicileri çok daha güzel oluyor tatlımm. Ben zaten hep kızım olsun,böyle süslü süslü giydireyim tokalar takayım istemiştim; Allahım gönlüme göre verdi.
Bu arada artık oğluşlara da çok güzel kıyafetler yapıyorlar minicik minicik bayılıyorummm

Ne güzeller pembişler gözüme gözüme çarptı güzel günlerde giydirirsin inşallah canımmm

Enemmm hoşgeldin kuzumm, yine aramızda görmek çok güzel senii
Çook teşekkür ederiz teyzesii, daha güzelleri senin prensesine olsun inşallah Ben çok seviyorum kız çocuğunda pembeyi tatlımm ama diğer renklerden de almak lazım sanırımm :44: Oyyy hele bi doğsalardı sağlıkla....

Kasım anneleri zıbın takımından kaç tane almalıyım şimdilik 3 tane aldım bir yardım edin bana

Canım bende de 4 tane hastane çıkışı dediklerinden var, yeterli olur sanırım çünkü bebekler birden büyüyüveriyor. ayrıca bacaktan çıt çıtlı tulum da alıcam, çok kullanışlı oluyor.

valla ben kendime kızıyordum herşeyini aldım prensesimin diye bizim sadece beşiğimiz ve portbebemiz kalmıştı maşallah anneler odaları yapmaya bile başlamış maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bende ekliyorum cicilerimizi :) Eki Görüntüle 472170

ooooo süpermiş bir bnen almıyomuşum demekki esra milano hepsi çok güzel bebeklerimiz giymeyi nasip etsin rabbim benim eksigim

bebek arabası

puset

sepet beşik

birde bir paket yeni dogan bezi oda hangisini kullansam primamı molfixmi

bir ıslak mendil :))

sağolun kızlarr.. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşalalh.

sudem eskiden aldıklarımızı koyuyoduk ya orda kaldı :)

çok beğendim hepsinii.. maşallahh.. kasım anneleri çok zevkli :)

Arkadaşlar ben kendimi kötü hissettim buraya bakınca. Ne güzel şeyler almışsnız . Maaşallah.
Ben de 23 haftalık hamileyim daha bir çöp bile almadım. İlk oğlumda da yedinci aydan sonra almıştım. Toptan alışveriş.
Ama sizinkileri görünce imrendim. Ben de almaya başlayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…