2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

kuzum hepsı cok guzel nekdaann tulumu var hepsı 0-3 ay degıldır ınsallah bayıldımm

merhaba cnm benım en fazla 3 ay falan gıyebılecegı kıyafetler tatlım ama gercekte kızımdan tecrube bol olması ıyı oluyo
artık şimdiden sonra alacaklarım 3_6 ay pantolonlar gömlekler eşortman takımları falan
o aylarda tulumlardansa öle kucuk adam kkıyafetlerını cok sevıyorum

cnm benım teşekkurler gecen onları göz gezdırırken civile denk geldım 8 tl gıbı komık bı rakama aldım cunku okadar guzel bı kumaşıı varkı bayıldım
cnm evler sıcak artık gercekten yunler falan gıyılmıyo ananemede dedım sakın yapma cok yarende gıydıreeım cunku

cnm benım aslında öle gözukuyo ama gercekten yedeklı cok ıyı oluyo bıde benım kızım cok kusardı gunce 4 takımdan aşağı degışmezdı bıraz onun tedırgınlıgıyle fazzlaca aldım
yazlık olayına gelınce cok alma derım mesela ben kızımda almadım ıyıkıde almamışım cunku yazın 6 aylıktı ve 1 yaş gıyıyodu cok tombuldu 6-9 bile alsam elımde kalacaklRDI ondan dolayı ay öncelerıne çokta gırme derım

yaren bayıldım bayıldım cicilere nerelerden aldın bunları bende alıcam fikir ver bana çok çok çok güzeller benim oğlumda aras gibi yakışıklı olsun ama dimi :)

sağol cnm benım alırız erdeme de daha guzellerını
cnm karışık aldım aslında c&a kipa kanz varya onun yanında albımını magazası var ordan o son aldıklarımı bı kaç parca cıvılde
ıstersen bı gun beraberde coşarız cnm kışlık cok zor bulmak aslında ama albımınıde belkı 20 30 çeşıt havlu tulum vaardı

Yarenciiiim tebrik ederim seniiii....Tesadüfen gördüm kaç aylıksın cinsiyeti belli degil sanırım
benim doğuma da 1 ay kaldı hayırlısıyla inşallah...

merhaabalr cnm benım özlemişim mutlu oldum görunce demekkı 1 ay kaldı tatlım he sankı dun gıbı cınsıyetınız neydı cnm
bız 6 aylık olduk teyzesı bı oğlumuz olcak nasıpse eee nasıl gıdıyo bakalım

Eveeeet cicilerimize devam ediozzzzz
bunların hepsi ananemizden

resimler biraz yamuk yumuk özensiz olmuş telefonuma çekmiştim unutmuşum bunları idare ediverinnn

canım benim çok çok çok güzeller valla bayılıyorum gördükçe ama alma artık hakkaten giyemeyecek yeter.. kız doğursacam sizin yüzünüzde haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…