2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

çok güzeller canım güle güle kullansın sarı pike takımına bayıldım:)

oy kuzummm çok tatlıı yerim senin kzınıı ama ben haaaaaam yapar teyzesi onun kollarını bacaklarını poposunu ısırırrr

canım güle güle giysin daha alınacak baya şeyi var seninkinin :)

neleri var ??? ben ilgilenmiom bizim ananeyle babanne ilgilenio annem dün dedi fazla bi eksiği kalmadı die

annen ne güzel şeyler almış böyle... pembe nevresim takımı mı.. sanki gelin çeyizindeki takımlar gibi çok güzelmiş bayıldımm.

pike takımı sardırmış canım evet çeyiz gibi di mi

kuzum sağol inş. güzel günlere giyerler anneannesi çok zevkliymiş bende size şu park yatakların içine nevresim takımı alsam yetermi diye soracaktım pike takımı almıyım diyorum:26:

araba için erken diye düşünüyorum ben doğuktan sonrada alınır bir pusaat al yeter şimdilik bence benim yaşadığım yerde perk yaatağın aynısı 230 tl ydi yatak falaan yok içinde yataaklarda 40-70 tl arası değişiyordu ankara ulustaan aldık biz yatak+ beşik 230tl... çantamı 50tlye aldım...

neleri var ??? ben ilgilenmiom bizim ananeyle babanne ilgilenio annem dün dedi fazla bi eksiği kalmadı die

pike takımı sardırmış canım evet çeyiz gibi di mi

sadece bunları aldık demedin mi ?

hastane çıkışları yok, iç çıt çıt zıbın olabilir, battaniye olabilir hemde bir kaç tane lazım kalıncalardan ve incelerden , yeni doğan tulumlardan olur kışlık uzun kollu, ben organik aldım bir tane takımı o olabilir, hırka olabilir kadiye üstülük altlık olabilir, ayakkabı olabilir minik minik sen saç bandıda al kulaklarının üstüne pijama takımı lazm felan

sana hediye alacak olanlar için yazıverdim

Son düzenleme:
aaa benım begendıgımı almıssınız gule gule kullanın hepsı cok gzuel tatlım

ay masallah senın annende kayınavldende cok zevklı anlasılan sarı pıke takımından benım kayınvaldemde yapmıstı oglusuma ama hıc kullanmadım yaa kenarlarına kurdeleden fırfır felan yaptırmıs bıde beısıgımıze gore bıraz buyuktu duruyo oyle:26:

yok yavrum var bi sürü şeyi, hatta annem dün dedi işte fazla bi eksiği kalmadı die
cogu annemde, birazı kayınvalidemde, benim evde bişey yok.. hepsi toplanınca geriye pek bişey kalmıo sanırım..

o saydıklarından ayakkabı yok sadece sac bandı yok ama benim toka koleksiyonumu görsen zaten bize analı kızlı ömür boyu yeter ama alırım ben kısçemeeee

Son düzenleme:
Merhaba, bende aranıza daha yeni katıldım yazılarınızı okuyunca bugün bana facebookdan bir arkadaşımın paylaştığı linki paylaşmak istedim. ben doğum yaptığımda başka şekil olandan almıştım rahat değildi bu sanki daha yumuşak ve daha rahat geldi bebek için.. ben aslında içineki bebeğe bayıldım.çoook tatlı maşallah nazar değmesin

Baby Wrap - Sling

sağol cnm paylaşımın ıcın ama nedense ben sevemedım o tarzı

ne hamileyim ne evliyim bir saattir bebişlerinizin cicilerine bakıyorum ya... nasıl güzel bir mutluluktur... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....

yaren2007 canım çok güzel cicişleriniz iyi günlerde giyinsin yavrun. yalnız bende merak ettim çok almışsın hepsi 0-3 aymı , ben alırken yaza 7-8 aylık olacakları için bazı giyisilerinide yazlık 6-9 ay alıyorum.0-3 ay içinde genelde evde olucaz hava soğuk olacak , o yüzden çok almıyorum.

canım yelekleri çok ebgendım kaça aldın?
benım oğlumun hiç penye yeleği yok daha....anca ördü....kaloriferli evde penye daha iyi olur gibi geldi...örgülerle sarıp sarmalaya ne gerek var iyice...

güle güle giysin kuzun arasın....

yaren bayıldım bayıldım cicilere nerelerden aldın bunları bende alıcam fikir ver bana çok çok çok güzeller benim oğlumda aras gibi yakışıklı olsun ama dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…