2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

hepsi cok guzel rabbım ıclerını doldursun ınsllah ben henuz hıc bır sey almadım bır tek bebk bakımlarından bırkacını aldım okadar 7.ayımızın sonuna dogru ınsallah zor olucak bır suru eksıgı varrr

Merhaba arkadaşlar herkesin hamileliği hayırlı olsun... bu topik çok hoş gerçekten.. bende dün oğluşuma birkaç birşey aldım anneannesiyle, hepsi öyle güzel ki kanz dan aldım %50 indirim vardı bilginize..

Eklentiler

• $SAM_2317.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $SAM_2318.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $SAM_2320.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_2321.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $SAM_2322.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 82
  • $SAM_2323.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $SAM_2324.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 55

hadı ya cnm cok ıyı yuzde 50 ındırım ben kızımda kanzın urunlerınden çok memnun kaldım kusan bı bebektı ve cok sık yıkanmalarına ragmen hıc deforme olmadılar acaba tum magazalarındamı ındırım bıd eyazlık yada mevsımlık hangı sezon

çok güzel şeyler seçmişiniz peki bunların penyesi incemi yoksa bizim kış bebeklerine uygunmu??fiat olarakta yaklaşık ne kadar ödedin salopetlere?

bende arkadaşımdan biliyorum oğluna hep oradan alıyor çok memnun, valla bütün ürünlerde indirim vardı yazlık kışlık.. ama sadece buradaki mağazada mı yoksa heryerde mi hiç bilmiyorum benim aldıklarım ince değil güzel yani doğumdan sonra içlikleriyle rahatça kullanabilirim.. (Allahın izniyle)

kızlar kanzın urunlerı bu sıtede yuzde ellı ındırımlı satılıyor bakmak ısteyen olursa dıe eklıyorum
/www.kidycity.com/

çok güzel şeyler seçmişiniz peki bunların penyesi incemi yoksa bizim kış bebeklerine uygunmu??fiat olarakta yaklaşık ne kadar ödedin salopetlere?

bizim bebelerimize uygun canım, yani içlerine de ince birer kat daha giydirilir zaten.. canım çıtçıtlılar 12.90tl, tulumlar 24.90tl ve gömlek-pantolon-kazak 59.90tl. bunlar indirimli fiyatları.

bizim bebelerimize uygun canım, yani içlerine de ince birer kat daha giydirilir zaten.. canım çıtçıtlılar 12.90tl, tulumlar 24.90tl ve gömlek-pantolon-kazak 59.90tl. bunlar indirimli fiyatları.

tekrar güle güle kullansın oğluşun canım...fiyatlar gerçekten uygunmuş

slm kızlarrr ben biraz olsun bebegimin odasını ve eşyalarını aldımm bakalım begenicekmisiniz...

Şekerlerr,,, bunlar da prensesimin cicilerinin bir kısmı.

ilk cicileri teyzemden ve benden,

hastane çıkışı seti,

anneannemizin aldığı hastane çıkışı

hırkası, (yelekleri anneannemizde)

zıbın takımı

uyku setinin yastığı

battaniyesi

hepsiii çok güzel bebeğimmmm maşallahhh.... güle güle giydir inşallahh.

evettttt bizim miniş kıyafetlerimizin bir kısmı :)

bu bi ayakkabımızı, bi tanede pembe parlak conversemiz var :)

bu battaniyemiz, normalde çok daha güzel... hafta sonu bi tane de beyaz penye battaniye aldık:)

bunlar hırka ve yelekler... bunlardan başka iki tane daha bi pembe bi beyaz yeleğimiz var :)

çoraplarımız :)

çıtçıtlı badiler :)

bunu vipdükkandan almıştım, malı çok güzel :)

çıtçıtlı kolsuz badiler :)

bunlarda kot pantolon ve badilerimiz :)

alt üst penye takımlarımızzz:) (annem hangi arada almış bilmiyorum :))

organik 5li yenidoğan setimiz:

polar tulum: (cinsiyeti belli olmadan almıştım )

bunu da küçük kız kardeşim almış hokkabaz :):) :

daha önce paylaştıklarmı eklemedim...3 tane de yazlık elbisemiz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…