pardon,acaba bu seti nereden aldınız? fiyatı çoook uygun diğer setlere göre
Merhaba arkadaşlarherkesin hamileliği hayırlı olsun... bu topik çok hoş gerçekten.. bende dün oğluşuma birkaç birşey aldım anneannesiyle, hepsi öyle güzel ki kanz dan aldım %50 indirim vardı bilginize..
Merhaba arkadaşlarherkesin hamileliği hayırlı olsun... bu topik çok hoş gerçekten.. bende dün oğluşuma birkaç birşey aldım anneannesiyle, hepsi öyle güzel ki kanz dan aldım %50 indirim vardı bilginize..
hadı ya cnm cok ıyı yuzde 50 ındırım ben kızımda kanzın urunlerınden çok memnun kaldım kusan bı bebektı ve cok sık yıkanmalarına ragmen hıc deforme olmadılar acaba tum magazalarındamı ındırım bıd eyazlık yada mevsımlık hangı sezon
çok güzel şeyler seçmişiniz peki bunların penyesi incemi yoksa bizim kış bebeklerine uygunmu??fiat olarakta yaklaşık ne kadar ödedin salopetlere?
bizim bebelerimize uygun canım, yani içlerine de ince birer kat daha giydirilir zaten.. canım çıtçıtlılar 12.90tl, tulumlar 24.90tl ve gömlek-pantolon-kazak 59.90tl. bunlar indirimli fiyatları.
tekrar güle güle kullansın oğluşun canım...fiyatlar gerçekten uygunmuş
slm kızlarrr ben biraz olsun bebegimin odasını ve eşyalarını aldımm bakalım begenicekmisiniz...
Eki Görüntüle 470496
Şekerlerr,,, bunlar da prensesimin cicilerinin bir kısmı.
Eki Görüntüle 471153 ilk cicileri teyzemden ve benden,
Eki Görüntüle 471155 hastane çıkışı seti,
Eki Görüntüle 471156
Eki Görüntüle 471154 anneannemizin aldığı hastane çıkışı
Eki Görüntüle 471152 hırkası, (yelekleri anneannemizde)
Eki Görüntüle 471157 zıbın takımı
Eki Görüntüle 471158 uyku setinin yastığı
Eki Görüntüle 471159 battaniyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?