2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

cnm benım herpsı bırbırınden guzel saglıcakla kullanın ana oğul ınşalla yatagıda beklıyoruz tatllım fıkır olsun

tesekkur ederım tatlım yatagını eklemıstımde cok oldu ekleyelı koyım yenıden

evımıze kurdugumuz seklınıde ekledım sımdı o sıfonyerle yatagın yerını degıstrdım sıfonyerde oglumuzun oldu:)

merhaba kızlar bende aranıza katıldım :) aldıklarınız çok güzel bayıldım

ufak tefek seyler aldım zıbın vs ..

ama daha neler alıncak bılmıyom 0-3 mu 3-6 mı kafam karısık

ılk bebek oglum olucak rabbım herkese hayırlı doğum nasıp etsin....

canım e bebekte indirimde aldın diye hatırlıyorum kaça almıştın?

lcw dan aldığın lacivert tulumdan bende aldım...yıkadım krımızısı az aktı elımde yıkadığım halde... rengı çıkıyo oda normal pamuklu kumaşta renk tutmazmış ......bebek kıyafetlerınde koyu renkler risk aklında bulunsun beyazlarla yıkama sakın...ilerleyen yıkamlarda akr mı bilmiyom ben iade etmekle ugraşmadım zaten bı kaç kez giyecek ....yoksa yıkasam bıle fişim duruyo iade edebilirdim....

pososu ayılı donu nerden kaça aldın?
bende istiyorum ama bulamıyorum....koca kadir has çocuk dünyasında bi sürü mağaza gezdim 1 tanesınde bıle bulamadım....

canım yatak 550den 370e dusmustu 370e aldım ben.ama daha uygun baska marka park yataklarda var.benım arkadasım daha uygun fıyatlı bı urun almıstı oğlu sımdı 1.5 yasında kullanıyor hatta kısa kenarından bı yuvarlak acılıyorr fermuarlı bebek kendısı gırıp çıkabılıyo yandan yataga.cok hosuma gıttı o özellıgı ama baktım da bızımkınde yok(

bende bugun camasırları yıkıcaktım uyardıgın ıyı oldu zaten 2 makına yıkıcam bı acık renklılerı bıde koyu renklılerı koyu renklılerım cok az ama solma rıskını göze alamam:)) o lcwdan aldıgımız tulumun aynısından anneannesı de almıs:)) bızımde kuzen doğum yapcak subatta piştiler onun oğlusuna kalcak artık:) anneme dıom kı ben bu stresle yasayamam daha lcwden bısı almıcam dedım

bende nette görup cok begenıyodum poposu ayılıları:)) lcwda buldum tesadufen 2lı satılıyor bırı cızgılı bırı ayılı 14 tl ıdı

enemm yerim şuna baak pamuk şekr gbi olacak kuzun , şu ıslak pamuklardan bulamadım hala ya uni babynin

kuzumbunları ne zaman giyeceksin seni ziyafete geldiklerinden mi ? :44:

Bizim de çok şükür her şeyimiz bir kaç eksik dışında tamamlandı.

Sadece beişiğimizi alacağız. Şu an oda için erken olduğunu düşündüğüm için bambu beşik almayı düşünüyorum.

2 takım uyku seti aldım, resimlerini çekemediğim için sitesinden ekledim ( days in colours ) ve almayı düşündüğümüz beşiğimiz( bambu) .

ohh cok guzellr bı guzel de yerlestırmıs annesıı gule gule gysınn

cicilerimize devam diyoruzzzzz :)
valla sonu gelmio bu cicilerin bizimkiler aldıkca alıo nolcak bilmiom

annecimin aldıklarından başlıorum
tavşinli alt açma setimizzzzz :)

uyku setimizzzz (annecim cok aradı ama sonunda en güzelini bulmuşşş:))

küvetimizzzzzz :)

elmalı diş kayışıcımızzz :)

ağız ve yüz mendillerimiz(çeyiz düzüoz mübarekkk:))

kayınvalidecigimden lohusa taçlarımmmm :)

kayınvalidem bana alırken torununu da ihmal etmemiş kıskanıcam galiba yaa :)

işte bu kadarrr.. eksikler bitti bitecek ama bizimkiler hala alıo :)
ilk ve tek torun olunca böle oluo galiba şanslı kızım benimm ugur böcüüm

ohh bayıldım bayıldım bende taç arayısındayım sımdı:))

ya maşallah...sen çok ballısın ya..kayınvaliden ne kadar düşünceli,tacın çok tatlıymış...

Çok şekerler canım güle güle kullansın oğluşun :)

ya fotoları ekleyemedım suanda ama

sevi bebeden

mavı kuvet
mavı kova
mavı masrapa
kuvet fılesı

bebedordan

bakım setı ( tırnak makası burun aspırtoru banyo sungerı kulak cubugu)
banyo termometresı sarı ördeklı

hepsı 56 tl tuttu

daha önce cıvılden hesaplamıstım 93 tl tutmustu.

arkadasım sevı bebe ve bebedordan aynı urunlerı aldıgı ıcın bende gördugum ıcın gönul rahatlıgıyla aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…