2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

bayıldım burcucum maşallah rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallaahh

canım benim sağol, oyyy senin kızların daha iyilerine kavuşur inşallah. evet canım haklısın. ev kendinin olunca kalıcı bişiler yaptırabiliyorsun. çok şükür. tabi ya mutlu güzel günlerde kullanmadıkça ne anlamı var eşyanın? altın kafesteki bülbül misali.

burcucum çok güzel olmuş odası..huzurla mutlulukla sağlıkla kullansın inşallah...

sağol canım. cümlemiz öyle kullansın.

Burcu çok şık bi takım olmuş bu..
sen "ben bebek odası yaptırmıcam" deyince böle bi şey olacagını düşünmemiştim :)

bu tam prenses odasına yakışır bi takım olmuş çokta kullanışlı
ne kadara mal oldu bu takım ? ayrıca o 3. resmi anlayamadım:26:
halın, perden gelince odayı tamamiyle resimlersin bizee :)
Güle güle kullanırsınız inşallah canım..

Burcumm bayıldım bayıldım prensesinin eşyalarına, özellikle tutacak kısımları harika Tamm prenses odası olacak

canım sağol. kız odası olunca max süslü şeyler yakışıyor değil mi :)) tutacakları biz aldık, onlardaki modelleri beğenmedik. 3 çeşit kulp var orda aslında. prenses odasına baya geç teşrif edecek maalesef, 3 yaşına kadar odamda yatırcam onu :)))

canım çok sağol. aslında sende kendi evine geçiyorsun, böyle ömürlük bişi yaptırabilirsin. ikisini 1600 e yaptırdık. çekmecelerde ki ve dolap kapaklarındaki fren sistemlerine ücret vermedik, onlarıda içinde saydılar sağolsunlar. birde kulplara para ödedik , o zaten cüzi bişi. halısı perdeside tamamlansın. topluca çekerim yine. :)

ben bu resimleri kayınvalidem için çekmiştim. onlar yazlıkta yarın gidicez. 3. resimde kapak motifi net anlaşılsın diye çektim. bebeğin tüm masraflarını onlar karşıladılar. o yüzden neler aldık görsünler istiyorum.

olabilir canım bizde kayınvalidem ve eşimle gidip begenecegiz takımımızı
belki bizde hazır takımları begenmezsek yaptırabiliriz haklısın..
fiyatı cok uygunmuş
benim burda baktıgım bir iki magaza 3000-4000 arası fiyatlar cıkardı önüme:26:
bizimde takımızı ananemiz ve babannemiz alıyor sagolsunlar

çok tatlılar ya...genç kızkende rahat rahat kullanır...bebeksi olmamış gayet hoş..şıklık ,sadelik,ferahlık hepsi var...

duvarlara sim attırdın mı?

alanların kesesıne bereket...sağlıkla kullansın miniğin...

nerden aldın ki?
internet mi?
kuvet filesi fanksıyonlu olanı mı ince uzerıne gerılen mi?

ben dun sevı bebe mağazasına gittim kadir has takine kuvet,kova,maşrapa 40 mı ne tuttu almadım...internette 25 tutuyo kargoyla 34 oluyo zaten....

Son düzenleme:
sonunda yatağımızı aldık...

Eki Görüntüle 500745

Canımm oğluşun huzurluca uyusun, büyüsün beşiğinde inşallah
Ben de kraft alıcam sanırım, ama kırmızı almayı düşünüyorum.
Bir de bişi merak ediyorum, park yatağı alırken ayrıca bir de yatak mı alıyoruz, yoksa beraberinde veriyorlar mı? Şilte gibi bişi oluyor demişti sanki burda birisi. Onu kullanıp daha sonra yatak alıcam diyordu :44:

kezbancım yatagınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanırsınız inşallah..
bu arada sen bebegine oda yapıyor muydun ?
oda yapmadığım için böyle kocaman bişey aldım uzun süre yatsın...

amin canım inş..bende kırmızı aldık evde kurduk sonra götürüp iade ettik...eşim pimpiriklendi...erkek çocuğu hem hemde kırmızı rengin kışkırtıcılığı acıktırıcı özelliği insan psikolojisi üzerindeki etkilerinin tesiri altında kalıp buna karar verdik...

bu modeli tavsıye ederim...evet şiltede 6 ay yatıyor sonra alt kata geçiyor çocuk onun için ince bi yatak alıyosun...yeni bi modelmiş..sevi bebedeki kızda park yatakalr arasında ne iyisi bu diye baya övdü...malı kaliteli...başka bi marka begenmiştim internetten hiç resimdeki gibi çıkmadı iyiki görmeden almamışım...kumaşı okadfar uyduruk tiki...

arabamız ıda aldık....inşallah memnun kalırız çok araba baktık çok gezdik...ağırlığı inşallah sorun olmaz...

anladım canım, olsun sizde biraz büyüyünce yaparsınız ayrı bir oda :)
ama şimdikiler cok şanslı yaa bebek odası diye bişey yoktu bizim bebekliğimizde :)
şimdi doğar doğmaz prensler, prensesler gibi odaları oluyor :)

mavi rengin sakinleştirici etkisi var derler inşallah bebeğin usulca huzurluca uyur yatagında

sorma canım eşim ne dese beğenirsin yatak kırmızı olurda bu çocuk niye sinirli dersen karışmam dedi...bende ayy dedim başımın etini bi ömür yiyene kadar...ıyı o zaman mavi alalım dedim....uzun süre kullanılırsa tansiyon yükseltirmiş stres yaparmış....bakalım turkuazla güzel uyur inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…