2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

canım aslında ben öyle şeylere pek inanmıyorum :)
kırmızıyı da cok severim ayrıca aşkın, tutkunun rengidir kırmızı :)
benim evimde oturma odam kırmızı biliyorsun resimlerini göstermiştim sana
bize hiç bi eksisi olmadı valla cok mutlu mesut oturuyoruz 2 senedir her gelende cok begenir..
ama maviyi turkuazı da cok severim tabi .. neyse siz beğenmişsiniz almışsınız renkte tam erkek bebege yakışır bir renk
güle güle kullanın..

ben bebek odası takımımızı krem alacagım duvarlarda pembe olacak bakalım :)

Haklısın canım aslında kırmızı renk uyarıcıdır, sonra bebişlerin uyumasına olumsuz yönde etki edebilir. Ama ne bileyim böyle açık gri renk ağırlıklı ara ara kırmızı kumaş kullanılmış olsa düşünebilirim. Çünkü ikinci bebeği yaparsam, erkek de olursa pembe beşikte yatıramam ki. Acaba yeşil mi baksam
İnternetten almamakla en iyisini yapmışsın tatlım, kıyafet filan bi nebze ama böyle büyük şeylerde sorun yaşanıyor. Bak mağazadan alınca beğenmemiş eşin gidip değiştirmişsiniz, nette olsa ohooo bir sürü işlem yap, bekle filan... Ben de bu modeli gördüm, hatta eşim fiyat araştırması da yaptı canım, havuzluhandan veya fatihte bisikletçiler çarşısı var ya alt geçitte, birinden alıcaz artık :44:

arabamız ıda aldık....inşallah memnun kalırız çok araba baktık çok gezdik...ağırlığı inşallah sorun olmaz...

Eki Görüntüle 500759
Canım güle güle kullanınn, peki markası ve fiyatı??

kuzucuğumun sadece bir tane çorabı var henüz:) ama internetten formları okuyarak neler almam gerektiği konusunda herşeyi not aldım bugün odasına baktık o kadar güzeller ki bayıldım maskoda katalog vermiyolar ama rica minnet resim çektik istediğimizi yaptırıcaz fiyatları 3-4-5000 tl haftaya da havuzluhana gidip kıyafetelerini alıcam mothercare'de tavsiye ediliyor ilk bebeğim ve acayip heycanlıyım sanki yarın doğucak ve çocuğum çıplak kalmış gibi hissediyorum:)

eşim pimririklidir ya...uğraşmak istemedim yoksa bende bayılıyom kırmızıya ama artık kırmızı bişiy zor alırım...oda takımını da senden heveslendım kırmızı alacaktım hatta baktık mağazalarda bulamadık hep vizon rengi moda mıdır nedir...kırmızı olanların modeli güzel değildi..köşe koltukta ben istemedim..eşim begendi ben begenmedim....gittiik vizon aldık canım...

aşkla otur bebeğim ...kız çocuğu tabiçok tatlı olur pembe duvar...bak burcunun kızının odası nasıl tatlı olmuş...

yatağı bizde haşimişcandan aldık canım...

arabayı da picabo.com.

bebeğim için bilinçli bi anne olmak için pedagog okumaya başladım ve kitaplarını aldım...şu an 3. kitaptayım kısmetse hepsini bitireceğim...
birde bebeğin ilk leri kitabını aldım...kitapyurdu .com sitesinden...

çocuk terbiyesinde doğru bilinen davranışları kesınlikle tavsiye ediyorum...labirenti çok merak ediyorum en kısa sürede onu da okuyacağım...

banyo malzemelerimiz...

bunları da eczanemizde.com ve limango dan aldım..

arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? 2 tane düşündüğüm bebek odası takımı ve ikisi de neredeyse aynı fiyat birini çok beğendim bayıldım ama beşiği sallanmıyor diğerini de daha az beğendim ama sallanan beşik var hangisi alayım kafayı yicem yaa

canım bence sallanan beşik olması daha mantıklı bebekleri uyutmak baya zor yeğenimden biliyorum:) biz maskoda bakarken birinin gardolabı diğerinin beşiğini seçebiliyosun dediler alternatifler yaratoylar bence öyle de deneyeblirsin biz modelin fotoğrafını çektik yaptırcaz 3,500 demişlerdi enişte mobilyacı 1800 bıraktı bi de bebek takımından ziyade dolaplarını ve yatağını biraz büyük seç ilerki senelerde rahat kullanılsın

hmm zaten gardrop ve şifonyer şimdilik bebek odasında yatak ise benim odamda duracak ben beğendiğim dolabı ve şifonyeri alayım odama da düz renk sallanan bir yatak veya sallanan park yatak alayım çok mantıklı

hmm zaten gardrop ve şifonyer şimdilik bebek odasında yatak ise benim odamda duracak ben beğendiğim dolabı ve şifonyeri alayım odama da düz renk sallanan bir yatak veya sallanan park yatak alayım çok mantıklı

evde yer varsa tabi boşver gönlüne yatan şekilde al ama park yataklar gacır gucur sinir ediyo:)

Son düzenleme:

cnm cok guzellerr senden beklıyodum böle bısı zaten hele dolabına bayıldım cok kullanıslı gercektenn

bunları morhıpodan aldım sevı bebe ve bebedor cnm fıle ınce olandan o fonksıyonlu olandan da almayı dusunuyorum ama.

sonunda yatağımızı aldık...

Eki Görüntüle 500745

gule gule yatsın uyusun bebısın cnm

alpella ben yaklaşık 2,5 sene kullandım park yatak çokta memnunum..hem sallanabiliyor hem sabitleniyor...tavsiye ederim..şimdi kızım kendi yatağına geçti bende bebiş için kaldırmıştım park yatağı allah izin verirse doğuma yakın açıp temizleyip tekrar kullanacam..

cnm hangi marka model??

KoZeTe özel mesaj atabilmem için mesaj sayımın 100 olması lazimmis o yuzden atamadım. Burayı görürsen Cvp verirsen sorunu cevaplarım.

Çok tereddüt ederek siparişini verdim , inşallah bebeğim rahat eder içinde.

Oturma odası için ideal diye düşünüyorum ama bebişimin de rahat edeceği bir ana kucağı olur inşallah.

az önce unnadodan el ayak maketi aldım...salonumuza asıcaz....

cnm cok guzellerr senden beklıyodum böle bısı zaten hele dolabına bayıldım cok kullanıslı gercektenn

gule gule yatsın uyusun bebısın cnm

:))) sağol canım, o senin güzelliğin. daha iyisi senin olsun inşallah.

neden rahat etmesin canım. çok tatlı birşeymiş bu ya. güle güle kullan.

bende aynen böyle yapacağım :))

:)))) kıyafet olayı basit canım. bir kerede hepsi alınır. bebek odasını yaptırmak vakit alabilir, biraz acele edin.

bende kitap okumak istiyorum, aferim valla sana. banyo malzemelerinden bende alıcam canım. iyi günlerde bıcı bıcı yaptır inşallah :))

canım sağol. duvarlar simli evet. tamamlansın bi detaylı fotolayacağım. :))

sonunda yatağımızı aldık...

Eki Görüntüle 500745

evettt mavili bir yatak. rengi gerçekten çok güzel. eşininde içine sinmiş, güle güle uyutun bebişinizi inşallah.

biliyorsun bende kırmızısı var

arabamız ıda aldık....inşallah memnun kalırız çok araba baktık çok gezdik...ağırlığı inşallah sorun olmaz...

Eki Görüntüle 500759

arabada alınmış, memnun kalırsın eminim. için rahat olsun. çok güzel buda rengide hoş, güle güle kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…