KoZeTe özel mesaj atabilmem için mesaj sayımın 100 olması lazimmis o yuzden atamadım. Burayı görürsen Cvp verirsen sorunu cevaplarım.
Çok tereddüt ederek siparişini verdim , inşallah bebeğim rahat eder içinde.
Oturma odası için ideal diye düşünüyorum ama bebişimin de rahat edeceği bir ana kucağı olur inşallah.
Eki Görüntüle 501759
çok güzel canım güle güle kullansın oğluşun
saol böceğim..resimleri mutlaka bekliyoz..fikirlerin için çok saol çok yardımcı oldun..:))) sağol canım, o senin güzelliğin. daha iyisi senin olsun inşallah.
neden rahat etmesin canım. çok tatlı birşeymiş bu ya. güle güle kullan.
bende aynen böyle yapacağım :))
:)))) kıyafet olayı basit canım. bir kerede hepsi alınır. bebek odasını yaptırmak vakit alabilir, biraz acele edin.
bende kitap okumak istiyorum, aferim valla sana. banyo malzemelerinden bende alıcam canım. iyi günlerde bıcı bıcı yaptır inşallah :))
canım sağol. duvarlar simli evet. tamamlansın bi detaylı fotolayacağım. :))
evettt mavili bir yatak. rengi gerçekten çok güzel. eşininde içine sinmiş, güle güle uyutun bebişinizi inşallah.
biliyorsun bende kırmızısı var
arabada alınmış, memnun kalırsın eminim. için rahat olsun. çok güzel buda rengide hoş, güle güle kullanın inşallah.
çok geniş bi odası var çok şanslı...güle güle kullanın pek güzelmiş..
kalitesini bilmiyorum ama sunny baby,baby to go bunlar 300 e bıle nette travelleri var...merhaba, bütün geçmişi okuyamadım şimdiden özür dilerim. ben de bir kısım alışverişleri yaptım. ama bebek arabası ve ana kucağı konusunda kararsızım.
maxi-cosi ve maclaren arasında gidip geliyorum. çok model bildiğim de yok.
aradığım özellikler şöyle; yardımcı olur, fikir verirseniz minnetdar kalırım çünkü kısa süre içinde almaya gidilecek gibi.
1. kesinlikle hafif olsun. özellikle ana kucağı (oto koltuğu olarak da kullanılan cinslerden bahsediyorum. bunların hepsi facia gibi ağır bildiğim kadarı ile)
2. bebek arabasında açılıp kapanma kolaylığı arıyorum.
3. anladığım kadarı ile bazı bebek arabalarına ana kucağı da oturtup kullanılıyor, bu ne kadar kullanışlı işe yarar mı bilmiyorum ama böyle de olabilir.
4. mümkünse bebeğin yüzü bana dönük de kullanabileyim.
bunun dışında en çok nelere dikkat edilmeli, tavsiye ettiğiniz model vs. var mı? maxi-cosi de maclaren de tuzlu fiyatlara sahip. ama hafifler galiba. gerçi gidip birebir ikisini de denemedim.
ankara'dayım ve çıkrıkçılarda özelcan bebeyi herkes tavsiye ediyor oraya gitmeyi düşünüyorum. başka tavsiyesi olan varsa ona da açığım. yani anlayacağınız her türlü tavsiyeyi bekliyorum.
gördüm canım sen yaz cevap ben takipteyim
canım kumaş kalitesi iyi ama çok çok iyi değil. diğer modellere göre arasında biraz fiyat farkı var çünkü bu ürün lisanslı, yani lisansına ek para veriyorum. ben yine de çok uyguna aldım. piyasa fiyatı 150 tl iken 100 tl ye aldım eğer istanbul anadolu yakasında oturuyorsan aldığım yerin bilgisini verebilirim.
çok hoşmuş güle güle kullan nereden sipariş verdin bende bu tarz bir şey almak istiyorum
Ürün Özellik
Tek elle açılıp kapanabilme
Çift yönlü kullanılabilme
Çok pozisyonlu tam yatabilme
Ayarlanabilir ayak dayanağı
Büyük tekerlek
360 derece dönebilen ve kilitlenebilen ön tekerlek
Geniş iç hacim
Beş noktalı emniyet kemeri
Tam korumalı ayak örtüsü
Pusete monte edilebilen oto koltuğu özellikli ana kucağı
en sonunda alışverişe başladık sayılır:)
bebek arabası baby 2 go travel sistem. çok hoşuma gitti. istediğim tüm özellikler var.
çift yönlü de kullanılabiliyor. bebeğin büyüdükçe kullanabileceği ön batı var. bardaklığı var.
altındaki sepet çok büyük çantamı çok rahat koyabilirim.
tek elle açılıp kapanıyor. tam yatıp tam oturuyor.
ben kırmızısını aldım.
Marvel T/S | Baby2go
çok hoş canım güle güle kullanın oğluşunla
Çok şık , çooook beğendimmmm
bebek odalarında benimde en begendigim renk beyaz, erkege de kıza da cok yakışıyorrr
yaseminim sen mavi süslerle kombine edip tam bi prens odası yapıcaksın anlaşılannn
bizde dün aldık takımımızı 19 eylülde gelecek, cok heyecanlıyım bennn :)
benim tercihimde beyaz, kulplarını ise kristal yaptırıyoruzzz
cibinlik konusunda henüz bi fikrim yok:26:
dün bebek odası takımlarına bakarken bayıldım bayıldımmm yaa hepsi birbirinden güzel :)
cok güzelmiş, sağlıkla , huzurla uyusun bebiş.
canım çok güzel, sade zarif, erkek bebiş için ideal. güle güle kullan.
bende deeeeeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?