2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

KoZeTe özel mesaj atabilmem için mesaj sayımın 100 olması lazimmis o yuzden atamadım. Burayı görürsen Cvp verirsen sorunu cevaplarım.

gördüm canım sen yaz cevap ben takipteyim

çok hoşmuş güle güle kullan nereden sipariş verdin bende bu tarz bir şey almak istiyorum

merhaba, bütün geçmişi okuyamadım şimdiden özür dilerim. ben de bir kısım alışverişleri yaptım. ama bebek arabası ve ana kucağı konusunda kararsızım.
maxi-cosi ve maclaren arasında gidip geliyorum. çok model bildiğim de yok.
aradığım özellikler şöyle; yardımcı olur, fikir verirseniz minnetdar kalırım çünkü kısa süre içinde almaya gidilecek gibi.
1. kesinlikle hafif olsun. özellikle ana kucağı (oto koltuğu olarak da kullanılan cinslerden bahsediyorum. bunların hepsi facia gibi ağır bildiğim kadarı ile)
2. bebek arabasında açılıp kapanma kolaylığı arıyorum.
3. anladığım kadarı ile bazı bebek arabalarına ana kucağı da oturtup kullanılıyor, bu ne kadar kullanışlı işe yarar mı bilmiyorum ama böyle de olabilir.
4. mümkünse bebeğin yüzü bana dönük de kullanabileyim.
bunun dışında en çok nelere dikkat edilmeli, tavsiye ettiğiniz model vs. var mı? maxi-cosi de maclaren de tuzlu fiyatlara sahip. ama hafifler galiba. gerçi gidip birebir ikisini de denemedim.
ankara'dayım ve çıkrıkçılarda özelcan bebeyi herkes tavsiye ediyor oraya gitmeyi düşünüyorum. başka tavsiyesi olan varsa ona da açığım. yani anlayacağınız her türlü tavsiyeyi bekliyorum.

bende kasım annesiyim hep okuyorum yazılarınız rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almak nasiip etsin gerçi ben ekim annesi oolucam yine sezeryan oldugu için:) tüm ciciler çok çok güzel saglıkla giydirmek nasip olsun inş

saol böceğim..resimleri mutlaka bekliyoz..fikirlerin için çok saol çok yardımcı oldun..

kızlar oğluşumun bebek odası Eki Görüntüle 501871
çok geniş bi odası var çok şanslı...güle güle kullanın pek güzelmiş..

kalitesini bilmiyorum ama sunny baby,baby to go bunlar 300 e bıle nette travelleri var...
bunun dışında hepsi burada casual travel ındırımde..

e-tokerde graco mirage ındırımde 7 kğ.graco amerıkan malı..çelik gövdeli çok sağlam arabadır..7 çocuk büyütür diyolar..ama mirage nasıl bilmiyom..

kızlar oğluşumun bebek odası Eki Görüntüle 501871

Çok şık , çooook beğendimmmm
bebek odalarında benimde en begendigim renk beyaz, erkege de kıza da cok yakışıyorrr
yaseminim sen mavi süslerle kombine edip tam bi prens odası yapıcaksın anlaşılannn

bizde dün aldık takımımızı 19 eylülde gelecek, cok heyecanlıyım bennn :)
benim tercihimde beyaz, kulplarını ise kristal yaptırıyoruzzz
cibinlik konusunda henüz bi fikrim yok:26:
dün bebek odası takımlarına bakarken bayıldım bayıldımmm yaa hepsi birbirinden güzel :)

teşekkürler canım fiyat araştırması yaptım ve en uygun yerden siparişimi verdim..normalde fiyatları 159 dan baslıyordu ben 129 + kargo parası şeklinde bir fiyat ödedim.

en sonunda alışverişe başladık sayılır:)

bebek arabası baby 2 go travel sistem. çok hoşuma gitti. istediğim tüm özellikler var.
çift yönlü de kullanılabiliyor. bebeğin büyüdükçe kullanabileceği ön batı var. bardaklığı var.
altındaki sepet çok büyük çantamı çok rahat koyabilirim.
tek elle açılıp kapanıyor. tam yatıp tam oturuyor.

ben kırmızısını aldım.
Marvel T/S | Baby2go

güle güle kullanın! peki ağırlığı nasıl? bu linkte ağırlık göremedim...

çok hoş canım güle güle kullanın oğluşunla

sağol canım aminnnnnn, daaha güzelleri sizn olsun inş.

teşekkür ederiz teyzesiiiiiii
bende bende beyaz ideal salonum gibi
evet ben mavi ile süslğycem kuzumm, prennnnns oğluşumm
seninkide çok güzel olacak pembiş süslersin ?
cibinlik mavi düz alıcam ben netten bakıyorum hatta bulursun linkk at

cok güzelmiş, sağlıkla , huzurla uyusun bebiş.

sapık canım benim aminnn

canım çok güzel, sade zarif, erkek bebiş için ideal. güle güle kullan.

bende deeeeeeee :)

teşekkür ederim burcum beğendiğine çok sevindim düz sade erkek için

seninkinin desenine bayıldımm çok güzl olmuşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…