2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

güle güle kullanın! peki ağırlığı nasıl? bu linkte ağırlık göremedim...

herhalde 10 kilo vardır. çünkü ön tekerlekler süspansiyonlu. darbeye dayanıklıymış.
ama 10 yaşındaki çocuğu bile rahaça taşır dedi satıcı. o kadar gezdik aradık en içime sinen bu oldu.

herhalde 10 kilo vardır. çünkü ön tekerlekler süspansiyonlu. darbeye dayanıklıymış.
ama 10 yaşındaki çocuğu bile rahaça taşır dedi satıcı. o kadar gezdik aradık en içime sinen bu oldu.

anladım. ben de gidince bir bakayım bari. şu chicco liteway de iyiymiş. 7kg yazıyor. ama arabadan çok benim için ana kucağı olanların hafifliği önemli. onları elde taşımak resmen azab. galiba yok öyleleri

cibinliği oda takımı aldıgımız magazadan almadık pazar günü aklımıza da gelmedi niyeyse:26:
zaten ordan da alsak ek ücrete tabi oluyormuş .. diyorum zevkimize göre bi perdeciye diktirsek..
sende bulursan bana atttt

traveller genelde ağır oluyor.

baston tipi olan arabalar hafif. ama onlarda çift yönlü kullanılmıyor.
bebeğinle uzun süreli gezerken eline yiyecek birşeyler verdiğinde takip edemeyeceksin tek yönlü olursa.

çok şık görünüyor.. güle güle kullanın..
bizde bebek arabamızla beraber alacagız ana kucagını..

az önce unnadodan el ayak maketi aldım...salonumuza asıcaz....

Eki Görüntüle 501852

bunu ilk kez duydum ?
salona degil de, kendi odasına assan canım ?

eğer illa renkli istemiyorsanız bitenekadar d a10 tl gibi bir fiyata satılıyordu dün gördüm. hatta ben de alsam mı diye düşündüm ama hem kış bebeği, hem de o kadar ilaçlama yapılıyor ki ne işe yarayacak dedim. belki süs amaçlı alabilirim tabi mobilya bir gelsin de.
traveller genelde ağır oluyor.

baston tipi olan arabalar hafif. ama onlarda çift yönlü kullanılmıyor.
bebeğinle uzun süreli gezerken eline yiyecek birşeyler verdiğinde takip edemeyeceksin tek yönlü olursa.

anladım. baston tipi olup çift yönlü olan da var galiba tam emin değilim. ama biraz tuzlular. maxi-cosi ve maclaren baston tipli hem de oto koltuğu olan ana kucakları da oturtuluyormuş. ama fiyatlar pahalı. onların çift yönü varmış yanılmıyorsam. benim belim sıkıntılı, bebeği taşımak bunların ağırlarını taşımaktan çok daha kolay olacak diye düşünüyorum. ama araba sürüyorum ve mecburen bu ana kucağı alınacak işte. belki sadece arabada sabitler bebeği kucaklarım o da bir alternatif pek tabi. o zaman da ucuz bir ana kucağı ve en hafifinden bebek arabası bakarım. gidince mağazadakiler bana fikir verir belki ama onlar da kafa karıştırıyor. alıp kullananların yorumu daha iyi oluyor.

bu bebek arabasından başka ben ilk etapta bebeğe 0-3 aylık çok bir şey almadım. neler almalıyım acaba? hastane bavulu için internette bir sürü şey yazmışlar hepsi gerekli olur mu emin olamadım. şu an aldıklarım 10'lu hastane çıkışı, üç tane kolsuz ve bacaksız bodylerden bir de işte yine kolsuz ve bacaksız body ve takım olan tulum. bir de iki tane üst zıbın, bunlardan başka ne almalıyım acaba? hastane çıkışının paketini götürsem hastane için yeter sanırım zaten iki takım var onda. Ay aslında iki tane yeğenim var onlardan az çok biliyorum ama nedense bir türlü alamıyorum. gidip aldığımda da hep çok şirin bunlar azıcık büyüyünce giyer diye ileriki aylar almışım. sanki çocuk bir anda kocaman olacak gibi

çok şık görünüyor.. güle güle kullanın..
bizde bebek arabamızla beraber alacagız ana kucagını..

bunu ilk kez duydum ?
salona degil de, kendi odasına assan canım ?

tatlım kendı odası yokki kuzumun...

ilerde kendı odasına asarım evelenırkende hediye ederım kendı evıne asar...

kızlar merhaba,
kızımın gelmesine 2 aydan az bir süre kaldı.. bu hafta hem oda takımını alacağız hemde toplu alışverişini yapacağız. istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bebek odası mağazaları ve alışveriş mağazaları yazarsanız sevinirim.. ümraniye e-bebek ten düşünüyoruz ama .. bakalım kararsızız.

sabah ki butik bebe alışverişim...

bugünlük bu kadar...

çamlıca e-bebek çok daha büyük ve çeşit var. (libadiye'de) yine ümraniye carrefour içinde joker var.
oda takımı için de modoko'ya bakabilirsiniz, bebe sokağı var.

İşte prenses kızımın Prenses isimli bebek odası:

Bu mağazadaki fotoğraf, firmanın facebook sayfasından buldum.
Evimize döşenince yeniden koyarım fotoğrafını.
Allahım güzel uykular, güzel günler nasip eder bize bu odada inşallah.

annesinin birtanesi bitti yazıyordu demek senden ötürü:)
senınkı kız değil mi zaten sen kenarı pembeli olanı alırsın...onu ben bitirmedim....erken kalktığım iyi olmuş desene ...sevindim şimdi kaptığıma...

çok hoş...evdeki haliinde görmek isteriz...

çamlıca e-bebekte 2. el satışı da var...bebeğinizin kullanmadığı eşyaları ilerde satmak isterseniz oraya verebilirsiniz....eşyayaı satıp size e-bebek çeki veriyolar...

Son düzenleme:

canım selammm
biz bebek odası takımımızı gecen pazar günü aldık, 19 eylülde gelecek :)
sana çamlıca mobilyacılar çarşısını öneririm, istemedigin kadar cok çeşit var :)

www.camoca.org - Ana Sayfa

yok kız şaka yapıyorum, dikkatimi çekmişti de ondan, kız zaten benimki, bir de dolu önlüğü var, hediye geldi birsürü:)

çokkkk güzelmiş canım, güle güle kullanmak nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…