canım çok güzel, sade zarif, erkek bebiş için ideal. güle güle kullan.
bende deeeeeeee :)
güle güle kullanın! peki ağırlığı nasıl? bu linkte ağırlık göremedim...
herhalde 10 kilo vardır. çünkü ön tekerlekler süspansiyonlu. darbeye dayanıklıymış.
ama 10 yaşındaki çocuğu bile rahaça taşır dedi satıcı. o kadar gezdik aradık en içime sinen bu oldu.
sağol canım aminnnnnn, daaha güzelleri sizn olsun inş.
teşekkür ederiz teyzesiiiiiii
bende bendebeyaz ideal salonum gibi
evet ben mavi ile süslğycem kuzumm, prennnnns oğluşumm
seninkide çok güzel olacakpembiş süslersin ?
cibinlik mavi düz alıcam ben netten bakıyorum hatta bulursun linkk at
sapık canım benim aminnn
teşekkür ederim burcum beğendiğine çok sevindim düz sade erkek için
seninkinin desenine bayıldımm çok güzl olmuşşşşşşş
anladım. ben de gidince bir bakayım bari. şu chicco liteway de iyiymiş. 7kg yazıyor. ama arabadan çok benim için ana kucağı olanların hafifliği önemli. onları elde taşımak resmen azab. galiba yok öyleleri
Çok tereddüt ederek siparişini verdim , inşallah bebeğim rahat eder içinde.
Oturma odası için ideal diye düşünüyorum ama bebişimin de rahat edeceği bir ana kucağı olur inşallah.
Eki Görüntüle 501759
eğer illa renkli istemiyorsanız bitenekadar d a10 tl gibi bir fiyata satılıyordu dün gördüm. hatta ben de alsam mı diye düşündüm ama hem kış bebeği, hem de o kadar ilaçlama yapılıyor ki ne işe yarayacak dedim. belki süs amaçlı alabilirim tabi mobilya bir gelsin de.cibinliği oda takımı aldıgımız magazadan almadık pazar günü aklımıza da gelmedi niyeyse:26:
zaten ordan da alsak ek ücrete tabi oluyormuş .. diyorum zevkimize göre bi perdeciye diktirsek..
sende bulursan bana atttt
traveller genelde ağır oluyor.
baston tipi olan arabalar hafif. ama onlarda çift yönlü kullanılmıyor.
bebeğinle uzun süreli gezerken eline yiyecek birşeyler verdiğinde takip edemeyeceksin tek yönlü olursa.
çok şık görünüyor.. güle güle kullanın..
bizde bebek arabamızla beraber alacagız ana kucagını..
bunu ilk kez duydum ?
salona degil de, kendi odasına assan canım ?
kızlar merhaba,
kızımın gelmesine 2 aydan az bir süre kaldı.. bu hafta hem oda takımını alacağız hemde toplu alışverişini yapacağız. istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bebek odası mağazaları ve alışveriş mağazaları yazarsanız sevinirim.. ümraniye e-bebek ten düşünüyoruz ama .. bakalım kararsızız.
sabah ki butik bebe alışverişim...
Eki Görüntüle 504559 Eki Görüntüle 504560 Eki Görüntüle 504561
bugünlük bu kadar...
senınkı kız değil mi zaten sen kenarı pembeli olanı alırsın...onu ben bitirmedim....erken kalktığım iyi olmuş desene ...sevindim şimdi kaptığıma...annesinin birtanesi bitti yazıyordu demek senden ötürü:)
çok hoş...evdeki haliinde görmek isteriz...İşte prenses kızımın Prenses isimli bebek odası:
Eki Görüntüle 504596
Bu mağazadaki fotoğraf, firmanın facebook sayfasından buldum.
Evimize döşenince yeniden koyarım fotoğrafını.
Allahım güzel uykular, güzel günler nasip eder bize bu odada inşallah.
sabah ki butik bebe alışverişim...
Eki Görüntüle 504559 Eki Görüntüle 504560 Eki Görüntüle 504561
bugünlük bu kadar...
kızlar merhaba,
kızımın gelmesine 2 aydan az bir süre kaldı.. bu hafta hem oda takımını alacağız hemde toplu alışverişini yapacağız. istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bebek odası mağazaları ve alışveriş mağazaları yazarsanız sevinirim.. ümraniye e-bebek ten düşünüyoruz ama .. bakalım kararsızız.
senınkı kız değil mi zaten sen kenarı pembeli olanı alırsın...onu ben bitirmedim....erken kalktığım iyi olmuş desene ...sevindim şimdi kaptığıma...
çok hoş...evdeki haliinde görmek isteriz...
çamlıca e-bebekte 2. el satışı da var...bebeğinizin kullanmadığı eşyaları ilerde satmak isterseniz oraya verebilirsiniz....eşyayaı satıp size e-bebek çeki veriyolar...
İşte prenses kızımın Prenses isimli bebek odası:
Eki Görüntüle 504596
Bu mağazadaki fotoğraf, firmanın facebook sayfasından buldum.
Evimize döşenince yeniden koyarım fotoğrafını.
Allahım güzel uykular, güzel günler nasip eder bize bu odada inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?