2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

bu takımı nerden ne kadara aldın canım? çok güzelmiş.. güle güle kullansın bebişin..

oy oy çok güzel kuzum mışıl mışıl uyusun inş. bebikinnnnnn

kuzum seninkinin fotosu yok mu

canım nereden aldın çok güzelmiş,begendım güle güle kullansın bebeğin.kaç paraya aldın acaba? yorumları takıp edemedımde

sağol canım benim havuç mobilya özel msj attım

saol canım teşekkür ederim..aklıma gelmemişti orası .. fiyatlar nasıl bilgin varmı?

her bütçeye uygun var canım

oy oy çok güzel kuzum mışıl mışıl uyusun inş. bebikinnnnnn

kuzum seninkinin fotosu yok mu

sağol canım benim havuç mobilya özel msj attım

vaaaaaaaar işte buuu

Eki Görüntüle 504675

yalnız bu takımda biz çekmece ve dolap kulplarını kristal yaptırıoz bu şekildeee

bende evde otururken kızıma kendi ellerimden bir şeyler yapmak istedim , bant yaptım kızıma kendi ellerimle . şu son iki tane krem rengi olanı ,çorapla yaptım ve 9 . daki çiçek gelin bukutimden hastanede takacağım kızıma nasip olursa

ne hamarat hatunsun ya....bebek şekerlerini...şeker sepetini.. kapı süsünü oda kapınızı,lohusa bardaklarını felan da acil görmek istiyorum...hazırsa paylaşsana...sende çok güzl fikirler vardır...böyle becerikli insanların elini öpesim var ya...bend eoyun halısı yapmak istiyorum...

yaa sen oğluşu süsleye süsleye bi haller oldu yiteeeeeeeeeeer demek istiommm
napalım kızımız yok...bizde oğluşa çalışacaz...odası da yok kuzumun zaten...

yok kız şaka yapıyorum, dikkatimi çekmişti de ondan, kız zaten benimki, bir de dolu önlüğü var, hediye geldi birsürü:)

ayy ne ballı kızın daha doğmadan hediye yağmuru...bizde ablamın kaynanamın ve arkadaşımın bambu havlusu dışında hedıye felan yok ortada....hiçte önlük alan olmadı bu arada....

ayy ne ballı kızın daha doğmadan hediye yağmuru...bizde ablamın kaynanamın ve arkadaşımın bambu havlusu dışında hedıye felan yok ortada....hiçte önlük alan olmadı bu arada....[/QUOTE]

al bizdende o kadar ablam bana çalışıyor, annem kızıma bir şeyler alıyor , yada yapıyor ama onun dışında kimseden hediye yok bize daha , kayın validemle konuşmuyoruz zaten , insan torununu hiç merak etmez mi bir şey almaz mı anlamdım çok üzülüyorum , kızım ilerde herşeyin farkına varınca nasıl açıklayacağım bilemiyorum

bizimde bu tarz beyaz tabi sadece yatak ama kulplarını bende krıstal yaptırdık

Eki Görüntüle 504759

bizimkisi de böyle

bayılıom bu kristal kulplara çok şık duruo
sadece yatak derken ?:26:

canımmm harikasınnn bayıldımmmmmmmm ben hiç güzel bant bulamadım dışarda..
sen ev hanımısın sanırım çalışmıosun?

oda yapmıosun di mi ?

ana kucagımız geldı , beklediğimden daha güzel çıktı. bes dk da monte ettim ve çok hoşuma gitti.. kızım saglıkla hayırla gelse de yatırsam

ancak yükleyebildik kızlar pcm bozuldu hafıza kartlarını okuyamadı:) bir yatak örtüsünü bekliyorum 2 haftadır siparişini verdik ama gelmedi henüz:) lambasını da buldum netten ama eşim görerek almak istiyor o kaldı bakalım:) umarım beğenirsiniz... kendi pijamalarımız falan da ekledim merak edenler için:)

tatlım bayıldımm çok güzeller, Allah güle güle giydirmek ve oğluşuna giymek nasip etsinnnnn
bunların içinde ısırırım onu şunlara bakk yaa

bu arada onurun oğluyumm onu nerde yaptırdın acil cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…