2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

lavinyammmm canımmm maşAllahhhh hepsi mükemmeelllll

seni görünceee hiç bişi almadıgımı ve cok sey almam gerektiğini anladımmm

canım çok güzeller maşallah herşeyin tamam...
odasını da görmek istiyoruz...avizelerini tak...
lohusa pijamalarına geceliklerine bayıldım çok tarz duruyo hele kedili olan harika...

sen ve oğlusun güzel günlerde kullanın canım esyalarınızı hepsi birbirinden güzel benim 2 parçanın yanında dünyayı almışsın sen ilk bebekler her zaman için sanşlılardır
bu arada siyah pijaman benim pijamam çok benziyor

Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin çok güzeller ... bende iki üç tulum , iki üç alt üst almıştım yeter herhalde diyordum kendi kendime :) alt açma lazım olacak birşey mi acaba ? ilk baştan almayı düşünüyordum o da çok sevimli şekillerdeler o yüzden :) kullanışlılığı nasıldır acaba ?

bende senin gibiyim canım hiç bilemiyorum ne alacağımı çarşıya her çıktığımda bakıp bakıp geliyorum eve her kafadan bir ses çok alma gerek yok falan diyorlar doğunca alırsın bebeğine göre diyorlar bende sapıttım yanımda biriolsa birlikte daha zevkli olur belki ama napıcam bilmem bir liste yapmalıyım derhal ama olmazsa olmazların listesini ince detaylar çok hoş ama önce aciliyeti olacakları ayarlamak isterim nette birsürü liste var ama çoğu gereksiz geliyor aralarından seçmece yapmalıyım buarada alt açma bende aldım onu bebişi biryere yatırırken bile altına sermek için kullanabilirsin bence al çok şirinler

çok şeker görünüo renk tonları çok güzel nerden ve ne kadara aldın ?
güle güle kullanırsınız inşallah canımm..
[/QUOTE]

mavi, krem , sarı tonları da var. bizim kızımız olacağı için pembeyi tercih ettik. kumaş kalitesi filan cok güzel en azından beklediğimden güzel cıktı. titreşimle ve müzikli olması da bebek hoşlanırsa iyi olacaktır. 3 kademeli sırt ayarlaması var. çoğu yerde 159 tlden baslıyordu ben araştırdım ve 129 tl + 8 tl kargo ücreti ile satın aldım canım.

kuzum varya kocişim asla bakmazdı nete zorladım senin cicişleri gösterdim tabi ilk fenerbahçeli takımı gösterdim bayıldı hemen bizde alalım sor bakalım nereden almış diyor adam fenerbahçe deyince hakim olamıyor kendine nereden aldın canım :26:

teşekkür ederim canım, burdan adres verebiliyor muyuz ? ben özel mesaj atamıyorum mesaj sayım sınırlı olduğu için.

bi sakıncası yokdiye biliyorum herkes yazıyor birbirine yardımcı olmak için birsürü bebek sitelerini bu sayede öğrendim bende burada okuyarak

bi sakıncası yokdiye biliyorum herkes yazıyor birbirine yardımcı olmak için birsürü bebek sitelerini bu sayede öğrendim bende burada okuyarak

tmm o zaman ben sana direkt satın aldığım yerin linkini vereyim. gittigidiyor'dan aldım 2 gün içerisinde elime ulaştı.

Casaul Activity Rocker Ana Kucağı Pembe GittiGidiyor'da 62774542

burdaki linkte pembe renk satılıyor, rengini secersiniz. üye olup kolaylıkla satın alma işlemini yapabiliyorsunuz.

canım hepsi çok güzel güle güle kullanın oğlunla bir şey sormak istiyorum çantan okiedog galiba bende bu modelden begendim ama netten alacağım için nasıl bilemiyorum , sen netten mi aldın , nasıl güzel mi içi kumaşı canım

Ben de Okiedog Dahoma Sumo'ya bakıyordum çok hoşuma gitmişti videosunu izleyince, listemin en başına yazdım ama e-bebek'te gidip görünce acayip küçük geldi içi, ne sığdıracağım bilemedim benim kol çantalarım bile ondan büyük sanki.

Lavinya bu modelin adı ne, büyük mü içi, hani dışarı çıkarken mamalarının yanı sıra, 3-4 body, hırka, çorap, hatta battaniye sıkıştırmamız gerek içine mesela;?

çoğu konu sayfasındaki paylaşımlarda alınan ürünlerin satın alındığı yer , markası , ne kadara alındığının paylaşımında sıkıntı var. forumun amacı zaten fikir alış verişi yapıp ufku genişletmek , kararsız olunan konuda karara varılmak , en önemlisi böyle herkes için masrafın çok olduğu dönemde kaliteliyi uyguna bulmada yardımcı olmak değil midir ?
alınan ürünlerin resimleri paylaşılıyor çok güzel fikirler ediniliyor , alan kişi açısından da aldığının beğenilmesi daha da keyfini yerine getirir , bir sonraki mesajda fiyat marka soruluyor , cevap : özelden yazayım ...
marka , fiyat konusunda da açık paylaşım olursa daha güzel olacağını düşünüyorum ...

oğluşun dolabı kırmızı olduğu için park yatağını da bunun aynısını aldık nasıl teyzoşlar güzel mi?
amcasının hediyesi sağolsun..

3-4 sene içinde de oda yapıcaz zaten Allah izin verirse...

haticem maşallahh canım..hepsi birbirindenn güzel...oğluşun güzel günlerde kullansın hepsini inşallahh...oda takımınıda koysana...

saol canım yerleştireyim koycam hem bebiş şekerleri de olacak...

canımın içi hepsi cok güzellerrrr
senin pijama takımı ve geceliklerde cok şık. musmutlu günlerde giyinirsin inşallahhhh..
bebek odası takımınız haniiiiiiiii ?

saol bitanem koycam onuda yerleşsinde:)

saol canım.. onurun yeğenleri İstanbulda yaptırmışlar canım...

lavinya canım, maşallah hepsi çok güzel, güle güle kullanmakta nasip olur inşallah.

saol canım hepimizinki inşallah:)

lavinyammmm canımmm maşAllahhhh hepsi mükemmeelllll

seni görünceee hiç bişi almadıgımı ve cok sey almam gerektiğini anladımmm

saol teyzesi... ee al sende artık bişey....

canım çok güzeller maşallah herşeyin tamam...
odasını da görmek istiyoruz...avizelerini tak...
lohusa pijamalarına geceliklerine bayıldım çok tarz duruyo hele kedili olan harika...

saol canım az kaldı onlarada:)

ne güzel ortak noktamız var:) hediye geldi çoğu zaten ben çok az bişey aldım onuda netten aldım hediye çekleriyle..

ben bir yere gidince üstünde uyur düşüncesiyle aldım onu canım güzel yumuşacık...

Ama çok güzel şeyler almışsın...
bebedor'un su torbasını ilk defa gördüm e-bebek'te bile görmedim
Güle güle giysin tosuncuk Herşeyi tamammışşş

saol bebeğim benim... 5m migroslarda gördüm ben ordan almadım ama var canım...

feneriumdan canım lisanslı aldk...

canlarım okiedogn bu modeli çok geniş ve güzel ben 2 hafta bekledim gelmesini.. görmeden almadım diğerleri küçük.. koldan ve yandan asmalı bu modellere bakın. metro nature benim modelin adı...

çok güzeller güle güle kullanın canım benim...

unnado com 49 veya 59 tl ıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…