demıştım ya morhıpoda sevı bebe ve bebedor aynı zamanda kampanyadaydı ordan aldıgım urunler geldı
Eki Görüntüle 506263 küvet ve fılesı sevı bebeden kuvet :16.8 tl file :8.30 tl
Eki Görüntüle 506262 kova ve masrapa sevi bebe kova:7.54 masrapa:3.30 tl
Eki Görüntüle 506264 bebedor set 7.06 termometre: 5 tl
ya şu kampanyayı ben niye görmedim ya...demıştım ya morhıpoda sevı bebe ve bebedor aynı zamanda kampanyadaydı ordan aldıgım urunler geldı
Eki Görüntüle 506263 küvet ve fılesı sevı bebeden kuvet :16.8 tl file :8.30 tl
Eki Görüntüle 506262 kova ve masrapa sevi bebe kova:7.54 masrapa:3.30 tl
Eki Görüntüle 506264 bebedor set 7.06 termometre: 5 tl
güle güle kullan " merwecik_20 " , en son resimdeki bebedor setinden bende aldım (morhipo dan)
banyo süngerinin yerine aktarlarda satılan deniz süngerinden mi kullansam diyorum , setteki boyalı gibi sanki
ya şu kampanyayı ben niye görmedim ya...
halbukı 20 tl ve 50 tl çekim vardı morhipodan kullanmadan çöpe gitti tarihleri geçti...
babyjemle bebedor u gördüm ben baby jem in plastik kalitesini bilmiyom diye almadım...sevi bebeyi araştırmıştım çünkü...
güle güle kullanın mervecim...sevi bebe bi da görürüsen haber et...disney de beklediklerim arasında...şu okul kampanyalarına sinir oluyorum onların yüzünden bebek kampanyaları iyice azaldı...
Eki Görüntüle 505953
oğluşun dolabı kırmızı olduğu için park yatağını da bunun aynısını aldık nasıl teyzoşlar güzel mi?
amcasının hediyesi sağolsun..
3-4 sene içinde de oda yapıcaz zaten Allah izin verirse...
canım güle güle kullanın bizimkinin aynısı inşaallah ikimizde güle güle büyütürüz içinde.
Eki Görüntüle 507203 Eki Görüntüle 507204 oğluşa ve kendime bugun aldıklarım..
Eki Görüntüle 507233
Kızlar selam,
Kızıma aldığım bu bebek odasının fiyatını ve nereden aldığımı gerek özelden gerek buradan sormuşsunuz. Özel msj hakkım halen yok ama şöyle söyleyebilirim.
Ben 3.500 TL'ye aldım takımı. Okyanus Bebe'den, Modoko'daydı yeri, şimdi Çamlıca Mobilyacılar Sitesi'ne taşındı. Karadeniz Sokak'ta.
Telefonu: 0216 540 35 25 / Nazlı yönlendirdi derseniz bu fiyata çekerler, aynı zamanda arkadaşlarım çünkü.
Siteleri eski ama takımların fotoğrafları var, tıklayın.
İçine neler dahil: Karyola, 3 Kapılı Dolap, Şifonyer, Uyku Seti, Yatak, Oyuncak Sandığı, Duvar Rafı
Sevgiler
Eki Görüntüle 507203 Eki Görüntüle 507204 oğluşa ve kendime bugun aldıklarım..
cnm iyi günlerde kullan , bebiş de sağlıkla misler gibi yıkansın. banyo setini nereden aldın acaba ?
sabahlığı da morhipodan 15 tl ye aldımne kadara ve nerden aldığını bende merak ettim
sabahki ganimetim....çok mutluyum sonunda karar verip aldım....
Eki Görüntüle 507708 markafoniden bu sabah aldım...mervecim saolasın kampanyayı sen haber verdin...markafonide saolsun 10 tl çek verdi...70 tl ye gelecekken çekle 60 tl ye geldi...
çok şirinnn :) renkleri çok güzelmiş.
Eki Görüntüle 507708 markafoniden bu sabah aldım...mervecim saolasın kampanyayı sen haber verdin...markafonide saolsun 10 tl çek verdi...70 tl ye gelecekken çekle 60 tl ye geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?