2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

demıştım ya morhıpoda sevı bebe ve bebedor aynı zamanda kampanyadaydı ordan aldıgım urunler geldı

küvet ve fılesı sevı bebeden kuvet :16.8 tl file :8.30 tl

kova ve masrapa sevi bebe kova:7.54 masrapa:3.30 tl

bebedor set 7.06 termometre: 5 tl

güle güle kullan " merwecik_20 " , en son resimdeki bebedor setinden bende aldım (morhipo dan)
banyo süngerinin yerine aktarlarda satılan deniz süngerinden mi kullansam diyorum , setteki boyalı gibi sanki

ya şu kampanyayı ben niye görmedim ya...
halbukı 20 tl ve 50 tl çekim vardı morhipodan kullanmadan çöpe gitti tarihleri geçti...

babyjemle bebedor u gördüm ben baby jem in plastik kalitesini bilmiyom diye almadım...sevi bebeyi araştırmıştım çünkü...
güle güle kullanın mervecim...sevi bebe bi da görürüsen haber et...disney de beklediklerim arasında...şu okul kampanyalarına sinir oluyorum onların yüzünden bebek kampanyaları iyice azaldı...

güle güle kullan " merwecik_20 " , en son resimdeki bebedor setinden bende aldım (morhipo dan)
banyo süngerinin yerine aktarlarda satılan deniz süngerinden mi kullansam diyorum , setteki boyalı gibi sanki

denız sungerını ılk defa duyuyorum cnm ama coğu arkadasım kullandı bu sungerlerden

cnm ben aldıgım gun de yazdım topiğe ama denk mı gelemedın sen acaba tesekkur ederım tmm sevı bebe ve dısneyı görursem yazarm sana.çok uyguna geldı benımkıler

canım güle güle kullanın bizimkinin aynısı inşaallah ikimizde güle güle büyütürüz içinde.

maşallah hepsini güle güle kullansın bebişler biz daha başlamadık bakınca geç kaldığımı anladım:18:

Kızlar selam,
Kızıma aldığım bu bebek odasının fiyatını ve nereden aldığımı gerek özelden gerek buradan sormuşsunuz. Özel msj hakkım halen yok ama şöyle söyleyebilirim.

Ben 3.500 TL'ye aldım takımı. Okyanus Bebe'den, Modoko'daydı yeri, şimdi Çamlıca Mobilyacılar Sitesi'ne taşındı. Karadeniz Sokak'ta.
Telefonu: 0216 540 35 25 / Nazlı yönlendirdi derseniz bu fiyata çekerler, aynı zamanda arkadaşlarım çünkü.
Siteleri eski ama takımların fotoğrafları var, tıklayın.

İçine neler dahil: Karyola, 3 Kapılı Dolap, Şifonyer, Uyku Seti, Yatak, Oyuncak Sandığı, Duvar Rafı

Sevgiler

çok güzelmiş tam prenses odası :) sağlıkla huzurla uyusun bebişiniz inş.

cnm iyi günlerde kullan , bebiş de sağlıkla misler gibi yıkansın. banyo setini nereden aldın acaba ?

canım yenibebe.com diye bi site açılmış ordan havale ile aldım..site yeni olduğu için kart kullanmadım..üye olunca siteye 5 tl hediye ediyolar...onu da kargo parası olarak kullandım...3 ü 29 tl 62 kuruşa geldi....ama ürünler elime daha geçmedi...deneme amaçlı ilk alışverişim o siteden...

sabahki ganimetim....çok mutluyum sonunda karar verip aldım....

markafoniden bu sabah aldım...mervecim saolasın kampanyayı sen haber verdin...markafonide saolsun 10 tl çek verdi...70 tl ye gelecekken çekle 60 tl ye geldi...

gule gule gıysın bebısın tatlım bebsın ve senın şansına :))

Canim cok guzel gule gule kullan bende disneyin hastane cikisini alcaktim ama dun vazgectim alperenden kalalari yikadikta ablam 2iz mi dogurcan 3 uz mu alma gerek yok bunlarla 3-4 cocuk buyur ilerde baska seyler alirsin dedi vazgectim ama genede bakayim demistim kampanyaya markafonide yok ama bulamadim ben:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…