saol teyzesi...gule gule gıysın bebısın tatlım bebsın ve senın şansına :))
Canim cok guzel gule gule kullan bende disneyin hastane cikisini alcaktim ama dun vazgectim alperenden kalalari yikadikta ablam 2iz mi dogurcan 3 uz mu alma gerek yok bunlarla 3-4 cocuk buyur ilerde baska seyler alirsin dedivazgectim ama genede bakayim demistim kampanyaya markafonide yok ama bulamadim ben:26:
kızlarr yardımmm
Bu bebek çantasını almıştık geçen
içi baya geniş bir sürü alan var,
deminde nette dolanırken bu çanta gözüme çarptı
sizce hangisi daha güzel ?
Bebek arabamız kahverengi ona uydursam mı acaba ?
Bebek arabamızda bu:
kızlarr yardımmm
bu bebek çantasını almıştık geçen
bebek arabamız kahverengi ona uydursam mı acaba ?
bebek arabamızda bu:
tatlım benım gule gule kullan ncelıle ama bana sorasrsan 2.canta ıle araba mukemmel uyumlu olmuş çantayda bayıldım ılkıde guzel ama benım cok tarzım degıl sannkı
kesinlikle 2. canta derim.
beşiğimiz de geldi, odasını yeni evimizde yaşını doldurduktan sonra yapacağımız için bambu sepet beşik tercih ettik. Oda içinde de daha önce paylaştığım ev tipi ana kucağı aldım.
Eki Görüntüle 508647
Eki Görüntüle 508648
Eki Görüntüle 508649
canım arabaya bayıldım güle güle kullanın aklımdaki araba nereden aldın nette varmı acaba fiyatı neydi??? alığın çanta da güzel ama netteki çok daha güzelmiş sen bilirsin ama siyah renkte uyum sağlar arabaya altınaki sepeti falan siyah gibi görünüyor resimdekızlarr yardımmm
bebek arabamızda bu:
canım arabaya bayıldım güle güle kullanın aklımdaki araba nereden aldın nette varmı acaba fiyatı neydi??? alığın çanta da güzel ama netteki çok daha güzelmiş sen bilirsin ama siyah renkte uyum sağlar arabaya altınaki sepeti falan siyah gibi görünüyor resimde
canımm 2. çantaya bayıldımmm harikaa ve arabanla süper uyuumlu..ben olsam 2.yi alırdımm:)
sağol kuzum
eşimle konuştum yarın iade edicez siyah çantayı, bunu ısmarlıcaz netten
umarım yorumlar kadar iyidir, alan çok beğenmiş çünki
bi ara sırt çantası mı alsam diye düşündüm ama yok yok bu baya hoş
canım 2. çanta çok güzel ama sanki tutma sapı çok kısa gibi geldi bana kolda taşıma yeri var mı?
elinde tutatcaksan eziyet olur..omuz askısı felan...
hevin çantayı hangi siteden sipariş verdin çok güzelmiş özellikle ikincisine bayıldım, bebek çantası konusunda hala kararsızım da
kızlarr yardımmm
bebek arabamızda bu:
canım 2. çanta çok hoşmuş gerçekten bende hala karar verip alamadım, hangi siteden baktın bu çantaya bende bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?