2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

gule gule gıysın bebısın tatlım bebsın ve senın şansına :))
saol teyzesi...

canım bu sabah bitti 9-10 gibi...son saatlerde aldım...7.40 da kalktım almak için haha...5 lilerinden alabilirsin canım...en battaniyeside olsun dıye 10 lu aldım...vipe bı ara 5 lisi 27 tl ye gelmişti...ben görürsem sana özel mesaj çekerim...

mervede sürekli kampanyalara bakıyo görürse oda haber eder.....

arkadaşlar bebişimin herşeyını aldım tabı farklı birşey çıkmazsa sadece kendiminki kaldı o da biterse valizlerimizi hazırlayacağım zamanı azalttık mı ne oldu

Beşiğimiz de geldi, odasını yeni evimizde yaşını doldurduktan sonra yapacağımız için Bambu sepet beşik tercih ettik. Oda içinde de daha önce paylaştığım ev tipi ana kucağı aldım.

Ev tipi ana kucağımız
oturma odasında tv izlerken yanıma koyup oğluşumuda yatırırım, sallama ayarı var bide müzikli vs oh gel keyfim gel

Bu da Babyphone'umuz telsizimiz

kızlar merhaba,

doğum yaklaştıkça hazırlıklar hızlandı.. bebişimin bakım ve temizlik ürünlerini hallettik .. kıyafet ve odası kaldı onuda yarın yapacağız.. perde bakıyorum nasıl bi perde yaptırsam kızımın odasına kararsızım .. önerilerinizi bekliyorum..mobilyalar beyaz duvarı pembe.. perdeyide beyaz üzerinde pembe detayları olan bişi düşünüyorum ama napsam bilemedimm yardımm

kızlarr yardımmm

bu bebek çantasını almıştık geçen

içi baya geniş bir sürü alan var,

deminde nette dolanırken bu çanta gözüme çarptı

sizce hangisi daha güzel ?
bebek arabamız kahverengi ona uydursam mı acaba ?

bebek arabamızda bu:

tatlım benım gule gule kullan ncelıle ama bana sorasrsan 2.canta ıle araba mukemmel uyumlu olmuş çantayda bayıldım ılkıde guzel ama benım cok tarzım degıl sannkı

kesinlikle 2. canta derim.

tatlım benım gule gule kullan ncelıle ama bana sorasrsan 2.canta ıle araba mukemmel uyumlu olmuş çantayda bayıldım ılkıde guzel ama benım cok tarzım degıl sannkı

yarenim sağol canım
aslında ilki resimdeki gibi durmuyor canlı çok daha hoş ama çok klasik gibi, içi falanda kocaman,
ikinciyi demin nette dolaşirken gördüm bayıldım bende , iade edicem aldığımı onu alıcam herhalde

kesinlikle 2. canta derim.

sağol canım

canım arabaya bayıldım güle güle kullanın aklımdaki araba nereden aldın nette varmı acaba fiyatı neydi??? alığın çanta da güzel ama netteki çok daha güzelmiş sen bilirsin ama siyah renkte uyum sağlar arabaya altınaki sepeti falan siyah gibi görünüyor resimde

teşekkür ederiz teyzesi sağol
canım ben Almanya'da yaşıyorum burda Toys'R'Us diye bi yer var bebek, çocuk mağazası, Türkiye'de var mı bilmiyorum açıkcası :26:
Arabanın markası ABC Design Turbco 6S Magic, fiyatı 269 Euro, yani 600 küsür TL, belki marka araştırırsan bulursun canım

canımm 2. çantaya bayıldımmm harikaa ve arabanla süper uyuumlu..ben olsam 2.yi alırdımm:)

sağol kuzum
eşimle konuştum yarın iade edicez siyah çantayı, bunu ısmarlıcaz netten
umarım yorumlar kadar iyidir, alan çok beğenmiş çünki

bi ara sırt çantası mı alsam diye düşündüm ama yok yok bu baya hoş

canım 2. çanta çok güzel ama sanki tutma sapı çok kısa gibi geldi bana kolda taşıma yeri var mı?
elinde tutatcaksan eziyet olur..omuz askısı felan...

hevin çantayı hangi siteden sipariş verdin çok güzelmiş özellikle ikincisine bayıldım, bebek çantası konusunda hala kararsızım da

hevin çantayı hangi siteden sipariş verdin çok güzelmiş özellikle ikincisine bayıldım, bebek çantası konusunda hala kararsızım da

daha vermedim canım siyahı iade edicem akşama siparişi vericem,
amazon . de diye bi site alışveriş sitesi fiyatıda 39euro bana çok cazip geldi

canım 2. çanta çok hoşmuş gerçekten bende hala karar verip alamadım, hangi siteden baktın bu çantaya bende bir bakayım

canım 2. çanta çok hoşmuş gerçekten bende hala karar verip alamadım, hangi siteden baktın bu çantaya bende bir bakayım

sağol canım
üstteki yorumda yazdım ama alman bi site markasınıda yazayım belki öyle bulursunuz,

markası Babymoov, bak bunuda şimdi buldum youtube'da videosuda var

Babymoov - Wickeltasche Baby Chic | Babyartikel.de - YouTube

hmm şimdi daha kararsız kaldım ama, benim aldığım siyah çanta daha büyük içi, buda az daha küçükmüş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…