2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

hırka çok değişik olmuş birde dirseğinde yama modeli olsa daha güzel olurmuş....ipin devamı varsa 2. renk tonundan deneyebilirisiniz çok şık olur..

ayy beyazlı mavili sarılı yeleğe bayıldım ören çok hamarat belli...maşşallah diyorum örenin eline sağlık

fotoğrafları küçültmeyi becermekte zorlanıyorum....ancak bu küçülebildi...

Son düzenleme:
yok gayett kuculmus sen mı ördün bunu rengı cok hoş.ceket ıcın verdıgın önerı cok hoş ama annem antalyada ben ıstanbuldayıp örüp yollamıstı bunları.begenmene sevınddım

yok canım ben atkı şal dışında pek bişey örmem kayınvalidemin eseri....

yama işini sende yaparsın ya ben klozet takımı bile örmüştüm tuhafiyeden bakıp....neyse annen eninde sonunda gelecek gelınce tutuşturusun eline haha...

baştan 4. sünü ablam diğerlerini kayınvalidem ördü...sizce oğlana hepsi olur mu?

maşallah anneme....

Son düzenleme:

canım hepsı cok güzel eflantunlular harıcı hepsı de olur oglusuna hatta evde gıydırebılırısn onları da nolcak kı

yeğenimden oğluşuma kalan uyku tulumu..

cinsiyeti ne olur ne olmaz diye abimin aldığı hastane çıkışı setinin battaniyesi....

ablamın gönderdiği bebek taraklarımız...

Bende bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenir öğrenmez soluğu alışverişte aldım:))

taç organik nevresim takımı ykmde indirim denk geldi 53 e aldım..

kızlar bayıldım aldıklarınıza bende aldıkça fotograf eklerim.. bu arada lcwaikiki de ve C A KIDS mağazalarında uygun fiyatta çok kalıtelı bebek kıyafetleri var aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…