2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

ayy bu cicilerin hepsi çok tatlı hepsi çok minnak ya yerim ben onları çok tatlılarmutlu mutlu giyinsin tüm kuzucuklarr inş. biz daha kızçeme sadece bakım seti aldık şampuan vs. temmuz sonu gibi başlamayı düşünüyorum tabi buraya bakınca bu kıskanmayla kendimi ne kadar tutarım bilemiyorum şaka şaka teyzoşları kıskanmadık am bizimde canımız çekti

tşkr ederım cnm oda yapmayacagım ıcın uzun zaman kullanırız dıe bunu tercıh ettım daha guzellerı sıze ınsallah

sagol canım ben beşik almıycam oglumdan kalan beşiğim var çok begenerek almıştım süper bişey onu güzelce temizliycem ilk 6 7 ay onda yatırırım sonra ranzamız vardı onu 2 ye ayırmıştık abisinin odasına alıcam bebişimi ranzasına bölesi daha kolay oluyo beşiğe yatırırken uyanıyo genelde bebişler ondan büyük tahta beşiğim var onu kullanmıycam çocugu koyana kadar çocuk uyanıyo o da zor bayabi

kızlar cicişlerinize bayıldım.bebişleriniz güle güle giysin inşallah.benimde 3,5 yaşında bi oğlum var bunları görünce bi daha yapasım geldi:)

Kızlar ben bu zamana kadar tek bişey aldım cinsiyet netleşmediği için %80 kız dedıkelrınde almıstım bunu sımdı kesınlesınce ekleyım dedım

Eklentiler

• $Fotoğraf0169.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ben bu zamana kadar tek bişey aldım cinsiyet netleşmediği için %80 kız dedıkelrınde almıstım bunu sımdı kesınlesınce ekleyım dedım
canım artık gönül rahatlığıyla alırsın...ya bende bebğimimn cinsiuyetiş belli olamdan emzirme yastığı almıştım bida da bişey almadım...yastıkta kulanışlı olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum gerçi sorun kulnnmaktan ziyada istanbulda evin neresine konulacağı işi bitince......

kız çocuğu olunca alın tabi böyle cici şeyleri....

kızlar bi arkadaş sırt yastığı yapacaktı?....tee ilk sayfalarda söz verdiydi 6 aya girerecez artık yatsıkalrı yapıup kulnam vakti geldi sankim.......biz bişeyler uydurduk...evde artan şilteleri kayınvalidem birleştirdi saolsun alt komşumuzda dikti istanbula gidincede için elyaf basıcam kullanmaya başlıycam...bakalım iş görecekmi bende merak ediyorum biraz dar gibi geldi gözüme doldurunca nasıl olacak bakalım...

maşallah cicileriniz çok güzel allah içinde olduğu günleride göstersin.en fazla iç bady alın kızlar ama alırken dikkat hepsini newborn almayın 3-6ay olandan da alın çok çabuk büyüyolar ve malum kış zamanı dışarı çıkmak zor bebişle yedekte kalsın yazlık kıyafetlere içiniz gidiyo ama çoğunu giyemeyebilirler 6aylık yazıyo diye 6aylık bebeğe olmuyo.kilolar hepsinde değişiyo.bizimki tombiş olduğundan şuan 1-1.5 yaş giyiyo en çok tavsiye edeciğim şey emzirme minderi.ilk gidip onu alın.doğumdan sonra bebeği tutmak zor oluyo.emzirme yastığını çok kullandım.bide fermuarlı battaniye aşılara giderken işinize çok yarar size eğlenceli alışverişler.

dün annelütfenden yenidoğan için ıslak pamuk aldım....3 paket 11,25 hemde kargo ücreti ödemeden...

Son düzenleme:
off yaa ben hiç bişi almadım daha ayrıca ne alınacak bilmiyorum çok acil yardıma ihtiyacım var hastane çıkışı kışlık nerden bulacağım bu mevsimde kaç tane alacam neler alacam kafam karışıyor. beşik nasıl alacam herkes farklı bişiler söylüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…