2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

kızlar herkesın kac adet ayetel kursı okuyacagı ılk sayfada yazıyor sıranın kımde olduguda ılk lıstede bellı tarıhıyle beraber zaten aksı bı durum olmadıkca her hafta aynı adette okuyoruz :))

10 adet ayetel kürsü 1 rer felak nas 1 inşirah suresi okudum rabbim kabul etsinn arkadaşlarımızın ve tüm müslüman kardeşlerimizin duası kabul olsun inşaallah

kızlar merhaba
10 ayetel kürsi 1 ihlas 1 felak 1 nas 1 inşirah okudum. Allah kabul buyursun. sedef ve yasemin arkadaşımızın tüm dilek ve isteklerini kabul etsin inş. Allah hepimize kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasib etsin.. amin.....

kızlar benide ekler misiniz gerçi ekim e kadar dolmuş liste geç kalmışım heralde ben
liste sırasına göre sırası gelen kişi için hep birlikte okuycaz anladıgım kadarıyla bende katılmak istiyorum ilgililere duyurulur:)

(Nilgün)
20 Temmuz benim ve Milona'nın dua günü
Kızlar benim duam budur;

En başta sağlık,huzur,bereket ve mutluluk eksik olmasın yuvamızdan,bebeğimizi zamanında sağlıkla,hayırlısıyla,kolay bir doğumla alalım kucağımıza.
Anneli,babalı,sağlıklı,uzun ömürlü ve mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin Allahım bebişimizi.
Eşime,bana,bebişimize,Benim aileme ve eşimin ailesine de sağlıklı,huzurlu ve mutlu uzun ömürler nasip etsin Allahım..

He bir de tatile çıkıyorum bu cuma gecesi,hayırlısıyla,sorunsuz,sağlıklı,huzurlu bi şekilde gidip gelelim..

Bir de kpss'yi kazanayım ve atanayım diyeyim mi :)))

Hepinize şimdiden teşekkürler,gerçekten çok hayırlı mübarek bi güne denk geldi,çok heyecanlı ve mutluyum..

Son düzenleme:
Kızlar benim de duam şöyle olacak;

Öncelikle rahat bir doğumla,sağlıklı sıhhatli eli ayağı aklı tüm organları tam hayırlı bir evlat nasip et Allahım. Bebeğimi hayırlı imanlı büyüklerine saygılı, adaletli çok başarılı ve dürüst yetiştirmemizde, senin yolundan sapmamasını şeytana uymamasını öğretmemizde bize yardımcı ol Ya Rabbim...
Mübarek ramazanın ve cumanın yüzü suyu hürmetine bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahları affeyle,
Eşimle aramızdaki mutluluğun,sevginin,sadakatin ve saygının devamını, imanımızın artmasını, nazarlardan ve şeytan nesli insanlardan korunmamızı sağla büyük Allahım.
Doğacak çocuğuma, eşime, aileme,eşimin ailesine sağlık sıhhat huzur mutluluk hayırlı kazançlar ver, özellikle haftaya ameliyat olacak babacığımın tez zamanda şifa bulmasını,sağlıkla ameliyatını atlatmasını,bir an önce iyileşmesini sağla,sağlıklı ömürler ver Ya Rabbim....
En son olarak da, girdiğim KPSS sınavından güzel bir sonuç alarak emeklerimin boşa çıkmamasını, daha güzel bir geleceğimizin olması için hayırlısıyla atanmamı sağla Ya Rabbim....

Şimdiden çok teşekkür ediyorum, Allahım hepimizin duasını kabul etsin inşallah

Nitt ve milona arkadasimiz icin 20 ayetel kursi ve digerleri okunmustur.allah gonlunuze gore versin

Allah kabul etsin çok güzel bir güne denk geldi kuzular dualarınız kabul ramazanınız mübarek olsun inşallah

Nitt ve milona arkadasimiz icin 20 ayetel kursi ve digerleri okunmustur.allah gonlunuze gore versin

Allah kabul etsin çok güzel bir güne denk geldi kuzular dualarınız kabul ramazanınız mübarek olsun inşallah

kızlar dualarımızı ettım allah butun dualarınızı kabul etsın hayırlı ramazanlar

Allah kabul etsin ve Allah razı olsun sizlerden sağolun

Bende ettim Allahım kabul etsin inşallah...

kızlar merhaba

hayırlı ramazanlar öncelikle dualarımızı yaptık Allah kabul etsin. Allah hepimizin dualarını kabul buyursun inş.

Allah kabul etsin dualarımız tamamdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…