maşallah canımçok güzelsin. umarım böyle sadece göbekten almaya devam edersin. :)
büyüdü teyzoşu 19. haftalık kuzum benim:) şaka maka ne kadar çabuk geçti farkında mısınız? sağ salim dünyaya getirelim inşallah:)
oyy yerim ben o pıtırcıgııı... valla sorma nerdeyse yarıladık artık. şaka gibi
kız aynıyız yaa, pipiloş anneleriyiz valla benim göbekte böyle pırtladı , popomda böyle zaten vardı
canım çok yakışmışş annelik sanaaçok tatlı göbişin yaa yerim onu
çokta fittsiniz kuzunlaa
Ayy canım çook şekersiniz,ne güzel bi göbüş...:)
16+5' te bebişim, göbişim ve ben:))
Teyzoşlar benim bir kızım olacakmış bu arada:))
masallah canım göbüşüne
masallah canım göbüşüneama resımler neden düz deil başım döndü
maşallah canım senınde epey bellı olmus bebiş
yükleyene kadar öldüm canım zaten.. evde sabaha alel acele çektim. ofisteki pcmde windows değil linux ve bunda hiç bişey yapamıyorsun fotoları döndüremedim bile böyle oldu zaten yükleyene kadar canım çıktı... cimrilikten kullandığımız programlara bakkk offff
valla nihayet senin göbişide görebildik. göbişin güzelce yayılmış. yanlara doğru açılmışsın sanki. tabi önceki halini bilemiyorum.
çok yakışmış, çok tatlı olmuşun canım. maşallah
Ayy çook tatlısııınızzz...
masallah canım göbüşüneama resımler neden düz deil başım döndü
maşallah canım senınde epey bellı olmus bebiş
hayırlı uğurlu olsun tatlı göbüşün:) güle güle büyüt
Saol canım.Evet yayık benim göbiş bu geçen haftanın göbişi bu hafta biraz dikleşti o resim evde onuda akşama yada yarın atarım. şimdi bir aylık halimide koyuyorum.(bu arada hamile olduğumu henüz öğrenmemiştim)
hımmmmm eskiden göbişin hiç yokmuş kız. baya çıkmış desene. ben böyle yayık görünce eskisini tahmin edemedim. maşallah pek güzel, bakımlı gördüm seni tü tü tü.
ayy hamile olduğunu bilmiyordun demek. oysa orda minnacık bir yavru var. ne enteresan değil mi canım? dediğin gibi göbeğin şekli değişiyor. aslında bende net bir foto koysam iyi olacak. bakam eşim çekerse koyarım.
belediye başkanından mı alıyon sen o karafili bakim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?