2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

oğluşlar güzel anne istiyorlar galiba bebişim bize itina ile bakıyorlar:) yerim hebicimizin döbüşlerini hammmm

masallah canım göbüşüne ama resımler neden düz deil başım döndü

maşallah canım senınde epey bellı olmus bebiş

yükleyene kadar öldüm canım zaten.. evde sabaha alel acele çektim. ofisteki pcmde windows değil linux ve bunda hiç bişey yapamıyorsun fotoları döndüremedim bile böyle oldu zaten yükleyene kadar canım çıktı... cimrilikten kullandığımız programlara bakkk offff

anladım canım olsun elıne saglık o kadar gördük ya ben onu bıle yükleyemedim üşengeçlikten

Saol canım.Evet yayık benim göbiş bu geçen haftanın göbişi bu hafta biraz dikleşti o resim evde onuda akşama yada yarın atarım. şimdi bir aylık halimide koyuyorum.(bu arada hamile olduğumu henüz öğrenmemiştim)

Eklentiler

• $IMG_9407.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Son düzenleme:

hımmmmm eskiden göbişin hiç yokmuş kız. baya çıkmış desene. ben böyle yayık görünce eskisini tahmin edemedim. maşallah pek güzel, bakımlı gördüm seni tü tü tü.

ayy hamile olduğunu bilmiyordun demek. oysa orda minnacık bir yavru var. ne enteresan değil mi canım? dediğin gibi göbeğin şekli değişiyor. aslında bende net bir foto koysam iyi olacak. bakam eşim çekerse koyarım.

belediye başkanından mı alıyon sen o karafili bakim :)))

Evet canım rejim yapıyordum ben o sıralar hala :) baya çıktı hoş abartım 9 aylık gibi oldu diyen var (öz ablam oluyor kendisi) iltifatların için teşekkür ederimm canım.

Vallahi bilmiyordum 3 gün sonra öğrenmiştim :) hem nasıl enteresan sorma...evet şuan göbiş çok farklı bugün çok bol giydim belli olmuyor yoksa kızlara söylerdim çekerlerdi akşam kocama çektireceğim son halini :) seninkinide bekliyorum :)

Evet başkanımdan alıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…