Evet canım rejim yapıyordum ben o sıralar hala :) baya çıktı hoş abartım 9 aylık gibi oldu diyen var (öz ablam oluyor kendisi) iltifatların için teşekkür ederimm canım.
Vallahi bilmiyordum 3 gün sonra öğrenmiştim :) hem nasıl enteresan sorma...evet şuan göbiş çok farklı bugün çok bol giydim belli olmuyor yoksa kızlara söylerdim çekerlerdi akşam kocama çektireceğim son halini :) seninkinide bekliyorum :)
Evet başkanımdan alıyorum canım
hamile kalmadan evvel bende rejim yaptım. ayy iyiki yapmışım. zayıf olarak hamile kaldım. tam 6 kilo verdim 1 ayda.
şöyle dar bir body giyip çekmem lazım. elbise ile anlaşılmıyor göbiş şekli. eve gitti mi dünyayı unutuyorum valla, inşallah aklıma gelir.
canım yeni gördüm göbişini. maşallah kilo almamışsın sanırım. inşallah böyle devam eder.
daha pörtlek göbiş resmi bekliyoruz. :))
Evet buda 1 hafta önce pijamalı göbiş :)
evetttt sabah taze taze çekilmiş göbiş :) kocam wc'den çektiği için hapishane resimlerine benziyor kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 439347 Eki Görüntüle 439348
evetttt sabah taze taze çekilmiş göbiş :) kocam wc'den çektiği için hapishane resimlerine benziyor kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 439347 Eki Görüntüle 439348
amanınnnnnnn kız maşallah
eski halinle kıyaslıyorumda ne kadar çok çıkmış göbişinseni topikimizin en yayık göbişli üyesi seçiyorum. en pörtlekide lavinya
yani eşinin kıllı bacağınıda gördük ya :)))))) ayyy bir an iyiki kız olacak dedim içimden
maşallah canım baya büyümüş göbiş:)
maşallah kocaman olmuşşş
Süper çıkmış göbüş canım...Flaş ta kapalı galiba
ayyyyyyyyyyy işyerinde şuan herkez bana bakıyor gülmekten çaltadım ya burcu sen çok alemsin yaaaaa...o bacağı sadece her tarafı öyle yaaa :)) evet en yayık ve EN KOCA GÖBEK
Göbiş süper zaten kocaman üzülüyorum bazen çokmu kötü duruyor diye.
ayyy bende burda koptum. aman benimkide çok kıllı, bazen kayınvalidem diyor ki, ay oğlumun sırtında 3 tane ben var yanyana farkettin mi burcu? anacım kıldan ben bişi göremiyorum diyorumkadında gülüyor. artık aklımızda hep bebekler varya herşeyi ona yoruyorum. :)))
maşallah maşallah göbişleri büyüsün kocaman olsun. çok kıskandımmmmmmmmm amaa
HAYIRRRRRRRRR ÇOK GÜZEL BENCEEE...DÜŞÜNSENE HAYATIMIZIN BAŞKA HANGİ DÖNEMİNDEE SERE SERPE GEZEBİLCEZZ BU GÖBÜŞLERİİİ...HELE YAZLIK KIYAFETLERDE NASILDA ÇIKARR...ÇEK İÇİNEE İŞİN YOKSAA...
oyüzdenn keyfini çıkar göbüşünün şekerimm...akşama bende koycamm kocaman göbüşümüü sizeee
:))))))))))))))) evet aynen işte kıl yumağı benimki :))) offf burcuuu sen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün emi :))
eeee öyle herşey bebek oldu hayatımızda :))
kıskanma yaaa nasılsa büyüyecek bende çok büyüdü diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?