2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

delinin zoruna bak. senin gibisine bulmuşta bunuyor derler. ne güzel keşke benimde böyle görünse. hamilesin kızım tadını çıkar.

öyle ben çok memnundum hatta eşim bayılıyor desem yeride büyük ablam ve bir kaç kişi dokuz aylık gibisin diyince benimde moralim bozuldu işte

Eki Görüntüle 437410 Eki Görüntüle 437411

Kızlar bakııın bu da 18+3 göbüşümüz (ama gaz da dahil yemekten sonra ki hali bu):)))))))

Eki Görüntüle 437333 işte benim göbüşümde bu kadarcıkkk buda benimmmmm

Gülmeyin bak çok fena olur

resimler çok iyi değil ama sizin hatırınız için koyuyorummm

Eki Görüntüle 437429 Eki Görüntüle 437435

16+5' te bebişim, göbişim ve ben:))
Teyzoşlar benim bir kızım olacakmış bu arada:))

evetttt sabah taze taze çekilmiş göbiş :) kocam wc'den çektiği için hapishane resimlerine benziyor kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 439347 Eki Görüntüle 439348

Artık bende bir döbüş resmi koyayım dedim. 18+5 de:)Eki Görüntüle 439478

Offf bir haftada ne çok göbüş dolmuş burasıı Hepiniz de çoook güzelsiniiiiz bayıldımm
Ben de ekliycem enn kısa zamanda,, çatlarım, tam ortamdan çatlarım yoksa

evet kızlar göbişim hakkında çok dedikodular yapıldı, elbisemden anlamadınız göbişimin boyutlarını. :)))))))

gece gezmeye çıkmadan kocişim çekti bu fotoyu sağolsun. işte 18+4 lük göbiş fotom.

Burcuuu eskiden göbişim diye şikayet ederdin maşallahh yaniiii çıkmışş iyice gıı
canım çok yakışmışşş bende beyaz tayt almıştım netten geldi dün ççok rahat demi,

çok fıstıksınız valla pozlara gell

AMANNINNNNNN...YYYAAA NE TATLI Bİ HAMİŞ OLMUŞUN SENN TEYZOŞŞ YAAAMAŞALAHH KIZÇENN SENİİ ÇOK GÜZELLEŞTİRMİŞŞŞ

bu arada arkadaki puzzle mıı siz mi yaptınız, biz eşimle puzzle manyağıyızda

çok güzel bir göbiş maşallah:)

canım sağol, o senin güzelliğin

evet canım ya, 4. ayın başında çıktı göbişim hemde bir anda. tabi yine resimde azıcık şişirme var ama az

canım bu taytı kayınvalidem almış ama hamile taytı değil. çok esnek ve incecik. göbeğimin altında tutuyorum lastiğini beni hiç rahatsız etmiyor. diğer taytlarımıda hala kullanabiliyorum. karnım iyice büyüsün o zaman alırım.

çok teşekkür derim canım. sende çok güzelsin.

AMANNINNNNNN...YYYAAA NE TATLI Bİ HAMİŞ OLMUŞUN SENN TEYZOŞŞ YAAAMAŞALAHH KIZÇENN SENİİ ÇOK GÜZELLEŞTİRMİŞŞŞ

güzelleştim mi acaba, eridim bittim ama öyle diyorsanız öyle olsun canım.

çok teşekkür ederiz. senden de foto bekliyorum. bakıyorum arada bir yok koymuyorsun. merak ediyorum göbiş nasıl oldu.

bu arada arkadaki puzzle mıı siz mi yaptınız, biz eşimle puzzle manyağıyızda

evet canım bir ara merak yaptım ama evlenmemiştim o zamanlar. bu puzzle ı bitirdim ama birgün anneme kızdım aldım bozdum. sonra görümcem sardı bu merakı ona verdim. beraber yaptık. sağolsun çerçevelettirip bana hediye etti. bu tablodaki resim benim için çok anlamlı. bazen bakıyorum uzun uzun düşünüyorum, sevgilisiyle tartışmış, sahilde yalnız yürüyen bir kadın bu ve güneş şemsiyesi var. uzaklara bakıyor çok düşünceli.

evimde bir tablo daha var puzzle. onuda bir arkadaşım hediye etti, ordada venedikte sandalda bir kadın var, gece dolunay çıkmış, kadın keman çalıyor ve çok güzel yüzü. çok anlamlı bir resim.

ayyy burcuuu kocaman olmuş maşallahhh
kalçanda büyümüş sanki senin

canım sağol. yemedim içmedim ama büyüdü kızım maşallah.

tabi önceden tanışmıyoruz, vücutlarımızı tanımıyoruz, benim tam brezilyalı bir kalçam var. övünmek için söylemiyorum gerçekten bu kadar dikkat çekici olmasaymış keşke. çok övgü alıyorum şeklinden dolayı. jlo derlerdi arkadaşlar bana :))) o hep vardı yani anlayacağın, hergün kalçamı ölçüyorum. hiç büyümedi. tüm kilolar karnımda ve görüslerimde çok şükür.

Artık bende bir döbüş resmi koyayım dedim. 18+5 de:)Eki Görüntüle 439478

Canım Ne kadar fitsin yahu valla kıskandım.. Ayrıca elbiseyede bayıldım

evetttt sabah taze taze çekilmiş göbiş :) kocam wc'den çektiği için hapishane resimlerine benziyor kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 439347 Eki Görüntüle 439348

Maşallah canım bayağı büyümüş senin bebeşinde, göbişinde

Vayy Marilyn Monroe lavinya Maşallah kız valla çok güzel görünüyosun ben çekemedim kendimi, beceriksizim

16+5' te bebişim, göbişim ve ben:))
Teyzoşlar benim bir kızım olacakmış bu arada:))

maşallah canım hayırlı olsun kızçen

Senin sadece karnın büyüyo valla hiç genişleme yok maşallah tatlım doğumdan sonra bence çok fit olucaksın Foto bunu söylüyor hatta bağırıyor

Kızlar ne kadar çok göbüş fotosu koymuşsunuz bazılarına yorum yazamadım kusuruma bakmayın işler çok yoğun.. Beni çekecek birini bulduğum anda bende fotomu koyucam

evet canım hergün ölçüyorum kendimi, göğüslerim ilk defa 90 ı gördü :))) kalçam aynı hatta belimin üst tarafıda aynı. göbişten alıyorum çok şükür.

inşallah canım. dikkat ediyorum. hafif hafif pilatese başladım. yürüyüş yapıyorum. her zaman korkmuşumdur hantal bir bedenden. dikkat ediyorum.

çok teşekkür ederim ama foto istiyoruz. herkesin göbişini çok merak ediyorum.

maşallah göbüşlerin hepsine

sağol canım.

hahaha şaibelere son :)) ya sen erkek annesi gibisin tam erkek göbişi gibi duruyorr, demek bu göbek duruşları asılsız bişi ya da kocaman bir sürprize hazırlan :)

lavinya ve senin karnını dik buldum, ayrıca diğer taraflardan hiç kilo almamışsınız, tebrikler kızlarrrr

Allahımmmmmmmmmmmmm çok tatlısınnn ya sen yerler seni ve kızını çok gezme oldumu sen.O duruşunu sevsinler kocası çekiyor ya duruşu bile değişik..:)

sağol canım evet başka yerim almadı. ya evet gören oğlan olacak diyordu hatta hala diyorlar ama kukuyu bende gördüm oyyy yerim onu.

inşallah değişmez cinsiyet canım ya.

Allahımmmmmmmmmmmmm çok tatlısınnn ya sen yerler seni ve kızını çok gezme oldumu sen.O duruşunu sevsinler kocası çekiyor ya duruşu bile değişik..:)

canım benim sağol o senin tatlılığın

ama ben gezmeyui çok seviyorummmm geceleri boztanlı çok hareketli oluyor, sizde inciraltına gidebilirsiniz yakın. akşamları yürü canım çok faydalı.

benim duruş hep böyle canım :)) geçen bulemsuda fark etmiş, eşimde diyor hep böyle boz veriyorsun diye :))

Tüm annelerin dübüşleri çok güzel...Yorumların içinde çok teşekkürler canım resimde daha zayıf çıkmışım, gerçeği yansıtmamış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…