ayy canım maşallahh fstık gibisingöbişinde ne kadar az çıkmışş ama çıkmışş belli yinede , elbisenede bayıldımm
senin bebişin cinsiyet bellimiydii
Çok güzelsiniz maşallah göbişinize :)
delinin zoruna bak. senin gibisine bulmuşta bunuyor derler. ne güzel keşke benimde böyle görünse. hamilesin kızım tadını çıkar.
Eki Görüntüle 436677
işte bennnnn :78
Eki Görüntüle 437410 Eki Görüntüle 437411
Kızlar bakııın bu da 18+3 göbüşümüz (ama gaz da dahil yemekten sonra ki hali bu):)))))))
Eki Görüntüle 437333 işte benim göbüşümde bu kadarcıkkk buda benimmmmm
Gülmeyin bak çok fena olur
resimler çok iyi değil ama sizin hatırınız için koyuyorummm
Eki Görüntüle 437429 Eki Görüntüle 437435
16+5' te bebişim, göbişim ve ben:))
Teyzoşlar benim bir kızım olacakmış bu arada:))
evetttt sabah taze taze çekilmiş göbiş :) kocam wc'den çektiği için hapishane resimlerine benziyor kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 439347 Eki Görüntüle 439348
Canım çok teşekkürler o senin güzelliğinbizim prensesimiz olacak..
evet kızlar göbişim hakkında çok dedikodular yapıldı, elbisemden anlamadınız göbişimin boyutlarını. :)))))))
gece gezmeye çıkmadan kocişim çekti bu fotoyu sağolsun. işte 18+4 lük göbiş fotom.
Eki Görüntüle 439830
evet kızlar göbişim hakkında çok dedikodular yapıldı, elbisemden anlamadınız göbişimin boyutlarını. :)))))))
gece gezmeye çıkmadan kocişim çekti bu fotoyu sağolsun. işte 18+4 lük göbiş fotom.
Eki Görüntüle 439830
Eki Görüntüle 439830
Eki Görüntüle 439830
Eki Görüntüle 439830
çok güzel bir göbiş maşallah:)
Burcuuu eskiden göbişim diye şikayet ederdin maşallahh yaniiii çıkmışş iyice gıı
canım çok yakışmışşş bende beyaz tayt almıştım netten geldi dün ççok rahat demi,
çok fıstıksınız valla pozlara gell
AMANNINNNNNN...YYYAAA NE TATLI Bİ HAMİŞ OLMUŞUN SENN TEYZOŞŞ YAAAMAŞALAHH KIZÇENN SENİİ ÇOK GÜZELLEŞTİRMİŞŞŞ
bu arada arkadaki puzzle mıı siz mi yaptınız, biz eşimle puzzle manyağıyızda
ayyy burcuuu kocaman olmuş maşallahhh
kalçanda büyümüş sanki senin
evetttt sabah taze taze çekilmiş göbiş :) kocam wc'den çektiği için hapishane resimlerine benziyor kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 439347 Eki Görüntüle 439348
16+5' te bebişim, göbişim ve ben:))
Teyzoşlar benim bir kızım olacakmış bu arada:))
Eki Görüntüle 439830
Senin sadece karnın büyüyo valla hiç genişleme yok maşallahtatlım doğumdan sonra bence çok fit olucaksın Foto bunu söylüyor hatta bağırıyor
Kızlar ne kadar çok göbüş fotosu koymuşsunuz bazılarına yorum yazamadım kusuruma bakmayın işler çok yoğun.. Beni çekecek birini bulduğum anda bende fotomu koyucam
maşallah göbüşlerin hepsine
Eki Görüntüle 439830
Eki Görüntüle 439830
hahaha şaibelere son :)) ya sen erkek annesi gibisin tam erkek göbişi gibi duruyorr, demek bu göbek duruşları asılsız bişi ya da kocaman bir sürprize hazırlan :)
lavinya ve senin karnını dik buldum, ayrıca diğer taraflardan hiç kilo almamışsınız, tebrikler kızlarrrr
Allahımmmmmmmmmmmmm çok tatlısınnn ya sen yerler seni ve kızını çok gezme oldumu sen.O duruşunu sevsinler kocası çekiyor ya duruşu bile değişik..:)
Canım Ne kadar fitsin yahu valla kıskandım.. Ayrıca elbiseyede bayıldım
Maşallah canım bayağı büyümüş senin bebeşinde, göbişinde
Vayy Marilyn Monroe lavinyaMaşallah kız valla çok güzel görünüyosun ben çekemedim kendimi, beceriksizim
maşallah canım hayırlı olsun kızçen
Senin sadece karnın büyüyo valla hiç genişleme yok maşallahtatlım doğumdan sonra bence çok fit olucaksın Foto bunu söylüyor hatta bağırıyor
Kızlar ne kadar çok göbüş fotosu koymuşsunuz bazılarına yorum yazamadım kusuruma bakmayın işler çok yoğun.. Beni çekecek birini bulduğum anda bende fotomu koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?