2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

kız beğenilmeyecek gibi değil ki cidden benim çok hosuma gitti ağır azem olmuş kıyafetinnevet sen zayıf bir hamilesin ben yuvarlanan bir top gibi bir hamile olacağım esra86 duymasın ben kilo olarak 78 olmuşum kilo geleceğim baya parlak benimmm

sağol canım. yahu sen 70 kilo alıp vermiş kadınsın. bu kadar kilo sana vız gelir tırıs gider :)))

sağol canım. yahu sen 70 kilo alıp vermiş kadınsın. bu kadar kilo sana vız gelir tırıs gider :)))
öyle deme kız o zaman küçüktüm şimdi büyüdüm kemik olgunluğu var veremeyebilirim kiloları çok tırsıyorummm:18::18::18:

burcuuu bende cok begendım elbısenı cok yakısmıs tatlım

çok teşekkür ederim canım, gerçekten doğru bir seçim yapmışım, herkes çok tatlı bir hamiş olduğumu söyledi

aklıma gelmişken resimlerine baktım canım, çok tatlı bir yüzün var maşallah diyim, hayat dolu gencecik bir insansın. Allah bozmasın mutluluğunuzu inşallah :)))

Eki Görüntüle 461646
benım koca göbüşümmm ekleyebıldımmı acabaa

sonunda başardım göbüşüm bebişim ve ben :))
22+0
Eki Görüntüle 461651 Eki Görüntüle 461652

kızlar maşallah hepiniz süper görünüyosunuz... fit anneler sizi :):):)
ahh ne güzel bişey bu hamilelik yaaaa

duydumm duydummm ve geldimm bileeee :):):)

valla sen o kiloları öyle bi verirsin kiii tüm topic anneişlerinden daha zayıf olursun, aha buraya yazıyorum

veririm demi esracım olmazsa bahçede eşim değil ben çalışırım çapa yaparım bol bol

Canım maaşallah çok güzel yakışmış çok güzel görünüyorsunuz..

sağol canım o senin güzelliğin, yeni foto bekliyoruz senden :)))

elbise süper sana da cok yakısmıs boyel top gıbı göbegi olanlara bayılıyorum maşallah

teşekkür ederim canım. evet top gibi göbişim, hala erkek diye idda edenler var bu yüzden :))) senden de foto bekliyoruz :))

bi MAŞALLAH ta bendennn
hiç mi hiç kilo almamış gibisin zayıf olmak ne güzel..
elbisende cok şık, ne kadar hoş görünüosun canım benimm
ben gec gördümmm

canım çok sağol. 2,5 kilo aldım. benim bebiş bencil baksana yedi bitirdi beni :))) demiyor azcık annemede yarasın

ehh siz tatildeydiniz anca görürsünüz tabi :)) bu elbiseyi aylar önce göbiş çıkmadan almıştım, kısmet işte giymek nasip oldu :)

2,5 kilo mu ne kadar az maşallah diyim ama sen zaten çıtı pıtı incecik bi hatunsun anladıgım kadarıyla
yaa bebişinde sende saglıklısınız hiç sorun degil en önemlisi saglık cünkü su asamada bizler için
elbiseni cok begendim benim zevkime hitap edio cok severim cicekli böcekli cicili bicili şeyleri
bizim hamileyken hiç özel bi günümüz olmadı henüz ama önümüz bayram bakalım bayrama özel bişeyler alıcam bendee
onun dışında günlük hep rahatlıktan yana tercihim, spor elbiseler, spor ayakkabılar vs.

sağol canım. normal zayıflıkta bir insanım aslında, tüm kilo göbişte, diğer uzuvlarım değişmedi. çok şükür iyi bebişim. dediğin gibi hiçbirşeyin önemi yok, kilo alsaydımda dert etmezdim, herşey onlar için.

benim bir elbisem daha var böyle. onu haftaya eşimin akrabaları gelecek yemeğe gidicez. o zaman giymeyi planlıyorum. onun dışında gece giymelik bir iki parça daha var gerisini bende rahat şeyler seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…