kız beğenilmeyecek gibi değil ki cidden benim çok hosuma gitti ağır azem olmuş kıyafetinnayyy beğendiğine çok sevindim. çok teşekkür ederim canım
hamile olunca seçenekler az oluyor böyle günlerde, Allahtan estide almıştım bu elbiseyi, özel bir güne giyerim niyetiyle almıştım, kısmet işte.
evet ya 8-9 kiloyla kapatıcam galiba hamileliğimi, napalım iyi tarafından bakalım, bebek iyiyse önemi yok kilonun, azda olsa çokta olsa. yalnız çocukken genç kızken hep derdim ben kesin şişko hamilelerden olacağım ama bak nasıl oldu. bulantı işi berbat yahu, ister istemez yiyemiyorsun, az kilo alanlara yemiyor dememek lazımmış((
kız beğenilmeyecek gibi değil ki cidden benim çok hosuma gitti ağır azem olmuş kıyafetinnevet sen zayıf bir hamilesin ben yuvarlanan bir top gibi bir hamile olacağım esra86 duymasın ben kilo olarak 78 olmuşum kilo geleceğim baya parlak benimmm
öyle deme kız o zaman küçüktüm şimdi büyüdüm kemik olgunluğu var veremeyebilirim kilolarısağol canım. yahu sen 70 kilo alıp vermiş kadınsın. bu kadar kilo sana vız gelir tırıs gider :)))
öyle deme kız o zaman küçüktüm şimdi büyüdüm kemik olgunluğu var veremeyebilirim kilolarıçok tırsıyorummm:18::18::18:
inşş verebiliirm canımmm:96:verirsin bence canım, metabolizman zayıflasa bile o iradeye bakar. hem sen daha gençsin :)))
burcuuu bende cok begendım elbısenı cok yakısmıs tatlım
abimin nikahında giyeceğim elbise :)) 23+5 lik halimiz.
Eki Görüntüle 464652 Eki Görüntüle 464653 Eki Görüntüle 464654
maşallah sana bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
valla formundasın kuzum
Eki Görüntüle 461646
benım koca göbüşümmm ekleyebıldımmı acabaa
kız beğenilmeyecek gibi değil ki cidden benim çok hosuma gitti ağır azem olmuş kıyafetinnevet sen zayıf bir hamilesin ben yuvarlanan bir top gibi bir hamile olacağım esra86 duymasın ben kilo olarak 78 olmuşum kilo geleceğim baya parlak benimmm
ayy burcuumaşallahh kuzum sanaaaaa pek şıksınız kızçenle elbisene ve göbişine bayıldım, ne güzel çıkmış öyle göbişinnnnnnn yerin onu
Canım maaşallah çok güzel yakışmış çok güzel görünüyorsunuz..
elbise süper sana da cok yakısmıs boyel top gıbı göbegi olanlara bayılıyorum maşallah
bi MAŞALLAH ta bendennn
hiç mi hiç kilo almamış gibisin zayıf olmak ne güzel..
elbisende cok şık, ne kadar hoş görünüosun canım benimm
ben gec gördümmm
canım çok sağol. 2,5 kilo aldım. benim bebiş bencil baksana yedi bitirdi beni :))) demiyor azcık annemede yarasın
ehh siz tatildeydiniz anca görürsünüz tabi :)) bu elbiseyi aylar önce göbiş çıkmadan almıştım, kısmet işte giymek nasip oldu :)
2,5 kilo mu ne kadar az maşallah diyim ama sen zaten çıtı pıtı incecik bi hatunsun anladıgım kadarıyla
yaa bebişinde sende saglıklısınız hiç sorun degil en önemlisi saglık cünkü su asamada bizler için
elbiseni cok begendim benim zevkime hitap edio cok severim cicekli böcekli cicili bicili şeyleri
bizim hamileyken hiç özel bi günümüz olmadı henüz ama önümüz bayram bakalım bayrama özel bişeyler alıcam bendee
onun dışında günlük hep rahatlıktan yana tercihim, spor elbiseler, spor ayakkabılar vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?