2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

ayyy çok tatlı olmuşsun ya, maşallah

inan abartı bişi göremedim, her yerin muntazam orantılı, o kadar kilo yayılmış heralde, hiç tasalanma kilolar için. çok güzel olmuşsun :))))

saol burcummmmm tasalanmim dimiii

kuzum bu halin nasıl 89 kilo olabilir :26: hiç anlamadım, gayet güzelsin

abartı bişeyin yok sen abartıyomuşsun cadıı

çok güzel göbişinnn kızçene tü tüü maşallahhh size

saol canımcımmmm iç karnım geniş herhaldeee

yirim seni ve döbişini dombiğim benim:)

dombiğin ısırsın seniiiii

maşallah aysunuma ne tatlı olmuşsunuz siz öyleee dur bugün bende çeekeyim de görün şişko kimmiş :)

saol beysalım sende koyda göbüşleri yarışştıralımmmm

masallah göbüşüne bencede gayet orantılı göze batan bıseyın yok ben 89 kg olsam sıgamzdım fotolara etım gevsek cunku

saol canımmm

bendee zor sığdım zatenn

canım maşAllah çok fitsin iç karnın geniş senin söyleyeyimmm hiç öyle durmuyon kızzz

maşallah kuzum size çok güzell çok az karnın var, fitsin

kocan agır vasıta görmemiş bencegayet zarıf bı hamıelsın canım masallah

canım maşAllah çok fitsin iç karnın geniş senin söyleyeyimmm hiç öyle durmuyon kızzz

valla ben de öyle diyorum, ne iç karın varmış ben de kızım sen esas kendine bak kaç kilodun sen 90 mı, valla aramızda 30 kilo var ben sen kadar olcam, yuvarlanarak gelirdim herhalde hiç göstermiyorsun, tümden alıyorsun herhalde, bi de boyun uzun benden

maşallah kuzum size çok güzell çok az karnın var, fitsin

ne bileyim yaa, eşimin,annemin, kardeşlerimin gözü hep göbeğimde büyüdü diye, tuhaf geliyor önceden hiç yoktu ya göbeğim, bebek olduğunu unutuyorum hep, sanırım hala hamile gibi hissedemiyorum ondan :18:

Tatlımmm maşallah göbüşüne de içindeki minniğe de Hiç de korktuğun gibi değilsin valla.

Maşallah benim üç aylık halim gibisin canım şu anda
Ne güzel ama çatlak derdin olmaz işte,, doğumdan sonra da genç kız gibin dolanırsın ortalarda

tam göbeğini seçemedim yahuu

iki ayrı poz çekseydin ya, sıkıştırmışsınız ailecek bebişi :))) canım maşallah çok güzel olmuş göbeğin, mutlu bir aile tablosu, Allah bozmasın.

hahahah dogru valla

oy maşalah kuzum size çok tatlısınızzzzzz, babasıda sarılmış kızınaa

o zaten ölüo bitio ne zaman gelcek die sabırsızlanıo

Eki Görüntüle 474642 Eki Görüntüle 474644
işte bennnnnnnnnn tam tamına 26 haftalıkkennnn

hepimize maşallah diyorummmm
yılın en güzel anneleri burda

işte koca göbüşlü bennn tiipim kaydı ya şuan 67 kyum aman tanrım

Dün akşam yemege cıkmadan önce bi fotolandık kızımla

büyüyen göbişim ben ve kızım, fotoda görünmeyen gizli kahramanda herşeyimiz babamız

Dün akşam çalıştıgımız firmanın şirket yemeğine gitmeden önce fotolandık gene kızımla
özel günlerde giyecek pek bi şeyim yok almadım cünkü
kayınvalideciğim saolsun, üstümdeki tuniği hediye etmişti bana
bende onu giydim
altına da beyaz pantolonumu giydim hileli bi şekilde önü komple acık tabi
babetlerimi de geçirdim ayagıma oldu bitti işteee

birazda şişko göstermiş beni bu tunik sanki, baya geniş görünüo üst kısmım

cok tatlı olmuşsun şekerim pantolon hilesini bende yapıyorum tunikler ve elbiseler biraz daha göbüşlü gösteriyor olsun zaten bizde göbegimizi seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…