2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

evet canım kendimi topluyorum bir ne yapıyorum hiç görmemiş gibi diye ama kendimi her seferinde elim karnımda okşarken görüyorum

evet canım kendimi topluyorum bir ne yapıyorum hiç görmemiş gibi diye ama kendimi her seferinde elim karnımda okşarken görüyorum
demekki bu annelik duygusundan canım bak senin 3. bebekken bile demekki heyecan hiç değişmiyor.

O zamannn senin de göbüşünün fotosunu bekliyoruzzz
inşallah ekliycem canım bu cumartesi doktora gidicem bebeğimide göbüşümün fotosunuda ekliycem.

maşallah canım bayağa belli refleks oldu bendede sürekli elim karnımda sizdede oluyormu?

Olmaz mıı,,sürekli hem de. Ama benim ki biraz da koruma güdüsü gibi, özellikle işe gidip gelirken, kalabalık bir ortamda olduğumda. Sanki insanlar her an karnıma yanlışlıkla çarpacak, bebeğime bişi olacak gibi geliyor. Oyy Allah korusunnn

demekki bu annelik duygusundan canım bak senin 3. bebekken bile demekki heyecan hiç değişmiyor.

inşallah ekliycem canım bu cumartesi doktora gidicem bebeğimide göbüşümün fotosunuda ekliycem.
aslın da bunda kızlarım dan daha heyecanlıyım yaşımın annelik için tam zamanı galiba

evet canım ilk lerde anlaşılmıyormuş zaten cahilliğe filan geldi derler ya. bir tanıdığım var onunda 3. bebeği oldu. şimdi anladım asıl anneliği diyor sonuna kadarda tadını çıkardı vallahi.30 lu yaşlar bir kadının en güzel en olgun yaşlarıda ondan, bu yaşta bu duyguları yaşamak çok güzel.

İştee bu da benim göbüşümm kızlarr bayaaa bi çıkmış değil mii???

Eki Görüntüle 400697

maşallah canım göbüşün pek bir güzel çıkmış. çok yakışmış. aslında benimki senden 1 gün fazla ama bizimki içerlerde saklanıyor. dün yemekte arkadaşlarım hala eski pantolonlarımı giymeme şaşırdılar. ama ilginç olan bende onlarla beraber şaşırdım. nerde kız bebeğin diyorlar bende onlara soruyorum nerde bebek ? :26:

burcu bende hala eski pantololnara devam ediyorum hatta belleri bol bile geliyor neredeyse böyle olunca bazen bende şüphe ediyorum hamileliğimden

teyzem bana vakti zamanın da demişti ki kız karnı diye bişey var eğer o geniş olursa bebek hemen belli olmaz demişti
ama diğer hamileliklerde daha önceden karın cocamannn olunca hemen çıkıverir demişti

anammm bir göbiş gördüm sanki evet evet tombişş bir göbiş gördümm maşallah canım ne güzel çıkmışşş göbişinn birde benimkine büyük diyorlar, seninkide öyle oyy yerimmm

Ooo senin göbek bayağı bir çıkmış, Bende de var ama bu kadar değil daha, sağlıklı olarak kucağına al inşallah canım

Çok teşekkür ederim kızlarrr koccamann öpüyorumm sizleri ve bebişlerinizii
Aslında bu kadar çıkması beni de şaşırttı, çünkü başından beri zor bir hamilelik geçiriyorum, bulantı, kusmalarım yüzünden iki kilo da verdim ama sanki 4-5 aylık hamile göbeği var, hatta herkes ikiz mi diye soruyor ama yine de ben de normal pantolonlarıma devam ediyorum, hamile pantolonuna geçmedim Büyük olasılıkla midemin şişkinliği, ya da iç karnım da dar olabilir,, olsun ben çoook mutluyum bebişimle ve göbüşümle. Pıtırcığım rahat etsin içerde yeter bana

burcu bende hala eski pantololnara devam ediyorum hatta belleri bol bile geliyor neredeyse böyle olunca bazen bende şüphe ediyorum hamileliğimden

:))) dimi yahu, nerde bu bebekler hayal mi gördük yoksam Allah korusun. gördüğüm en güzel rüya.

teyzem bana vakti zamanın da demişti ki kız karnı diye bişey var eğer o geniş olursa bebek hemen belli olmaz demişti
ama diğer hamileliklerde daha önceden karın cocamannn olunca hemen çıkıverir demişti

evet annemde derdi ilk bebek belli olmaz. bide galiba iç karnım geniş. leğen kemiklerimde geniş benim. normal yani çıkmaması.

tabi canım, biz hamileyiz istediği kadar çıksın göbişler. demin arkadaşlar karnımı inceledi. bende onları inceledim. bir baktım zayıflar ama göbekler fena çıkmış. spor yapsanıza dedim, ay bin tane bahane. şu bebiş doğsun hemen spora başlıcam, çok fit olacam dedim. fırsatın kalmaz diyorlar, görcezzz bakalımmmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…