2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

burcu senın kollar bacaklar ınce ya göbusunun top gıbı cıkması cok normal bızım göbuslerle kıyaslama senn:))
applepay senın gecenlerde ekledıgın fotolarda göbusun cok bellı degıldı kıyafettenmı acaba :)) bu ay cıkar belkı senın bebısınde:))

Eki Görüntüle 477824

işte koca göbüşlü bennn tiipim kaydı ya şuan 67 kyum aman tanrım

oy maşallah cnm

Dün akşam yemege cıkmadan önce bi fotolandık kızımla

büyüyen göbişim ben ve kızım, fotoda görünmeyen gizli kahramanda herşeyimiz babamız

Eki Görüntüle 479123

kız nerde senin göbüşünnnn benim ki ni düşününce korktumm şuann kendimden

burda çıkmış biraz

oy oy göbüşünü sevsinlerrrrr

fatoş eşinle size de maşallah kuzum

işte biz teyzoşlarrrrr

21.08.12 26 haftalığızzzz

top yutmuş gibi oldummm kocişim öyle diyorr

Eki Görüntüle 493667

eneem göbüşe bak

çok şekersiniz seninde benim gibi top :)

aaa nerde buluşmuşlar link at bakam bakalım :)

kıslar yaaa bu koca göbişler size ağırlık vermiyormu??

bazen düşünüyorumda karnıma 5 kiloluk bi yük bağlasam gezemem gibi geliyor,sizde de öyle olmuo mu???

Allah sağ sağlim doğurmanızı nasip etsin tabiiii....tombişler sizi:)))

aslında ben de ekleyecektim göbeğimi ama içinde bebek yok,4 günlük kabızlık gaz,regl birikmesi var:)))) inanın 4 aylık zannedebilirsiniz:)))))

evet canım 29 hafta 2 günlük bugun bebeğim:))

evet karnım çok erken fırladı benim...içkarnım darmışş sanırım:))) sen hamilemisin?

maşallah canım çok güzel seninde kocaman benim gibi
efettt kocaman olduk biz fatoşşş teyzesiiiii

evetttt sabah taze taze çekilmiş göbiş :) kocam wc'den çektiği için hapishane resimlerine benziyor kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 439347 Eki Görüntüle 439348

Evet buda 1 hafta önce pijamalı göbiş :)

büyüyen göbişim ben ve kızım, fotoda görünmeyen gizli kahramanda herşeyimiz babamız

Eki Görüntüle 479123

27+6' da önden giden göbişim:)

Eki Görüntüle 493760

göbüşşş yeni çıktı fırındannn tazee tazeeeeeeeeeeeee

hepinizi yeni görüyorum benimde koymam gerek foto yaaaaa kızlar dev gibi olmuşuz maşallahımız var

27+6' da önden giden göbişim:)

maşallah canım

dünkü göbüşlerden sonra sen çıtır kalmışsın canım :) çok narin bir göbiş, çok güzel.

Eki Görüntüle 493760

maşallah hilalcimmm

ne güzel büyütmüşsün göbişini, kızda seni büyütmüş :))) güzel bir hamile olmuşsun, keşke güzel yüzünüde görseydik özledim bacım

Eki Görüntüle 479123

işte biz teyzoşlarrrrr

21.08.12 26 haftalığızzzz

top yutmuş gibi oldummm kocişim öyle diyorr

Eki Görüntüle 493667

Eki Görüntüle 493760

Alıntı yapılmasa göremeyecektik kızımla arkadaşlarını anacımm,,,

Hepinize bin kere maşşallah güzel mi güzel annelerrr Artık tam kıvama gelmişiz, göbüşler biraz daha büyüyecek ve pırt diye çıkıcak bebişleer

Unutmassam akşama ben de koyayım koca göbüşlü koca popolu son halimi

maşallah hilalcimmm

ne güzel büyütmüşsün göbişini, kızda seni büyütmüş :))) güzel bir hamile olmuşsun, keşke güzel yüzünüde görseydik özledim bacım
görüyon demi teyzesiii duba gibi oldummm neyseee kızçem büyüsünde ben nasılsa veririmm kilocuklarımıı bende yüzümü silmeden koymak isterdim ama biliyorsunn sebebini

evettt istiyoruzzz mirayımızınnnn son halini görmeyiii

yarışı kazanamam demek ama ben kamlumbağa gibi kalkamıyorum yerimden
evet seni bu topikde olan herkes geçer be sekerim sen doğumdan sonra hiç kilo takıntısı yaşamıyacaksın
evet kızım boyuma geliyor artık rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…