2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

canım ne kadar şişmiş ayakların öyle... bence sen artık bırak koşturmayı al iznini otur evinde dinlen..
doktorun bu kadar şişmesine normal mi dedi ?

çok aşırı şiş doğum da sorun yaratıyor demişti doktorum, ben de ödem vardı ve tuzu kesip himalaya tuzu kullanınca ödem , şiş kalmadı. sekiz ayım bitecek ve ben hiç şişmedim şükrler olsun. doktorun bu kadar şişe ne diyor ?

çok ayakta kalınca bu kadar oluyor, herzaman değil. doktor biliyor, dinlendireceksin akşamları ayaklarını dedi. eğer inmezse sorun varmış, sabahları indiği için problem etmiyorum. şekerimi ölçüyorum hala normal seviyede.

evet yukarı doğru uzatıyorum, sabaha daha iyi oluyorlar.

yaratık ayağı nasılmış gördün mü?

doktor biliyor indiği için sorun yok diyor, ne iş yaptığımıda biliyor. tansiyonumda iyi, ayakta durmaktan oluyor. bu ayak misafir gelmişti iki gece o ara oldu işte.

canım ne kadar şişmiş ayakların öyle... bence sen artık bırak koşturmayı al iznini otur evinde dinlen..
doktorun bu kadar şişmesine normal mi dedi ?

:))) yok ya, daha çalışmam lazım. normal canım. herkeste şişecek diye birşey yok ki. bünye meselesi.

tuz neredeyse kullanmıyorum canım. herşeyime her yediğime dikkat ediyorum. bünye meselesi bu. doktor biliyor, dinlenince geçerse sorun yok, geçmeyince söyle dedi.

Ve bunlar da bendennn

Eki Görüntüle 508601

Eki Görüntüle 508603

Bu resimde el ve ayaklara dikkattt, burcummm asıl yaratık ayağı kimde tatlımm

Eki Görüntüle 508602
pek tatlı göbek....ama canım kızma am sankinaci geliyo gibi...hastanede süpriz yapmasın sana...erkek bebek karnı daha önde oluyo ya sanki seninki de mi önde...dikkat et hastaneye pembeleri götürme beyaz felan götür naci olursa sıkıntı olmasın.....heheheh..

bacak ayak şiş ama tırnakların maşallahı var...ayy...ben de varislerden bacağıma bakamıyom ya....çok çirkin...

He hehhh valla herkes böyle diyo biliyor musun?? Ben de en son gittiğimde özellikle sordum doktora kesin kız değil mi diye
Evet evet kesin kız dedi hatta poposundan doğru özellikle baktı, çıkıntıya benzer hiçbişey yok bu açıdan daha belirgin kız olduğu dedi

diğer ayağımın bileğinde kılcal damarlar çok çıktı, doktor inceledi geçecek dedi. sabredeceğiz artık canım. geçer geçer çirkin deme, herşey bebişler için.

Burcucum kiyamam canim ya nasi sismis ayaklarin bacaklarin bide kendin ince uZun birisin normalde bunlar sanki baskasinin ayaklari keske izne ayrilabilsen ama doktor sorun yok demis allahtan iyi bari

Kizlar masallah gobuslerinize

Ve bunlar da bendennn

Eki Görüntüle 508601

Eki Görüntüle 508603

Bu resimde el ve ayaklara dikkattt, burcummm asıl yaratık ayağı kimde tatlımm

Eki Görüntüle 508602

oy maşallahhh kız çok yakışmışşşşşşşşşş yerimm siziiiii

burcu kızzzzzz bu senin ayağın mı :) hiç senin ayağına benzemiyor kuzum yaaaaaa nasıl şişmiş öyle, bazı kişilerde oluyormuş böyle şişlik :)

teyzoşlarrrrrrrrr son halimiz 8 buçuk - 9 kilo fazlalığımız var nasıl oğluşummm büyümüş mü

Eklentiler

• $IMG_2780.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…