maşallah canım sizeçok yakışmış göbeğin, çokta zayıf duruyorsun. yeşiller pek yakışmış :)
:))) maşallah canımayyy ne güzel olmuşsun sen, hiç kilo almamışsın gibi. ellerin kolların şiş duruyor ama ayakların yaratık ayağı gibi değil canım.
Beni buna mecbur ettin, geçenlerde çekmiştim anı olsun diye, al gör yaratık ayağı nasıl oluyor
Eki Görüntüle 508628
maşallah canım sizeçok yakışmış göbeğin, çokta zayıf duruyorsun. yeşiller pek yakışmış :)
:))) maşallah canımayyy ne güzel olmuşsun sen, hiç kilo almamışsın gibi. ellerin kolların şiş duruyor ama ayakların yaratık ayağı gibi değil canım.
Beni buna mecbur ettin, geçenlerde çekmiştim anı olsun diye, al gör yaratık ayağı nasıl oluyor
Eki Görüntüle 508628
sağol canımmm.....
burcu bu kadar şişmesi normal mi canım yaa? çok aşırı şişmiş çünkü... şekerine bakıyomusun hala? şeker de şişlik yapıyor çünkü. sürekli uzat ayaklarını yukarı doğru.
Oyy kıyamam sana tatlım benim yaa, bileklerin çok şişmiş hatta bacakların da.İzine çıkana kadar benim de öyleydi ayak bileklerim yavaş yavaş indiler ama üst tarafı, ayak parmaklarım ve ellerim halen şiş.
Bence doktora söyle tatlım kesin,en son doktora gittiğimde bacaklarına çıksa sorun olurdu, gizli tansiyon belirtilerinden çünkü demişti. Bir de senin şişler çok ayakta durduğunun en büyük kanıtı tatlımmAyak parmakların halen incecik.
canım ne kadar şişmiş ayakların öyle... bence sen artık bırak koşturmayı al iznini otur evinde dinlen..
doktorun bu kadar şişmesine normal mi dedi ?
çok aşırı şiş doğum da sorun yaratıyor demişti doktorum, ben de ödem vardı ve tuzu kesip himalaya tuzu kullanınca ödem , şiş kalmadı. sekiz ayım bitecek ve ben hiç şişmedim şükrler olsun. doktorun bu kadar şişe ne diyor ?
pek tatlı göbek....ama canım kızma am sankinaci geliyo gibi...hastanede süpriz yapmasın sana...erkek bebek karnı daha önde oluyo ya sanki seninki de mi önde...dikkat et hastaneye pembeleri götürme beyaz felan götür naci olursa sıkıntı olmasın.....heheheh..Ve bunlar da bendennn
Eki Görüntüle 508601
Eki Görüntüle 508603
Bu resimde el ve ayaklara dikkattt, burcummm asıl yaratık ayağı kimde tatlımm
Eki Görüntüle 508602
bacak ayak şiş ama tırnakların maşallahı var...ayy...ben de varislerden bacağıma bakamıyom ya....çok çirkin...maşallah canım sizeçok yakışmış göbeğin, çokta zayıf duruyorsun. yeşiller pek yakışmış :)
Eki Görüntüle 508628
pek tatlı göbek....ama canım kızma am sankinaci geliyo gibi...hastanede süpriz yapmasın sana...erkek bebek karnı daha önde oluyo ya sanki seninki de mi önde...dikkat et hastaneye pembeleri götürme beyaz felan götür naci olursa sıkıntı olmasın.....heheheh..
bacak ayak şiş ama tırnakların maşallahı var...ayy...ben de varislerden bacağıma bakamıyom ya....çok çirkin...
pek tatlı göbek....ama canım kızma am sankinaci geliyo gibi...hastanede süpriz yapmasın sana...erkek bebek karnı daha önde oluyo ya sanki seninki de mi önde...dikkat et hastaneye pembeleri götürme beyaz felan götür naci olursa sıkıntı olmasın.....heheheh..
bacak ayak şiş ama tırnakların maşallahı var...ayy...ben de varislerden bacağıma bakamıyom ya....çok çirkin...
Burcucum kiyamam canim ya nasi sismis ayaklarin bacaklarin bide kendin ince uZun birisin normalde bunlar sanki baskasinin ayaklariçok ayakta kalınca bu kadar oluyor, herzaman değil. doktor biliyor, dinlendireceksin akşamları ayaklarını dedi. eğer inmezse sorun varmış, sabahları indiği için problem etmiyorum. şekerimi ölçüyorum hala normal seviyede.
evet yukarı doğru uzatıyorum, sabaha daha iyi oluyorlar.
yaratık ayağı nasılmış gördün mü?
doktor biliyor indiği için sorun yok diyor, ne iş yaptığımıda biliyor. tansiyonumda iyi, ayakta durmaktan oluyor. bu ayak misafir gelmişti iki gece o ara oldu işte.
:))) yok ya, daha çalışmam lazım. normal canım. herkeste şişecek diye birşey yok ki. bünye meselesi.
tuz neredeyse kullanmıyorum canım. herşeyime her yediğime dikkat ediyorum. bünye meselesi bu. doktor biliyor, dinlenince geçerse sorun yok, geçmeyince söyle dedi.
Ve bunlar da bendennn
Eki Görüntüle 508601
Eki Görüntüle 508603
Bu resimde el ve ayaklara dikkattt, burcummm asıl yaratık ayağı kimde tatlımm
Eki Görüntüle 508602
Eki Görüntüle 508628
Eki Görüntüle 509949 Eki Görüntüle 509951 Eki Görüntüle 509952 Eki Görüntüle 509953
teyzoşlarrrrrrrrr son halimiz 8 buçuk - 9 kilo fazlalığımız varnasıl oğluşummm büyümüş mü
Eki Görüntüle 509949 Eki Görüntüle 509951 Eki Görüntüle 509952 Eki Görüntüle 509953
teyzoşlarrrrrrrrr son halimiz 8 buçuk - 9 kilo fazlalığımız varnasıl oğluşummm büyümüş mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?