- 18 Mart 2010
- 178
- 31
- 118
- Konu Sahibi aysemeng77
-
topic hayırlı olsun:)) benim kızçem olacak. benn 5 kilo aldımm ama tedavi kısımlarında 10 kilo almıştım zatiii((şu an 74 kiloyum özel bir beslenme uygulamıyorum .. bulantılarım geçti ama muthiş reflüm oluyor...
yeni yeni bebiş eşyaları bakmaya başladımmm...sizlerden oda hakkında değişik fikirleri olan varmıı? baktınızmı? lohusa pijamaları gecelikleri aldınızömıı? ben çok mu acele ediyorum:))))
aysemeng ben sanki daha hareket hissetmiyorum gibi:)) yada hissettiklerimi konduramıyorum.... bende aslında hp stres oluyorum hastanede çslıştığım için 2haftada bir bebeğe bakıyorum kalp atışlarını görünce rahatlıyorum ..kardeşiimde 27 haftalık gebe onunla bu hafta alısveriş yapıcaz çok heveslendimm... çok aktif çalıştıım için ekstra spor yapamıyorumm.. arkadaşım dün hemoglobinim çok iyi olmasına rağmen demir hapı başladı sen kullanıyormusunn... ben şu anda coraspin ve osteocare kullanıyorumm..bide aç olduğum bi ara demir hapı içmeye başlıcammm:))))
bendeki gelişmeler böyle..
bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..
sürekli böyle bi topik arıyordum iyi olmuş:)
kasımda inşallah oğlumu alıcam kucağıma...
ben 10 kilo aldım malesef.ilk 3,5 ay yattım düşük riski falan,kanamam olmuştu çok zor geçti o günler.
şimdi iyiyiz şükürler olsun.bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda.712 gr olmuş paşam.
şeker yüklememde yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.
kasım anneleri topiğini okuyorum sürekli ordakiler normal yolla kaldıkları için çok rahatlar ben hala dinlenerek geçiriyorum günleri..
alışverişimizide inşallah eylülde yapalım diyoruz korkunun yüzünden daha hiç bişey almadık alamadık..
hayırlı olsun canım allah isteyen herkese evlat versin olsun bak atlatmışsın tüp bebek olsada tutmuş ıyı tarafı gör inş.kucağınada alırsın alırız :)
Beni de heveslendirdin sen basla yavastan birseyler almaya sonra bende takip ederim. Ben 15. haftadan önce elevit kullanıyordum 15 den bu yana gyno ferro demir hapı -corasprin follbiol birde vitamin apricol kullanıyorum yarın doktor kontrolum var bakalım bebegim kac gram almıs ben 7-8 kilo aldım inşallah bebegim 450 gr falan olmuştur buhafta internete gore 450 * 500 gr arası olması gerek hayırlısı yarını ıple çekiıyorum. Bebegin hareketlerini ben hissetmeye başladım hatta kaburgalarıma baskı bile yapmaya basladı belime vuruyor agrısı ara ara ama asla sıkayetcı degılım çok sükür diyorum hep.
bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..
sürekli böyle bi topik arıyordum iyi olmuş:)
kasımda inşallah oğlumu alıcam kucağıma...
ben 10 kilo aldım malesef.ilk 3,5 ay yattım düşük riski falan,kanamam olmuştu çok zor geçti o günler.
şimdi iyiyiz şükürler olsun.bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda.712 gr olmuş paşam.
şeker yüklememde yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.
kasım anneleri topiğini okuyorum sürekli ordakiler normal yolla kaldıkları için çok rahatlar ben hala dinlenerek geçiriyorum günleri..
alışverişimizide inşallah eylülde yapalım diyoruz korkunun yüzünden daha hiç bişey almadık alamadık..
hayırlı olsun bebeiş maaşallah büyümüş annesi sen daha strese girme istersen bak kurtarmış kendini:=())))) sen bizden öncesin ben daha şeker yüklemeye gelemedimmm. tetanoz aşını yaptırdınmı ?biz bebişleri kucağğımıza alana kadar rahat yok bencee...hep tetikteyizz... allaha emanettler inşallah sağlıkla kucaklaırmıza alırızzz..
teşekkür ederim canım..büyüdü çok şükür ama işte gel bide bana sor:)))
ister istemz stres oluyosun canım çok kıymetli bizim bebişler..
şeker yüklemem bugün oldu.tetanozuda yaptırdım hemşire çağırıyo zaten sağlık ocağından kaydını yaptırdıysan.
bebişleri evet kucağa alana kadar rahat yok tetikte bekliyoruz:)
Allahım nasib etti ya çok şükür geriside gelir inşallah..
katrecim hayırlısı olsun evet bizim bebekler çok kıymetli tüp bebek sonuçta bende 2 hafta kadar önce tetenoz yaptırdım birde bu ay ikinci dozu yaptırcam bugünde kontrolüm var öğleden sonra 4 gibi inşallah yeteri kadar gelişmiş büyümüştür stress hepimizde her an var onu kontrol edemiyoruz ama Allahım onları bize bağışlasın 22. haftaya girdim ama inanın hergünümü sayarak geçiriyorum aman 5 ay 3 günlük oldum aman 5 ay 5 günlük oldum zor bir süreç
Bende şeker yükleme yaptırmadım hatta ben ne 2 li test nede 3 lü 4lü test yaptırdım başta ikizdi ya benimkiler onlara yapılmazmış sonuç yanıltıcı olurmuş.
Denizden sen alışverişini yap neler aldın bize de anlatırsın
kıymetli bebişlerimiz var maşallah :)
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım.bende sayıyorum sürekli şu gün olduk bu ay şukadar oldu diye.
senin şimdi ikizmi bebişlerin.?banada iki tane transfer oldu ama biri tuttu.
neyseki çoğunu atlattık inşallah bundan sonrası da çabucak geçerde sağsağlim yavrularımızı alırız kucağımıza.
alışverişide eylülde yapalım diyoruz bakalım 7 ay olsunda sonra alalım diyorum ama minik minik şeyleri görüncede insanın nasıl içi gidiyo zor tutuyorum kendimi.
aldıklarımızı alacaklarımızı burdan paylaşırız artık.
bu topiği bulduğuma çok mutluyum kendim gibi birilerini arıyodum sürekli teşekkürler asyemeng77
katrecim benim basta ikiz bebeklerim olcaktı ama 15. haftada birinin kalbi durdu şimdi çok şükür kızımla yola devam ediyoruz bugün kontrole gittim normalde 22. hafta 1 günlük olmamız gerek ama benimki 21 hafta 1 günlük çıktı kilo 410 gram boyu da 27 çıktı doktorum gayet normal kilo ve boyda dedi orta dereceymiş gelişimi. Ama doktor bana kızdı çünkü 3 hafta içinde 4 kilo almışım 3 hafta önceki kontrolde 55 kiloydum simdi 59 kiloyum özellikle ekmeği kes dedi sonra hamur isi tatlı makarna çikolatadan uzak dur dedi diyet yap diyemem ama süte peynire yogurda ağırlık vermelisin günde 20 dk yürüyüs yapmalısın falan dedi. Hamileliğin basından bu yana 9 kilo aldım galiba biraz hızlı gittim ah o ramazan pideleri yok mu ramazan pideleri beni onlar yaktı bir dahaki kontrolde şeker yükleme var bugünde tam kansayımı aldı bende gelişmeler boyle çok sükür bebegim saglıklı ve iyi yaa gerisi zamanla düzelir
nerelerdesiniz kızlarr..
katrecim doktor 1 ay sonra kontrole çağırdı şeker yüklemeyi o zaman yapacakmış tatlıyla çok aram yok acılı şeyleri daha çok yemek istiyorum bu ay ekmeği kesin azaltıyorum bebeğim bir hafta geriden gelmesin ne ilerde olsun ne geride birde doktorum 1 ay sonra 1-2 kiloyu geçmesen iyi olur dedi hayırlısı diyorum hepimiz için. Sağlıklı olsunlar diye daha doğmadan ne kadar uğraşıyoruz Allah karşılığını verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?