2012 kasım- aralık aylarında tüp bebekle anne olacaklar

kızlarrr ben geldimm.....bende artık bebişi hissedebiliyorummm..ve bir ciciler almısım sormayınn... tabi bu arada 5 kiloda almısımmm<. 4lü test yaptırdım hiçbir sıkıntı çıkmadıı..zaman çabuk geciyor bu aralar...ben kendimi çok iyi hissediyorumm.. yemek yemede hiç sıkıntım yokk:)))
mem bası kremi ve göğus pedi bile aldımm......

Selam
ben bir şey soracaktım kakao yağı sabun gibi katı şekilde aldım daha hamileliğin başında fakat hiç kullanmadım bana saçma geliyor işe yaramaz gibi düşünüyorum karın çatlayacaksa zaten hangi krem bunu engelleyebilir ki belki etkisini azaltır yada bana öyle geliyor bilmiyorum aramızda düzenli krem kullanan yada daha önce kullanmış faydasını görmüş olan var mı?

Denizden hayırlı olsun yeni cicilerin ben onlara internetten bakmakla şimdilik yetiniyorum ilerde inşallah bende başlarım.
Meme başı kremi ve gögüs pedi doğumdan sonra kullanılıyor dimi?

aysecim bne 14. haftadan beri exipial hydro denilen nemlendirici bir krem bide badem yağı sürüyorum bakalım doğum zamanı görücez ...ama tabi çetlıcaksa çatlıyooo biz önlem olsun diye:))

evet krem ve ped dpğumdan sonra :)) çılgınlar gibi aldımmmm herşey aldımmm...bi odamız kaldı oda eylülde inşallahhh....ben doğuma kadar daha neler yaparım kestiremiyorumm:)))

sen kendini ne zaman doğru zamanda hissedersen o zaman alırsın cicilerr...

Merhaba kızlar!
İnternete telefondan girdiğim için pek yazamıyorum telefondan yazmak zor oluyor.
Neyse biz iyiz ayın 11de doktora gittik 850 gram oldu bebeğimiz.
Aysecim ben 10 haftadan beri neredeyse her gün nemlendirici krem ve yatmadan önce yağ karışımı sürüyorum. Yağ karışımı derken içinde badem yağı, kakao yağı, omega 3 ve diğer yağları vardır.

yuyocum ben şu zamana kadar hiç krem kullanmadım inşallah doğum sonrası çatlaklar oluşmaz benim annem ve ablamda krem kullanmamalarına rağmen hiç çatlak oluşmadı ben birazda onlara güvendim belki ırsidir bende de oluşmaz diye bakalım hayırlısı olsun

Denizden cicileriniz hayırlı olsun bayram hazırlığı yapıyorsun bebişine demek Bizimkinin bu bayram cicileri olmayacak inşallah kurbana ona yeni ciciler alırız eee her bayram her bayram nerde ciciler alalım öyle dimi yaaa

ayse hiç denk gelemiyoruz:)) benim bebiş 500 gr olmuşş.. bende 75 kilo olmusum :))) ama iyiyimm... park yatak almayı planlıyorum sizlerden hiç bakan oldumuu..ne dersiniz..oda hakkında ki fikirleriniz neler..

ayse hiç denk gelemiyoruz:)) benim bebiş 500 gr olmuşş.. bende 75 kilo olmusum :))) ama iyiyimm... park yatak almayı planlıyorum sizlerden hiç bakan oldumuu..ne dersiniz..oda hakkında ki fikirleriniz neler..

denizden maşallah bebişine ve sana :)
park yatak bana çok mantıklı geliyor bizimkini teyzesinden hediye geldi.
2 sene 3 sene yatıcak inşallah sonra oda yapmak istiyorum ablamda kullandı çokta memnundu.
tabi senin kararın.
ben daha alışverişe çıkmadım yaa sizler aldınızmı bişeyler zaman geçtikçe ağırlaşıyor insan gezmek bile bi dert oluyo hemen almak istiyorum bakalım inşallah en uygun zaman da çıkıp halledicem herşeyi.

canım ben kılık kıyafet aldım hep kozmetik temizlik ana kucağı bilimum oyuncaklar oyun halısı v.bb aldım hep.. odamızıda eylülde yapıyoruz. park yatagıda yatak odama alıcam.. simdilik çok agırlaşmadım diyeee rahat rahat geziyorumm..bide şanssızlığım ben alıoşverişe istanbula gidiyorum . adapazarı bu konuda çok kısır..olanları begenmiyorumm..

ohh maşallah Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin canım...
anakucağı be beşiğimiz dışında bişeyimiz yok ama haftasonu halletmeyi düşünüyorum inş.

bugün doktor amcmızdaydık herşey yolunda şükürler olsun.
oğlum 1 hafta önden gidiyo maşallah :)
bende 15 kiloyu almış bulunmaktayım

Günaydın kızlar
Sizin yazıları okudukça beni de bir alışveriş heyecanı sarıyor gerçi yazdıklarını okumasam da içimde bir alışveriş canavarı var ama şu aralar kendimi tutuyorum. Haftaya kontrolüm var bakalım benim bebişin gelişimi 1 hafta geriden mi ilerliyor yoksa normal haftasını yakaladı mı? Ben 10 kilo aldım. Öğle ve akşam asla ekmek yemiyorum 3 hafta da 1 -1.5 kilo aldım zira doktorum son kontrolde gelecek aya kadar 1 kilo almanı bekliyorum demişti umarım sözümü tutabilirim. Zaten bu ara iştah bende pek yok ben oldum olası yemek yemeyi sevmiyorum hani diyorlar ya yaşamak için ayakta durmak için beslenenlerdenim. Tabii bebek için kendi sınırlarımı zorluyorum herşey onun sağlığı için bunun bilincindeyim eğer şu hamilelik ve emzirme sürecinden kurtulayım asla yumurta yemeyeceğim canım istemedikçe yemekte yemeyeceğim :):):) Ben bebişe sadece 2 tane penye atlet iki de yeni doğan çorabı aldım 2 patiği birde yeleği var annem ördü.
Ben büyük beşik yerine ana kucağının demir ayaklısı -küçük sepet tarzı birşey düşünüyorum hem sallanabiliyor hem istediğin yere taşınabiliyor portatif ve kullanışlı az yer kaplıyor . Hani sepet tarzında ama ayaklı . Eylül ayı girsin bende bakmaya başlarım gibi geliyor. Hayırlısı hepimiz için

Merhaba kızlar,
bizde eşimle puset ve bebek arabası araştırıyoruz. Bel fıtığım olduğu için çok hafif bir bebek arabası istiyorum, bugabu diye bir marka var 5,5 kilo, titanyumdan yapılmış ama çok pahalı. Bebek beşiği baktım mothercarede, testlerden geçmiş, boya ve cilası bebeğe uygun olan buldum. Eylül 8 de organ tarama testim var ondan sonra yavaş yavaş alacağım inş. Bebek alışverişi hatta araştırması ne kadar da zevkliymiş:)

öyle canım insan kendini zor tutuyo bişeyler almamak için bu zamana kadar dayanabildik ya helal bize :)
inşallah bebişin gelişimi normaldir canım sağlıklı olsunlarda bak benimkide önden gidiyomuş.
doktorum bu sefer sordu toplam kaç kilo aldın diye 15i buldum dedim bişey demedi saolsun :)
tedaviyle olunca bide yatınca sürekli aldık napalım vericem inş.
ahhh yumurtaaa deme banada nefret ettim bende yemiyorum yaa artık napayım
sende alırsın yavaş yavaş ihtiyaçlarını. bende daha çıkmadım ama çıkıcam ilk fırsatta.

kaynana da gelmiş bugün ee annen ne alıyor ben ne alayım dedi gıcık oldum
annem yatağıyla uğraşıyo şuan yorgan döşek nevresim vs dedim hmm onu zaten kızın annesi yapar mecbur dedi
uyuz oldum yaa bebek arabasını aldırcaz onada zoraki bişeyler yapıyo torununa
annemin şuan durumu yok bişey aldıramam ona kıyamam kendim kimseye bişey demeden hemen almak istiyorum

bendede var bel fıtığı ama hiç aklıma gelmemişti öyle hafif bişeyler bakmak iyi olduğu yazdığın bende dikkat edeyim hafif olmasına.
detaylı ultrasonun da inşallah güzel çıkar.
bebişlere alışveriş yapmasan bile şunu alayım bunu alayım diye plan yapmak bile ayrı bi zevk gerçekten.

Allahım sağsağlim kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş

Bu topiği açanın ellerine sağlık tüp bebek kısmında böyle bir topic yoktu iyi oldu hiç yoktan bizle aynı yolda yürümüş birilerinin olması güzel .rabbım nasıp ederse ben de kasım annesi olacağım bizim ilk tüp bebek denemesinde tuttu o yüzdende çok şanslıyım inş bu şansım devam eder ve kucağıma da alırım. ben 10 kilo aldım her gittiğimde tartıya çıkmaya korkuyorum doktor kızıyor şimdi de gebelık şekeri çıktı 3 haftadır diyetteyiz hamileyken de çok zor oluyor canım çeksede yiyemiyorum bizim bebiş maşaallah çok hareketli ama bu durumdan hiç şikayetçi değilim tek merakım şimdi böyle vuruyorsa 2ve 3 kilo olunca nasıl olur diye .biz alışverişin çoğunu yaptık ama herşeyi sıfırdan dizince eksik bitmiyor hepinize şimdiden kolay gelsin

evet bencede buraya bir kasım-aralık topiği gerekliydi. bende hep normal kasım anneleri topiğine bakıyordum ama onların çoğu normal yolla hamile kaldığı için çok rahatlar. mesela ben çok şükür herşey yolunda gitmesine rağmen birşey olurmu korkusuyla ilk bebek alışverişime daha geçen hafta başladım.

bu arada oğluma birşeyler almak onun için alışveriş yapmak gerçekten çok zevkli insan kendini kaybediyo. yüce rabbim aldığımız herşeyi içimize sindirerek sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip eder inşallah.

bende kasım annelerinin toğpiğini okuyorum ama dediğin gibi çok rahatlar bize göre :)
bende burayı bulduğuma çok sevindim ama pek kimseler uğramıyo.

güle güle kullanın inşallah aldıklarınızı.bizde yeni başladık almaya bakalım daha çok eksik var ama olsun yavaş yavaş halledicez.
aldığım şeyleri ortaya koydum gelip gidip bakıyorum nasıl mutlu oluyo insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…