2012 kasım- aralık aylarında tüp bebekle anne olacaklar

saolasın arkadaşım. aynen daha yeni başladık ve hala çok eksiğimiz var bizimde. bende aldıklarını ortaya koyup gelip gidip bakan birtek benim zannediyordum ama çok güzeller yaaa napimm.
aslında fotoğraflayıp koysak keşke aldıklarımızı. hem topikte biraz daha canlanır belki.

yok canım yalnız sen değilsin merak etme
gelip gidip bakıyorum eşyalarını seviyorum biri görse ne der halime bilmiyorum

iyi olur gerçekten resimlerini koysak.ben nasıl ekleniyo foto bilmiyorum ama:26:
diğer kızlarda uğrasa arada çok güzel olacak

al bendende o kadar, ne güzel çektim fotoları ama birtürlü yükleyemedim

günaydın arkadaşlar ne güzel bize göre bir topic açılmış derken insanlar bir giriyor sonra kimse olmayınca sayfa arkalara kayıyor artık günlerimiz azaldı telaş başladı kilolar alınıyor bebişin hareketleri son sürat devam ediyor

valla hergün topiğe girip bakıyorum ama kimsecikler yokkk.

ewet günlerimiz azaldı bebeğimin hıçkırıklarını artık çok net hissedebiliyorum karnım desen resmen bi bitarafa bi diğer tarafa gidiyor. oğlumun gelişimi maşallah hep iki hafta önde gidiyor kilosuda güzel ama ben zaten kilolu başladığım hamileliğimde malesef hızla kilo almaya devam ediyorum şimdiden 15 kilo aldım bile.

evet yaa neden kimse girmiyor.?
bende bakıyorum sürekli yazan olmayınca bakıp çıkıyorum.
aslında bizim daha çok konuşcak şeyimiz var bebişlerimiz kıymetli:)

benim oğlumda bir hafta önden gidiyo maşallah bebişlere..

kilo konusuna hiç girmiyorum bende 15 kiloyu aldım basküle çıkmıyorum artık

arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı haftada ve kaç kilo oldular
selam arkadaşlar
Ben 26. haftadayım 11 kilo aldım inşallah 16 kilo ile bitirmeyi planlıyorum tabii evdeki hesap çarşıya uyarsa:) geçen hafta dayanamayıp bir polikliniğe gittim bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu ortalama 760 gr denmişti henüz kendi asıl doktoruma gitmedim normalde bugün yarın gitmem lazım ama okul var ayarlamaya çalışıyorum ancak hafta sonu gidebilirim şeker yükleme de yapılacak hayırlısı bakalım.
Bu ara bende bir gariplikler oluştu çok su içemiyorum günde 2 lt ancak yemek yemeyi çok istemez oldum sanırım sıkıldım süt iç ayran iç su iç meyve yee ceviz yee yumurta yee balık yee sebze yee artık bana bıkkınlık geldi yemek yemekten. Bende bir terslik var biliyorum yemek yemek benim için bir zevk değil adeta bir vazife sorumluluk görev... öğle yada akşam yemeğini bitirince ohh bee kurtuldum diyesim geliyor Hayırdır inşallah gelip geçici birşeydir umarım. Normalde 6. aydan sonra çok yersin iştahın artar falan derlerdi yaaa
Siz yemek yerken çok mu iştahla yiyorsunuz ?

Selam şeker anne adayları ,
öncelikle Rabbim miniklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ağrısız sızısız doğumlar dilerim .
Arkadaşlar sizlerde bu yollardan geçtiniz bizi bizden iyi anlayan kimse yok biliyorum . Gelin Tüp bebek tedavisi devam eden arkadaşlarımız için birlikte dua okuyalım .

dua topiğimize hepinizi beklerim kızlar .
ALlahım bana da aldığım eşyaları falan konuşmak nasip etsin sizler gibi inşl benim minik daha küçük benim çok yolum var .

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...-adet-salavati-tefriciyye-4.html#post26310797

keşke yemek yemek benim içinde bir görev gibi olsaydı. artık kendimi kontrol edemez oldum sürekli karnımı aç hissediyorum sofradan kalkıyorum hala birşeyler yemek istiyorum en fazla 2 saat dayanabiliyorum yemeden oda zorla yani

en son 28+4 te 1600 gr dı oğlum bakalım 10'unda tekrar randevumuz var kısmetse, bu defa nst yede bağlanıcaz.

Elvan hocam maşallah senin bebeğin kilosu oldukça iyi bana bir günde neler yediğini yazar mısın acaba ben eksik mi yanlış mı beslenmekteyim bilemiyorum ???

Elvan hocam maşallah senin bebeğin kilosu oldukça iyi bana bir günde neler yediğini yazar mısın acaba ben eksik mi yanlış mı beslenmekteyim bilemiyorum ???

ben aslında bunun beslenmeyle alakalı olduğunu zannetmiyorum ama yinede yazayım.
sabah; 5 adet zeytin, 1 salatalık, 1 domates, tuzsuz lor yada peynir, 1 yumurta, bir dilim ekmek

ara öğün; iki kaşık pekmez, ceviz, bir kase yoğurt ve az ekmek.

öğlen; bir dilim ekmekle akşamdan kalan yemek varsa onu yiyyorum, yoksa çorba yapıyorum özellikle tarhana çorbasını çok seviyorum.

ara öğün; büyük bir porsiyon meyve yiyyorum

akşam; haftada bir defa mutlaka yediklerim, kuru bakliyat (nohut, kuru fasulye, yeşil mercimek ten herhangi biri), kırmızı et yada köfte, beyaz et (balık yada tavuk), diğer günlerde mevsim sebzelerinden herhangi birini yiyyorum. birde yine her akşam bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek mutlaka yiyorum.

gece; meyve mutlaka yiyyorum.

sanırım benim oğlum bana çekmiş çünki bende bayağı kilolu doğmuşum. annem beni evde doğurduğu için ebeler kilomu tartamamış ama tahminen 6 kilo olabileceğimi söylemişler

arkadaşlar merhaba.tüp bebekle aralık 22 de anne olacaktım.rabbim nasip etmedi.bebeğimi 6 aylıkken kaybettim.karnımda ölmüş meleğim...acısını söylemeyeceğim tarifini asla edemem diyenleri öyle iyi anlıyorum ki...

bunun için genetik araştırma istedim .rabbim yine nasip eder inşallah.lütfen bana dua edin.umarın bebekleriniz sağlıkla sıhhatle kucaklarınızda olur..........

Bu durum için ne söylenir inan bilemiyorum Allah herşeyin hayırlısını bilir inşallah bebeğin ahirette sana şefaatçi olur bu dünyada çektiğin acının rabbim ahirette sevabını kat kat verir. Benim başlarda ikiz gebeliğim vardı 15. haftada bebeklerimden birinin kalbi durdu genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı şimdi hergün clexane iğne vuruluyorum çok şükür ki kızım hala benimle. Duaların için çok sağol Allah hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın.peki ilk kayıptan ne kadar sonra ve nasıl hamile kaldın paylaşır mısın yön vermen açısından soruyorum ..şimdiden teşekkürler...

inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın.peki ilk kayıptan ne kadar sonra ve nasıl hamile kaldın paylaşır mısın yön vermen açısından soruyorum ..şimdiden teşekkürler...

İlk kayıpla birlikte ilerliyorum önceden ikiz gebelikte birinin kalbi durdu şu an sağlıklı olan bebekle hamileliğim devam ediyor kalbi duran hala içimde ama o kadar küçülmüş ki dikkatli bakmasan kesinlikle ne olduğu ayırt edilmiyor. Allah yar ve yardımcın olsun.
l

kızlar benim canım sıkkın 7. aydayız.. bugün 50 gr seker yükleme ve usg yapıldı..testlerde sıkıntı yok ama usg de hoca hafif derecede pes ekinovarus var dedi... kendimi tuttum ama su an ağlamaktan alamıyorum kendimi...kendi kendine düzeleb,lir evet ama su an cok mutsuzum esime soylesemmi bilemedim...
ben o kadar büyük bir heyecanla herşeyi aldım hazırladım ama çok üzgününm şu an..4 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi ama gecermi 4 hafta.............

Denizcim umarım herşey kısa sürede düzelecektir boşuna stres yapmamalısın sonra bebeğinde bu durumundan etkilenir dur bakalım doktorun hafif derecede demiş kesin kes böyledir dememiş belki de diğer kontrolde böyle bir şey yok diyecek hem doktorlar bazen yanıltıcı olabiliyor çünkü ultrason çoğu kişiyi ikileme sürüklüyor tam emin olamıyorlar tabii bu arada geçen sürede olan anne- babaya oluyor. Sen içini ferah tut bol bol dua et bende geçen hafta çok stresli günler yaşadım 1 hafta hergün doktora gitmek durumunda kaldım şeker yükleme testi bende iyi sonuç vermedi hafif yüksek çıktı gizli şekerim varmış şimdi diyete başladım ama içim hep ferahtı çabuk atlattım doktorum gebeliğe bağlı endişe edecek bir şey değil dedi. Hamilelikte ara sıra oluyor böyle ters durumlar ama onlar için daha dayanıklı ve sabırlı olmalıyız sağ salim kucağımıza alana kadar bazen polyannacılık oynamalıyız. Herşeyin bir çözümü var çok şükür yeterki Allah beterinden saklasın seninki de umarım geçicidir kafaya takma rahat ol.

merhaba arkadaşlar... bugün kontrolümüz var dua edin bize...rahim ağzımız kısalmıştı.2,5 cm ydi.umarım biraz düzelmiştir.ikizlerimle yatıyoruz kalkmadan ...

cnm tedavi ile düzelebilen bişiymiş o. Alah kalıcı dert vermesin.hepimzde var ufak tefek şeyler. bendede karaciğer enzimleri yksekti.geçmez dediler geçti.heryerim kızarıyordu ve kaşınıyordu. şimdide rahmağzı kısalmış.hiç kalkmıcksn dediler.bnde yatıyorum napalım ama bunuda ATLATICZ Allahın zniyle biliorum. sende içini ferah tut ve bebeğini strese sokma cnm bnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…