- Konu Sahibi aysemeng77
-
bende kasım annelerinin toğpiğini okuyorum ama dediğin gibi çok rahatlar bize göre :)
bende burayı bulduğuma çok sevindim ama pek kimseler uğramıyo.
güle güle kullanın inşallah aldıklarınızı.bizde yeni başladık almaya bakalım daha çok eksik var ama olsun yavaş yavaş halledicez.
aldığım şeyleri ortaya koydum gelip gidip bakıyorum nasıl mutlu oluyo insan.
saolasın arkadaşım. aynen daha yeni başladık ve hala çok eksiğimiz var bizimde. bende aldıklarını ortaya koyup gelip gidip bakan birtek benim zannediyordumama çok güzeller yaaa napimm.
aslında fotoğraflayıp koysak keşke aldıklarımızı. hem topikte biraz daha canlanır belki.
yok canım yalnız sen değilsin merak etme
gelip gidip bakıyorum eşyalarını seviyorum biri görse ne der halime bilmiyorum
iyi olur gerçekten resimlerini koysak.ben nasıl ekleniyo foto bilmiyorum ama:26:
diğer kızlarda uğrasa arada çok güzel olacak
günaydın arkadaşlar ne güzel bize göre bir topic açılmış derken insanlar bir giriyor sonra kimse olmayınca sayfa arkalara kayıyor artık günlerimiz azaldı telaş başladı kilolar alınıyor bebişin hareketleri son sürat devam ediyor
valla hergün topiğe girip bakıyorum ama kimsecikler yokkk.
ewet günlerimiz azaldı bebeğimin hıçkırıklarını artık çok net hissedebiliyorum karnım desen resmen bi bitarafa bi diğer tarafa gidiyor. oğlumun gelişimi maşallah hep iki hafta önde gidiyor kilosuda güzel ama ben zaten kilolu başladığım hamileliğimde malesef hızla kilo almaya devam ediyorum şimdiden 15 kilo aldım bile.
selam arkadaşlararkadaşlar bebekleriniz kaçıncı haftada ve kaç kilo oldular
keşke yemek yemek benim içinde bir görev gibi olsaydı. artık kendimi kontrol edemez oldum sürekli karnımı aç hissediyorum sofradan kalkıyorum hala birşeyler yemek istiyorum en fazla 2 saat dayanabiliyorum yemeden oda zorla yani
en son 28+4 te 1600 gr dı oğlum bakalım 10'unda tekrar randevumuz var kısmetse, bu defa nst yede bağlanıcaz.
Elvan hocam maşallah senin bebeğin kilosu oldukça iyibana bir günde neler yediğini yazar mısın acaba ben eksik mi yanlış mı beslenmekteyim bilemiyorum ???
arkadaşlar merhaba.tüp bebekle aralık 22 de anne olacaktım.rabbim nasip etmedi.bebeğimi 6 aylıkken kaybettim.karnımda ölmüş meleğim...acısını söylemeyeceğim tarifini asla edemem diyenleri öyle iyi anlıyorum ki...
bunun için genetik araştırma istedim .rabbim yine nasip eder inşallah.lütfen bana dua edin.umarın bebekleriniz sağlıkla sıhhatle kucaklarınızda olur..........
inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın.peki ilk kayıptan ne kadar sonra ve nasıl hamile kaldın paylaşır mısın yön vermen açısından soruyorum ..şimdiden teşekkürler...
kızlar benim canım sıkkın 7. aydayız.. bugün 50 gr seker yükleme ve usg yapıldı..testlerde sıkıntı yok ama usg de hoca hafif derecede pes ekinovarus var dedi... kendimi tuttum ama su an ağlamaktan alamıyorum kendimi...kendi kendine düzeleb,lir evet ama su an cok mutsuzum esime soylesemmi bilemedim...
ben o kadar büyük bir heyecanla herşeyi aldım hazırladım ama çok üzgününm şu an..4 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi ama gecermi 4 hafta.............
cnm tedavi ile düzelebilen bişiymiş o. Alah kalıcı dert vermesin.hepimzde var ufak tefek şeyler. bendede karaciğer enzimleri yksekti.geçmez dediler geçti.heryerim kızarıyordu ve kaşınıyordu. şimdide rahmağzı kısalmış.hiç kalkmıcksn dediler.bnde yatıyorum napalım ama bunuda ATLATICZ Allahın zniyle biliorum. sende içini ferah tut ve bebeğini strese sokma cnm bnm.kızlar benim canım sıkkın 7. aydayız.. bugün 50 gr seker yükleme ve usg yapıldı..testlerde sıkıntı yok ama usg de hoca hafif derecede pes ekinovarus var dedi... kendimi tuttum ama su an ağlamaktan alamıyorum kendimi...kendi kendine düzeleb,lir evet ama su an cok mutsuzum esime soylesemmi bilemedim...
ben o kadar büyük bir heyecanla herşeyi aldım hazırladım ama çok üzgününm şu an..4 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi ama gecermi 4 hafta.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?