2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

grip bebeği etkilemez ama sen halsiz kaldığın için bebek yeterli enerji alamıyordur hareket ediyordur da kuvvetli değildir sen hissedemiyor olabilirsin

merhaba canım allah nasip ederse doğumumuz aynı gün aynı şekilde bendede korku ve kaygılar başladı, uykularım kaçıyo ve rüyalar görüyorum. Hareketlerde geçen hafta epey azalma vardı bu hafta biraz daha iyi hayırlısıyla bi kavuşsak bebeklerimize

gününüz aydın olsun anneler
ve biz dün akşam valizleri hazırladık artık doğuma hazırız

hayırlı uğurlu olsun :) bende 29 haftalıkken gitmiştim erken olabilir demişti doktorum bir panik herşeyi aldım 32 de gittim tekrar normal gözüküyor herşey bi sorun yok dedi. şimdide bir rahatlık çöktü. ama bu hafta sonuna bende hazırlarım sanırım . bebişe ne koyacağımı az çok biliyorum ama kendimize ne götürücez. siz neler koydunuz çantaya . kaç gecelik lazım olur mesela

kızlar yaa geceleri sağa sola dönerken alt tarafınızda acı oluyor mu? ağrı, acı gibi birşey.. düz sabit dururken bişey yokda, yatarken öyle oluyor...

Cnm ben dede oluyor resmen inliyorum gece gece, eşimi uyandırıyorum ordan öbirine dönerken...

Selam cnm,

Gecelik meselesi hastaneden hastaneye değişebiliyormuş. Ben 3 tane koydum. Kan olur diye bi de terlerim değiştirmem gerekir diye. Ama 2 tanesi biraz dandik de bi tanesi süslü sabahlıklı işte, havalar serinleyecek diye 2 adet emzirme atleti koydum, bol bol iç çamaşırı, terlik, annem lizöz getirmişti üşürüm diye onu da koydu, emzirme pedi, bol bol ped, hasta bezi, diş fırçası-macun felan, kirliler için poşet, veee geceliklerime uygun süslü taçlarım =)

Kızlar ben daha hiç birşey hazırlamadım,inş bayramda ist giderim oradan alırım. Zaten tekim yardımcı kimsem yok tek başıma o kadar dolaşmaya cesaret edemiyorum. Sağolsun kaynanama ve anneme sonsuz güveniyorum bebekle ilgili herşeyi alırlar benim kendime alışveriş yapmam gerekiyor artık. Ah birde beni de düşünen olsa :$

arkadaşlar bakın ben ne koydum valizime iki tane gecelik , bir tane pijama takımı,ince hırka, iç çamaşırı,çorap, küçük havlu, hasta bezi, ped,göğüs pedi, tarak,kirliler için poşet ,ve birde terlık var ama onu daha almadım bir sorum olacak hasta bezini ben paketle koymadım iki adet koydum acaba yeter mi

yakında doğum yapan tanıdıklardan aldığım tavsiyeye göre bebek bezi de kullanılabiliyormuş. iyi de oluyormuş. anladığım kadarı ile iki tane az gelir. siz paketle koyun ne olur ne olmaz. ben daha hazırlamadım kaçıncı haftada hazırlasam bilemiyorum valla

ben daha hiç valiz hazırlamadım hatta sizin kadar malzeme almayı bile düşünmüyormuşum onu gördüm :)
bebek için iki takım alt üst battaniye bez , hiç kullanmayı düşünmediğim ve hala almadığım emzik
kendim için pijama takımı terlik hasta bezi çamaşır..gecelik fln almayı düşünmedim hiç doğum esnasında hastanenin ameliyat elbisesini giyiyorsun nasılsa
artık nasıl bir doğum hayal ediyorsam kendimce yanıma almayı düşündüklerim bunlar ve henüz hiç birşey hazır değil :)

ben 31+4 olmama rağmen hazırladım sen bizden öndesin riske atmamak lazım hazırla istersen benim eşim heycanlı ve paniktir onu strese sokmak istemedim hazır olsun da beklesın dursun dedim

kızlar yaa geceleri sağa sola dönerken alt tarafınızda acı oluyor mu? ağrı, acı gibi birşey.. düz sabit dururken bişey yokda, yatarken öyle oluyor...

ah hemde nasıl 5 dk sürüyor yataktan kalkmam nasıl bir acı bıçak saplıyorlar sanki doktor normal dedi pelvis açılıyormuş

benim birde 3-4 gündür kalbim sıkışıyor daralıyorum.bugün kardiyoloğa gittim.bebek kalbini yukarı itiyor dedi.bir taraftanda dişlerimde ayaklandı.20 gündür uğraşıyorum.röntgen çekemedikleri için net bişey diyemiyorlar.şüpheli dişlerdeki kaplama ve dolguları söktüler.tam rahatladım derken 20 lik başladı şimdide.o yüzden moralim çok bozuk buna birde doğum kaygıları eklenince dahada bir kötü oluyorum.şu günler çabuk geçsede bebişlerimizi alsak kucağımıza çok iyi olacak.

gebelikte diş hiç çekilmez çok geçmiş olsun

ben 31+4 olmama rağmen hazırladım sen bizden öndesin riske atmamak lazım hazırla istersen benim eşim heycanlı ve paniktir onu strese sokmak istemedim hazır olsun da beklesın dursun dedim

valla doktor 37'den itibaren dogum olabilir dediginden beri ben de yavastan hazırlayayım diyorum. bebege aldıgım kıyafetleri yıkamadım henüz. onları yıkayınca bavulu toparlarım. bir de emzik, ıslak mendil eksik şu an aklımda bunlar var. emzik için de avent i bir tanıdıgm cok önerdi ondan mı alsam ne?

kızlar hepinize günaydınlar olsun. inlemeli, ağrılı ve uykusuz bir gecenin ardından yine işteyim.. ama olsun. heyecanım gün geçtikçe artıyor... bebişlerimize kavuşacağımız gün gelmek üzere... meğer anneler ne kadarda fedakarmış evlatları için, bu süreçte bunu anladım. annem, evlat ne kadar sevilir anne olursan anlarsın derdi hep.. haklıymış gerçekten. biz onların sağlığını düşünüyoruz en derin ağrılarımızda bile.. ayyhh duygulandım. melankolik takılıyorum bu gün
bu arada markafoninin bu günkü fırsatları mailime gelmişti, arnetta marka gecelik pijama takımları yine indirimde. resimlerde lohusa takımlar çok hoş görünüyor ve fiyatıda uygun. ilgilenen arkadaşlar için linkini atıyorum.

http://www.markafoni.com/product/arnetta-6/all/

bence avent alabilirsin, ben de çok tavsiye duyduğum için avent yenidoğan için olanını aldım ikili

Kızlar dün sol kasığıma bir ağrı girdi uzandım ve uzandığım yerden kalkamadım hiç bişiy yapamadım 15 dk falan sürdü 10 dk geçiyor tekrar başlıyor gece oluncaya kadar böyle aralıklarla devam etti sizde de oluyormu bu durum

bence avent alabilirsin, ben de çok tavsiye duyduğum için avent yenidoğan için olanını aldım ikili

iyi bari bir avent kampanyası görürsem alayım. esasen bu indirimli sitelerin hepsinin de indirimli olduğunu düşünmüyorum. kargo da eklendi mi daha pahalı bile olabiliyorlar. biraz şans işi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…