2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Sende hoşgeldin canım, ne güzel dinlenmiş tatil yapmışsın, aynı kramp arada banada oluyor ben düzenli içmiyorum magnezyumu aklıma geldikçe kesinlikle eşten yardım almak gerekiyo bu durumda eşim bacağımı gerdirip ayak parmaklarımı ters yönde kıvırınca geçiyor hemen, tek isteğim allah hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, zaman azaldıkça heyecanım artıyor, bazen uykularım bile kaçıyor artık ne nasıl olcak düşünmekten.

sona doğru yaklaştıkça bende herkes gibi heycanlıyım ama belkıde tek farkımız 5 sene sonra ve de ilk tüp bebekle anne olacak olmam evımıze 3. bir kişi bizden bir parça katılacak artık haftasonu öğlene kadar uyuyamayacağım ama bebeğimle ilgilenmekten onun cennet kokusunu çekeceğim doya doya minik elleriyle dokunacak bana

Evet canım yeterki olsunlar yeterki sağlıklıkla büyüsünler biz daha ne isteriz herşey onlar için insanın hiç bişeyi gözü görmüyor o varken

Evet canım yeterki olsunlar yeterki sağlıklıkla büyüsünler biz daha ne isteriz herşey onlar için insanın hiç bişeyi gözü görmüyor o varken

hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğum yapalımda bu özlem bitsin eminim başka sıkıntılar başlayacak ama onun varlığı herşeyı unutturur diye düşünüyorum

günaydın kasım anneleri..bizde kalktık oğluşumla...

sona yaklaştıkça herkeste aynı endişe,korku ve sabırsızlık var sanırım..ama tüm bunlara rağmen dünyanın en güzel varlığına bebeklerimize kavuşunca tadacağımız mutluluk apayrı olacak inşallah...

günaydın tabi evde olanlar yenı yenı uyanmaya başladı birde ben izne ayrılsaydım inş sağlıklı bir şekılde doğum yaparda burdan o mutluluğu paylaşırız

Günaydın güzel anneler,az zamanımız kaldı ama sanki zaman durdu geçmiyor. Özellikle ilk anne olacaklarda bu sabırsızlık oldukça fazla. Ben çok merak ediyorum bebeğimi İnşallah sağlıklı doğar bebeklerimiz.
Bir an önce kurban bayramının gelmesini bekliyorum 10 gün en azından tempolu geçer. Kızlar ben birde gurbette tekim bana 1 saat 1gün gibi geliyor düşünün durumumu
Kızım gelince artık o bana arkadaş olacak...

günaydın canım..evet ilk anne olacaklar için durum bambaşka ve ayrı bir mutluluk..tabi acemilikte olacak bunun yanında:44:

işin zor evet insanın ailesinden akrabalarından uzak olması kolay değil hamilelikte hele hiç kolay değil bende onu anladım..evde olsam çalışmasam heralde daha zor olurdu durum...doğumdan önce 1 ay ne yapıcam onu düşünüyorum evde şimdi:))Allah yardımcımız olsun inş..

günaydın tabi evde olanlar yenı yenı uyanmaya başladı birde ben izne ayrılsaydım inş sağlıklı bir şekılde doğum yaparda burdan o mutluluğu paylaşırız

inşallah paylaşırız arkadaşım..tabi ozaman nete girmeye vaktimiz kalırsa bebişlerle uğraşmaktan:))

bendende herkese günaydınlar olsun kızlar...
ne güzel dilekler paylaşmışsınız. bu günleri, anları yaşamak bizlere nasıl bir mutluluk veriyor değil mi??? hayırla sonunu da tamamlayalım inşaallah. hepimizin neredeyse hazırlıkları bitti. bizim ciciş yatağımızda geldi, süsledim bi güzel. baktım 1- 2 gün. şimdi cibinliğini falan toplayıp üzerine bi örtü açtım kirlenmesin diye. kıyafetlerini de bu hafta sonu yıkayıp, ütüleyeceğim ve dolabımıza dizeceğim. kızımın çeyizi tamam gibi yani... bi kendileri eksik.. artık heyecanlanıyorum. arada birde korkuyorum acaba erken kapımı çalar mı diye.. :)) bakalım doğum serüvenlerimiz nasıl olacak :) onları da buradan paylaşacağımız günler gelecek çok yakında..

İnşallah canım inşallah o anlarımızıda paylaşırız burdan

kızlar bebeğinizin hareketlerin de azalma oldumu sizlerde, ben biraz şüphe ettim geçen hafta gittim doktor sorun yok dedi. Ama eskisi kadar sık hareket etmiyor acaba grip rahatsızlığı geçiriyorum 1 haftadır o etkiler mi bebeğimi

canım meraklanmana gerek yok. benimde hareketlerde azalma var. daha sert ve derinden geliyor olduğu zamanda. doktor endişelenmeye gerek yok dedi. e tabi artık kocaman oldular. yerleri çok daraldı ve o yüzden daha az hareket ediyolar. endişelenme dostum.. hamileliğin tadını çıkarrr benceee :))))

kızlar yaa geceleri sağa sola dönerken alt tarafınızda acı oluyor mu? ağrı, acı gibi birşey.. düz sabit dururken bişey yokda, yatarken öyle oluyor...

kızlar yaa geceleri sağa sola dönerken alt tarafınızda acı oluyor mu? ağrı, acı gibi birşey.. düz sabit dururken bişey yokda, yatarken öyle oluyor...

Benim bazen oluyor, artık uyumak daha da sitresli hale geldi, ne sağa ne sola yatabiliyorum sırt üstü de yatınca nefes almakta zorlanıyorum. Kızım için her fedakarlığa hazırım.
Allah bana tadılabilecek en güzel duyguyu tattırdı, kucağıma alacağım günüde gösterir inşallah.

Çok teşekkür ederim doktorlar da acayip hareketlerinde azalma vs hissedersen hemen gel diyor gittim hiç birşey yok evhamlanma dedi. İnsan ne yapacağını şaşırıyor...

benim oğluşumda şu bir haftadır az hareket ediyor.ama ettiği zaman baya bir derinden geliyor hareketi.sizlerde de olduğuna göre demekki bu haftalara özel bir durum.şu sayılı günler hayırlısıyla bir geçsede bebişlerimizi kucaklarımıza alsak da rahatlasak.benim bir de şu sıralar kalbim daralıyormuş gibi oluyor.bazen kendimden korkuyorum. sanki sonuna kadar dayanamayacakmışım erken doğum yapacakmışım gibi geliyor.doğum korkularımda başladı.allah yardımcımız olsun.

masallah! dun ben de gittim asaşı yukarı aynı galiba. bana da 30 hafta bitti dendi. kilo da yaklaşık aynı idi. ama benim doktorum bir ay sonra gel dedi. dogrusu isime geliyor sık sık gitmektense oyel gitmek daha iyi gibi :)

bir de daha once de sampuan markası sormuştum tam mustela alayım bari diyordum uni baby yenidoğan şampuanını gördüm. acaba ıslak mendili gibi iyi midir? ondan mı alsam? alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…