kızlarr hepinize merhaba....
yaklaşık 10 güngür topiğimize giremiyordum. izinliydim işten ve şöle bi güzel kafamı dinledim. yalovaya gittik ailecek. ama ben ne havuzda ne de denizde yüzemedim pimpirikliğimden. sadece ayaklarımı soktum. dedim şimdi gelir beni bulur şu son demleri yaşarken hastalık, sakarlık felan. ama dinlenmek çoookkkk iyi geldi. bu gün tekrar işe başladım. haftaya 32. hafta olacağımızdan doktor rapor verecek. şimdilik çalışabilirim diye hissediyorum ama bakalım kendimi çalışmak içinde fazlaca yormucam...
bu arada benim hamileleik boyu tek ve en kötü sorunum olan kasılmalar kalça ağrıları ve kramplar artarak devam ediyor. bazen gece uykudan ağlayarak uyandığım bile oluyor((
ama bacağınıza kramp girdiğinde eşinizden mutlaka yardım isteyin.tamamen dik ve ileri doğru hareketsiz tutarsanız o gerginlikle çabucak geçiyor.
bu arada bi sürü arkadaş katılmış konumuza... hepside hoşgelmişler.. Hepimize de çarçabuk hayırla tamamlamayı nasip etsin Allah.
sizler nasılsınız.. bu arada şaka maka sona doğru yaklaşıyoruz..şunun şurasında ne kaldı ki.. sanki daha dün yeni hamile kaldığımızı öğrenmiştik değil mi :)
günaydın kasım anneleri evet birgün daha geçti bebeğimizi kucağa almamıza az bir zaman kaldı
sona doğru yaklaştıkça bende herkes gibi heycanlıyım ama belkıde tek farkımız 5 sene sonra ve de ilk tüp bebekle anne olacak olmam evımıze 3. bir kişi bizden bir parça katılacak artık haftasonu öğlene kadar uyuyamayacağım ama bebeğimle ilgilenmekten onun cennet kokusunu çekeceğim doya doya minik elleriyle dokunacak bana
Evet canım yeterki olsunlar yeterki sağlıklıkla büyüsünler biz daha ne isteriz herşey onlar için insanın hiç bişeyi gözü görmüyor o varken
günaydın kasım anneleri..bizde kalktık oğluşumla...
sona yaklaştıkça herkeste aynı endişe,korku ve sabırsızlık var sanırım..ama tüm bunlara rağmen dünyanın en güzel varlığına bebeklerimize kavuşunca tadacağımız mutluluk apayrı olacak inşallah...
Günaydın güzel anneler,az zamanımız kaldı ama sanki zaman durdu geçmiyor. Özellikle ilk anne olacaklarda bu sabırsızlık oldukça fazla. Ben çok merak ediyorum bebeğimi İnşallah sağlıklı doğar bebeklerimiz.
Bir an önce kurban bayramının gelmesini bekliyorum 10 gün en azından tempolu geçer. Kızlar ben birde gurbette tekim bana 1 saat 1gün gibi geliyor düşünün durumumu
Kızım gelince artık o bana arkadaş olacak...
günaydın tabi evde olanlar yenı yenı uyanmaya başladı birde ben izne ayrılsaydım inş sağlıklı bir şekılde doğum yaparda burdan o mutluluğu paylaşırız
inşallah paylaşırız arkadaşım..tabi ozaman nete girmeye vaktimiz kalırsa bebişlerle uğraşmaktan:))
bendende herkese günaydınlar olsun kızlar...
ne güzel dilekler paylaşmışsınız. bu günleri, anları yaşamak bizlere nasıl bir mutluluk veriyor değil mi??? hayırla sonunu da tamamlayalım inşaallah. hepimizin neredeyse hazırlıkları bitti. bizim ciciş yatağımızda geldi, süsledim bi güzel. baktım 1- 2 gün. şimdi cibinliğini falan toplayıp üzerine bi örtü açtım kirlenmesin diye. kıyafetlerini de bu hafta sonu yıkayıp, ütüleyeceğim ve dolabımıza dizeceğim. kızımın çeyizi tamam gibi yani... bi kendileri eksik.. artık heyecanlanıyorum. arada birde korkuyorum acaba erken kapımı çalar mı diye.. :)) bakalım doğum serüvenlerimiz nasıl olacak :) onları da buradan paylaşacağımız günler gelecek çok yakında..
kızlar bebeğinizin hareketlerin de azalma oldumu sizlerde, ben biraz şüphe ettim geçen hafta gittim doktor sorun yok dedi. Ama eskisi kadar sık hareket etmiyor acaba grip rahatsızlığı geçiriyorum 1 haftadır o etkiler mi bebeğimi
kızlar yaa geceleri sağa sola dönerken alt tarafınızda acı oluyor mu? ağrı, acı gibi birşey.. düz sabit dururken bişey yokda, yatarken öyle oluyor...
canım meraklanmana gerek yok. benimde hareketlerde azalma var. daha sert ve derinden geliyor olduğu zamanda. doktor endişelenmeye gerek yok dedi. e tabi artık kocaman oldular. yerleri çok daraldı ve o yüzden daha az hareket ediyolar. endişelenme dostum.. hamileliğin tadını çıkarrr benceee :))))
bizde doktora gittik bugün 30+6 dayız.bebeğin gelişimi normal dedi doktor 1682 grmız.bundan sonra 2 haftada bir gitcez doktorumuza bakalım..doğumun normalmi sezaryanmi olacağını söylemek için erken dedi bu arada..
bugün eksiklerimizi tamamladık..odamızı beğendik haftaya gelcek..cibinlik,dönence,puset,yatak odası için küçük bir beşik,kapı süsü aldık..ayrıca bikaçta kıyafet eksiğimiz vardı onuda tamamladık.
hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?