Evet canım aynı durumdayız, benim bu 2.bebeğim ilki 3,480 gr doğmuştu ve normal doğum yapmıştım, ben sezeryan istemiyorum başımda kalacak kimsemde yok zaten en azından normalde hemen ayağa kalkıyosun ev eşim kalacak başımda sezeryanda çok zorlanırım, dua ediyorum normal olsun diye bi taraftanda şükür ediyorum bebeğim sağlıklı ya varsın kilolu olsun napalım benim şekerim hep çok düşük çıkıyor ki hiç tatlı yemiyorum zaten tüm tahliller herşey normal çıkıyor bin şükür ama söylediğin gibi genetik olduğundan da olabilir. Su bile içsem bu durumda ben bebeğime yarıyo.
ben de mustela alıcam set halinde var mı? şimdiden konak için falan olanı almayayım dedim. gerekirse alınır. sadece hem şampuan hem banyo köpüğü gibi olan vardı onu mu yoksa sadece şampuanı mı alsam bilemedim. benim arkadaşlarım kendilerine bile kullanmış çok memnunlar belki ben de öyle yaparım :)bebek şampuanın da karar veremeyenlerden biride benim. bübchen yada mustela düşünmüştüm hatta buraya yazmıştım. sonra buradaki arkadaşlar sebamed dedi sonra onuda düşündüm. bübchenden vazgeçtim. sebamedle mustelayı karşılaştırdım. içerik olarak ikiside sağlıklı fiyat olarak mustela daha pahalı gibi gözüksede aslında değil. sebamed in şampuanı 50 ml ise mustela 100 ml mesela öyle olunca fiyatlarda hemen hemen aynı. son kararım mustela oldu. set halinde netten sipariş vericem kısmetse. çatlaklar içinde bebk yağı kullaanıyorum sadece. ama doktorumda dedi. çatlayacaksan hiçbişey engellemez diye. sanırım öyle. ama olsun sağlıklı olsunlarda.bende yürüyüş yapamıyorum kasıklarıma ağrı giriyor çok ayakta kalınca. sanırım işkence yapmanın anlamı yok kendimize.
bende halı bulamadım bebiş odasına birde uyku seti. ama çok acil olmadığından da rahatım.
Normal canım kuruntularının olması ama böyle kuruntu yapman senin için iyi olmaz huzurun kalmaz bırak rahat ol herşey olacağına varıyor sonuçta kendini bırakma direnmeye çalış , aynı şekilde bende bel ağrısı yaşıyorum uyurken bi sağa bi sola dönüyorum ama başka çare varmı herşey bebeklerimiz için, çok az zamanımız kaldı biraz daha sık dişini ben dalin bebek şampuanına baktım sonrada dayanamayıp aldım,
Merhaba Arkadaşlar,
34. haftayı bitirmek üzereyim ve bebeğim biraz büyükmüş. 3-4 gündür kasıklarımda ve alt karın bölgemde az sonra regl olacakmışım gibi bir ağrım var. Ağrıdan duramıyacak gibi değilim ama sürekli olduğu için endişelendim. Bu ağrı yalancı sancı tariflerine de uymuyor, var mı böyle bir şey yaşayan, doktorumu arayayım mı hemen bilemedim.
bu arada kızlar bişiy soracağım kullandığını ilaçlar neler paylaşırmısınız? Dün kontrole gittiğimde bebeğim 2500 gr olmuş boyuda 45 cm doktor böyle giderse 4 kilo yada geçecek dedi normal doğum yapman bu durumda zor dedi sezeryan olur dedi, 11 ekimde tekrar gideceğim ozmn belli olur doğum dedi, beklenen doğum tarihim 15 kasım ama ultrason çıktılarına göre 26 ekim görünüyor 36 haftalık gelişimi gibi bebeğin dedi diyet yapsam dedim çokda yemiyorum aslında ama işe yaramaz senin yemenle alakalı değil bazı bebekler hızlı gelişir dedi. İlaçlarımı içmesemmi diye düşünüyorum napcam bilemedim, Ben sabah akşam küçük şişelerde demir ilacım var onu içiyorum sabah yarısı akşam yarısı, akşam yatarken elevit içiyorum, birde sabah ve akşam yazmıştı doktorum balık yağı hapı onu içiyodum sinir sistemi gelişimi için şart omega demişti 2 gündür içmiyorum balık yağı hapını ve yaklaşık 2 haftadırda günde bir taneye düşürmüştüm. Bu da kilo aldırmış olabilirmi bebeğe acaba? Çok sağlıklı bir bebek dedi doktorum gelişiminin önde olması sıkıntı değil sadece normal olmaz sezeryan olur hepsi bu dedi 2 hafta önce gittiğimde 1926 gr dı dün gittiğimde 2500 gr 2 haftada 574 gr kilo almış bebek, sizin bebekleriniz nasıl
Canım sana şeker yüklemesi illa ki yapmışlardır ama sormak istedim yine de
Bende 30 haftalıkken gitmiştim 1400gr demişti 5 gün sonra tekrar gitmem gerkti o zaman da 1700 gr dedi. Benim eşimin kardeşi de 5,200 doğmuş Allah yardımcın olur bol bol dua et. Hmm birde erkek bebekler daha çok gelişir diye duymuştum. Öncelikli olan senin sağlığın...
Ya bizim sıkıntımız da çok farklı doktorumuz çalıştığı hastaneden ayrılmış şimdide yeni bir hastane ile anlaşacakmış bizde beklıoyoruz istiyorum ki kendi doktorum baksın ya bir ay olacak oğluşumu görmek istiyorum.
kızlarr hepinize merhaba....
yaklaşık 10 güngür topiğimize giremiyordum. izinliydim işten ve şöle bi güzel kafamı dinledim. yalovaya gittik ailecek. ama ben ne havuzda ne de denizde yüzemedim pimpirikliğimden. sadece ayaklarımı soktum. dedim şimdi gelir beni bulur şu son demleri yaşarken hastalık, sakarlık felan. ama dinlenmek çoookkkk iyi geldi. bu gün tekrar işe başladım. haftaya 32. hafta olacağımızdan doktor rapor verecek. şimdilik çalışabilirim diye hissediyorum ama bakalım kendimi çalışmak içinde fazlaca yormucam...
bu arada benim hamileleik boyu tek ve en kötü sorunum olan kasılmalar kalça ağrıları ve kramplar artarak devam ediyor. bazen gece uykudan ağlayarak uyandığım bile oluyor((
ama bacağınıza kramp girdiğinde eşinizden mutlaka yardım isteyin.tamamen dik ve ileri doğru hareketsiz tutarsanız o gerginlikle çabucak geçiyor.
bu arada bi sürü arkadaş katılmış konumuza... hepside hoşgelmişler.. Hepimize de çarçabuk hayırla tamamlamayı nasip etsin Allah.
sizler nasılsınız.. bu arada şaka maka sona doğru yaklaşıyoruz..şunun şurasında ne kaldı ki.. sanki daha dün yeni hamile kaldığımızı öğrenmiştik değil mi :)
yaklaşık 10 güngür topiğimize giremiyordum. izinliydim işten ve şöle bi güzel kafamı dinledim. yalovaya gittik ailecek. ama ben ne havuzda ne de denizde yüzemedim pimpirikliğimden. sadece ayaklarımı soktum. dedim şimdi gelir beni bulur şu son demleri yaşarken hastalık, sakarlık felan. ama dinlenmek çoookkkk iyi geldi. bu gün tekrar işe başladım. haftaya 32. hafta olacağımızdan doktor rapor verecek. şimdilik çalışabilirim diye hissediyorum ama bakalım kendimi çalışmak içinde fazlaca yormucam...
bu arada benim hamileleik boyu tek ve en kötü sorunum olan kasılmalar kalça ağrıları ve kramplar artarak devam ediyor. bazen gece uykudan ağlayarak uyandığım bile oluyor((
ama bacağınıza kramp girdiğinde eşinizden mutlaka yardım isteyin.tamamen dik ve ileri doğru hareketsiz tutarsanız o gerginlikle çabucak geçiyor.
bu arada bi sürü arkadaş katılmış konumuza... hepside hoşgelmişler.. Hepimize de çarçabuk hayırla tamamlamayı nasip etsin Allah.
sizler nasılsınız.. bu arada şaka maka sona doğru yaklaşıyoruz..şunun şurasında ne kaldı ki.. sanki daha dün yeni hamile kaldığımızı öğrenmiştik değil mi :)
kuzular emekleye emekleye geldileraz kaldı kasım anneleri.inşallah yakında bebişlerin resimlerini paylaşcaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?