heeee kızlar aklıma gelmiben bu arada iyileştim ya bu gün, tam gaz bebek alışverişlerine kaldığım yerden devam ediyorum. e bebek te süper bi indirim günü bu gün. eşimle öğle arası gidip bi sürü şey aldım mağazadan. genel bi konu başlığı açıp, istanbulda oturan hamişlere bilgi verdim ama burdan ayrıca kasım anneleriyle paylaşmak istedim.
bu gün e bebek mağazalarının marmara form avm deki şubesi açıldı. ve bebek arabalarından tutunda mama sandalyelerine oyuncaklara kadar %50 hatta daha fazla indirim var..
örneğin chicco lite way baston puseti 220 tl ye aldım. süper kalitede oyuncaklar 9.90 tl.
ev tipi modern ana kucakları 30 tl gibi süper fiyatlarda.
maclaren da da indirim var baya. başka aklıma gelen örneğin kraft twist travel sistem araba takımı( jip diyelim yahu :) 490 tl ye düşmüş.
başka 240 tl olan travel sistemler bile var. bu günü kaçırmayın derim. gidip bi gezin..linklerini atıyorum bi inceleyin sizde.yahu alışveriş yapınca nasıl mutlu oluyorum ben yaa :))hastalığı filan unutuyorum :))
e-bebek.com - Anne ilgisi, uzman bilgisi
Marmara Forum Carrefour mağazamız 5 Ekim?de açılıyor! Büyük açılışa davetlisiniz!
heeee kızlar aklıma gelmiben bu arada iyileştim ya bu gün, tam gaz bebek alışverişlerine kaldığım yerden devam ediyorum. e bebek te süper bi indirim günü bu gün. eşimle öğle arası gidip bi sürü şey aldım mağazadan. genel bi konu başlığı açıp, istanbulda oturan hamişlere bilgi verdim ama burdan ayrıca kasım anneleriyle paylaşmak istedim.
bu gün e bebek mağazalarının marmara form avm deki şubesi açıldı. ve bebek arabalarından tutunda mama sandalyelerine oyuncaklara kadar %50 hatta daha fazla indirim var..
örneğin chicco lite way baston puseti 220 tl ye aldım. süper kalitede oyuncaklar 9.90 tl.
maclaren da da indirim var baya. başka aklıma gelen örneğin kraft twist travel sistem araba takımı( jip diyelim yahu :) 490 tl ye düşmüş.
başka 240 tl olan travel sistemler bile var. bu günü kaçırmayın derim. gidip bi gezin..linklerini atıyorum bi inceleyin sizde.yahu alışveriş yapınca nasıl mutlu oluyorum ben yaa :))hastalığı filan unutuyorum :))
Marmara Forum Carrefour mağazamız 5 Ekim?de açılıyor! Büyük açılışa davetlisiniz!
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım:) inşallah 21 Kasım da bir bebeğim olacak benim de:) merak ediyorum, doğum için fotoğrafçı ayarladınız mı?
GUEEL E canım ben sadece sabrına hayran kaldım. benimde ilk gebeliğim sonlandırıldı. sonra kan pıhtılaşması çıktı. yani aslında 8 aydır yüreğim pır pır bir hamilelik geçiriyorum. ama belkide bir daha bu günleri yaşayamıyacağımı ve birazda birşey olmayacak bebğime düşüncesini kendimi kabullendirmek için. 20.haftalardan beri alışverişini yapıyorum. benimde annem sağolsun aldı birçok şeyini. ama o lazım olanları aldı ben birazda eğlenceli kısmını :) şimdi tek duam allahım aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin. sağlıkla gelsin minilerimiz... allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...
bu konuyu bende bayadır düşünüyorum.ama kime sorduysam bebeğin göbeği düşünceye kadar banyo yaptırmamış.zaten bebeklerin ter bezleri çalışmadığı için gerek yok sadece silersin diyorlar.kızlar size bişi sormak istiyorum
bebğin göbeği düşemden yıkanmaz diyor doktor
siz ne yapmayı düşünüyosunuz bu konuda bi fikriniz varmı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Alalh sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah. ben hiç düşünmüyorum doğum fotğrafçısı falan. eşim de çok gereksiz buluyor. bazı fotoğrafçıların da abarttığını düşünüyorum pozlarına bakınca. ama tabii herkesin hoşuna giden şeyler başka. siz yaptırırsanız umarım iyi birine denk gelirsiniz tam gönlünüze göre pozlar yakalar :)Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım:) inşallah 21 Kasım da bir bebeğim olacak benim de:) merak ediyorum, doğum için fotoğrafçı ayarladınız mı?
kızlar size bişi sormak istiyorum
siz ne yapmayı düşünüyosunuz bu konuda bi fikriniz varmı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım:) inşallah 21 Kasım da bir bebeğim olacak benim de:) merak ediyorum, doğum için fotoğrafçı ayarladınız mı?
kızlar size bişi sormak istiyorum
günaydınlarrr herkese..iyi hafta sonları...bütün annelerimiz iyidir umarım....
doğum fotoğrafçısı hakkında konuşulmuş..bende gereksiz görenlerdenim..zaten bi dolu masraf oluyor birde ona ayıracak maddiyat yok..biz kendimiz çekeriz fotoğrafımızı artık....
ben dün bebeğimin kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim oturduğum yerde..hepsini bitiremedim..bugünde diğer kalan kısmını ütüleyip yerleştircez inşallah...yorucu ama zevkli o minik minik şeyleri ütülemek:))
günaydınlarrr herkese..iyi hafta sonları...bütün annelerimiz iyidir umarım....
doğum fotoğrafçısı hakkında konuşulmuş..bende gereksiz görenlerdenim..zaten bi dolu masraf oluyor birde ona ayıracak maddiyat yok..biz kendimiz çekeriz fotoğrafımızı artık....
ben dün bebeğimin kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim oturduğum yerde..hepsini bitiremedim..bugünde diğer kalan kısmını ütüleyip yerleştircez inşallah...yorucu ama zevkli o minik minik şeyleri ütülemek:))
ay ne güzel ben de yıkamadım daha. yıkayıp ütülemem lazım ki hastane bavulunu da hazırlayayım. ama belim çok ağrıyor 2-3 gündür hiç bir şey yapasım yok
ayy ben çokmu erken davrandım acaba ben bebeğimin kıyafetlerini 20gün önce falan yıkayıp ütüleyip yerleştirdimçok hevesliydim çünkü kıyafetleri alır almaz hazırladım
çantamızda hazır
bu arada kızlar bebeğimin kıyafetlerini amway ın loc uyla yıkadım ve hep öyle yapıcam katkısız olduğu için asla zarar vermez bebeklerimize
tavsiye ederim
ben oyalanıp duruyorum önceden yıkamak daha iyi ne olacak ki :) benim mobilyanını kokusu çıkmak bilmiyor o yüzden de diğer aldıklarımı yerleştiremiyorum bu yıkanacaklardan evde kalacakları da aynı şekilde koku sinerse diye yerleştirmeye çekiniyorum hep ortalıkta duruyorlar. ben de dalan roxy var onunla yıkmayı düşünyorum o da tamamen bitkisel bir de başka bir bitkisel sabun aldım inşallah ikisi de iyi gelir. ama loc un çamaşırlara kullanıldığını bilmiyordum. ben de almayı düşünüyorum loc ve başka amway ürünleri de kararsızım fırın temizleme sıvısındanb başka hiç kullanmadım çünkü. sadecce bir kere loc almıştık bekarken anlattıkları gibi olmadığını düşündüğümden vazgeçmiştim. sonra başkalarından da çok methini duyunca yeniden alasım geliyor.
canım biraz iyileş öyle yap istersen ozaman ben oturduğum yerde yaptığım halde belim koptu...ama çokta geç kalma daha da ağırlaşıcaz biliyorsun..benimde mobilyaların kokusu tam çıkmış değil ama onu beklersem heralde bebek doğacak:)))ay ne güzel ben de yıkamadım daha. yıkayıp ütülemem lazım ki hastane bavulunu da hazırlayayım. ama belim çok ağrıyor 2-3 gündür hiç bir şey yapasım yok
ayy ben çokmu erken davrandım acaba ben bebeğimin kıyafetlerini 20gün önce falan yıkayıp ütüleyip yerleştirdimçok hevesliydim çünkü kıyafetleri alır almaz hazırladım
çantamızda hazır
bu arada kızlar bebeğimin kıyafetlerini amway ın loc uyla yıkadım ve hep öyle yapıcam katkısız olduğu için asla zarar vermez bebeklerimize
tavsiye ederim
canım biraz iyileş öyle yap istersen ozaman ben oturduğum yerde yaptığım halde belim koptu...ama çokta geç kalma daha da ağırlaşıcaz biliyorsun..benimde mobilyaların kokusu tam çıkmış değil ama onu beklersem heralde bebek doğacak:)))
ne güzel herşeyini erkenden yapmışsın canım..bebeğin çantası hazır değil benimde onu yapıcam daha..2 çanta yaptım ben bebeğime ve bana...
bende hacı şakir granül sabunla yıkadım çamaşırlarımızı..locu bende duydum arkadaşlardan ama bebek ürünü olduğunu bilmiyordum ..teşekkürler tavsiyen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?