2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Anneler ben de cuma günü gittim pamuk şekerim 2200gr olmuş ama dr. doğum için bir şey demedi. 38.haftadan itibaren bekleyeceğiz dedi. Benim dr normal yada sezeryan demiyor o an nasıl gelişiyorsa ben çocuğu ve anneyi kurtarmaya bakarım diyor, ve de şöyle de bir dip not geçti normal doğumlarda duyduğum pişmalığın %10 nu sezeryan yaptığım doğumlarda duymadım dedi. Bana kendini şartlama hayırlısını iste dedi...

Ben de çok merak ediyorum kızımı

bende oğlumu çok merak ediyorum.. günler geçmek bilmiyor doğsun artıkkkk

Ne ilşginç bir durum aslında çocuğun doğum tarihini kendimiz belirliyoruz bana da doktor 15 kasım dedi senın tam 1 ayın kalmış bu kilo tam kaç hafta kaç günlükken merak ettım de

güzelim 33+6 günlük bugün,kontrolümüz artık 2 haftada.2 hafta önce 1950 gr dı.bundan sonra hızlı kilo alıyor bebeklerimiz.seninki kaç haftalık kaç kilo.

Sizin yerinizde olmayı çok isterdim az zamanınız kalmış inşallah bi nefeste atlatırsınız

Ben üzülüyorum biliyor musun bazen agladıgım oldu iki sefer o kadar alıştım ki içimde bir insanın yaşamasına ayrılıcaz neticede yeni bir hayata başlasakta hamilelik zor olsada
çok agrılarım var mesela kaburgam mahvoldu sol yanım çürüdü sola yatmaktan ama yinede özlicem gebeliği:)

ay zamanlar çok az kalmış! ben de daha var deyip duruyorum. benim doktorum da kasım ortasında 37 hafta oluyor ondan sonra bekleriz dedi. daha kesin sezaryen lazım diyen de olmadı. ben de kolaylıkla normal doğum yaparım inşallah diye dua ediyorum. ameliyatın sonrasında toplanmak zor ne de olsa. pek tabii hayırlısı.
ben bu bavul hazırlama işinde çok mu tembel davranıyorum acaba? onumuzdeki hafta sonu annemlere gidip kalacagım oteki hafta ortasına kadar eşim olmayacak mecbur oradayım. ondan sonra hazırlarım diyorum yaklasık 34-35 hafta oluyor. çok mu geç olur? gitmeden mi hazırlasam yoksa? ay panik oluyorum resmen! gitmeden hazırlamam için bebeğin kıyafetlerinin ütülenmesi gerekiyor belimden nasıl yaparım hiç bilemiyorum bile. kafam allak bullak olmaya başladı. benim yumurtlamam geç olduğundan tarihim karışık. o yüzden de 40 haftayı tam tutturamıyorum ki ne zaman bitecek kesin olarak. bu da bende stres yapıyor işte. bana kalsa da kasım ortasından once terslik olmadıktan sonra inşallah gelmez bebiş ama ne olur ne olmaz bilmiyor insan tabi...

bir haftadır annemin yanındaydım eve gelince aklıma geldi tartıldım veeeeee ağlamak istiyorum. tam 2,5 kg almışım.şuan toplamda 10 kg almış oldum.5 haftam var ve her hafta bu kadar alırsam yandım valla.galiba biraz diyet yapmalıyım.

ya canım senin doğum tarihin cok erken değil mi. neredeyse 1 ay var beklenen doğum tarihin ile arasında. 38. hafta olmuyor

ya canım senin doğum tarihin cok erken değil mi. neredeyse 1 ay var beklenen doğum tarihin ile arasında. 38. hafta olmuyor

ya benim biraz karışıktı başlarda.yumurtlama geç olmuştu.ama bebeğim çok çabuk toparladı adetle şuanki haftası uyumlu.yani aslında 33 haftalık olmam gerekirken şimdi 34haftalık.birde doktor 10 gün önceden sezeryan diyor.o yüzden 38 haftalık inşallah oğlum gelecek kollarımıza...yanlış girmişim buraya tarihi.yani 9 kasım doğumum olacak inşallah....rabbim hepimize yardım etsin.bir solukta kollarımıza gelsin yavrularımız.....özenen herkese nasip olsun inşallah bu mutluluk....

oy maşallah bebişe Allah sağlık sıhhat versin. seninde maşallahın var kilon çok iyi.
bende bugün doktora gittim. Benim kızımda 2299 gram çıktı boyu 43 cm :) seninkinden kısa :)
ben 11 kilo almışım ama doktorum iyi görünüyorsun dedi..

Evet canım yormamaya çalışıyorum bende kendimi bakalım hayırlısı,evet çok farklı yöntemler var ama ben serum suyunu deneyeceğim bakalım, kendine dikkat et sende canım.

canım neden ağlicaksın ne var çok normal kilon, seninle aynı doğumumuz aynı haftadayız, ben 14 kilo aldım şimdiye kadar ama hiçte kendimi kötü hissetmiyorum kim görse kendin kilo almamışsın karnın büyük diyor, karnım maşallah epeyce büyük bebeğimde kilolu haftaya pazartesi kontrolüm vbar ozmn belli olcak herşey ama büyük ihtimal sezeryan olacağım ben ilk doğumum normaldi bu 2. ama bebek kilolo olduğu için seni ve bebeği riske atmayalım dedi doktorum senin bebeğin ne kadar şimdi ağırlığı

benimde sadece karnım var ama beni endişelendiren bir haftada 2,5 kg almam oldu.her hafta böyle alırsam yandım.3 haftadır doktora gitmiyoruz.bebeğimin kilosunu bilmiyorum.en son 32.haftada 2000gr idi cuma kontrolüm var bakalım o zaman nasıl çıkacak.en son normal doğum demişti doktorum bu sefer daha ayrıntılı konuşuruz heralde.ben normal doğumu çok istiyorum.inşallah senin içinde hayıırlısı neyse o olsun cnm.

hanımlar, siz kilonuzu yazınca ben de gidip bir tartılayım dedim. hamileliğin başından bu yana 5 kilo gibi benim kilo artışım. çok mu az aldım ben? gerçi şikayetim yok. bebek de zayıf demedi doktorlar. karnım git gide büyüyor zaten ama endişelendim birden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…