Benim çarşamba belli olacak cnm...:26:
yaz buraya biz yakınız takip edicem :)
Ne ilşginç bir durum aslında çocuğun doğum tarihini kendimiz belirliyoruz bana da doktor 15 kasım dedi senın tam 1 ayın kalmış bu kilo tam kaç hafta kaç günlükken merak ettım de
Sizin yerinizde olmayı çok isterdim az zamanınız kalmış inşallah bi nefeste atlatırsınız
benimkisi kasımın 5 ile 8 arasında sezeryanla olacak.dr kendisi dedi sezeryan yapalım diye
kızlar şimdi doktordan geldim.9 kasım gün verdi.38 haftalık doğuma alacak.bebeğim şükür iyi.ben 15 kasım olur diye düşünüyordum.ama önden gidiyoruz biraz.2260 gr ve boyu 44 cm olmuş miniğimin.daha işlerim var.ve biran önce bitirmem gerekiyo.çok şaşkınım aslında 9 kasım erken geldi.....bu arada 11 kilo almışım
ya canım senin doğum tarihin cok erken değil mi. neredeyse 1 ay var beklenen doğum tarihin ile arasında. 38. hafta olmuyor
güzelim bebeğin ne kadar kiloda şimdi.
kızlar şimdi doktordan geldim.9 kasım gün verdi.38 haftalık doğuma alacak.bebeğim şükür iyi.ben 15 kasım olur diye düşünüyordum.ama önden gidiyoruz biraz.2260 gr ve boyu 44 cm olmuş miniğimin.daha işlerim var.ve biran önce bitirmem gerekiyo.çok şaşkınım aslında 9 kasım erken geldi.....bu arada 11 kilo almışım
meraba canım..herkesin bildiği farklı yöntemler var bu bebek bakımıyla ilgili demek...nar suyu,maden suyu,serum suyunuda ilk kez duydum..hangisini deniycem şaşırdım:))temizlik yapıcam diyede yorma kendini..dikkat et..
sezaryanki 38 haftalıkken randevu almışsın...ama maşallah canım haftalarımız aynı ama bebeğin kilosu çok iyi senin..benimki 2090 gr daha...biran önce bitir hazırlıklarını..
bir haftadır annemin yanındaydım eve gelince aklıma geldi tartıldım veeeeee ağlamak istiyorum. tam 2,5 kg almışım.şuan toplamda 10 kg almış oldum.5 haftam var ve her hafta bu kadar alırsam yandım valla.galiba biraz diyet yapmalıyım.
benimde sadece karnım var ama beni endişelendiren bir haftada 2,5 kg almam oldu.her hafta böyle alırsam yandım.3 haftadır doktora gitmiyoruz.bebeğimin kilosunu bilmiyorum.en son 32.haftada 2000gr idi cuma kontrolüm var bakalım o zaman nasıl çıkacak.en son normal doğum demişti doktorum bu sefer daha ayrıntılı konuşuruz heralde.ben normal doğumu çok istiyorum.inşallah senin içinde hayıırlısı neyse o olsun cnm.canım neden ağlicaksın ne var çok normal kilon, seninle aynı doğumumuz aynı haftadayız, ben 14 kilo aldım şimdiye kadar ama hiçte kendimi kötü hissetmiyorum kim görse kendin kilo almamışsın karnın büyük diyor, karnım maşallah epeyce büyük bebeğimde kilolu haftaya pazartesi kontrolüm vbar ozmn belli olcak herşey ama büyük ihtimal sezeryan olacağım ben ilk doğumum normaldi bu 2. ama bebek kilolo olduğu için seni ve bebeği riske atmayalım dedi doktorum senin bebeğin ne kadar şimdi ağırlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?