2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Cok moralim bozuk arkadaslar bu sabah 4 te gene kanamam basladi gece apar topar hastaneye gittik bebisim iyi dedi ama hemen progestrone vurdular dr'um da vurdurun hemen dedi oglen dr'um yanina cagirdi kontrole hic yataktan kalkmamama ragmen neden gene basladi bilmiyorum ve cok korkuyorum((( sinirlerim cok bozuldu. Umarim oglusumu saglikla kucagima alirim ama kafam allak bullak oldu

canım benim senin açılman olduğu için kanaman olmuştur inşallah olmuyacak bebişine bişey bizide merakta bırakma haber ver bak burda bir dua topluluğu var senin için üzme kendini tamam mı

Mervercetin cok gecmiş olsun ya.. dualarımız seninle. Bencede kese asagı inmişti acılma oldugu icin..ondan kanaman olmuştur.
Yine ignelerini vurdur ihmal etme sakın ve devamlı yat..bişey olmaz inşallah ozaman.
Doktordan geldikten sonra yazarmısın ?

Ncb, senin bebiş de yukarı cıkmış maşallah fena kız olacak desene :)

Benimkinede doktorum 12+3 haftalıkken 95% erkek demişti..10 gun sonra tekrar ultrasona girecem ozaman 15+2 olacam ve kesin belli olur sanırım. Benimde belirtilerim baya azalmıştı ama dunden beri gogus agrılarım fazlalastı ve dahada buyuduler sanki.
Bide dun aksam yemegınden sonra yine kustum Sanırım portakal suyundan olmustu

benim bebişin cinsiyetini neden sölemedi doktor.sordum ihtimal de olsa bişi yokmu dedim şimdi belli olmaz 16. 17. haftada dedi kestirip attı.kız erkek farketmez ama insan yinede ne taşıdığını merak ediyo :)

benim kız çok fena olcak gibi duruyo canım baksana daha şimdiden bana yapmadığını bırakmıyo ya benim göğüs ağrım artık tamamen geçti nerdeyse bitek çok yediğim zaman miğdem bulanıyo ah bide ağrımda olmasa çok enerjik olcam ama biraz önce eczaneye gittim geldim öff amma yoruldum ya sanki bütüngün iş yaptım sanırım evde dura dura tembelleştim bu arada senin bebiş erkektir o zaman canım sonuçta kızın değişme ihtimali varda erkeğin olmaz yani

benim bebişin cinsiyetini neden sölemedi doktor.sordum ihtimal de olsa bişi yokmu dedim şimdi belli olmaz 16. 17. haftada dedi kestirip attı.kız erkek farketmez ama insan yinede ne taşıdığını merak ediyo :)

bazı bebeklerin hemen belli olmuyomuş benimde çok zorladı dr pozisyon değiştirmesi için 10 dakika uğraşmıştır en az keyfini kaçırmak için

arkadaslar dr dan geldim suanda oğluşum gecen sefere göre bıraz daha ıyı durumda dedı ıgnelere gene devam ve yatak istirahati devam dedi.geceleri kendimi çok sıkıp kasılıyorum ve korkudan tuvalete kalkmıyordum dr iki saatte bir uyanıp gidiceksin dedi rahim kasılyormuş açılma da olduğu için kanamaya neden oluyormuş sabah 4ten beri mahfoldum hepimizin bebişleri umarım sağlıkla doğarlar..

ohh çok geçmiş olsun canım sevindim şimdi bak ayyy:))dikakat et annesi aa ama öle sıkma bakiim kendini hem bebişi hem bizleri korkutuyosun sonra ....ee açılma için bişey dedimi dikcez falan diye

ohh çok geçmiş olsun canım sevindim şimdi bak ayyy:))dikakat et annesi aa ama öle sıkma bakiim kendini hem bebişi hem bizleri korkutuyosun sonra ....ee açılma için bişey dedimi dikcez falan diye

çok tesekkur ederım canım:) dikilmelik degil dedı dr'um tam rahim agzında olsaymış dikilirmiş suan gerek gormedi dr haftaya cuma 25inde hem 3lü tarama testi var hemde bebiş nasıl bakılcak tekrar.artık geceleride ıkı saatte bır uyanmam lazımmış kasılmamam için :)) eşim ismini kartal koydu :) tam ismini taşıyor bizim ki yerinde zor duruyor:)

bu arada senın bebıs nasıl cnm agrın varmı bugun

bu arada senın bebıs nasıl cnm agrın varmı bugun

ohh ohh ne güzel haberler iyi yani :)benim ağrım var ya çözemedim durumu belki iltihaptan oluyodur ialçlarımı bi içeyimde bakalım faydasını görürüm umarım ama ultrasona göre dr sıkıntılı bi durum yok dedi şükürki:)ayy kartal valla seninki harbiden biz napcaz bu yaramazlarla bilmem daha şimdiden bize neler yapıolar baksana benimde oğlum olsaydı çınar demiştik ama kız ismi tam netleştiremiyorum biraz kopiş istiyorum duru diyoruz bakalım şimdilik:)

sana hangi ilaçları verdi dr cnm.çınarı bnde cok istiyordum ama kocam saolsun kendi belirledi :) duru çok guzel bir isim isimleriyle saglıklı,mutluu olsunlar yeter.bence iltihaptan degıldır.baskı yapıyordur senın prenses cnm

bana tek kullanımlık toz antibiotik verdi bide fitil verdi bakalım valla eğer baskı yapıyosa benim bebiş çok yaramaz demektir hiç boş durmuyo çünkü hep bi ağrı var bide diyorum bu ağrı bende 1 aydır var kötü bişey olsaydı olurdu belkide böle ağrılı geçircem hamileliğimi amaannn o iyi olsun ben ağrısını çekerim napalım...ayy sen benim eşimi görsen anormal anormal isimler buluyo hergün farklı bi isimle geliyo :)

incitanem hosgeldin..

mervercetin, ayyy cok sevindim ya herseyin yolunda olması..merak etmiştim gercekten. Bu arada Kartal da guzel isim :)

Ncb, haha valla fena kız simdiden annesine neler cektiriyor. Ama biz anneler herseye katlanmaya hazırırz demi :)
Duru bencede cok guzel isim.

Ben yurt dışında yasıyorum ve benimde eşim yabancı turk degıl yani. Oda hep sacma sapan isimlerle geliyor nerden buluyorsa.
Ama oda bebişimizin adını belirledi..adı Brandon (okunusu Brendın) olacakmış. İkinci ismine ben karar verebilirmişim ( ayyyy cok sag olsuuun )

Yeni donem bebekler yaramaz oluyorlar daha karnimizdayken boyleler cikinca napicaklar:)))

hazırız da korkutmasalar iyi olcak uslu uslu vakti gelene kadar otursunlar içerde snraya saklasınlar yaramazlıklarını senin bebişinde ismi belli desene hadi bakalım cinsiyetler öğrenildi isim konusu açıldı:)

Yeni donem bebekler yaramaz oluyorlar daha karnimizdayken boyleler cikinca napicaklar:)))

napıcazımı var canım elimizde bebkle psikologlarda alcaz soluğu ben söliim zaten hep stres e bunlar doğuncada biz değişmeyiz gibi geliyo bana ay bu niye ağlıyo niye ateşi çıktı çokmu uyudu azmı uyudu derken en son kafayı yemeyelimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…