2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

çok saol cnm tesekkur ederım bu 9 ay nasıl dolcak bakalım:)

valla cok dogru dıyorsun cnm :)) ben şimdiden soluğu alıcam sanırım pisikologda sabaha kadar oturup gün ışığını görünce yatmayı tercih ediyorum :))))

valla cok dogru dıyorsun cnm :)) ben şimdiden soluğu alıcam sanırım pisikologda sabaha kadar oturup gün ışığını görünce yatmayı tercih ediyorum :))))

bende öleyim ya sabha karşı 4 gibi yatıyorum anca ama uyku düzenim çok bozuldu gece bitürlü uyuyamıyorum iştende ayrıldım evde aylak aylak durmaktan yorulmuyoruz tabi:)ya çok özeniyorum bazı hamilelere diyolar ya hani hep uykum var diye benim niye yok acaba hayır ilerde çok ihtiyacımız olcak nasılsa bu uykulara biz şimdiden başladık uykusuz kalmaya:)

malesef bende hiç uyuyamıyorum ve son 7 aydan sonra dahada artıcakmış uykusuzluk..benım arkadaşım benden bir ay önde hamileliği yaşıyor akşam 9 olunca hemen uyuyor bakakalıyorum bende garip gliyor sıfır uyku iki üç saat dalarsam o kadar..senin prensesle benim prens simdiden cok nazlı oldular:)

sorma valla nazlarından geçilmiyor benimki gene bugün hiç boş durmuyor çok fena ağrım var hala resmen bıçak üstünde oturuyorum şuan valla uyuyalım azıcık ya ben uyku dışında yataktada duramıyorum içim daralıyo bütüngün pc başındayım resmen

Sabaha karsi saat 4 ve ben ayaktayim.korkudan uyku girmiyor gozume(( ne olcak boyle nasil gecicek bu zaman hic bilmiyorum. Acaba pisikologa mi gitsem:))) heran birsey olcak gibi yasiyorum. Ne yapmam gerek???

Arkadaşlar size bir sayfa önericem bebek süsleri ve arıycağınız herşeyi burdan bulabilirsiniz sabaha kadar heryeri araştırdım bulduğum en iyi sitelerdn biri mutlaka ziyaret edin facebook sayfasına ''melegineli'' yazın ve ekleyin harika ürünler buldum.benden tavsiye:)))

Sabaha karsi saat 4 ve ben ayaktayim.korkudan uyku girmiyor gozume(( ne olcak boyle nasil gecicek bu zaman hic bilmiyorum. Acaba pisikologa mi gitsem:))) heran birsey olcak gibi yasiyorum. Ne yapmam gerek???

bende gitmeyi düşünüyorum aslında sürekli korku hali var içimde aslında bunların acısını sonra çekeriz diye de korkuyom bide panik atak olarak kalırsa...ama bide bunun özeline gidersem altından kalkamam artık devlette nekadar ilgilenir muallak kız harbiden bütün gece boş durmamışsın araştırmışsın ha

bende şimdi araştırmaya başlıycam en uygun nereler diye çünkü benim gittiğim hastanede tam özel ssk fln anlaşması hıc yok sağlık sıgortan varsa ücretsiz oluyor onun dışında herşey ful ücret oluyor o yüzden pisikolog için uygun bir yer araştırmam gerekiyor bulduğum yerleri sanada bildiririm cnm sende bulursan bana haber ver..baktın mı facebooktaki dediğim sayfaya??

baktım canım çok güzel şeyler var hakkaten ya bencede sigortalı biyer olmalı sen hangi şehirdeydin

slm arkadaşlar bugün katıldım aranıza.16 haftalık hamileyim bende.Paylaşımlarınızı bekliyorum.

benimde sol kalçamda ağrı oluyo yattığımda dönemiyorum.felaket bir ağrı.ama olabiliiyormuş hamilelik siyatiği diye duymuştum.sonradan geçiyormuş.endişelenmene gerek yok nm.

arkadaşlar mide bulantılarınız ne alemde.16 haftalık olmama rağmen akşamları bulantım oluyor.paylaşımlarınızı bekliyorum lütfen.9 Kasım 2012 de bebeğimi kucağıma alacam inşallah.Allah yardımcımız olsun :))

kızlar 15inde doğacak inş geçen hafta cinsiyetini öğrendim kız dedi eşimle ilk çocuğumuz erkek bebek istiyorduk hayırlısı artık sağlıklı doğsun da

hoşgeldin cnm aramıza aynı haftada hamılelığımız umarım saglıkla doğarlar.benim şimdiye kadar bulantım hiç olmamıştı ama bu haftalarda arttı ve miğde yanmam başladı

kızlar 15inde doğacak inş geçen hafta cinsiyetini öğrendim kız dedi eşimle ilk çocuğumuz erkek bebek istiyorduk hayırlısı artık sağlıklı doğsun da

allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah.benımde gonlumden gecen kız olmasıydı rabbim erkek nasip etti umarım hepimizin hayırlı sağlıklı bebişler olur inşllah.

benimde oğlum oluyor kızlar.. dr a gitmeyeli sanki yıllar oldu.. en son 8 mayısta gitmiştim.. dr um artık 3 hafta sonra gel dedi.. yani randevum 28 mayısta ancak resmen zaman geçmiyor...onu cok özledim... birde hareketlerini daha tam olarak hissemediğim için endişeleniyorum sürekli.. sizede aynısı oluyor mu.. sanki bazen hamile değilmişim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…