incitanem hosgeldin..
mervercetin, ayyy cok sevindim ya herseyin yolunda olması..merak etmiştim gercekten. Bu arada Kartal da guzel isim :)
Ncb, haha valla fena kız simdiden annesine neler cektiriyor. Ama biz anneler herseye katlanmaya hazırırz demi :)
Duru bencede cok guzel isim.
Ben yurt dışında yasıyorum ve benimde eşim yabancı turk degıl yani. Oda hep sacma sapan isimlerle geliyor nerden buluyorsa.
Ama oda bebişimizin adını belirledi..adı Brandon (okunusu Brendın) olacakmış. İkinci ismine ben karar verebilirmişim ( ayyyy cok sag olsuuun)
napıcazımı var canım elimizde bebkle psikologlarda alcaz soluğu ben söliim zaten hep stres e bunlar doğuncada biz değişmeyiz gibi geliyo bana ay bu niye ağlıyo niye ateşi çıktı çokmu uyudu azmı uyudu derken en son kafayı yemeyelimde :)
valla cok dogru dıyorsun cnm :)) ben şimdiden soluğu alıcam sanırım pisikologda sabaha kadar oturup gün ışığını görünce yatmayı tercih ediyorum :))))
bende öleyim ya sabha karşı 4 gibi yatıyorum anca ama uyku düzenim çok bozuldu gece bitürlü uyuyamıyorum iştende ayrıldım evde aylak aylak durmaktan yorulmuyoruz tabi:)ya çok özeniyorum bazı hamilelere diyolar ya hani hep uykum var diye benim niye yok acaba hayır ilerde çok ihtiyacımız olcak nasılsa bu uykulara biz şimdiden başladık uykusuz kalmaya:)
malesef bende hiç uyuyamıyorum ve son 7 aydan sonra dahada artıcakmış uykusuzluk..benım arkadaşım benden bir ay önde hamileliği yaşıyor akşam 9 olunca hemen uyuyor bakakalıyorum bende garip gliyor sıfır uyku iki üç saat dalarsam o kadar..senin prensesle benim prens simdiden cok nazlı oldular:)
Sabaha karsi saat 4 ve ben ayaktayim.korkudan uyku girmiyor gozume(( ne olcak boyle nasil gecicek bu zaman hic bilmiyorum. Acaba pisikologa mi gitsem:))) heran birsey olcak gibi yasiyorum. Ne yapmam gerek???
bende gitmeyi düşünüyorum aslında sürekli korku hali var içimde aslında bunların acısını sonra çekeriz diye de korkuyom bide panik atak olarak kalırsa...ama bide bunun özeline gidersem altından kalkamam artık devlette nekadar ilgilenir muallak kız harbiden bütün gece boş durmamışsın araştırmışsın ha
bende şimdi araştırmaya başlıycam en uygun nereler diye çünkü benim gittiğim hastanede tam özel ssk fln anlaşması hıc yok sağlık sıgortan varsa ücretsiz oluyor onun dışında herşey ful ücret oluyor o yüzden pisikolog için uygun bir yer araştırmam gerekiyor bulduğum yerleri sanada bildiririm cnm sende bulursan bana haber ver..baktın mı facebooktaki dediğim sayfaya??
baktım canım çok güzel şeyler var hakkaten ya bencede sigortalı biyer olmalı sen hangi şehirdeydin
arkadaşlar mide bulantılarınız ne alemde.16 haftalık olmama rağmen akşamları bulantım oluyor.paylaşımlarınızı bekliyorum lütfen.9 Kasım 2012 de bebeğimi kucağıma alacam inşallah.Allah yardımcımız olsun :))
kızlar 15inde doğacak inş geçen hafta cinsiyetini öğrendim kız dedi eşimle ilk çocuğumuz erkek bebek istiyorduk hayırlısı artık sağlıklı doğsun da
ben istanbuldayım cnm sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?