2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

mrb cnm bende aynen senin gibiyim.28 mayıs randevu günüm.sabırsızlıkla bekliyorum.Hareketlerini hissetmeye çalışıyorum.hissetmeyincede üzülüyorum..daha erken diyorlar ama ne bileyim.ben 16 haftanın içindeyim. cinsiyetini öğrenemedim.bi dahaki gittimizde öğrenecez inşallah.bazen sabahları hiç hamile değilmişim gibi geliyor banada.Cnm senin ilk bebişinmi?

hoşgeldin cnm aramıza aynı haftada hamılelığımız umarım saglıkla doğarlar.benim şimdiye kadar bulantım hiç olmamıştı ama bu haftalarda arttı ve miğde yanmam başladı

Aminnnn cnm inşallah.Benm 5. haftadan beri devam ediyor.ama bu son günlerdeki sanırım mide yanması.bebişlerimizin saçları çıkıyor :))) onlar sağlıkla büyüsünlerde gerisi önemli değil :))) Cinsiyetide göremedi doktorumuz bakalım hayırlısı...

ya kızlar benimde bugün miğdem çok kötü bulanıyo off taş yuttum sanki oturdu kaldı yediklerim nasıl bi ağırlık...

evet canım benimde ilk bebeğim.. hergünüm onu düşünmekle ve acaba iyi mi die endişe etmekle geçiooo.. dr a gittiğimde heycandan tansiyonum bile çıkıyor.. :)))
aaz kaldı artı bugünü saymazsaaak ben 26 sına çektim randevumu 4 günüm kaldı

Allah nazarlardan korusun hepizinkini maşallah..

benimde 25ınde kontrolum var zaman gecmyor hiç dun iğne olmaya hastaneye gittim dayanamayıp ultrasonda görmeye girdim rahatladım görünce ilk defa rahatça uyuyabildim :) hepimizin bebişleri saglıkla doğar inşallah

sacları 20 hftaya kadar tamamlanıyormus kas ve kırpikleride cıkıyormus :)) bu yuzden yanma ve bulantı artmaları oluyormuş dr dedı.benımkı bellı oldu erkek yvru kartalımız gelıyor adıda kartal olucak:))) saglıklı ve ıstedıgın olur ınsallah cnm ogrenınce mutlaka haber ver

Hayırlısı olsun cnm.Kartal çok güzel bir isim.İsim konusunda biz çok kararsızız eşimle.hele bi cinsiyetini öğrenelimde haber veririm tabi.

cnm kaçıncı haftandasın.Benmde bu hafta zorlu geçiyo.16. haftamdayım.

14+5 bugün ama bu bana sık sık olmaya başladı öncesinde doğrudüzgün yemek yiyemiyordum şimdi yemeye başladım sanırım miğdem küçüldü ve fazlasını istemiyor bu durumda soda içip istifra etmekte buluyorum çözümü ama yememde lazım artık bide bu durumdan sonra burnum kanıyo bunuda farkettim heralde zorlamaktan oluyordur bakalım dr randevumada daha var sorcam ne diyecek?sen nasılsın peki hareketlerini hissetmeye başladınmı artık?

cnm Allah kolaylık versin.15. haftadan sonra azalıyor bulantı merak etme.burun kanaman istifradan dolayı zorlanıyorsun ondan oluyor.bendede oluyordu.2 ay kesintisiz bulantım oldu sürekli istifra istifra 3 kg verdim.ama şimdi iyiyim.bulantı ilacı kullandınmı.benim bebiş hareketlendi evt :)) akşamları azar azar hissetmeye başladım.çok güsel bi duygu :)) cnm ne kadar rahatsız geçirirsen hamileliği bebişin o kadar iyi demektir endişelenme...

mervecim mrb nasılsın?

teşekür ederim cnm bugun biraz daha iyiyim iğnelerim bitti dün en son iğnemi vurdurdum umarım birdaha kanamam olmaz iğnelere gerek kalmaz dün dayanamayıp ultrasona girdim bizim ufaklığı göriyim hazır iğne olmaya gitmişken uzun zamandan sonra ilk defa rahat bir uyku uyudum bugün moral olarakta iyiyim sen nasılsın cnm ?

cnm senin ufaklık baya zorluyor benim ki gibi ağrıların geçtimi??iltihap durumu nasıl kontrolun ne zmn

Hoşgeldin minimentos nasılsın?

Hoşbuldum. Teşekkür ederim iyiyim. sen nasılsın?
Ben de sizlerle aynı haftadayım. hemen hergün okuyorum. acaba benim gibi hamişler neler yaşıyor merak ediyorum.. Ben de dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. doktor kız dedi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.

bir de mesela bugün 15 hafta 3 günlük. Ama ultrasonda 16 hafta 5 günlük çıkıyor. kilosu dün 157 gr çıktı. sizlerde de var mı böyle birşey? yoksa bizimki biraz iri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…