benimde oğlum oluyor kızlar.. dr a gitmeyeli sanki yıllar oldu.. en son 8 mayısta gitmiştim.. dr um artık 3 hafta sonra gel dedi.. yani randevum 28 mayısta ancak resmen zaman geçmiyor...onu cok özledim... birde hareketlerini daha tam olarak hissemediğim için endişeleniyorum sürekli.. sizede aynısı oluyor mu.. sanki bazen hamile değilmişim gibi geliyor
hoşgeldin cnm aramıza aynı haftada hamılelığımız umarım saglıkla doğarlar.benim şimdiye kadar bulantım hiç olmamıştı ama bu haftalarda arttı ve miğde yanmam başladı
merhaba bende kasın annesiyim
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlat nasip etsin...
mrb cnm bende aynen senin gibiyim.28 mayıs randevu günüm.sabırsızlıkla bekliyorum.Hareketlerini hissetmeye çalışıyorum.hissetmeyincede üzülüyorum..daha erken diyorlar ama ne bileyim.ben 16 haftanın içindeyim. cinsiyetini öğrenemedim.bi dahaki gittimizde öğrenecez inşallah.bazen sabahları hiç hamile değilmişim gibi geliyor banada.Cnm senin ilk bebişinmi?
ya kızlar benimde bugün miğdem çok kötü bulanıyo off taş yuttum sanki oturdu kaldı yediklerim nasıl bi ağırlık...
Aminnnn cnm inşallah.Benm 5. haftadan beri devam ediyor.ama bu son günlerdeki sanırım mide yanması.bebişlerimizin saçları çıkıyor :))) onlar sağlıkla büyüsünlerde gerisi önemli değil :))) Cinsiyetide göremedi doktorumuz bakalım hayırlısı...
sacları 20 hftaya kadar tamamlanıyormus kas ve kırpikleride cıkıyormus :)) bu yuzden yanma ve bulantı artmaları oluyormuş dr dedı.benımkı bellı oldu erkek yvru kartalımız gelıyor adıda kartal olucak:))) saglıklı ve ıstedıgın olur ınsallah cnm ogrenınce mutlaka haber ver
cnm kaçıncı haftandasın.Benmde bu hafta zorlu geçiyo.16. haftamdayım.
14+5 bugün ama bu bana sık sık olmaya başladı öncesinde doğrudüzgün yemek yiyemiyordum şimdi yemeye başladım sanırım miğdem küçüldü ve fazlasını istemiyor bu durumda soda içip istifra etmekte buluyorum çözümü ama yememde lazım artık bide bu durumdan sonra burnum kanıyo bunuda farkettim heralde zorlamaktan oluyordur bakalım dr randevumada daha var sorcam ne diyecek?sen nasılsın peki hareketlerini hissetmeye başladınmı artık?
benimde 25ınde kontrolum var zaman gecmyor hiç dun iğne olmaya hastaneye gittim dayanamayıp ultrasonda görmeye girdim rahatladım görünce ilk defa rahatça uyuyabildim :) hepimizin bebişleri saglıkla doğar inşallah
mervecim mrb nasılsın?
14+5 bugün ama bu bana sık sık olmaya başladı öncesinde doğrudüzgün yemek yiyemiyordum şimdi yemeye başladım sanırım miğdem küçüldü ve fazlasını istemiyor bu durumda soda içip istifra etmekte buluyorum çözümü ama yememde lazım artık bide bu durumdan sonra burnum kanıyo bunuda farkettim heralde zorlamaktan oluyordur bakalım dr randevumada daha var sorcam ne diyecek?sen nasılsın peki hareketlerini hissetmeye başladınmı artık?
teşekür ederim cnm bugun biraz daha iyiyim iğnelerim bitti dün en son iğnemi vurdurdum umarım birdaha kanamam olmaz iğnelere gerek kalmaz dün dayanamayıp ultrasona girdim bizim ufaklığı göriyim hazır iğne olmaya gitmişken uzun zamandan sonra ilk defa rahat bir uyku uyudum bugün moral olarakta iyiyim sen nasılsın cnm ?[
Hımm sevindim cnm.bende iyiyim çok şükür.bugün bulantım yok gibi bakalım akşama kadar belli olmaz gerçi :) bebişin nasıl boyu kilosu.yaaa bende o kadar özledim 1 ay oldu görmeyeli bebişimi günümü önemi alsam acaba :)))
teşekür ederim cnm bugun biraz daha iyiyim iğnelerim bitti dün en son iğnemi vurdurdum umarım birdaha kanamam olmaz iğnelere gerek kalmaz dün dayanamayıp ultrasona girdim bizim ufaklığı göriyim hazır iğne olmaya gitmişken uzun zamandan sonra ilk defa rahat bir uyku uyudum bugün moral olarakta iyiyim sen nasılsın cnm ?[
Hımm sevindim cnm.bende iyiyim çok şükür.bugün bulantım yok gibi bakalım akşama kadar belli olmaz gerçi :) bebişin nasıl boyu kilosu.yaaa bende o kadar özledim 1 ay oldu görmeyeli bebişimi günümü önemi alsam acaba :)))
bende dayanamadım kendi dr duysa kızar ne acelen var dıye:)) cuma çunku üçlü tarama testim var ne kadar erken doğabilir diye testte yapılcakmış ikili de erken doğum riski çıktığı için kac gun var senın kontrolune?? dun aksam ki olcumlerde 178 gr agırlıgı boyda 13 cm çıktı ama çok hareketliydi dun akşam cuma tam net belı olur herşeyi
Hoşgeldin minimentos nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?