- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #21.781
evet o bizdede aynı en geç 8 erkeni olur ama daha geçi olmuyo..
deme öyle cnm yaaben de haftasonu benim yanımda olur diye memnundum durumdan ama 3 5 gün sonra ise yandık
valllaha yasemincim inşallah hiç sıkıntı olmaz cnm..
ay sorma cnm herşeyi unutan ben onu nasıl aklımda tutmuşum hayret yani:)hmmm doğru hatırlamışım aferin bana:) nasılsın bakim songül aras ve yaren nasıl
Geldim geldim zeki kadin mamayi unutmamison
songül gelince yardım etsin sanada gorelim prensesi ve annesini artık
nur kayinvalidesine gitti.orda net yokmus
bursaya gidiyoruz canım dugun var ve birazda tatil yapacağız annemlerle elifi suya sokacagim
hatırladım cnm pardon. oh keyifli geçer cnm inş.hergünün . annenler de özlemiştir sizi tabi en çok da elifi:)
Aaa az kalmos koyr gidicektin dimi cnm
valla bende hafta sonu yapıcamo zaman bekleyeceksiniz cnm başka çare yok
songül cnm yaren ile arasın bebekliği birbirinden çok farklı sonuçta.bence aras paşaya doğumgünü yakışır
kızlar bende doğumgününde ne yapsam diye düşünüyorum
anneanne,babaanneler olacak,belki eşimin teyzesi olur.birde bebeği defneden 1 ay küçük bi arkadaşım var onları davet ederim. yalnız beni düşündüren tek şey doğumgününü acaba haftasonu mu kutlasam.çünkü defnenin doğumgünü haftaiçine denk geliyor.hafta içindede annemlerin gelmesi biraz zor.ne dersiniz nasıl yapsam acaba?
Beysal sen nasilsin cnm ortam nasil
valla bende hafta sonu yapıcam
canım çok şükür sakin herkeste izinli sıkılıyorum odada yalnız gelsene çay içelim
valla bende hafta sonu yapıcam
canım çok şükür sakin herkeste izinli sıkılıyorum odada yalnız gelsene çay içelim
evet canım.köye gideceğiz elifin ilk tatili bakalım kuzum o kadar kalabalıkta ne tepki verecek
yok canım benim annemler burda zaten her hafta goruyorlar ordada evleri var annemlerin her yaz gideriz cümbür cemaat kalır tatil yaparız
songül dün gece rüyamda gördüm seni
songül ya şu taze peynirler allah korusundaburusella diye bi hastalığa sebep ola biliyolarmışözellikle keçi lerde dahaçok yaygınmış bu hastalık çok kafam karıştı
hele çiyi sütten falan yapılırsa çok citi sorunömuş zaten doktorumuzda söylemişti çiyi süt olmasın diye ama nerden bilecemki sonuçta ben tanımıyorum bide bir ebir kendim almadım
ben galiba vermiyecem şuanda keçi peynirini çok kafam karıştı..
Aaaa o zamqn riske girme tatlim bide bisey olur peynir icin degmez
Haklisin
ayynen cnm...
offf:
songül dün gece rüyamda gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?