2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bugün cnm çok sıkkın
birincisi defne bugün kilo kontrolüne gitmişti dr istediğim gibi kilo almamış demiş ama nedennin çok hareketli olmasına bağlamış ve birde defnenin cildinde ufak kabarcıklar oluşmuştu ona da egzama demiş. sağlık ocağının elinde kızamık aşısı kalmamış.2 haftadır bizi oyalıyorlar.şu gün gelin diyorlar gidiyoruz bu seferde aaa elimizde kalmadı diyorlar sinir oldum resmen
ikincisi tatilde 20lik dişim beni mahvetti hatta yanağım falan şişti, o 20lik dişin bulunduğu taraftaki 6-7 dişim ağrıdan sızlıyor.bugün diş druna gittim.dr operasyonla alacağız dedi ama alıncaya kadar antibiyotik kullanmam gerekiyormuş ve antibiyotik anne sütüne geçtiği için kullanırken emzirmemem gerekiyormuş.başka antibiyotik veremiyor ve salı gününe kadar kullanmam gerekiyor.bu durumda sanırım defne artık memeden kesilecek.çektiğim acı değil ama defneyi memeden kesmek beni daha çok üzüyor.cnm sıkıldı ama antibiyotiği kullanmadan da 20lik alınamıyor.cnm o kadar sıkkın ki anlatamam.

cnm benım.sanırım normal xvr nın ogluda 75 gr almıs bız daha 3oo un altına dusmedık ama bu ay arasta almamıs olabılır takılma
demek defnenınde egzaması var kortızonlu krem.verdıyse kullanma sakın cnm sebameed yuz kremı kullam sık nemlendır be haftada ıkı banyo yaptır

cnm emzırmekte augmentın kullanılıyo yok ole bırskmak ben kullandım hemde 5oo luk

dr a defneyi annem götürdü bugün ben izin alamadığım için hangi kremi verdiğini bilmiyorum ama kuzenim eczacı eğer o uygun görürse sebamed alırım ya da yarın dr u arayacağım ona sorarım.birde defnenin yüzünde egzama yok çok ilginç bi şekilde omuzlarında(öün ve arkası), ensesinde ve gıdısında var. kilo konusu normal dedi ama yinede içini rahatlatmak istiyor. artık sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyorum.

cnm augmentin benimde aklıma geldi ama dr dişimin özel bi durumu olduğunu söyledi ve bu nedenle klamoks 1000mg diye içinde amaksilin ve bi çeşit asit olan bişey verdi.

Defneee ne kadar cici olmus masalla
Ay ayni anneso

cnm defneyi bana benzettin ya dile benden ne dilersen .
herkes babasına benzetiyor ama biri bana benzettiği zaman havalara uçuyorum
gerçi defnenin bana düşkün olması daha önemli ama bana da benzese hiç fena olmaz :)

sizin bayram fotonuz yok mu?

kıloyu pek takma canım masallah kuzun ıyı gorunuyor elbısesıde cok yakısmıs masallah
cok hareketlıler alp tuğrada oyle emerken bıle elı ayağı durmuyo
ah o 20 lık dısten bende cok cektım uzuldum canım sana pekı defne mama ıcıyormu senı emmeyınce ne olacak

canım sütünü sağmayı denesen operasyondan önce.defne 1 hafta onu içse o sürede yine sağıp atsan kesilmese.belki burdan söylemek kolay bunu eminim zor olur ama aklıma bu geldi

canım.ınan çok üzüldüm geçmiş.olsun sana bende sprint gibi düşünüyorum süt vermedin zaman sağ. ki sutun devamliligi olsun kesilmesin ilacı bırakınca defne içmeye devam eder inşallah

cok geçmiş olsun rabbim korumuş .insanların hayatlarıyla oynamaya ne hakları var anlamıyorum ya

emin ol canım benim oğlus kadar zayıf değildir seni anlıyorum.cok geçmiş olsun yirmilik dişten bende hala çekiyorum ama aldırmaya da korkuyorum.sütten kesilmez inş. canım ya ilaç sonrası devam edersin

herkese slmlar arkadaşlar alıntı yapmak istedim ama maşallah baktım ki baya birikmiş :)bir haftadır misafirim vardı hiç giremedim.bu arada bnim oğlusa birşeyler olduhep ağlıyor sürekli kucak istiyo misafirlerin yanında burnumdan geldi gördüğüm her komsu ne kadar aglıyo gece bizide uyutmadı diyo ne yapacam bilemiyorum brası cok sıcak her tarafı kızardı yavrumun ondan mı acaba

İyi akşamlar kızlar
Rana emekliyo diye sevinirken grip oldu. Salya sümük fitil verdim çok ağlıyor inşaallah çabuk toparlar bu gece uyku yok bana

büyük ihtimalle ondandır canım.sıcaklığı 30 derecenin altına indirmek gerekiyor klima varsa kullanabilirsin ya da sık sık duş aldırabilirsin

İyi akşamlar kızlar
Rana emekliyo diye sevinirken grip oldu. Salya sümük fitil verdim çok ağlıyor inşaallah çabuk toparlar bu gece uyku yok bana

aman çok geçmiş olsun.ateşi yoksa telaşlanma canım maalesef 1 haftaya kadar devam edebiliyor grip ve sonrası huysuzluk.biz 3 gece ateşlendik 39,9 u gördük sonra 4-5 gün huysuzluk kucaktan inmedi ece.kollarım koptu resmen kv deydik sağolsun gram yardımcı olmadı şurup ver demek dışında.umarım ranacık çabuk atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…