- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #21.821
canım benim sorma kötü bi gündü geçti rabbim bir daha aşatmasın
oo hayırlı olsun dişleriniz bizde daha tık yok :)
selam kızlar günaydınlar hepinize
Günaydın..
Teyzoşlar ve kuzucukları..Umarım herkes iyidir. Geçmişi okumadım henüz..
Biz sıkıntılı bir hafta sonu geçirdik.
Cumartesi günü analı kızlı doktora gittik.
Mina' nın normal gelişimi iyi gidiyormuş. Ancak kız bebek anneleri lütfen dikkat edin sizde vajina girişinde yapışıklık olmuş, ıslak mendilden oluyor dedi doktor. Krem verdi masaj yapılarak o yapışıklığın açılması sağlanacak. Dikkat edilmemesi durumunda tamamen kapanır ve cerrahi müdahale gerekir dedi doktor
Lütfen sizde bakın, kontrol edin, dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor.
Bende de iltihap varmış ilaç kullanmaya başladım.
Bizde haberler böyle işte
İyi akşamlar kızlar
Rana emekliyo diye sevinirken grip oldu. Salya sümük fitil verdim çok ağlıyor inşaallah çabuk toparlar bu gece uyku yok bana
cnm benım.sanırım normal xvr nın ogluda 75 gr almıs bız daha 3oo un altına dusmedık ama bu ay arasta almamıs olabılır takılma
demek defnenınde egzaması var kortızonlu krem.verdıyse kullanma sakın cnm sebameed yuz kremı kullam sık nemlendır be haftada ıkı banyo yaptır
cnm emzırmekte augmentın kullanılıyo yok ole bırskmak ben kullandım hemde 5oo luk
cnm emzirmeye devam edecegim.prospektuste emziren anneler kullanabilir yazıyordu ben de kuzenime sordum eczacı olduğu için.emzirirken kullanabilirsin dedikıloyu pek takma canım masallah kuzun ıyı gorunuyor elbısesıde cok yakısmıs masallah
cok hareketlıler alp tuğrada oyle emerken bıle elı ayağı durmuyo
ah o 20 lık dısten bende cok cektım uzuldum canım sana pekı defne mama ıcıyormu senı emmeyınce ne olacak
Cnm emziren anneler kullanabilirmis ben de kullanırım. Kuzenim sakınca görmedicanım sütünü sağmayı denesen operasyondan önce.defne 1 hafta onu içse o sürede yine sağıp atsan kesilmese.belki burdan söylemek kolay bunu eminim zor olur ama aklıma bu geldi
cnm emzirmeye devam edecegim çünkü emziren anneler kullanabilirmiscanım.ınan çok üzüldüm geçmiş.olsun sana bende sprint gibi düşünüyorum süt vermedin zaman sağ. ki sutun devamliligi olsun kesilmesin ilacı bırakınca defne içmeye devam eder inşallah
Cnm sıcaktan olabilirherkese slmlar arkadaşlar alıntı yapmak istedim ama maşallah baktım ki baya birikmiş :)bir haftadır misafirim vardı hiç giremedim.bu arada bnim oğlusa birşeyler olduhep ağlıyor sürekli kucak istiyo misafirlerin yanında burnumdan geldi gördüğüm her komsu ne kadar aglıyo gece bizide uyutmadı diyo ne yapacam bilemiyorum brası cok sıcak her tarafı kızardı yavrumun ondan mı acaba
Geçmiş olsun cnm peditus ver hemen atlatırİyi akşamlar kızlar
Rana emekliyo diye sevinirken grip oldu. Salya sümük fitil verdim çok ağlıyor inşaallah çabuk toparlar bu gece uyku yok bana
kızlar bugün cnm çok sıkkın
birincisi defne bugün kilo kontrolüne gitmişti dr istediğim gibi kilo almamış demiş ama nedennin çok hareketli olmasına bağlamış ve birde defnenin cildinde ufak kabarcıklar oluşmuştu ona da egzama demiş. sağlık ocağının elinde kızamık aşısı kalmamış.2 haftadır bizi oyalıyorlar.şu gün gelin diyorlar gidiyoruz bu seferde aaa elimizde kalmadı diyorlar sinir oldum resmen
ikincisi tatilde 20lik dişim beni mahvetti hatta yanağım falan şişti, o 20lik dişin bulunduğu taraftaki 6-7 dişim ağrıdan sızlıyor.bugün diş druna gittim.dr operasyonla alacağız dedi ama alıncaya kadar antibiyotik kullanmam gerekiyormuş ve antibiyotik anne sütüne geçtiği için kullanırken emzirmemem gerekiyormuş.başka antibiyotik veremiyor ve salı gününe kadar kullanmam gerekiyor.bu durumda sanırım defne artık memeden kesilecek.çektiğim acı değil ama defneyi memeden kesmek beni daha çok üzüyor.cnm sıkıldı ama antibiyotiği kullanmadan da 20lik alınamıyor.cnm o kadar sıkkın ki anlatamam.
dr a defneyi annem götürdü bugün ben izin alamadığım için hangi kremi verdiğini bilmiyorum ama kuzenim eczacı eğer o uygun görürse sebamed alırım ya da yarın dr u arayacağım ona sorarım.birde defnenin yüzünde egzama yok çok ilginç bi şekilde omuzlarında(öün ve arkası), ensesinde ve gıdısında var. kilo konusu normal dedi ama yinede içini rahatlatmak istiyor. artık sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyorum.
cnm augmentin benimde aklıma geldi ama dr dişimin özel bi durumu olduğunu söyledi ve bu nedenle klamoks 1000mg diye içinde amaksilin ve bi çeşit asit olan bişey verdi.
Geçmiş olsun cnm[/QUOTE]cnm emzirmeye devam edecegim.prospektuste emziren anneler kullanabilir yazıyordu ben de kuzenime sordum eczacı olduğu için.emzirirken kullanabilirsin dedi
Cnm emziren anneler kullanabilirmis ben de kullanırım. Kuzenim sakınca görmedi
cnm emzirmeye devam edecegim çünkü emziren anneler kullanabilirmis
Cnm sıcaktan olabilir
Geçmiş olsun cnm peditus ver hemen atlatır
tatlım benim kızdada başlamış doktor bir krem verdi estroild gibi bi şey adını tam yazamadım sizin krem nasıldı ve nasıl kullandın bu kremi miktarı ne kadardı kaç gün kullandın nasıl sürdün tatlım. aplikatör var içinde ama o kadar krem çok gelmez mi
komsularda masalla cnm ya ınsan bıraz anlayslı olurherkese slmlar arkadaşlar alıntı yapmak istedim ama maşallah baktım ki baya birikmiş :)bir haftadır misafirim vardı hiç giremedim.bu arada bnim oğlusa birşeyler olduhep ağlıyor sürekli kucak istiyo misafirlerin yanında burnumdan geldi gördüğüm her komsu ne kadar aglıyo gece bizide uyutmadı diyo ne yapacam bilemiyorum brası cok sıcak her tarafı kızardı yavrumun ondan mı acaba
cnm benım sımdı nasıl acaba ınsan cok uzuluyo ınsalla pedıtus ıyı gelıcek yarında bı cay kasıgı soğan suyna basla hoppp geçer ınsallaİyi akşamlar kızlar
avardar merhaba cnm hosgeldın kendımı tanıtmayayım 9 aydı tek taraflı olmuş olsa gerek ama bende senı tanımak ısterım bıraz kendınden bebısınden ahsetsene genelde sonradan gelenler kaynaşmış görünce tedırgın olıur sakın cekınme rahat rahat yaz cnm ben cok sevıyorum takıpcılerımızıYaklaşık 9 aydır takipçinizm ama ancak üye olabildim.tüm kadım bebişlerine ve annelerine selamlar
sızede gecmıs olsun cnm ne kadar gecmıssede baya yukselmıs aras daha ateslenmedı ole ama cok korkarımaman çok geçmiş olsun.ateşi yoksa telaşlanma canım maalesef 1 haftaya kadar devam edebiliyor grip ve sonrası huysuzluk.biz 3 gece ateşlendik 39,9 u gördük sonra 4-5 gün huysuzluk kucaktan inmedi ece.kollarım koptu resmen kv deydik sağolsun gram yardımcı olmadı şurup ver demek dışında.umarım ranacık çabuk atlatır.
bende kullandım ızımda cnm ama hatırlamıyorum olsn gecıcı donem nasılsa bebıs emmey bırakmasındaaugmentın de şöyle bir yan etki var içindede yazıyor bebek ishal olabilir diye bende kullanmak zorunda kaldım ve kızım ishal oldu.
amann ısın uzmanı vardı ya burda bence recesınmın ıcı rahat etmıstır daha küçükler yahValla kendimden şüphe ettim. Gece gece kitap açtırdınız bana. Ayol augmentinle klamoks aynı ilaçlar sadece firma farklı. 2 si de penisilin grubu ikisi de co amoksilav.
Augmentin Bid 1000 Mg 10 Filmtablet - İlaç Prospektüsü
Klamoks Bid 1 Gr 10 Tablet - İlaç Prospektüsü
Emzir sen bacım bakma doktoruna. Operasyon şartsa da git bi çene cerrahı bul. İlaç bilmiyo adam daha. Ben ne antibiyotikler içtim doğum sonrası enfeksiyon oldum da kadın doğumcum gene de emzirtti.
bende kızıma o sekılde yapıyorum en etkılı yöntem hem keyıflenıyorda ohGeçmiş olsun rana ya. Geçen ay biz de çok hasta olduk. Ateşi düşmüyorsa normal banyo suyunu hazırla(sıcak) kızı koy içine, oyuncaklar da koy oynarken oynarken soğuk su ekle. Soğuğu anlamadan düşüyor ateşi, ağlatmazsın kuzuyu. Fitille beraber mutlaka 4 saatte bir calpol ver Allah korusun havale geçirirsiniz. Çünkü fitilde ateş birden düştüğü gibi birden çıkar geç kalır düşüremezsin ateşini.
ay kım unutuurda ben unutmam ama kım kızmaz da ben kızarım ıhmal edıldık cokkk ee nbrUpuzuuun bi aradan sonra yine ben
Unutuldum mu bilemem ama yinede yazmak istedim
Umarım herkes iyidir bebişlerle beraber
Hadi ben kaçtım, hepiciğinize iyi geceler...
Geçmiş olsun cnm[/QUOTE]cnm emzirmeye devam edecegim.prospektuste emziren anneler kullanabilir yazıyordu ben de kuzenime sordum eczacı olduğu için.emzirirken kullanabilirsin dedi
Cnm emziren anneler kullanabilirmis ben de kullanırım. Kuzenim sakınca görmedi
cnm emzirmeye devam edecegim çünkü emziren anneler kullanabilirmis
Cnm sıcaktan olabilir
Geçmiş olsun cnm peditus ver hemen atlatır
oo cok sevındım cnm süper hbr
tatlım benim kızdada başlamış doktor bir krem verdi estroild gibi bi şey adını tam yazamadım sizin krem nasıldı ve nasıl kullandın bu kremi miktarı ne kadardı kaç gün kullandın nasıl sürdün tatlım. aplikatör var içinde ama o kadar krem çok gelmez mi
çok tatlı masallah subhanallah bende sana benzettim
cnm çok geçmş olsun tez zamanda atlatır inş.İyi akşamlar kızlar
kuzum kıyamam sıcaktan bunalıo herhalde songül gibi serin bi oda varsa oraya taşının cnm belki ii gelir...herkese slmlar arkadaşlar alıntı yapmak istedim ama maşallah baktım ki baya birikmiş :)bir haftadır misafirim vardı hiç giremedim.bu arada bnim oğlusa birşeyler olduhep ağlıyor sürekli kucak istiyo misafirlerin yanında burnumdan geldi gördüğüm her komsu ne kadar aglıyo gece bizide uyutmadı diyo ne yapacam bilemiyorum brası cok sıcak her tarafı kızardı yavrumun ondan mı acaba
hoşgeldin cnm eee kendinden bahset birazYaklaşık 9 aydır takipçinizm ama ancak üye olabildim.tüm kadım bebişlerine ve annelerine selamlar
cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm sütten kesilecek kuzucuk diye ama sonrasını okuyunca içim rahatladı bi nebze.... buna şükür...kızlar bugün cnm çok sıkkın
birincisi defne bugün kilo kontrolüne gitmişti dr istediğim gibi kilo almamış demiş ama nedennin çok hareketli olmasına bağlamış ve birde defnenin cildinde ufak kabarcıklar oluşmuştu ona da egzama demiş. sağlık ocağının elinde kızamık aşısı kalmamış.2 haftadır bizi oyalıyorlar.şu gün gelin diyorlar gidiyoruz bu seferde aaa elimizde kalmadı diyorlar sinir oldum resmen
ikincisi tatilde 20lik dişim beni mahvetti hatta yanağım falan şişti, o 20lik dişin bulunduğu taraftaki 6-7 dişim ağrıdan sızlıyor.bugün diş druna gittim.dr operasyonla alacağız dedi ama alıncaya kadar antibiyotik kullanmam gerekiyormuş ve antibiyotik anne sütüne geçtiği için kullanırken emzirmemem gerekiyormuş.başka antibiyotik veremiyor ve salı gününe kadar kullanmam gerekiyor.bu durumda sanırım defne artık memeden kesilecek.çektiğim acı değil ama defneyi memeden kesmek beni daha çok üzüyor.cnm sıkıldı ama antibiyotiği kullanmadan da 20lik alınamıyor.cnm o kadar sıkkın ki anlatamam.
size de geçmiş olsun cnmaman çok geçmiş olsun.ateşi yoksa telaşlanma canım maalesef 1 haftaya kadar devam edebiliyor grip ve sonrası huysuzluk.biz 3 gece ateşlendik 39,9 u gördük sonra 4-5 gün huysuzluk kucaktan inmedi ece.kollarım koptu resmen kv deydik sağolsun gram yardımcı olmadı şurup ver demek dışında.umarım ranacık çabuk atlatır.
çok şükür geçmiş olsun tatlım
Ya aslında dişçimden çok memnunum ama ilaç konusunda neden böyle yaptı anlamadım. Belki de bebek konusunda hassas olduğundan. Ama kuzenim sağolsun emzirmeye devam etmemi söyledi. Nasıl olsa sende emzirmemde sorun olmayacagini söyledin. Ben de emziriyorum.Valla kendimden şüphe ettim. Gece gece kitap açtırdınız bana. Ayol augmentinle klamoks aynı ilaçlar sadece firma farklı. 2 si de penisilin grubu ikisi de co amoksilav.
Augmentin Bid 1000 Mg 10 Filmtablet - İlaç Prospektüsü
Klamoks Bid 1 Gr 10 Tablet - İlaç Prospektüsü
Emzir sen bacım bakma doktoruna. Operasyon şartsa da git bi çene cerrahı bul. İlaç bilmiyo adam daha. Ben ne antibiyotikler içtim doğum sonrası enfeksiyon oldum da kadın doğumcum gene de emzirtti.
teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun cnm
hoş geldin cnm. Nasılsin, nerelerdeydinUpuzuuun bi aradan sonra yine ben
Unutuldum mu bilemem ama yinede yazmak istedim
Umarım herkes iyidir bebişlerle beraber
Geçmiş olsun cnm
ay kım unutuurda ben unutmam ama kım kızmaz da ben kızarım ıhmal edıldık cokkk ee nbr
hoş geldin cnm. Nasılsin, nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?