2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım benim sorma kötü bi gündü geçti rabbim bir daha aşatmasın

oo hayırlı olsun dişleriniz bizde daha tık yok :)

selam kızlar günaydınlar hepinize

çok şükür geçmiş olsun tatlım

tatlım benim kızdada başlamış doktor bir krem verdi estroild gibi bi şey adını tam yazamadım sizin krem nasıldı ve nasıl kullandın bu kremi miktarı ne kadardı kaç gün kullandın nasıl sürdün tatlım. aplikatör var içinde ama o kadar krem çok gelmez mi

Son düzenleme:

augmentın de şöyle bir yan etki var içindede yazıyor bebek ishal olabilir diye bende kullanmak zorunda kaldım ve kızım ishal oldu.

cnm emzirmeye devam edecegim.prospektuste emziren anneler kullanabilir yazıyordu ben de kuzenime sordum eczacı olduğu için.emzirirken kullanabilirsin dedi

canım sütünü sağmayı denesen operasyondan önce.defne 1 hafta onu içse o sürede yine sağıp atsan kesilmese.belki burdan söylemek kolay bunu eminim zor olur ama aklıma bu geldi
Cnm emziren anneler kullanabilirmis ben de kullanırım. Kuzenim sakınca görmedi

canım.ınan çok üzüldüm geçmiş.olsun sana bende sprint gibi düşünüyorum süt vermedin zaman sağ. ki sutun devamliligi olsun kesilmesin ilacı bırakınca defne içmeye devam eder inşallah
cnm emzirmeye devam edecegim çünkü emziren anneler kullanabilirmis

Cnm sıcaktan olabilir
İyi akşamlar kızlar
Rana emekliyo diye sevinirken grip oldu. Salya sümük fitil verdim çok ağlıyor inşaallah çabuk toparlar bu gece uyku yok bana
Geçmiş olsun cnm peditus ver hemen atlatır

tatlım benim kızdada başlamış doktor bir krem verdi estroild gibi bi şey adını tam yazamadım sizin krem nasıldı ve nasıl kullandın bu kremi miktarı ne kadardı kaç gün kullandın nasıl sürdün tatlım. aplikatör var içinde ama o kadar krem çok gelmez mi[/QUOTE]
Geçmiş olsun cnm

Valla kendimden şüphe ettim. Gece gece kitap açtırdınız bana. Ayol augmentinle klamoks aynı ilaçlar sadece firma farklı. 2 si de penisilin grubu ikisi de co amoksilav.
Augmentin Bid 1000 Mg 10 Filmtablet - İlaç Prospektüsü
Klamoks Bid 1 Gr 10 Tablet - İlaç Prospektüsü
Emzir sen bacım bakma doktoruna. Operasyon şartsa da git bi çene cerrahı bul. İlaç bilmiyo adam daha. Ben ne antibiyotikler içtim doğum sonrası enfeksiyon oldum da kadın doğumcum gene de emzirtti.

Geçmiş olsun cnm[/QUOTE]

sevındım canım emzırmeye devam edeceksın yanı

Geçmiş olsun rana ya. Geçen ay biz de çok hasta olduk. Ateşi düşmüyorsa normal banyo suyunu hazırla(sıcak) kızı koy içine, oyuncaklar da koy oynarken oynarken soğuk su ekle. Soğuğu anlamadan düşüyor ateşi, ağlatmazsın kuzuyu. Fitille beraber mutlaka 4 saatte bir calpol ver Allah korusun havale geçirirsiniz. Çünkü fitilde ateş birden düştüğü gibi birden çıkar geç kalır düşüremezsin ateşini.

Son düzenleme:
Upuzuuun bi aradan sonra yine ben
Unutuldum mu bilemem ama yinede yazmak istedim
Umarım herkes iyidir bebişlerle beraber

komsularda masalla cnm ya ınsan bıraz anlayslı olur
cnm buyuk ıhtımal sıcaktandır bızım ıkıncı gecemız artık saonda yatıyoruz gocu buraya taşıdık yoksa yavrıcak atınıp duruyır
bebegın durmadıysa oldukça zor olmustur
İyi akşamlar kızlar
Rana emekliyo diye sevinirken grip oldu. Salya sümük fitil verdim çok ağlıyor inşaallah çabuk toparlar bu gece uyku yok bana
cnm benım sımdı nasıl acaba ınsan cok uzuluyo ınsalla pedıtus ıyı gelıcek yarında bı cay kasıgı soğan suyna basla hoppp geçer ınsalla
Yaklaşık 9 aydır takipçinizm ama ancak üye olabildim.tüm kadım bebişlerine ve annelerine selamlar
avardar merhaba cnm hosgeldın kendımı tanıtmayayım 9 aydı tek taraflı olmuş olsa gerek ama bende senı tanımak ısterım bıraz kendınden bebısınden ahsetsene genelde sonradan gelenler kaynaşmış görünce tedırgın olıur sakın cekınme rahat rahat yaz cnm ben cok sevıyorum takıpcılerımızı
sızede gecmıs olsun cnm ne kadar gecmıssede baya yukselmıs aras daha ateslenmedı ole ama cok korkarım
augmentın de şöyle bir yan etki var içindede yazıyor bebek ishal olabilir diye bende kullanmak zorunda kaldım ve kızım ishal oldu.
bende kullandım ızımda cnm ama hatırlamıyorum olsn gecıcı donem nasılsa bebıs emmey bırakmasında
amann ısın uzmanı vardı ya burda bence recesınmın ıcı rahat etmıstır daha küçükler yah
bende kızıma o sekılde yapıyorum en etkılı yöntem hem keyıflenıyorda oh
ay kım unutuurda ben unutmam ama kım kızmaz da ben kızarım ıhmal edıldık cokkk ee nbr
Hadi ben kaçtım, hepiciğinize iyi geceler...

ıyı geceler cnmm

Geçmiş olsun cnm[/QUOTE]

gerçekten suoer hbr cok sevındım

çok tatlı masallah subhanallah bende sana benzettim

ay bende cok benzetiyoru gerçekten kasım annelerınde nadır durum

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
cnm çok geçmş olsun tez zamanda atlatır inş.

kuzum kıyamam sıcaktan bunalıo herhalde songül gibi serin bi oda varsa oraya taşının cnm belki ii gelir...
komşulara da maşallah

Yaklaşık 9 aydır takipçinizm ama ancak üye olabildim.tüm kadım bebişlerine ve annelerine selamlar
hoşgeldin cnm eee kendinden bahset biraz

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm sütten kesilecek kuzucuk diye ama sonrasını okuyunca içim rahatladı bi nebze.... buna şükür...

size de geçmiş olsun cnm

ay nasıl anlaşılo ki ya farketmediysem ne olcak normal geldiyse bize. offf... çok geçmiş olsun cnm
herkese günaydın kızlarrrrrrr çok gerginim bugün aşı günü ve benim bal böcüğü hissetmiş gibi pek bi nazlıydı bu sabah...

Ya aslında dişçimden çok memnunum ama ilaç konusunda neden böyle yaptı anlamadım. Belki de bebek konusunda hassas olduğundan. Ama kuzenim sağolsun emzirmeye devam etmemi söyledi. Nasıl olsa sende emzirmemde sorun olmayacagini söyledin. Ben de emziriyorum.
Geçmiş olsun cnm
teşekkür ederim cnm

sevındım canım emzırmeye devam edeceksın yanı[/QUOTE]
evet cnm çok şükür devam ediyorum. Sonuçta bu zamana kadar emzirdim çok şükür anne sütünü aldı ama yine de insan korkuyor

hoş geldin cnm. Nasılsin, nerelerdeydin

Geçmiş olsun cnm

gerçekten suoer hbr cok sevındım

ay bende cok benzetiyoru gerçekten kasım annelerınde nadır durum[/QUOTE]

Çok mutlu oldum kızlar :):122::122:

Herkese kocaman günaydın kızlar.
Yasmin sana da günaydın cnm. Bal bocugu kolayca atlatır aşıyi inşallah
özcanan rana nasıl oldu?

ay kım unutuurda ben unutmam ama kım kızmaz da ben kızarım ıhmal edıldık cokkk ee nbr

Bilerek veya isteyerek ihmal etmediğim kesin Songül
Tatildeydik uzun bir süre, geri dönüş, toparlanmak vs diyene kadar şu zaman oldu.
Biz iyiyiz, sen nasılsın, Yaren Aras nasıllar?

hoş geldin cnm. Nasılsin, nerelerdeydin

Hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın?
Giremedim siteye uzun zaman tatildeydik canım,
bide Kaan büyüdükçe nete girmem zorlaşıyor

günaydın kızlar
yasmincim senin stresini hissetmistir zeynepcik zaten ilk birkaç gün hiç belirti olmuyo beş gün sonra falan çıkıyormuş ama hep kotuyu düşünüyoruz belkide hiç sorunsuz atlatacak aşıyı iyi dusunelim iyi olsun
hevin hosgeldin anlat bakalım bebisini
ozcanan rana nasıl oldu gece uyabildinz mi
herkrse hayırlı cumalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…