- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.461
nıyekıne
acıkcası daha kullanmadım
herkese iyi geceleer :)
merhaba cnm hosgeldınnn asılsın
hadi ya birde suda içmiyor ha maşallah arasıma.
ay bende yarın kuzuma songül teyzesinden bir kornetmi yedirsem ki
inanki aynı cnm bizim oğlanların durumu. demek sizede sinek ısırığı dedi. ne ilacı verdi. sinek ısırığı bir eyri ısırınca böyle yayılırmıymışki.aynen iyileşince ucu kahverengiye dönüyor, ama bir süre sonra yine çıkıyor kan testinde ne çıktı canım.alerji çıktıysa niye sinek dedi.
dur bakalım kış gelsinde bir anlaşılcak aslında
hc bezemiyoruz bendede bı merak daha eczanede başlıyorum nerdeyse
holbuldum canım ben iyiyim sizler nasılsınız bebişler nasıl :)
kışlık kıyafet demişsiniz ya bende almadım henüz bide hediye çok gelmişti birçoğu bir yaş üstü kıyafetti :)
34 dakıka sonra dogumguum
benim oğlum eliyle ne baybay , ne tel sarar , ne alkış , çak filan yapmıyo niyeki acaba elimle gel gel yapsam başlıyo hemen ellerimi tutmaya, hep aklı bir şeyleri karıştırmakta biz yapsak gülüyo
benim oğlum eliyle ne baybay , ne tel sarar , ne alkış , çak filan yapmıyo niyeki acaba elimle gel gel yapsam başlıyo hemen ellerimi tutmaya, hep aklı bir şeyleri karıştırmakta biz yapsak gülüyo
Civilde e bebekte var cnm
Aras uyudu kimae yok
Cvr gelirdi bu saatte
Reces gelir birazdan sprintte
Aras uyuddu alp tugra
şimdiden iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn songülllllllllllllllllllll.muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aaa doğum günün kutlu olsun o zaman şimdiden canım ailenle sevdillerinle nice uzun yıllara :)
iyiyim canım sen nasılsın emirde iyi aynı canm seninki gibi gaz sancısı bizdede çok uzun sürdü. mesela dün gece uyandı emir. saat 4 te ayağıma aldım sallıyorum. yavrum gözleri kapanıyor uykusuzluktan ama uyuyamıyor kıvranıyor. sonra bir gaz çıkardı bayağa çok. sonra uyudu . demekki onu rahatsız etmiş. ben ilk 3 ay kendi beşiğinde salladım sonra ayağa alıştı canım büyüyünce beşiğin sallamasını istemedi. o gün bugündür hep ayakta uykusu varsa gaz yoksa ninni söylerim hemen uyur ama baze huzursuzsa kendini bir sağa bir sola atıyor ayağımdan düşecek düşün. uyumuyor.slm cvr nasılsın görüşmeyeli emir nasıl.benim kızın gazı çok şükür azaldı anca 8. ayda düşün yani şimdiki sınkıntımız ise uyku ben kızımı çok sessiz ortamda uyuttum hep şimdide hep sessiz ortam arıyor.bide nasıl uyuyacağını bilmiyor keşke ayakta sallamaya alıştırsaydım sen nasıl uyutuyorsun canım.
bu arada o şeyler benim kızdada var sadece ellerinde bazen bacaklarda benim doktorda esin alerjiside olabilir sıcaktanda olabilir dedi acaba isilik bu şeyler ya bazen oluyor bazen kayboluyor.ama çok sıcak günlerde yoğunlaşıyor resmen.
ben geldim.songülcüm geçen gün yarene flor kullandığını yazmıştın.ne zaman başladın ve ne kadar kullanıyorsun sorabilir miyim canım.barışa doktoru vermemişti ve sonuç 2 tane çürük oldu bari kalıcı dişleri koruyalım diyorum
ya ne güzel nasıl alıştırcam bende yapsın isityorumbenımkı alkıs gel gle yapıyo ama
ben yaptğımda aynen benım ellerımı tutuyo hepsı aynı demmekkı
benim kızdada emeklemeye dair bişey yok yüzüstü dönsün biraz hemen düzeltiyor kendini yaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?