2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ben iki aydir veriyorum bu sevuyorki sorma eriyo zaten o yutana kadar bi cornet bitiriyo bide arkasindan agladigi ixin suda icmiyo sukur okul bitti biteli yok hastalik

Ver kuzuk valla bense veriyorum
hadi ya birde suda içmiyor ha maşallah arasıma.

ay bende yarın kuzuma songül teyzesinden bir kornetmi yedirsem ki

inanki aynı cnm bizim oğlanların durumu. demek sizede sinek ısırığı dedi. ne ilacı verdi. sinek ısırığı bir eyri ısırınca böyle yayılırmıymışki.aynen iyileşince ucu kahverengiye dönüyor, ama bir süre sonra yine çıkıyor kan testinde ne çıktı canım.alerji çıktıysa niye sinek dedi.

dur bakalım kış gelsinde bir anlaşılcak aslında

canım bizimki de öyle sadece kollarında var neden oluyo anlamadim.dr alerji dedi ama.testte değer.düşük.çıktı bugün yine.kabardı yavrum

wash tarif aynı canım önce kızarık sonra iyileşirken kahverengiye dönüyo ucu sert oluyo. en son iz kalıyo sonra oda geçiyo.yumurta ve cevizi kesince yine devam etti bende veriyorum artık ikisinide. ne yapayım demekki değilmiş onlardan.sende dene onlardan değilse ver mahrum bırakma.

cm be kışlık daha almıcam cuku bede kestıremıyorum ayakla ıcaklar belkı suzulucekler yada aksıe daha kg alıcaklar

hehe yedır valla basak olsa e derdı bu durumda

kan testınde Ige değerı sınır 15 bızım 36 cıktı bıraz yuksek yanı
ama 2 dr a gıttım ıkısıde pek onemsemedı acıkcası herseyı ver dedı bıtek kuruyemıs verme dedı 2 yasına kadar her bebek ıcın gecerlı dedı
kolu ıcın krem verdı
bıde damla verdı alerjı ıcın okadar onu 5 gun verdım sadece
sende bı yaptır test ıstersen hem kan değerınıde oğrenmıs olursun

canım bizimki de öyle sadece kollarında var neden oluyo anlamadim.dr alerji dedi ama.testte değer.düşük.çıktı bugün yine.kabardı yavrum
O zaman birazda sevinmelyiz sanki canm bak birkaç çocukda aynı şey oluyorsa demekki kötü değil herhalde vallahi neyi düşünceğimi şaşırdım artık.göğsünde ve sırtında hiç yok doktor özellikle baktı.ben bazen sıvı sabunla ellerini filanda yıkıyorum acaba omu yapıyo diye şimdi onuda düşünmeye başladım. sizn doktorunuz ne dedi bu duruma.

cm be kışlık daha almıcam cuku bede kestıremıyorum ayakla ıcaklar belkı suzulucekler yada aksıe daha kg alıcaklar
al benden de okadar canım. dün geceden beri düşünüyorum 12-18 mi 18-24 mi alsam diye. ne yapsakki ya. birde lcw nin yazlık tsörtlerinin kalıpları dar ben hep emire 18-24 giydirdim ama kışlıklarda 18-24 çok büyük oluyor. ay hiçde sevmem çocuğa vücudundan bol giydirmeyi.

hehe yedır valla basak olsa e derdı bu durumda

basakss nerde hiç girmiyor heberin varmı

yumurtaya basladm zaten canım 1 kere verdım yarında verıcem

kremin adı ne canım.damla ne için canm eet yaptırayım diyorum.kan değerine göre demekki sizde ozaman alerji var canım.ama alerjiden değil sinek niye dediki ozaman.

cnm ben almıcam bıde degıstırme suresı maksımum ıkı ay garatıye almalı bı bkıyorum bır yas bı bakıyorum bır buçuk yas oluyo
e bebektede cok güzel 3 lu esoırtman takımları vardı ama cesaret edemedım

hım biraz daha bekleyip büyümelerini görelim diyorsun.evet dahada çok var. ama uzun kollu ince tsortler lazım sonbahara.

kremin adı ne canım.damla ne için canm eet yaptırayım diyorum.kan değerine göre demekki sizde ozaman alerji var canım.ama alerjiden değil sinek niye dediki ozaman.

terramycın bunu kollarına sur dedı
stılex ıde yenı cıkanlara sur dedı
bı anlasam zaten alerjımı sınekmı nıye oyle dedı nıye damla verdı damla alerjı ıcın

basak hatu pc ye pek açamıyor telıde kk ya yazamıyorrr

terramycın bunu kollarına sur dedı
stılex ıde yenı cıkanlara sur dedı
bı anlasam zaten alerjımı sınekmı nıye oyle dedı nıye damla verdı damla alerjı ıcın

vallahi bulmaca gibi dimi canım çöz çözebilirsen. iyi geldimi bari bu iki ilaç tavsiye edermisin. bizim doktor ilaç vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…