- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.441
hadi ya birde suda içmiyor ha maşallah arasıma.Cnm ben iki aydir veriyorum bu sevuyorki sorma eriyo zaten o yutana kadar bi cornet bitiriyo bide arkasindan agladigi ixin suda icmiyo sukur okul bitti biteli yok hastalik
Ver kuzuk valla bense veriyorum
tatlı uykular emır e
bızım dr da sınek ısırığı dedı onun ıcın krem verdı bızde kollarında ve bazen yuzunde oluyo
yumurtayı cevızı kestm bende
suan kollarındakı kuculdu kahverengıye dondu ıyılesıyo
bızımde bazısı sert oluyodu kızarık boyle elımle bastrdğımda sert oluyodu
ben yaptrdım kan testı
bende lcw den bakıyorum canm şimdiden alayımda daha ucuz oluyor. emir uyudu tatlım. banyo yaptırdım muhallebisini yedi şimdi derin uykuda.
off sorma canım bir derdim varki oda alerji
hoş alerjimidir nedir onuda anlamış değiliz. yumurtayı kestim olmadı cevzii kestim olmadı hiç birinden değilmiş anladım artık kesin v-canım. doktorda ne dese beğenirsin bu sinerk ısırığı dedi.alerji testi de yapmadı. bak dedi vücudunun kapalı hiç bir yerinde yok dedi. alerji sadece ayak ve kolda olmaz dedi.böylede olmaz bu sineğe benziyor dedi. sadece yediklerine alerji olmazmış , sinek ısırığıda yayılabilirmiş.
of vallahi anlamadım canm sinekmi alerjimi çözemiyorum. birdahaki ay diycem ben çözemiyorum test istiyorum mutlaka.
böyle ucu iltihaplı gibi canm biizm kızarıklıkların yani kabarık değil.seninki nasıl şuan
bende lcw den bakıyorum canm şimdiden alayımda daha ucuz oluyor. emir uyudu tatlım. banyo yaptırdım muhallebisini yedi şimdi derin uykuda.
off sorma canım bir derdim varki oda alerji
hoş alerjimidir nedir onuda anlamış değiliz. yumurtayı kestim olmadı cevzii kestim olmadı hiç birinden değilmiş anladım artık kesin v-canım. doktorda ne dese beğenirsin bu sinerk ısırığı dedi.alerji testi de yapmadı. bak dedi vücudunun kapalı hiç bir yerinde yok dedi. alerji sadece ayak ve kolda olmaz dedi.böylede olmaz bu sineğe benziyor dedi. sadece yediklerine alerji olmazmış , sinek ısırığıda yayılabilirmiş.
of vallahi anlamadım canm sinekmi alerjimi çözemiyorum. birdahaki ay diycem ben çözemiyorum test istiyorum mutlaka.
böyle ucu iltihaplı gibi canm biizm kızarıklıkların yani kabarık değil.seninki nasıl şuan
hadi ya birde suda içmiyor ha maşallah arasıma.
ay bende yarın kuzuma songül teyzesinden bir kornetmi yedirsem ki
inanki aynı cnm bizim oğlanların durumu. demek sizede sinek ısırığı dedi. ne ilacı verdi. sinek ısırığı bir eyri ısırınca böyle yayılırmıymışki.aynen iyileşince ucu kahverengiye dönüyor, ama bir süre sonra yine çıkıyor kan testinde ne çıktı canım.alerji çıktıysa niye sinek dedi.
dur bakalım kış gelsinde bir anlaşılcak aslında
hadi ya birde suda içmiyor ha maşallah arasıma.
ay bende yarın kuzuma songül teyzesinden bir kornetmi yedirsem ki
inanki aynı cnm bizim oğlanların durumu. demek sizede sinek ısırığı dedi. ne ilacı verdi. sinek ısırığı bir eyri ısırınca böyle yayılırmıymışki.aynen iyileşince ucu kahverengiye dönüyor, ama bir süre sonra yine çıkıyor kan testinde ne çıktı canım.alerji çıktıysa niye sinek dedi.
dur bakalım kış gelsinde bir anlaşılcak aslında
O zaman birazda sevinmelyiz sanki canm bak birkaç çocukda aynı şey oluyorsa demekki kötü değil herhalde vallahi neyi düşünceğimi şaşırdım artık.göğsünde ve sırtında hiç yok doktor özellikle baktı.ben bazen sıvı sabunla ellerini filanda yıkıyorum acaba omu yapıyo diye şimdi onuda düşünmeye başladım. sizn doktorunuz ne dedi bu duruma.canım bizimki de öyle sadece kollarında var neden oluyo anlamadim.dr alerji dedi ama.testte değer.düşük.çıktı bugün yine.kabardı yavrum
al benden de okadar canım. dün geceden beri düşünüyorum 12-18 mi 18-24 mi alsam diye. ne yapsakki ya. birde lcw nin yazlık tsörtlerinin kalıpları dar ben hep emire 18-24 giydirdim ama kışlıklarda 18-24 çok büyük oluyor. ay hiçde sevmem çocuğa vücudundan bol giydirmeyi.cm be kışlık daha almıcam cuku bede kestıremıyorum ayakla ıcaklar belkı suzulucekler yada aksıe daha kg alıcaklar
hehe yedır valla basak olsa e derdı bu durumda
wash tarif aynı canım önce kızarık sonra iyileşirken kahverengiye dönüyo ucu sert oluyo. en son iz kalıyo sonra oda geçiyo.yumurta ve cevizi kesince yine devam etti bende veriyorum artık ikisinide. ne yapayım demekki değilmiş onlardan.sende dene onlardan değilse ver mahrum bırakma.
kan testınde Ige değerı sınır 15 bızım 36 cıktı bıraz yuksek yanı
ama 2 dr a gıttım ıkısıde pek onemsemedı acıkcası herseyı ver dedı bıtek kuruyemıs verme dedı 2 yasına kadar her bebek ıcın gecerlı dedı
kolu ıcın krem verdı
bıde damla verdı alerjı ıcın okadar onu 5 gun verdım sadece
sende bı yaptır test ıstersen hem kan değerınıde oğrenmıs olursun
O zaman birazda sevinmelyiz sanki canm bak birkaç çocukda aynı şey oluyorsa demekki kötü değil herhalde vallahi neyi düşünceğimi şaşırdım artık.göğsünde ve sırtında hiç yok doktor özellikle baktı.ben bazen sıvı sabunla ellerini filanda yıkıyorum acaba omu yapıyo diye şimdi onuda düşünmeye başladım. sizn doktorunuz ne dedi bu duruma.
al benden de okadar canım. dün geceden beri düşünüyorum 12-18 mi 18-24 mi alsam diye. ne yapsakki ya. birde lcw nin yazlık tsörtlerinin kalıpları dar ben hep emire 18-24 giydirdim ama kışlıklarda 18-24 çok büyük oluyor. ay hiçde sevmem çocuğa vücudundan bol giydirmeyi.
basakss nerde hiç girmiyor heberin varmı
cnm ben almıcam bıde degıstırme suresı maksımum ıkı ay garatıye almalı bı bkıyorum bır yas bı bakıyorum bır buçuk yas oluyo
e bebektede cok güzel 3 lu esoırtman takımları vardı ama cesaret edemedım
kremin adı ne canım.damla ne için canm eet yaptırayım diyorum.kan değerine göre demekki sizde ozaman alerji var canım.ama alerjiden değil sinek niye dediki ozaman.
O zaman birazda sevinmelyiz sanki canm bak birkaç çocukda aynı şey oluyorsa demekki kötü değil herhalde vallahi neyi düşünceğimi şaşırdım artık.göğsünde ve sırtında hiç yok doktor özellikle baktı.ben bazen sıvı sabunla ellerini filanda yıkıyorum acaba omu yapıyo diye şimdi onuda düşünmeye başladım. sizn doktorunuz ne dedi bu duruma.
al benden de okadar canım. dün geceden beri düşünüyorum 12-18 mi 18-24 mi alsam diye. ne yapsakki ya. birde lcw nin yazlık tsörtlerinin kalıpları dar ben hep emire 18-24 giydirdim ama kışlıklarda 18-24 çok büyük oluyor. ay hiçde sevmem çocuğa vücudundan bol giydirmeyi.
basakss nerde hiç girmiyor heberin varmı
hım biraz daha bekleyip büyümelerini görelim diyorsun.evet dahada çok var. ama uzun kollu ince tsortler lazım sonbahara.
basak hatu pc ye pek açamıyor telıde kk ya yazamıyorrr
terramycın bunu kollarına sur dedı
stılex ıde yenı cıkanlara sur dedı
bı anlasam zaten alerjımı sınekmı nıye oyle dedı nıye damla verdı damla alerjı ıcın
herkese iyi geceleer :)
vallahi bulmaca gibi dimi canım çöz çözebilirsen. iyi geldimi bari bu iki ilaç tavsiye edermisin. bizim doktor ilaç vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?