- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.481
iyiyim canım sen nasılsın emirde iyi aynı canm seninki gibi gaz sancısı bizdede çok uzun sürdü. mesela dün gece uyandı emir. saat 4 te ayağıma aldım sallıyorum. yavrum gözleri kapanıyor uykusuzluktan ama uyuyamıyor kıvranıyor. sonra bir gaz çıkardı bayağa çok. sonra uyudu . demekki onu rahatsız etmiş. ben ilk 3 ay kendi beşiğinde salladım sonra ayağa alıştı canım büyüyünce beşiğin sallamasını istemedi. o gün bugündür hep ayakta uykusu varsa gaz yoksa ninni söylerim hemen uyur ama baze huzursuzsa kendini bir sağa bir sola atıyor ayağımdan düşecek düşün. uyumuyor.
demek sizdede var canım evet doğru bir teşhis mesela 2 gündür çok sıcak azdı biizmde kızarıklıklar. sen alerji testi yaptırdınmı.
iyiki doğdun arkadaşım iyiki burdasın tanıdık seni. nice yıllara ailenle ve bizimle birlikte.
hehe yedır valla basak olsa e derdı bu durumda
ya ne güzel nasıl alıştırcam bende yapsın isityorum
evet yüzüsütü dönüp geri geri gidiyor ama ileri yok. bazende ağlıyo hemen çeviriyor kendini. uzağa oyuncak koyuyorum çarşafı çekipde oyuncağı kendine çekip kavuşuyor. kendi ilerleyipde almıyor.
terramycın bunu kollarına sur dedı
stılex ıde yenı cıkanlara sur dedı
bı anlasam zaten alerjımı sınekmı nıye oyle dedı nıye damla verdı damla alerjı ıcın
bugün aklıma geldi başak artık ziyaret etmiyor bizi.özledik valla gelse de güldürse biraz
ya ne güzel nasıl alıştırcam bende yapsın isityorum
evet yüzüsütü dönüp geri geri gidiyor ama ileri yok. bazende ağlıyo hemen çeviriyor kendini. uzağa oyuncak koyuyorum çarşafı çekipde oyuncağı kendine çekip kavuşuyor. kendi ilerleyipde almıyor.
canım damlayı belki kaşıntı azalsın diye vermiştir
benim oğlum eliyle ne baybay , ne tel sarar , ne alkış , çak filan yapmıyo niyeki acaba elimle gel gel yapsam başlıyo hemen ellerimi tutmaya, hep aklı bir şeyleri karıştırmakta biz yapsak gülüyo
herkes birbirinin fotoğrafını görüyor nasıl görüyorsunuz.arkadaş olarak ekledim bikaç kişiyi ama albüm filan görmedim.
benim oğlumda gel gel yapıyo alkış yapıyo ama canı isterse :)
canım hepsi farklı gelişiyor.bi de çok uğraşmak gerekiyor ilk başta. sağolsun annem bütün gün ilgileniyor eceyle o yüzden çabuk öğreniyor
songül bimde mini kornet var 4 lü ondan al arasıma ,konugeride kaldı ama aklıma geldi
ah nm ne seker
bızımkıde muzık çalınca bıde muhallebı ıle et yerke alkış yapıyo cok mutlu olduguda ortamına gore:)
hosgeldı cnm
arası ılk dışını gordu dr o sekılde başladık yarende kullandı cnm bu sene okul kontrole goturdu hıc bı soru yok
ısmıde
zymafluor
bizim bakıcıda yapıyor görüyorum ama çok uğraşmıyor sanırsam söyliyeyimde öğretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?