- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.641
Tabi cnm swvgiliyken nisanliyken ki gibi olmaz o beklentiye girmemeli.amA erkwkler bizim kadar hassaas olmayabilir sende iyo bi zamanda konus
Esin kacta geliyor ay bikez de uyuma yahu
evliliğin ikinci yılında bu sendrom oluyor galiba aynı şeyleri ben de düşünüyorum bazen özlüyorum bekarken ki hallerimi kendimi herşeyle ona feda ettiğimi düşünürken o tam bir aile babası hiç romantikliği kalmamış bir meşe :))
aynen canimmm valla eski halimden eser yok simdi gecen bekarlik resmimi buldum anaaaaa nekadar degismisim eskiden fistik gibimisim simdi ise fosssss
ya rana grip gibi değil ki sadece burnu sümüklü bir kız oldu çıktıiş yerinden arkadaşım oğlunun her diş çıkarışında burnunun aktığını grip olmadığını ama sümüğünün de hiç eksik olmadığını ne zaman burnu aksa diş çıkaracağını anladığını söyledi soğanı da iki denemeden 1 başarılı oldu ya tükürdü ya da kustu benim de teller gevşek çabuk sinirleniyorum biliyosun vazgeçtim napimokul açılmasına az kaldı ama yaren de o kadar hasta olmaz inşallah canım ya
çok canım sıkıldı çook...
akşama iş yerinden yakın bi arkadaşımızın düğünü var kıyafet arıyorum dolapta,.. gözüme nişandayken giydiğim elbisem takıldı bi deniyim dedim eşim geldi o sıra yatak odasına bi giy bakalım dedi o da... giymez olaydım fermuarın kapanma olalısılığı yüzde sıfır... hiç bi kıyafetim olmuyo 11 kilo fazlam var tam nişanlıyken 57 kiloydum şimdi 68 korse giydim etek deneyim diye ama istediğm etek de olmadı kapattım dolabıben bu hallere düşecek insanmıydım yaaEki Görüntüle 785571 iki sene önce filinta gibiydim şimdi koca göğüslü koca göbekli bi o kadar da kalçası olan bi şişkoyum çok mutsuzum
çok canım sıkıldı çook...
akşama iş yerinden yakın bi arkadaşımızın düğünü var kıyafet arıyorum dolapta,.. gözüme nişandayken giydiğim elbisem takıldı bi deniyim dedim eşim geldi o sıra yatak odasına bi giy bakalım dedi o da... giymez olaydım fermuarın kapanma olalısılığı yüzde sıfır... hiç bi kıyafetim olmuyo 11 kilo fazlam var tam nişanlıyken 57 kiloydum şimdi 68 korse giydim etek deneyim diye ama istediğm etek de olmadı kapattım dolabıben bu hallere düşecek insanmıydım yaaEki Görüntüle 785571 iki sene önce filinta gibiydim şimdi koca göğüslü koca göbekli bi o kadar da kalçası olan bi şişkoyum çok mutsuzum
Dogru beklememeli ama biz kadinlar hersey bekliyoruz napalimm
esim 11 de geliyor ama ben ona kusum kalbiimi kirdi kendi telafi etsin Banane
kızlar naber
biz mizmiz kızımla çok.iyiyiz bu aralar çok.simardi kızım.kucakran inmek istemiyor tabi üç teyze üç kuzen anane dede kucağa alacak insan çok
tatildeyiz hala güzel geçiyor sabahları uyuyabiliyorum biri alıyor yanımdan
wavs hakkınızda hayirlisi olsun tatlım belki sprint sen ben gorusuruz
pzcanan meseye çok.güldüm
kızlar naber
biz mizmiz kızımla çok.iyiyiz bu aralar çok.simardi kızım.kucakran inmek istemiyor tabi üç teyze üç kuzen anane dede kucağa alacak insan çok
canım benim telden geçmişi okurken eşim geldi aramız limoniydi düzeltmeye çalıştı ben de yüz verdim uyumuşum yanında güya pc açacaktım da çene çalacaktım :26::26::26: gebze için hakkında hayırlısı olsun bi yerde demişin ya biz daha tam aile olamadık diye haklısın bak biz gurbetteyiz eşimle hiç kimsemiz yok ama çekirdek aileyiz kendimiz halledebiliyoruz yani bak dün eşimle kavga ettim off dedim düşündüm annemin yanına gitmek ister miyim hayır... çünkü benim evim burası artık annemi çoook özlüyorum orası ayrı ama benim ailem eşim ve kızım artık tebdili mekanda ferahlık vardır derim ve maaş iyiyse bence düşün biz ailemizin yanında kalmamak için tayin istedik yoksa ben de oturabilirdim annemle hoş sonra deprem oldu iyi ki tayin istemişiz dedik
Allah yardımcın olsun canım ya ben kv den görmedim öyle şeyler karışmaz çok şükür
sprint aynı gidiyoruz bizim de 2 dişimiz var ama diğerleri çok zorluyo hala burnumuz akıyo ya :2::2::2::2::2:
canım benim telden geçmişi okurken eşim geldi aramız limoniydi düzeltmeye çalıştı ben de yüz verdim uyumuşum yanında güya pc açacaktım da çene çalacaktım :26::26::26: gebze için hakkında hayırlısı olsun bi yerde demişin ya biz daha tam aile olamadık diye haklısın bak biz gurbetteyiz eşimle hiç kimsemiz yok ama çekirdek aileyiz kendimiz halledebiliyoruz yani bak dün eşimle kavga ettim off dedim düşündüm annemin yanına gitmek ister miyim hayır... çünkü benim evim burası artık annemi çoook özlüyorum orası ayrı ama benim ailem eşim ve kızım artık tebdili mekanda ferahlık vardır derim ve maaş iyiyse bence düşün biz ailemizin yanında kalmamak için tayin istedik yoksa ben de oturabilirdim annemle hoş sonra deprem oldu iyi ki tayin istemişiz dedik
Allah yardımcın olsun canım ya ben kv den görmedim öyle şeyler karışmaz çok şükür
sprint aynı gidiyoruz bizim de 2 dişimiz var ama diğerleri çok zorluyo hala burnumuz akıyo ya :2::2::2::2::2:
hayırlı sabahlar tatlım nasılsın ne var ne yok bişi soracam ranaya o kutu dondurmalardan kaşıkla versem yine aynı olur mu sence sizin yediklerinizin hepsini yiyince çok dokunuyo kızıma ama yemedi diye de üzülüyorum hoş burnumuz hala akıyo vermeyecem herhal bu sıralar
bu arada 10 gün oldu hala burnumuz akıyo balon oluyo napacaz biz yaa :2::2::2:
kızlar naber
evet ya sabah bi saat uyuyorum ama bütün gece uyumusum gibi dinleniyirumOh cnm xok sevindim.en guzelide sabah uykusu ne tatli oluyor dimi.sanki kafada cocuk olmayinca insan ruyasini bile daha keyifli goruyor
kız hadi elif o kadar teyzeye kuzene ananeye şımarır napsın da benim kız niye böyle anlamadım kimse yok sadece benim ama yine şımarık yine mız mız
yürütecinde gidiyo ben de arkasında kaşık dolanıyorum evin içinde almış bütün gazeteyi parçalamakla meşgül ve ben evi dün temizlemiştim
meşe konusunda haksız mıyım ama bak yine güzel bi ağaç seçtim direk odun demedim
dönüş ne zaman
canım sen nerdesin
ben ist ümraniye oturuyorum canım ama qnnemler tuzlada oturuyorlar biliyorum oraları çocukluğum oralarda geçti
oh ne guzel canım ılgılenen bırılernn olması dınlen dınlenebıldğın kadar
sağol canım hayırlısı artık gelırsem gorusurz ınsallah
habire yeşil bekliyoruz eşimle telef olduk yaa ama ya saydam ya beyaz renkli hiç yeşile döneceği de yokcanım o gribinizin devamıdır.yeşile dönmeye başladıysa geçmek üzeredir.1 hafta sürüyor
hmmm..sana soracaktım bılıyorum sende aılenden uzakta hıcbılmedğın yerdesın
evlendıkten sonra dırek orayamı gıttınz yoksa aılenın yanında oturdunmu bıraz
burdan kopmak zor gelıyoda
belkı uzağa gıdersek bırbırımzın kıymetnı dahamı ıyı anlarızkı
ne kadardır var ya öksürük devam mıbızımde burun akıntmız gecmedı hala aynen balon cuk yapıyo sureklı
babası elif'i bi de SENİ özlemiştir canım benim tek başına kalınmıyo valla eşini de tebrik ederim ne güzel göndermiş seni bizim anca beraber kanca beraber göbeğimiz bir kesilmiş ayrılmak yokevet ya sabah bi saat uyuyorum ama bütün gece uyumusum gibi dinleniyirum
evet şekerim.çok kibarsin bende yüzden guldum ya evlenince ozlerine dönüyorlar
ee canım sende çalışıyorsun biliyo ne istese yapacaksın onu kullaniyo bidik
babası çok özlemiş elifi geleyim alayım diyo ama biraz daha burdayiz
nerlerde yazıyon sen bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?