2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tabi cnm swvgiliyken nisanliyken ki gibi olmaz o beklentiye girmemeli.amA erkwkler bizim kadar hassaas olmayabilir sende iyo bi zamanda konus

Esin kacta geliyor ay bikez de uyuma yahu

Dogru beklememeli ama biz kadinlar hersey bekliyoruz napalimm
esim 11 de geliyor ama ben ona kusum kalbiimi kirdi kendi telafi etsin Banane

uzulme canimmm beraber elel verip bu kilolardan kurtulacagiz allahin izniyle spor ile baslayalim ben iki aydr yapiyorum olmadigi pantlonlar oluyor artik

Ama kuxum.sende yer aramissin bende nisanliyken 48 falandim
Bu ara cok rahatsiz olmaya basladin beysalin topik yeniden hizlabdi reces sprint dahil oldu sende baslasana

kızlar naber
biz mizmiz kızımla çok.iyiyiz bu aralar çok.simardi kızım.kucakran inmek istemiyor tabi üç teyze üç kuzen anane dede kucağa alacak insan çok
tatildeyiz hala güzel geçiyor sabahları uyuyabiliyorum biri alıyor yanımdan
wavs hakkınızda hayirlisi olsun tatlım belki sprint sen ben gorusuruz
pzcanan meseye çok.güldüm

Oh cnm xok sevindim.en guzelide sabah uykusu ne tatli oluyor dimi.sanki kafada cocuk olmayinca insan ruyasini bile daha keyifli goruyor

kız hadi elif o kadar teyzeye kuzene ananeye şımarır napsın da benim kız niye böyle anlamadım kimse yok sadece benim ama yine şımarık yine mız mız
yürütecinde gidiyo ben de arkasında kaşık dolanıyorum evin içinde almış bütün gazeteyi parçalamakla meşgül ve ben evi dün temizlemiştim

meşe konusunda haksız mıyım ama bak yine güzel bi ağaç seçtim direk odun demedim
dönüş ne zaman

canım o gribinizin devamıdır.yeşile dönmeye başladıysa geçmek üzeredir.1 hafta sürüyor

sana soracaktım bılıyorum sende aılenden uzakta hıcbılmedğın yerdesın
evlendıkten sonra dırek orayamı gıttınz yoksa aılenın yanında oturdunmu bıraz
burdan kopmak zor gelıyoda
belkı uzağa gıdersek bırbırımzın kıymetnı dahamı ıyı anlarızkı

bızımde burun akıntmız gecmedı hala aynen balon cuk yapıyo sureklı

oh ne guzel canım ılgılenen bırılernn olması dınlen dınlenebıldğın kadar
sağol canım hayırlısı artık gelırsem gorusurz ınsallah

Oh cnm xok sevindim.en guzelide sabah uykusu ne tatli oluyor dimi.sanki kafada cocuk olmayinca insan ruyasini bile daha keyifli goruyor
evet ya sabah bi saat uyuyorum ama bütün gece uyumusum gibi dinleniyirum

evet şekerim.çok kibarsin bende yüzden guldum ya evlenince ozlerine dönüyorlar
ee canım sende çalışıyorsun biliyo ne istese yapacaksın onu kullaniyo bidik
babası çok özlemiş elifi geleyim alayım diyo ama biraz daha burdayiz

ben ist ümraniye oturuyorum canım ama qnnemler tuzlada oturuyorlar biliyorum oraları çocukluğum oralarda geçti

şimdi tuzladasın o zaman.ben de izmirde annemdeyim ve aynı dediğin gibi saabh annem yanımdan alıyor ben hop uykuya devam.ama son 10 günüm kraliçelik bir yere kadar.sonra zorlu bir süreç yeni yer 3ümüz için yeni okullar bakalım umarım çabuk alışırız.

canım o gribinizin devamıdır.yeşile dönmeye başladıysa geçmek üzeredir.1 hafta sürüyor
habire yeşil bekliyoruz eşimle telef olduk yaa ama ya saydam ya beyaz renkli hiç yeşile döneceği de yok
hmmm..
şimdi ne desem ki hayır ayrıl gel iki aileden de uzak ooh dersin karışan görüşen yok... çünkü seninkilerde onunkilerde illa hayatnızın içinde yer alıyo bi şekilde... ben temmuzda evlendim kv ler köye gittiler onların evinde oturdum 1 ay kendi evimizle karşı karşıyaydı babamla eşim aynı iş yerinde çalıştıkları için ilerde sorun olur diye tayin istedik başta tayin isteyin kurtulun diyen babacığım eşim tayin istedi die BANA küstü yani soğuk davranmaya başladı ama şimdi anlıyorum ki benden ayrılmayı kabullenememiş adam... neyse
işte bir ay onların evinde onların eşyasını kullanarak oturdum arada babam öğlen eve gelmediğnde annem kahve yaptım kaç gel derdi türk kahvesi içerdik başbaşa dertleşirdik.. güzeldi özlüyorum o zamanları ama sorumluluk meselesi işin içine girince bi şekilde feda etmen gerekiyo ki karşıdaki de feda etsin.. kişiden kişiye değişir.. ben ailemi bıraktım ama eşim de bıraktı yani BİZ olduk ayrı olunca bayramda istanbula gittiğimizde eşim evimizi yatağımızı çok özledim dedi ki ben de annemlere gittiğimizde evimizi özlemiştim..
böyle olacağını bana kendi annem söyledi... o da ananemlere gidince evim evim güzel evim diye dönüyor eve.. doğa kanunu ama çekirdek aile olmak istiyorsan yalnız kalmak pahasına ayrıl ordan başta çooook zorlanacaksın bunu unutma ama eşinin gerçekten destek olacağına inanıyorsan ayrıl çünkü ben eşim bana destek olmasaydı bir olmasaydık başaramazdım

ay ne uzun yazdım beaaa
bızımde burun akıntmız gecmedı hala aynen balon cuk yapıyo sureklı
ne kadardır var ya öksürük devam mı
babası elif'i bi de SENİ özlemiştir canım benim tek başına kalınmıyo valla eşini de tebrik ederim ne güzel göndermiş seni bizim anca beraber kanca beraber göbeğimiz bir kesilmiş ayrılmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…