- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.661
yukarıda yazdıklarına aynen katiliyorum evlenirken eşim kv yakın ev tutalim istedi olmaz dedim biliyorum içli dişli olmak bir olmaya engel babam kirada oturmayı gelin alt katta oturun para biriktiren kendi evinizi alun dedi onada olmaz dedimhabire yeşil bekliyoruz eşimle telef olduk yaa ama ya saydam ya beyaz renkli hiç yeşile döneceği de yok
hmmm..
şimdi ne desem ki hayır ayrıl gel iki aileden de uzak ooh dersin karışan görüşen yok... çünkü seninkilerde onunkilerde illa hayatnızın içinde yer alıyo bi şekilde... ben temmuzda evlendim kv ler köye gittiler onların evinde oturdum 1 ay kendi evimizle karşı karşıyaydı babamla eşim aynı iş yerinde çalıştıkları için ilerde sorun olur diye tayin istedik başta tayin isteyin kurtulun diyen babacığım eşim tayin istedi die BANA küstü yani soğuk davranmaya başladı ama şimdi anlıyorum ki benden ayrılmayı kabullenememiş adam... neyse
işte bir ay onların evinde onların eşyasını kullanarak oturdum arada babam öğlen eve gelmediğnde annem kahve yaptım kaç gel derdi türk kahvesi içerdik başbaşa dertleşirdik.. güzeldi özlüyorum o zamanları ama sorumluluk meselesi işin içine girince bi şekilde feda etmen gerekiyo ki karşıdaki de feda etsin.. kişiden kişiye değişir.. ben ailemi bıraktım ama eşim de bıraktı yani BİZ olduk ayrı olunca bayramda istanbula gittiğimizde eşim evimizi yatağımızı çok özledim dedi ki ben de annemlere gittiğimizde evimizi özlemiştim..
böyle olacağını bana kendi annem söyledi... o da ananemlere gidince evim evim güzel evim diye dönüyor eve.. doğa kanunuama çekirdek aile olmak istiyorsan yalnız kalmak pahasına ayrıl ordan başta çooook zorlanacaksın bunu unutma ama eşinin gerçekten destek olacağına inanıyorsan ayrıl çünkü ben eşim bana destek olmasaydı bir olmasaydık başaramazdım
ay ne uzun yazdım beaaa
ne kadardır var ya öksürük devam mı
babası elif'i bi de SENİ özlemiştir canım benim tek başına kalınmıyo valla eşini de tebrik ederim ne güzel göndermiş seni bizim anca beraber kanca beraber göbeğimiz bir kesilmiş ayrılmak yok
Donus ne zaman?????
şimdi tuzladasın o zaman.ben de izmirde annemdeyim ve aynı dediğin gibi saabh annem yanımdan alıyor ben hop uykuya devam.ama son 10 günüm kraliçelik bir yere kadar.sonra zorlu bir süreç yeni yer 3ümüz için yeni okullar bakalım umarım çabuk alışırız.
kesin tarih belli değil babam iki eylül diyo ama eşim ben sizi gelir alirim dedi
Belki son yazisslarim:)
niye kız banlancan mi
o kadar okudum bi bulamadım nerde yazdığını iyi mi :)))Belki son yazisslarim:)
ah o borçların gözü kör olsun bitip tükensin :)) güya gidecektik ya hafta sonu gidemiyoruz çoook pahalı 3 gün değmez dedik kıyamadık paraya cuma sadece bandırmayı gezip geri dönecezyukarıda yazdıklarına aynen katiliyorum evlenirken eşim kv yakın ev tutalim istedi olmaz dedim biliyorum içli dişli olmak bir olmaya engel babam kirada oturmayı gelin alt katta oturun para biriktiren kendi evinizi alun dedi onada olmaz dedim
ev alirkende aynı şeyler gündeme geldi ikisinide aynı uzakladiktaolsun dedim ınan o kadar rahat ediyorum ki yakın olunca sıkıntısı çok olur eminim ki şimdi biz kendimiz aileyiz
eklendiğinde beri ben her yaz annelere köye gelirim canım evlenmeden öncede boyleydi her yaz bir haftalığına gelirdik evlenmeden anlaştım eşimle çok özlüyoruz birbirimizi ama insanın tatil yapmaya ihtiyacı varh
borç yüzünden eşimle çıkamıyoruz tatile o çalışıyor ben tatil yapıyorum işte
o kadar okudum bi bulamadım nerde yazdığını iyi mi :)))
ah o borçların gözü kör olsun bitip tükensin :)) güya gidecektik ya hafta sonu gidemiyoruz çoook pahalı 3 gün değmez dedik kıyamadık paraya cuma sadece bandırmayı gezip geri dönecezseneye denize havuza girer artık rana hanım napalım
yok tatlım bursada koydeyiz şimdi
endişe ediyorsun yeni bi yer diye ama ins çok rahat edersin tuzla çok güzeldir
küçük bi yer old için insanları yozlaşmamıs daha
hala komsuluk var bi çok yerinde yani ins öyle bi yere denk gelirsiniz
ah o borçların gözü kör olsun bitip tükensin :)) güya gidecektik ya hafta sonu gidemiyoruz çoook pahalı 3 gün değmez dedik kıyamadık paraya cuma sadece bandırmayı gezip geri dönecezseneye denize havuza girer artık rana hanım napalım
amin canım amin
her sene yaz gelmeden niyetleniriz arastiririz ya gelince çok para şuraya veririz şu borç kapanir o parayla deyip vaz geceriz
seneye bakalım Allah buyuktur
aaa ciddimisin sona dogru yaklasiyorum sizleru ozlucem:)
habire yeşil bekliyoruz eşimle telef olduk yaa ama ya saydam ya beyaz renkli hiç yeşile döneceği de yok
hmmm..
şimdi ne desem ki hayır ayrıl gel iki aileden de uzak ooh dersin karışan görüşen yok... çünkü seninkilerde onunkilerde illa hayatnızın içinde yer alıyo bi şekilde... ben temmuzda evlendim kv ler köye gittiler onların evinde oturdum 1 ay kendi evimizle karşı karşıyaydı babamla eşim aynı iş yerinde çalıştıkları için ilerde sorun olur diye tayin istedik başta tayin isteyin kurtulun diyen babacığım eşim tayin istedi die BANA küstü yani soğuk davranmaya başladı ama şimdi anlıyorum ki benden ayrılmayı kabullenememiş adam... neyse
işte bir ay onların evinde onların eşyasını kullanarak oturdum arada babam öğlen eve gelmediğnde annem kahve yaptım kaç gel derdi türk kahvesi içerdik başbaşa dertleşirdik.. güzeldi özlüyorum o zamanları ama sorumluluk meselesi işin içine girince bi şekilde feda etmen gerekiyo ki karşıdaki de feda etsin.. kişiden kişiye değişir.. ben ailemi bıraktım ama eşim de bıraktı yani BİZ olduk ayrı olunca bayramda istanbula gittiğimizde eşim evimizi yatağımızı çok özledim dedi ki ben de annemlere gittiğimizde evimizi özlemiştim..
böyle olacağını bana kendi annem söyledi... o da ananemlere gidince evim evim güzel evim diye dönüyor eve.. doğa kanunuama çekirdek aile olmak istiyorsan yalnız kalmak pahasına ayrıl ordan başta çooook zorlanacaksın bunu unutma ama eşinin gerçekten destek olacağına inanıyorsan ayrıl çünkü ben eşim bana destek olmasaydı bir olmasaydık başaramazdım
ay ne uzun yazdım beaaa
ne kadardır var ya öksürük devam mı
babası elif'i bi de SENİ özlemiştir canım benim tek başına kalınmıyo valla eşini de tebrik ederim ne güzel göndermiş seni bizim anca beraber kanca beraber göbeğimiz bir kesilmiş ayrılmak yok
canım neden öyle dedin şimdi
yanı sen ve esın aynı yerde oturuyodunz evlenmdn once anldğım kadaryla
ya hala karar veremıyorum kafam cok karısık gıtmek mı kalmak mı
bende calısmıyorum kımseyı tanımyorum emınm cok sıkılcam orda sıkntıdan esıme sararım dıye dusunuyorum
bıde uzakta daha ıyı bır aıle olabılruız dıyede dusunuyorum
ama ya pısman olursam gerı donus yok artık
offff bu kararsızlık cok kotu
bızım oksuruk yaklsk 1 haftdır var oyle sureklı değil arada
Ciddi anlamda zir karar
Aileler ne dusinuyor
esımın aılesı bence gıtmemızı ıstemyo ama gıtme demıyo
benım aılem hayırlısı olsun orda daha ıyı olursunz blkı dıyo gıt veya gıtme demıyo
sencee
Hemen topla esyaalari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?