2012 kasım bebekleri büyüyor..

yukarıda yazdıklarına aynen katiliyorum evlenirken eşim kv yakın ev tutalim istedi olmaz dedim biliyorum içli dişli olmak bir olmaya engel babam kirada oturmayı gelin alt katta oturun para biriktiren kendi evinizi alun dedi onada olmaz dedim
ev alirkende aynı şeyler gündeme geldi ikisinide aynı uzakladiktaolsun dedim ınan o kadar rahat ediyorum ki yakın olunca sıkıntısı çok olur eminim ki şimdi biz kendimiz aileyiz
eklendiğinde beri ben her yaz annelere köye gelirim canım evlenmeden öncede boyleydi her yaz bir haftalığına gelirdik evlenmeden anlaştım eşimle çok özlüyoruz birbirimizi ama insanın tatil yapmaya ihtiyacı varh
borç yüzünden eşimle çıkamıyoruz tatile o çalışıyor ben tatil yapıyorum işte

yok tatlım bursada koydeyiz şimdi
endişe ediyorsun yeni bi yer diye ama ins çok rahat edersin tuzla çok güzeldir
küçük bi yer old için insanları yozlaşmamıs daha
hala komsuluk var bi çok yerinde yani ins öyle bi yere denk gelirsiniz

Belki son yazisslarim:)
o kadar okudum bi bulamadım nerde yazdığını iyi mi :)))
ah o borçların gözü kör olsun bitip tükensin :)) güya gidecektik ya hafta sonu gidemiyoruz çoook pahalı 3 gün değmez dedik kıyamadık paraya cuma sadece bandırmayı gezip geri dönecez seneye denize havuza girer artık rana hanım napalım

amin canım amin
her sene yaz gelmeden niyetleniriz arastiririz ya gelince çok para şuraya veririz şu borç kapanir o parayla deyip vaz geceriz
seneye bakalım Allah buyuktur

sağol canım inşaallah öyle olur.

amin canım amin
her sene yaz gelmeden niyetleniriz arastiririz ya gelince çok para şuraya veririz şu borç kapanir o parayla deyip vaz geceriz
seneye bakalım Allah buyuktur

kızlar biz de sadece 2 geceliğine bir kaçamak yapabildik malum taşınma masraflar çok şu an.yoksa eşimin sözü vardı bebek doğunca şöyle enaz 1 hafta 5 yıldızlı bir otelde kalırız demişti.ama seneye Allah kerim

Aaa ciddimisin sona dogru yaklasiyorum sizleru ozlucem:)

yanı sen ve esın aynı yerde oturuyodunz evlenmdn once anldğım kadaryla
ya hala karar veremıyorum kafam cok karısık gıtmek mı kalmak mı
bende calısmıyorum kımseyı tanımyorum emınm cok sıkılcam orda sıkntıdan esıme sararım dıye dusunuyorum
bıde uzakta daha ıyı bır aıle olabılruız dıyede dusunuyorum
ama ya pısman olursam gerı donus yok artık
offff bu kararsızlık cok kotu
bızım oksuruk yaklsk 1 haftdır var oyle sureklı değil arada

Ciddi anlamda zir karar
Aileler ne dusinuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…