2012 kasım bebekleri büyüyor..

sanırım kıskanıyorlar cnm. Allah büyüktur. Bu da bizim sınavımiz demek ki. Sabır diyecegiz

Cnm bence dr a git belki sistit olmuş olabilir
Ben bu tür şeylerden korkarim.
Buarada bizim 7 tane dişimiz var

herkese günaydın kızlar

gecmısmı okuyosun canım
canım benim telden geçmişi okurken eşim geldi aramız limoniydi düzeltmeye çalıştı ben de yüz verdim uyumuşum yanında güya pc açacaktım da çene çalacaktım :26::26::26: gebze için hakkında hayırlısı olsun bi yerde demişin ya biz daha tam aile olamadık diye haklısın bak biz gurbetteyiz eşimle hiç kimsemiz yok ama çekirdek aileyiz kendimiz halledebiliyoruz yani bak dün eşimle kavga ettim off dedim düşündüm annemin yanına gitmek ister miyim hayır... çünkü benim evim burası artık annemi çoook özlüyorum orası ayrı ama benim ailem eşim ve kızım artık tebdili mekanda ferahlık vardır derim ve maaş iyiyse bence düşün biz ailemizin yanında kalmamak için tayin istedik yoksa ben de oturabilirdim annemle hoş sonra deprem oldu iyi ki tayin istemişiz dedik
Allah yardımcın olsun canım ya ben kv den görmedim öyle şeyler karışmaz çok şükür
2dişimiz var tatlım
sprint aynı gidiyoruz bizim de 2 dişimiz var ama diğerleri çok zorluyo hala burnumuz akıyo ya :2::2::2::2::2:

Herkeze hayirli pazarlar cnm

hayırlı sabahlar tatlım nasılsın ne var ne yok bişi soracam ranaya o kutu dondurmalardan kaşıkla versem yine aynı olur mu sence sizin yediklerinizin hepsini yiyince çok dokunuyo kızıma ama yemedi diye de üzülüyorum hoş burnumuz hala akıyo vermeyecem herhal bu sıralar
bu arada 10 gün oldu hala burnumuz akıyo balon oluyo napacaz biz yaa :2::2::2:

günaydın yakışıklı efenin annesi maşallah oğluşuna bayıldım :)) koca delikanlı olmuş

Günaydın canim benim büyüdü teyzesii maaşallah
Sen nasılsin ranam nasıl
Bende eşimle üç gündür konusmuyorum bazen sinirlerimi okadat mahvediyoki çekip gidesim geliyor uzaklara valla ya

Günaydın canim benim büyüdü teyzesii maaşallah
Sen nasılsin ranam nasıl
Bende eşimle üç gündür konusmuyorum bazen sinirlerimi okadat mahvediyoki çekip gidesim geliyor uzaklara valla ya

Bugün canım çook sıkkin bazen düşünuyorum niye evlendim ben diye

Anaaa kiz nazarlarami geldiniz sen severdin esini cok aaa niye evlendum diyorsun ne oldukii
Arada kusluk iyidir barismasi ozledigunu duymak iyi gelir

Anaaa kiz nazarlarami geldiniz sen severdin esini cok aaa niye evlendum diyorsun ne oldukii
Arada kusluk iyidir barismasi ozledigunu duymak iyi gelir

Eşimi seviyorum canim halen ama oğlum doğdu dogali bana ilgisi azaldi yada ben öyle hissediyorum ne bilim çok çalışıyor bize zaman ayiramiyor bunaldim biraz ben lohusalik döneminden cikamadim sanırım halen
Kendime vakit ayiramiyorum nebilim ya bekarken herşey daha başkaydı evlilik çok monoton geçiyor bi sürpriz dahi yapmıyor

Oh duzelmesine sevundim cnm
Valla dogru soyluyorsun ana baba yeri ayri ama insanin yuvasinartik esinin ve cocuklarinin yani oluyo babaevine gidincee evine gelince insan evim.evim.moduna giriyor

Cnm hastaykem verme
Ama egerki normalde dokunuyorsa verme cnm.aras iki aydir yiyor ama belkide cocukum.hasta ola ola bagisikligi kuvvetlemdi yada bademcik yapisi bilmiyorim

Bakalim sumuk ne zaman biticek eee vermwdin soganlari dinlwmedin arkadasini

Ay bu araa okul kapandigundan beri yaren hasta olmadi arasta rekor bizim icin ama okul 9 eylukde aciliyo ne etcezz grip aaida ekimde dedi dr bey abi

Cnm acaba farkinda olmadan egeyle.ilgilenmekten sende esine azmi zaman ayirmaya basladinki
Yafa yorgunlugundan falan cokmi bahseder oldun bunlarda iliskiyi etkilwywbiliyo

Arada sen surpriz yap biseyler yap asski deprestir

Bak nasil ilgi artiyor

Son düzenleme:
Ben herzaman ilgi gösteriyorum ama kendisi kazmaymis ben ona doğum gününde neler yaptim ama adam da tik yok nişanliyken herşey farklıydı evlenince değişti sadece biraz romantik olsun istiyorum çok birşey istemiyorumki ben cnm

Cnm.aksam.oldummu guzel.mis gibi dusunu al.islak islak parffimunu slk don arkani bak bakayim.inat kaliyormu

Valla çok geç geliyor o gelene kadar biz efeyle uyuyoruz

Tabi cnm swvgiliyken nisanliyken ki gibi olmaz o beklentiye girmemeli.amA erkwkler bizim kadar hassaas olmayabilir sende iyo bi zamanda konus

Esin kacta geliyor ay bikez de uyuma yahu

Bugün canım çook sıkkin bazen düşünuyorum niye evlendim ben diye

evliliğin ikinci yılında bu sendrom oluyor galiba aynı şeyleri ben de düşünüyorum bazen özlüyorum bekarken ki hallerimi kendimi herşeyle ona feda ettiğimi düşünürken o tam bir aile babası hiç romantikliği kalmamış bir meşe :))
ya rana grip gibi değil ki sadece burnu sümüklü bir kız oldu çıktı iş yerinden arkadaşım oğlunun her diş çıkarışında burnunun aktığını grip olmadığını ama sümüğünün de hiç eksik olmadığını ne zaman burnu aksa diş çıkaracağını anladığını söyledi soğanı da iki denemeden 1 başarılı oldu ya tükürdü ya da kustu benim de teller gevşek çabuk sinirleniyorum biliyosun vazgeçtim napimokul açılmasına az kaldı ama yaren de o kadar hasta olmaz inşallah canım ya

Aaa bak olabilir dis doneminde bagisiklik zayifliyormus ondan olabilir hasta degik.ya kuzum sukur

Haha demek beyin bi mese he bak gayet kibar bi terim
Icundeki romantikligi cikar ozcanamom

çok canım sıkıldı çook...
akşama iş yerinden yakın bi arkadaşımızın düğünü var kıyafet arıyorum dolapta,.. gözüme nişandayken giydiğim elbisem takıldı bi deniyim dedim eşim geldi o sıra yatak odasına bi giy bakalım dedi o da... giymez olaydım fermuarın kapanma olalısılığı yüzde sıfır... hiç bi kıyafetim olmuyo 11 kilo fazlam var tam nişanlıyken 57 kiloydum şimdi 68 korse giydim etek deneyim diye ama istediğm etek de olmadı kapattım dolabı ben bu hallere düşecek insanmıydım yaaEki Görüntüle 785571 iki sene önce filinta gibiydim şimdi koca göğüslü koca göbekli bi o kadar da kalçası olan bi şişkoyum çok mutsuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…