- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.621
sanırım kıskanıyorlar cnm. Allah büyüktur. Bu da bizim sınavımiz demek ki. Sabır diyecegizbu kv ler neden boyle anlamıyorum oğullarını kıskanıyolar heralde
su dedıkodu ısıne varya oldum olası gıcık olurum
hıc uğrasma canım hıcbısekılde memnun edemezsın
bıde hac ca gıdecek yanı ınsallah değişir dıye umuyorum ama pekte umudum yok
Cnm bence dr a git belki sistit olmuş olabiliray kızlar kukuşum kaşınıyo korkarım mantar oldu
neden oluyor acaba ya halvete de girmedikki mikrop kapıyo desem:44::44::44::44::44::44:
ve elimde mantar merhemi yok yarın eczaneden alırım diye düşünmüştüm ki pazar olduğu klıma geldi
moralim bopzuldu bunun kaşıntısı çok fena oluyo
şimdilik pudra döktüm oturuyorum
başka çare bilen var mı
esım ıs gorusmesıne gıttı gecen gun maası bıraz az gelmıstı bıze vazgecmıstık
daha sonra tekrar tlf nda gorustu bıraz yukseltmısler burdan daha ıyı maası olanakları
pazartesı kesın bı cvp beklıyolar bızden ama ben bıraz kararsızım
hıc bılmedğım tanımdğım bıyere gıtmek acıkcası bıraz korkutuyo benı bıde burda herseyı bırakıp gıtmek aılelerde burda
canım benim telden geçmişi okurken eşim geldi aramız limoniydi düzeltmeye çalıştı ben de yüz verdim uyumuşum yanında güya pc açacaktım da çene çalacaktım :26::26::26: gebze için hakkında hayırlısı olsun bi yerde demişin ya biz daha tam aile olamadık diye haklısın bak biz gurbetteyiz eşimle hiç kimsemiz yok ama çekirdek aileyiz kendimiz halledebiliyoruz yani bak dün eşimle kavga ettim off dedim düşündüm annemin yanına gitmek ister miyim hayır... çünkü benim evim burası artık annemi çoook özlüyorum orası ayrı ama benim ailem eşim ve kızım artık tebdili mekanda ferahlık vardır derim ve maaş iyiyse bence düşün biz ailemizin yanında kalmamak için tayin istedik yoksa ben de oturabilirdim annemle hoş sonra deprem oldu iyi ki tayin istemişiz dedikgecmısmı okuyosun canım
Allah yardımcın olsun canım ya ben kv den görmedim öyle şeyler karışmaz çok şükürAynen cnm ama artık ben şaşırmıyorum. Çünkü kv çok nankör. gelir senin evinde en iyi şekilde ağırlanir ama ardından da söylemedigi kalmaz herşeyine bi bahane bulur. En sevdiği arkadaşına, akrabalarina, tanıdıklarına herkese karşı öyle. Allah ıslah etsin. Hacca gidecek inşallah dönünce değişir
sprint aynı gidiyoruz bizim de 2 dişimiz var ama diğerleri çok zorluyo hala burnumuz akıyo ya :2::2::2::2::2:2dişimiz var tatlım
Günaydın kizlar bugün nasılsiniz bakim
Herkeze hayirli pazarlar cnm
günaydın yakışıklı efenin annesi maşallah oğluşuna bayıldım :)) koca delikanlı olmuş
Günaydın canim benim büyüdü teyzesii maaşallah
Sen nasılsin ranam nasıl
Bende eşimle üç gündür konusmuyorum bazen sinirlerimi okadat mahvediyoki çekip gidesim geliyor uzaklara valla ya
Bugün canım çook sıkkin bazen düşünuyorum niye evlendim ben diye
Anaaa kiz nazarlarami geldiniz sen severdin esini cok aaa niye evlendum diyorsun ne oldukii
Arada kusluk iyidir barismasi ozledigunu duymak iyi gelir
canım benim telden geçmişi okurken eşim geldi aramız limoniydi düzeltmeye çalıştı ben de yüz verdim uyumuşum yanında güya pc açacaktım da çene çalacaktım :26::26::26: gebze için hakkında hayırlısı olsun bi yerde demişin ya biz daha tam aile olamadık diye haklısın bak biz gurbetteyiz eşimle hiç kimsemiz yok ama çekirdek aileyiz kendimiz halledebiliyoruz yani bak dün eşimle kavga ettim off dedim düşündüm annemin yanına gitmek ister miyim hayır... çünkü benim evim burası artık annemi çoook özlüyorum orası ayrı ama benim ailem eşim ve kızım artık tebdili mekanda ferahlık vardır derim ve maaş iyiyse bence düşün biz ailemizin yanında kalmamak için tayin istedik yoksa ben de oturabilirdim annemle hoş sonra deprem oldu iyi ki tayin istemişiz dedik
Allah yardımcın olsun canım ya ben kv den görmedim öyle şeyler karışmaz çok şükür
sprint aynı gidiyoruz bizim de 2 dişimiz var ama diğerleri çok zorluyo hala burnumuz akıyo ya :2::2::2::2::2:
hayırlı sabahlar tatlım nasılsın ne var ne yok bişi soracam ranaya o kutu dondurmalardan kaşıkla versem yine aynı olur mu sence sizin yediklerinizin hepsini yiyince çok dokunuyo kızıma ama yemedi diye de üzülüyorum hoş burnumuz hala akıyo vermeyecem herhal bu sıralar
bu arada 10 gün oldu hala burnumuz akıyo balon oluyo napacaz biz yaa :2::2::2:
Eşimi seviyorum canim halen ama oğlum doğdu dogali bana ilgisi azaldi yada ben öyle hissediyorum ne bilim çok çalışıyor bize zaman ayiramiyor bunaldim biraz ben lohusalik döneminden cikamadim sanırım halen
Kendime vakit ayiramiyorum nebilim ya bekarken herşey daha başkaydı evlilik çok monoton geçiyor bi sürpriz dahi yapmıyor
Üç gündür konusmuyoruz ben zaten aslaa adim atmam o gelip barışir herzaman ama bu kez uzun sürdü poffffff
Ben herzaman ilgi gösteriyorum ama kendisi kazmaymis ben ona doğum gününde neler yaptim ama adam da tik yok nişanliyken herşey farklıydı evlenince değişti sadece biraz romantik olsun istiyorum çok birşey istemiyorumki ben cnmCnm acaba farkinda olmadan egeyle.ilgilenmekten sende esine azmi zaman ayirmaya basladinki
Yafa yorgunlugundan falan cokmi bahseder oldun bunlarda iliskiyi etkilwywbiliyo
Arada sen surpriz yap biseyler yap asski deprestir
Bak nasil ilgi artiyor
Cnm.aksam.oldummu guzel.mis gibi dusunu al.islak islak parffimunu slk don arkani bak bakayim.inat kaliyormu
Ben herzaman ilgi gösteriyorum ama kendisi kazmaymis ben ona doğum gününde neler yaptim ama adam da tik yok nişanliyken herşey farklıydı evlenince değişti sadece biraz romantik olsun istiyorum çok birşey istemiyorumki ben cnm
Valla çok geç geliyor o gelene kadar biz efeyle uyuyoruz
Bugün canım çook sıkkin bazen düşünuyorum niye evlendim ben diye
evliliğin ikinci yılında bu sendrom oluyor galiba aynı şeyleri ben de düşünüyorum bazen özlüyorum bekarken ki hallerimi kendimi herşeyle ona feda ettiğimi düşünürken o tam bir aile babası hiç romantikliği kalmamış bir meşe :))Eşimi seviyorum canim halen ama oğlum doğdu dogali bana ilgisi azaldi yada ben öyle hissediyorum ne bilim çok çalışıyor bize zaman ayiramiyor bunaldim biraz ben lohusalik döneminden cikamadim sanırım halen
Kendime vakit ayiramiyorum nebilim ya bekarken herşey daha başkaydı evlilik çok monoton geçiyor bi sürpriz dahi yapmıyor
ya rana grip gibi değil ki sadece burnu sümüklü bir kız oldu çıktıOh duzelmesine sevundim cnm
Valla dogru soyluyorsun ana baba yeri ayri ama insanin yuvasinartik esinin ve cocuklarinin yani oluyo babaevine gidincee evine gelince insan evim.evim.moduna giriyor
Cnm hastaykem verme
Ama egerki normalde dokunuyorsa verme cnm.aras iki aydir yiyor ama belkide cocukum.hasta ola ola bagisikligi kuvvetlemdi yada bademcik yapisi bilmiyorim
Bakalim sumuk ne zaman biticek eee vermwdin soganlari dinlwmedin arkadasini
Ay bu araa okul kapandigundan beri yaren hasta olmadi arasta rekor bizim icin ama okul 9 eylukde aciliyo ne etcezz grip aaida ekimde dedi dr bey abi
evliliğin ikinci yılında bu sendrom oluyor galiba aynı şeyleri ben de düşünüyorum bazen özlüyorum bekarken ki hallerimi kendimi herşeyle ona feda ettiğimi düşünürken o tam bir aile babası hiç romantikliği kalmamış bir meşe :))
ya rana grip gibi değil ki sadece burnu sümüklü bir kız oldu çıktıiş yerinden arkadaşım oğlunun her diş çıkarışında burnunun aktığını grip olmadığını ama sümüğünün de hiç eksik olmadığını ne zaman burnu aksa diş çıkaracağını anladığını söyledi soğanı da iki denemeden 1 başarılı oldu ya tükürdü ya da kustu benim de teller gevşek çabuk sinirleniyorum biliyosun vazgeçtim napimokul açılmasına az kaldı ama yaren de o kadar hasta olmaz inşallah canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?