- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.701
aras so dönemlerde bu sekılde yapıyor tamam artık gece uyku doyorum pat kalkıyor bıkere daha uyutunce gece uykusu oluyo cok derın dalıyo anlamadım gıttı daha ıcer bıle toplamayı bıtıremedım dusun
bazen boyle huyları oluyo canım belkı dakkaqsı bıle sasmıyodur uyanmasının
Allahtan huysuz bı bebek değilde boyle seylerı yormuyo senı
cnm benim kanayan yarama elledin bu yüzden cvp vermek istedim
bende zaman zaman yada çoğu zman neden evlendim diye diye sorarım kendime
aslında bizim ilişkimiz bebeğimiz olana kadar çok güzeldi. hep "çok doğru bir seçim yapmışım" derdim kendi kendime
kayınvalidemlerle aynı evde bi ton sorunla yaşamaıza rağmen eşimle ilişkimizin ayrı bi heyecanı vardı çok mutludum onunla iyiki evlenmişim derdim
ama bebeğimiz olduktan sonra büyük değişim yaşadık
eşim beni hala seviyor bundan şüphem yok
zaten olay sevgi meselesi de değil
biraz daha gerçekleri görmeye başlıyor insan galiba
olay romantizm beklemek mi anlayış beklemek mi tam bilmiyorum
ama bazen hatta çoğu kez keşke yapmasaydım diyorum
sonra ege geliyor aklıma........evliliğimin tek güzel yanı ege
başka güzel bişey yok
eşimi seviyorum ama bazen sevgi yetmiyor, bu adama bi çocuk daha yapılır mı asla
neyse ki oğlum var tek güzel şey
bılmıyorum tatlım ben tamam artık yatırdım dıyorum kalkıca uzuluyorum uykusu bolunuyor cunku
cok sukur rabbime ac degılse uykusu yoksa soru yaratmıyor aras
cnm benim kanayan yarama elledin bu yüzden cvp vermek istedim
bende zaman zaman yada çoğu zman neden evlendim diye diye sorarım kendime
aslında bizim ilişkimiz bebeğimiz olana kadar çok güzeldi. hep "çok doğru bir seçim yapmışım" derdim kendi kendime
kayınvalidemlerle aynı evde bi ton sorunla yaşamaıza rağmen eşimle ilişkimizin ayrı bi heyecanı vardı çok mutludum onunla iyiki evlenmişim derdim
ama bebeğimiz olduktan sonra büyük değişim yaşadık
eşim beni hala seviyor bundan şüphem yok
zaten olay sevgi meselesi de değil
biraz daha gerçekleri görmeye başlıyor insan galiba
olay romantizm beklemek mi anlayış beklemek mi tam bilmiyorum
ama bazen hatta çoğu kez keşke yapmasaydım diyorum
sonra ege geliyor aklıma........evliliğimin tek güzel yanı ege
başka güzel bişey yok
eşimi seviyorum ama bazen sevgi yetmiyor, bu adama bi çocuk daha yapılır mı asla
neyse ki oğlum var tek güzel şey
uzulme canım o tammlar nasıl olsa uykusunu
bayılıyorum zaten aras a nazar değmesın kuzuma
Bdt de bir polemigij icerisine girdim cezama raziyim
Mapis damlarina dusebilirim
evet canım sen söyleyince ben de seni yakın takibe aldım.gördüm o topiği
ıkı çocukla dusermıyım maphus damlarına:)
ıkı çocukla dusermıyım maphus damlarına:)
Günaydınnn..
İyi haftalar herkese
mayalanmasını beklio muyuz cnm1 bardak iliksu
Bir bardak ilik sut
Bi bardak siviyag
3 tatli kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
1 adet tek kullanumlik maya
Ilk olarak ilik su vw sutun icinde mayayi ve sekeri eritin sonra kalan malzeleri katip hamuru olusturun icine iatwdiginiz harci koyarak 18o derece isitilmis firinda yumurta ve susam esligunde firina verin
Ustu alti pisince firindan alin
Alinca ustune naylon ve hafif bi bez ortup bekletin
hamarat hatun çikolata sosunu dökünce krem şanti erimio mu:)3 yumurta 1.5 bardak seker cirpilir yarim bardak siviyag iki kasik margarin 1 su bardagi sut 2 paket kabartma tozu bi vanilye3 kasik kakao karistirilir 18o derece isitilmis firinda pisirilir
Ilininca iki bardak sut ile islatilir
Kendini cekince bi paket kremsanti surulur
Sonrasinda cikolata sosu dokulur
Afiyet olsun
nice yaşlara cnm ailen ve bizimle:)cnm ya ınan cok mutlu oldum cok teşekkür ederım
bu sayenızde yalnız gırmıyorum dogumgunume ıyıı varsınız
sızı sevıyorum
oh maşallah nice aylarını yıllarını kutlamak nasip olsun inş.:)teyzelerim biz de 9 aylık olmuşuz.
geçmiş olsun anlayışlı gelin:)Cok sukur cnm arasimiz iyi
Bugun biraz ters bi gundu esim.normalde gece kadar uyur baktim saatini kurmus ne oldu dedom disarida islerim var dedi ben anladim.tabi hemen esim.lavobaadayken telefon caldi kv aksamdan bwri dis damak agrisindan duramiyormja 8.5 senedir kadincagiz ilk aradi esim ne yapsak falan dedi dedim.git al gunah bide yarim saatten fazla arabayla otobuske hic sorma.tabi esimaldi disciye gitti derken tum zamani orda gecti bi daha kv ike geldiler
Esik dogumgunumu odamizda kutladi:)farkli olanlarim vardi hediyemide yetistiremedom.dedi ayirdigi butceyi bana verdi izin gunumde telafi edicem.dedi.ole gecti cnm
Ne edelim saglik olsun kv min cani yerindr olsun yine kutlariz basbasa
ayyy nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz cnmesım ıs gorusmesıne gıttı gecen gun maası bıraz az gelmıstı bıze vazgecmıstık
daha sonra tekrar tlf nda gorustu bıraz yukseltmısler burdan daha ıyı maası olanakları
pazartesı kesın bı cvp beklıyolar bızden ama ben bıraz kararsızım
hıc bılmedğım tanımdğım bıyere gıtmek acıkcası bıraz korkutuyo benı bıde burda herseyı bırakıp gıtmek aılelerde burda
hayırlı gelin songül:)Aynen tatlim
Ben kv mi cok seviyorum kadincagizin cani yanmasin ben her sene dogarimmm yeni bi yasa
bende de mi takıntı var acaba korkuyorum başka şehirde yaşamayaHe bakma bu sekilde konustuguma bikac yil once y istanbuldan esime teklif gelmisti bi otelden ki o donem maddi slklntilarimizda vardi adam evde vericekti bem tabi duygusal.moda girdim cikamadim sonuc kaldik
Malum.takinti sahibi bi sahis olarak benim.icin sehir degistirmek imkansiz
hoşgeldin cnm benim nerelerdesin özledik seniGünaydın kizlar bugün nasılsiniz bakim
ay bunları duymak ii geldi cnm ben de ailemin yanındayım ve dışarda başka bi şehirde de ii olunabileceğini duymaya ihtiyacım varcanım benim telden geçmişi okurken eşim geldi aramız limoniydi düzeltmeye çalıştı ben de yüz verdim uyumuşum yanında güya pc açacaktım da çene çalacaktım :26::26::26: gebze için hakkında hayırlısı olsun bi yerde demişin ya biz daha tam aile olamadık diye haklısın bak biz gurbetteyiz eşimle hiç kimsemiz yok ama çekirdek aileyiz kendimiz halledebiliyoruz yani bak dün eşimle kavga ettim off dedim düşündüm annemin yanına gitmek ister miyim hayır... çünkü benim evim burası artık annemi çoook özlüyorum orası ayrı ama benim ailem eşim ve kızım artık tebdili mekanda ferahlık vardır derim ve maaş iyiyse bence düşün biz ailemizin yanında kalmamak için tayin istedik yoksa ben de oturabilirdim annemle hoş sonra deprem oldu iyi ki tayin istemişiz dedik
Allah yardımcın olsun canım ya ben kv den görmedim öyle şeyler karışmaz çok şükür
sprint aynı gidiyoruz bizim de 2 dişimiz var ama diğerleri çok zorluyo hala burnumuz akıyo ya :2::2::2::2::2:
dün ben de ilşk kez verdim ilk olarak yüz büzüştü sonra yalanma faslı veee tabağa yapışma faslı:)hayırlı sabahlar tatlım nasılsın ne var ne yok bişi soracam ranaya o kutu dondurmalardan kaşıkla versem yine aynı olur mu sence sizin yediklerinizin hepsini yiyince çok dokunuyo kızıma ama yemedi diye de üzülüyorum hoş burnumuz hala akıyo vermeyecem herhal bu sıralar
bu arada 10 gün oldu hala burnumuz akıyo balon oluyo napacaz biz yaa :2::2::2:
eee yılların tecrübesi konuşuo efendim:)Cnm acaba farkinda olmadan egeyle.ilgilenmekten sende esine azmi zaman ayirmaya basladinki
Yafa yorgunlugundan falan cokmi bahseder oldun bunlarda iliskiyi etkilwywbiliyo
Arada sen surpriz yap biseyler yap asski deprestir
Bak nasil ilgi artiyor
vayyyyyy ne marifetler varmış efendim siz de:) bize de taktikler verin lütfen:9Cnm.aksam.oldummu guzel.mis gibi dusunu al.islak islak parffimunu slk don arkani bak bakayim.inat kaliyormu
öyle deme cnm yaa verirsin kiloları kuzunun ve senin canın sağolsun...çok canım sıkıldı çook...
akşama iş yerinden yakın bi arkadaşımızın düğünü var kıyafet arıyorum dolapta,.. gözüme nişandayken giydiğim elbisem takıldı bi deniyim dedim eşim geldi o sıra yatak odasına bi giy bakalım dedi o da... giymez olaydım fermuarın kapanma olalısılığı yüzde sıfır... hiç bi kıyafetim olmuyo 11 kilo fazlam var tam nişanlıyken 57 kiloydum şimdi 68 korse giydim etek deneyim diye ama istediğm etek de olmadı kapattım dolabıben bu hallere düşecek insanmıydım yaaEki Görüntüle 785571 iki sene önce filinta gibiydim şimdi koca göğüslü koca göbekli bi o kadar da kalçası olan bi şişkoyum çok mutsuzum
eee naapsın annesini özlüo o da:)kızlar naber
biz mizmiz kızımla çok.iyiyiz bu aralar çok.simardi kızım.kucakran inmek istemiyor tabi üç teyze üç kuzen anane dede kucağa alacak insan çok
tatildeyiz hala güzel geçiyor sabahları uyuyabiliyorum biri alıyor yanımdan
wavs hakkınızda hayirlisi olsun tatlım belki sprint sen ben gorusuruz
pzcanan meseye çok.güldüm
ayyyyy sanki bizden konuşmuşsunuzsana soracaktım bılıyorum sende aılenden uzakta hıcbılmedğın yerdesın
evlendıkten sonra dırek orayamı gıttınz yoksa aılenın yanında oturdunmu bıraz
burdan kopmak zor gelıyoda
belkı uzağa gıdersek bırbırımzın kıymetnı dahamı ıyı anlarızkı
ayrı şehir iidir mi diosun özcananım...habire yeşil bekliyoruz eşimle telef olduk yaa ama ya saydam ya beyaz renkli hiç yeşile döneceği de yok
hmmm..
şimdi ne desem ki hayır ayrıl gel iki aileden de uzak ooh dersin karışan görüşen yok... çünkü seninkilerde onunkilerde illa hayatnızın içinde yer alıyo bi şekilde... ben temmuzda evlendim kv ler köye gittiler onların evinde oturdum 1 ay kendi evimizle karşı karşıyaydı babamla eşim aynı iş yerinde çalıştıkları için ilerde sorun olur diye tayin istedik başta tayin isteyin kurtulun diyen babacığım eşim tayin istedi die BANA küstü yani soğuk davranmaya başladı ama şimdi anlıyorum ki benden ayrılmayı kabullenememiş adam... neyse
işte bir ay onların evinde onların eşyasını kullanarak oturdum arada babam öğlen eve gelmediğnde annem kahve yaptım kaç gel derdi türk kahvesi içerdik başbaşa dertleşirdik.. güzeldi özlüyorum o zamanları ama sorumluluk meselesi işin içine girince bi şekilde feda etmen gerekiyo ki karşıdaki de feda etsin.. kişiden kişiye değişir.. ben ailemi bıraktım ama eşim de bıraktı yani BİZ olduk ayrı olunca bayramda istanbula gittiğimizde eşim evimizi yatağımızı çok özledim dedi ki ben de annemlere gittiğimizde evimizi özlemiştim..
böyle olacağını bana kendi annem söyledi... o da ananemlere gidince evim evim güzel evim diye dönüyor eve.. doğa kanunuama çekirdek aile olmak istiyorsan yalnız kalmak pahasına ayrıl ordan başta çooook zorlanacaksın bunu unutma ama eşinin gerçekten destek olacağına inanıyorsan ayrıl çünkü ben eşim bana destek olmasaydı bir olmasaydık başaramazdım
ay ne uzun yazdım beaaa
ne kadardır var ya öksürük devam mı
babası elif'i bi de SENİ özlemiştir canım benim tek başına kalınmıyo valla eşini de tebrik ederim ne güzel göndermiş seni bizim anca beraber kanca beraber göbeğimiz bir kesilmiş ayrılmak yok
bd-t ne yaBdt de bir polemigij icerisine girdim cezama raziyim
Mapis damlarina dusebilirim
esımın aılesı bence gıtmemızı ıstemyo ama gıtme demıyo
benım aılem hayırlısı olsun orda daha ıyı olursunz blkı dıyo gıt veya gıtme demıyo
wavsss gelişmeleri dikkatle takip ediorum aynı gündemdeyiz...ay guldurdun benı canım
yarın son gun kararmz bellı olacak gıtmek zor kalmak kolay
sırf buraya alıstğmz ıcın nekadr zor gıtmek ama herkes gıdıyo herkes aılelernn yanında değil bılyorm ama ama ama....
günaydın cnm nasılsınGünaydınnn..
İyi haftalar herkese
hayırdır cnm ne topiği o ayy çok merak ettim neler oldu beee:
günaydın cnm sanada iyi haftalar..
kızlar kocaman bi günaydın nasılsınız bakalım.
biz iyiyiz yoğun 1 hafta sonu geçirdik bakıcımızın kızı evleniyo dün ona halka yaptık bizde
yani hamur pişiriyosun sonra eyleniyosun coşuyosun falan çok eylendik
Günaydın herkese
Iyi haftalar diliyorum.....
günaydın cnm nasılsın pek görüşemiyoruz seninle.
bu arada yasmin nerelerde acaba..
ayyy ne yazmışımmm nerdeyse eve gitme saatim gelmiş...
günaydın cnm nasılsın pek görüşemiyoruz seninle.
bu arada yasmin nerelerde acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?