- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.721
mayalanmasını beklio muyuz cnm
hamarat hatun çikolata sosunu dökünce krem şanti erimio mu:)
nice yaşlara cnm ailen ve bizimle:)
oh maşallah nice aylarını yıllarını kutlamak nasip olsun inş.:)
geçmiş olsun anlayışlı gelin:)
ayyy nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz cnm
hayırlı gelin songül:)
bende de mi takıntı var acaba korkuyorum başka şehirde yaşamaya
hoşgeldin cnm benim nerelerdesin özledik seni
ay bunları duymak ii geldi cnm ben de ailemin yanındayım ve dışarda başka bi şehirde de ii olunabileceğini duymaya ihtiyacım var
dün ben de ilşk kez verdim ilk olarak yüz büzüştü sonra yalanma faslı veee tabağa yapışma faslı:)
eee yılların tecrübesi konuşuo efendim:)
vayyyyyy ne marifetler varmış efendim siz de:) bize de taktikler verin lütfen:9
öyle deme cnm yaa verirsin kiloları kuzunun ve senin canın sağolsun...
eee naapsın annesini özlüo o da:)
ayyyyy sanki bizden konuşmuşsunuz
ayrı şehir iidir mi diosun özcananım...
bd-t ne yaçok cahilim
wavsss gelişmeleri dikkatle takip ediorum aynı gündemdeyiz...
günaydın cnm nasılsın
günaydın cnm ne uzun geçmişten geldim heee bu saat oldu.... nasılsın bakim nil nasıl
Hosbulduk canim benim annemlerdeydim canim onlarla vakit geçirdik ondan pek giremedim buraya
Sen nasılsin bal bocugumuz nasil
Ayy konuşamadan gidiyon
yasmin hakatten ne yazmışın ama sağol bende sen i yazdıklarından öğrendim biçok şeyi canım
ben iyiyim nil iyi sayılır akşam çok ağladı yanağını tutup ağlıyo kuzum 1 dişimiz çıktı diğerleride okadar belliki..
bu arada vaws biliyomusun benim kayın validemler gebzede oturuyolar yanlış anlamadıysam sende gebbzeye gelmekten bahsediyosundeğilmi
karar nedir cnm
eğer gebze olursa mutlaka görüşüz cnm..
evet olsun annenler olsunda özlemişsindir cnm..
nil eylendi sayılır önce biraz korktu ama sonra iyidi..
buralardayım cnm benim geçmiş ancak bitirdim nasılsın ne var ne yok. ben çok yorgunum iki saat uykuyla ayakta duruyorum üstelik önce ki gece de hiç uyumadım ve dünde şehir dışından misafirlerim vardı çooook yorgunummm
Kizlar yaa sizin bebisler gece kaç kere uyanıyor valla benim oglum 4 5 6 kere neredeyse uyaniyor uykusu nezaman düzelecek valla 10 aydir gece uykusunu alamadim uykusu duzelene kadar heralde ikinci çocuğu yaparım benhaha
oh keyifler yarindeymiş problem yok cnm:) bal böcüğü yaramazlıklarla meşgul cnm haftasonu başına ütü masasını düşürdü allahtan bişey olmadı. ama çok korktu ve iki gecedir o korkuyla sürekli ağlayarak uyandı.Hosbulduk canim benim annemlerdeydim canim onlarla vakit geçirdik ondan pek giremedim buraya
Sen nasılsin bal bocugumuz nasil
Ayy konuşamadan gidiyon
ay hiç uyku deme cnm sayısı yok uykuya hasretimmmKizlar yaa sizin bebisler gece kaç kere uyanıyor valla benim oglum 4 5 6 kere neredeyse uyaniyor uykusu nezaman düzelecek valla 10 aydir gece uykusunu alamadim uykusu duzelene kadar heralde ikinci çocuğu yaparım benhaha
yasmin hakatten ne yazmışın ama sağol bende sen i yazdıklarından öğrendim biçok şeyi canım
ben iyiyim nil iyi sayılır akşam çok ağladı yanağını tutup ağlıyo kuzum 1 dişimiz çıktı diğerleride okadar belliki..
bu arada vaws biliyomusun benim kayın validemler gebzede oturuyolar yanlış anlamadıysam sende gebbzeye gelmekten bahsediyosundeğilmi
karar nedir cnm
oyyy kıyamam ya çok zor oluyo misafir.
helede senin gibi hamarat biri için çokdaha zordur eminim
kimdi gelenler yabancımı bari..
cnm nil emmemesine rağmen yinede gecede 4 5 defa kalkıyo offf:
Özlemişsiz canim efede hasta annanesine ve dedesi çok seviyor onları:)))
Aman iyi olsunlar canim onlar kötü olunca biz daha kötü oluyoruz
oh keyifler yarindeymiş problem yok cnm:) bal böcüğü yaramazlıklarla meşgul cnm haftasonu başına ütü masasını düşürdü allahtan bişey olmadı. ama çok korktu ve iki gecedir o korkuyla sürekli ağlayarak uyandı.
ay hiç uyku deme cnm sayısı yok uykuya hasretimmm
maşallah bana ne yazmışım:) ben çıkıorum cnm öğleden sonra görüşürüz inş.
aynen cnm ya onlar iyi olsun yeterki
bende yaklaşık 4 5 günden beri acayip öksürüyorum uyku uyuyamıyorum resmen birde nil uyanmasın diye daha dikat etmeye çalkışıyorum daha kötü oluyorum..
oh keyifler yarindeymiş problem yok cnm:) bal böcüğü yaramazlıklarla meşgul cnm haftasonu başına ütü masasını düşürdü allahtan bişey olmadı. ama çok korktu ve iki gecedir o korkuyla sürekli ağlayarak uyandı.
ay hiç uyku deme cnm sayısı yok uykuya hasretimmm
maşallah bana ne yazmışım:) ben çıkıorum cnm öğleden sonra görüşürüz inş.
Bendende offf valla diş sancisimi ne oluyor kuzulara anlamıyorum
karar nedir cnm
Slm ben geldim artk telden girebilicemmm kocacim dayanamadi tel aliverdi net paketi yaptim ama cok sey kacirdim en son mayista takip ediyodum tasindim tatilegttim derken hic bakamadim bebekler ne durumda bizim hala disimiz yok siralamaya baslayali1ay oldu tutunup yuruo heryere sizinkiler ne durumda
Slm ben geldim artk telden girebilicemmm kocacim dayanamadi tel aliverdi net paketi yaptim ama cok sey kacirdim en son mayista takip ediyodum tasindim tatilegttim derken hic bakamadim bebekler ne durumda bizim hala disimiz yok siralamaya baslayali1ay oldu tutunup yuruo heryere sizinkiler ne durumda
gunaydın kızlar nasılsınız?
merhaba cnm hoşgeldin bizimde 1 dişimiz var oda zaten yeni çıktı çıkar yakında merak etme..
bizde sıralıyoz emekliyoz aa bu arada dünde 5 6 adım atmış ben görmedim ama ..
günaydın canım nasıl oldun sen defne nasıl?
vawsum
dil ovası onlara yakın biyerdeydi galiba cnm..
olursa mutlaka görüşürüz
hem kimbilir belki ozaman ev tarhanasını elden getiririm alpturaya:):)
bak hala unutmadım gördüğün gibi..
merhaba cnm hoşgeldin bizimde 1 dişimiz var oda zaten yeni çıktı çıkar yakında merak etme..
bizde sıralıyoz emekliyoz aa bu arada dünde 5 6 adım atmış ben görmedim ama ..
günaydın canım nasıl oldun sen defne nasıl?
vawsum
dil ovası onlara yakın biyerdeydi galiba cnm..
olursa mutlaka görüşürüz
hem kimbilir belki ozaman ev tarhanasını elden getiririm alpturaya:):)
bak hala unutmadım gördüğün gibi..
günaydın cnm ben iyi sayılırım yarın dikişlerim alınacak. defne de iyi ama dün beni yemek konusunda çok üzdü.ne verdiysem yemedi.sanırım diş çıkarıyor ve bu nedenle damağı acıyor
gebzeye yakın canım orası ama ızmıt pendık daha ıyı dıyolarmıs
hala kararsızız gelırsek gorusuruz elden alırım canım dedğın gıbı
kıyamam ya canı acıyodur mutlaka..
annesi..
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm eşin ne iş yapıyordu senin ?
günaydın cnm ben iyi sayılırım yarın dikişlerim alınacak. defne de iyi ama dün beni yemek konusunda çok üzdü.ne verdiysem yemedi.sanırım diş çıkarıyor ve bu nedenle damağı acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?