2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasmin hakatten ne yazmışın ama sağol bende sen i yazdıklarından öğrendim biçok şeyi canım
ben iyiyim nil iyi sayılır akşam çok ağladı yanağını tutup ağlıyo kuzum 1 dişimiz çıktı diğerleride okadar belliki..
bu arada vaws biliyomusun benim kayın validemler gebzede oturuyolar yanlış anlamadıysam sende gebbzeye gelmekten bahsediyosundeğilmi
karar nedir cnm
eğer gebze olursa mutlaka görüşüz cnm..

Hosbulduk canim benim annemlerdeydim canim onlarla vakit geçirdik ondan pek giremedim buraya
Sen nasılsin bal bocugumuz nasil
Ayy konuşamadan gidiyon

evet olsun annenler olsunda özlemişsindir cnm..
nil eylendi sayılır önce biraz korktu ama sonra iyidi..

Özlemişsiz canim efede hasta annanesine ve dedesi çok seviyor onları:)))

Aman iyi olsunlar canim onlar kötü olunca biz daha kötü oluyoruz

oyyy kıyamam ya çok zor oluyo misafir.
helede senin gibi hamarat biri için çokdaha zordur eminim
kimdi gelenler yabancımı bari..

Kizlar yaa sizin bebisler gece kaç kere uyanıyor valla benim oglum 4 5 6 kere neredeyse uyaniyor uykusu nezaman düzelecek valla 10 aydir gece uykusunu alamadim uykusu duzelene kadar heralde ikinci çocuğu yaparım benhaha

cnm nil emmemesine rağmen yinede gecede 4 5 defa kalkıyo offf:

Hosbulduk canim benim annemlerdeydim canim onlarla vakit geçirdik ondan pek giremedim buraya
Sen nasılsin bal bocugumuz nasil
Ayy konuşamadan gidiyon
oh keyifler yarindeymiş problem yok cnm:) bal böcüğü yaramazlıklarla meşgul cnm haftasonu başına ütü masasını düşürdü allahtan bişey olmadı. ama çok korktu ve iki gecedir o korkuyla sürekli ağlayarak uyandı.

Kizlar yaa sizin bebisler gece kaç kere uyanıyor valla benim oglum 4 5 6 kere neredeyse uyaniyor uykusu nezaman düzelecek valla 10 aydir gece uykusunu alamadim uykusu duzelene kadar heralde ikinci çocuğu yaparım benhaha
ay hiç uyku deme cnm sayısı yok uykuya hasretimmm

maşallah bana ne yazmışım:) ben çıkıorum cnm öğleden sonra görüşürüz inş.

Özlemişsiz canim efede hasta annanesine ve dedesi çok seviyor onları:)))

Aman iyi olsunlar canim onlar kötü olunca biz daha kötü oluyoruz

aynen cnm ya onlar iyi olsun yeterki
bende yaklaşık 4 5 günden beri acayip öksürüyorum uyku uyuyamıyorum resmen birde nil uyanmasın diye daha dikat etmeye çalkışıyorum daha kötü oluyorum..

Aaay kiyamam canim allahtan birşeyi yokmus yaramazliklari hat safada artik efe de geçen çamaşır askisinii düşürdu sonra gülüyor haha

aynen cnm ya onlar iyi olsun yeterki
bende yaklaşık 4 5 günden beri acayip öksürüyorum uyku uyuyamıyorum resmen birde nil uyanmasın diye daha dikat etmeye çalkışıyorum daha kötü oluyorum..

Geçmiş olsun kiyamam ya oksurunce hemende duyar kesin geçen babasi bi öksurdu oğlum gece boyunca korktu
Sabahları pekmezle karabiber iç canim iyi geliyor akşamda icebilirsin

ayyy allah korumuş bal böcüğünü ya artık yaramazlıklar halt sahfada tabi ..

Bendende offf valla diş sancisimi ne oluyor kuzulara anlamıyorum

ne diş bunlar anlamadımki ben cnm..

Slm ben geldim artk telden girebilicemmm kocacim dayanamadi tel aliverdi net paketi yaptim ama cok sey kacirdim en son mayista takip ediyodum tasindim tatilegttim derken hic bakamadim bebekler ne durumda bizim hala disimiz yok siralamaya baslayali1ay oldu tutunup yuruo heryere sizinkiler ne durumda

canım eğerkı gıdersek esımın ıs yerı dılovası dıye bı yerdeymıs bız ya penduk ya da ızmıt taraflarnı dusunuyoruz ama hala kararsızız
gorusmek ısterm tabıkı senınle

hosgeldın canım uzuuuuuuuun aman oldu gorusmeyelı
bugunden devam edersın takıbe canım
bızde 5 dıs var sıralıyoruz yaramazlık pesınde
ee nasıl gectı gunlerın

merhaba cnm hoşgeldin bizimde 1 dişimiz var oda zaten yeni çıktı çıkar yakında merak etme..
bizde sıralıyoz emekliyoz aa bu arada dünde 5 6 adım atmış ben görmedim ama ..

gunaydın kızlar nasılsınız?

günaydın canım nasıl oldun sen defne nasıl?

vawsum
dil ovası onlara yakın biyerdeydi galiba cnm..
olursa mutlaka görüşürüz
hem kimbilir belki ozaman ev tarhanasını elden getiririm alpturaya:):)
bak hala unutmadım gördüğün gibi..

günaydın cnm ben iyi sayılırım yarın dikişlerim alınacak. defne de iyi ama dün beni yemek konusunda çok üzdü.ne verdiysem yemedi.sanırım diş çıkarıyor ve bu nedenle damağı acıyor

gebzeye yakın canım orası ama ızmıt pendık daha ıyı dıyolarmıs
hala kararsızız gelırsek gorusuruz elden alırım canım dedğın gıbı

günaydın cnm ben iyi sayılırım yarın dikişlerim alınacak. defne de iyi ama dün beni yemek konusunda çok üzdü.ne verdiysem yemedi.sanırım diş çıkarıyor ve bu nedenle damağı acıyor

kıyamam ya canı acıyodur mutlaka..
annesi..

gebzeye yakın canım orası ama ızmıt pendık daha ıyı dıyolarmıs
hala kararsızız gelırsek gorusuruz elden alırım canım dedğın gıbı

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm eşin ne iş yapıyordu senin ?

muhtemeln dıstendır canım ozaman hıc bısey yemek ıstemyolar alp tuğra da oyle bıgunde hıcgısey yemedğı cok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…