- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.761
canım cok hossun gercekten
cok tatlı bı yuzun var
kılonda yok okadar sonucta doğum yaptık kolay değil
ınsallah ıstedğın kıloya ulasrsın canım
ay size de geçmiş olsun cnm
sorma cnm yaa çok dikkatli olmalıyız herşey bi anlık
hoşgeldin tekrardan cnm . Hayırlı olsun telin
evet cnm bizde de bi il değişikliği söz konusu ama hala netleşmedi ayınn 10 unda kesinleşecek çok kararsızım
kızım sağolsun canm 8 de uyuyup 12 de ben yeni yatmışken uyandı 2.buçukta tekrar uyudu 4 te geri uyandık işte bugece ki hikayemiz
iğrençççç ve korkunç... Bunlar bile yetersiz kalıo rabbim ıslah etsin
evet cnm ikimizde kamudayız benim ailemle biz merkezdeyiz eşimin ailesi ilçede. çok iç içe bi hayat yaşıyıoruz ve eşimin işi burda çok yoğun bi kurumun en yoğun servisinde. Bu nedenle eşim başka bi ile gitmek istiyor ama gittiğimiz ilde de eşimin abisi ve ablası var. Burda bebeğime annem bakıo taşınırsak kayınvalidem de oraya taşınıp o bakacak kızımıza. çünkü onun üç çocuğu da orda olcak ben de giderim diyo. Bunların hepsinden önemlisi de eşim nişanlıyken çok sevdiği polislikten benim için istifa etti ama şu an çalıştığı yerde mutsuz o benim için bi fedakarlık yaptı ve şimdi sıra bende sanırım... Ama kızıma kıyamıyorumkararsızımmm ama yine de yüksek lisans sonucu olumlu olursa tayin istiycem eşim mutlu olsun diye
çoook teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin
bu arada geçmişi ancak okudum kararnız ne oldu geliyormusunuz sakaryanın yakınlarına :)
kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim neler olmuş neler sor aklımda tutabildimmi hayır :) ama herkes iyiymiş :)
aynen kelimeler yetersiz kalıyo cnm..
çok zor bi karar
allah yardımcın olsun evet eşinin yaptığı büyük fedakarlık gerçekten ama şimdi ortada bide bal böcüğü var ama kayın annenen güveniyosan bakmak konusunda sorunyok bence
çünkü yeni bi birey yetişecek çok zor çocuğa ne verirsen onu alıyo biliyosun..
sende iyimisin cnm erdem iyimi..
Hosbulduk canim bizde seni özledik dönüş nezamangünaydın güzel anneler
masalece dilekefe hoşgeldiniz özledik sizleri
yasmin niye o kadar az uyudun
wavs karariniz ne oldu meraktayim
herkese hayırlı günler arkadaşlar
TRT çocuk korosu - benim annem, benim annem. - YouTube
bu sarkı benden sıze gelsın güzel anneler
arasım cok sevıyor................
Hosgeldin canimSlm ben geldim artk telden girebilicemmm kocacim dayanamadi tel aliverdi net paketi yaptim ama cok sey kacirdim en son mayista takip ediyodum tasindim tatilegttim derken hic bakamadim bebekler ne durumda bizim hala disimiz yok siralamaya baslayali1ay oldu tutunup yuruo heryere sizinkiler ne durumda
Günaydın canim iyiyiz biz siz nasilsinizgunaydın kızlar nasılsınız?
cnm aslında sadece benim çocuğuma baksa hiç bi problem yok ama eltimin 3 buçuk yaşında oğlu var orda kreşe giden. eminin ki ona da bakmak isteyecek e bu durumda benim bal böcüğüm pek de güvende olmayacak yoksa kv dede eminim çok ii bakar ama iki çocukla ne kadar ilgilenebilir ki... e bakma da diyemem... kafam çok karışık bi taraftan eşim işyerinde çok sıkıntı yaşıo göz göre göre de buna katlanamıyorum. ayrıca burası küçük bi şehir insan bazen çok bunalıo özellikle de eşim çok şikayetçi hayat geçio deyip duruyo... amannnn bu konuda çok dertliyim cnm... gidersek daha huzurlu bi eşim olur ve evliliğimize yansır diyorum... öyle işte...
aslında hakkını yiyemem iş ciddiye bindiğinden beri eşim bi ayağım geri geri gidyo zeynebe burda çok ii bakılıo pişman olmaktan korkuyorum dio. ama bi taraftan da böyle bi hayat yaşamak istemediğini de söylüo. zamanında eşim çok kızmış ailesine niye büyük şehre yerleşmediniz imkanları çok farrklı diye , büyüyünce bizim çocuklarımızda bize kızacak yapacak hiç bişey yok ki burda dio deniz aşığı kocam:)
erdemde bende iiyiyz çok şükür güldenim nil nasıl oldu atlattımı
şehir değştirmek zorunda olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun rabbim tez zamanda hayırlı kararlar almanınzı nasip eder inşallah
çok zor cnm gerçekten bi de en ufak bi sorun da eşim sen seçtin burda yaşamayı dio ki haklıayyyy haklısın ama arada kalmak en kötüsü cnm ya siya ya beyaz artık bi tercih yapmak lazım en kötü karar bile arada kalmaktan iyidir
ki inşalalah sizin için en hayırlısı neyse o olur cnm..
ayyy vallaha zor allah yardımcınız olsun..
erdemde bende iiyiyz çok şükür güldenim nil nasıl oldu atlattımı
şehir değştirmek zorunda olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun rabbim tez zamanda hayırlı kararlar almanınzı nasip eder inşallah
kıyamammm yavruma yaa yazık ama of biz de daha yok bakalım ne zaman çıakrıcaznil kötü canım bu dişler maf etti bizi akşam yanağını tutarak ağladı yavrum bi carpol verdim bakalım ..
çok zor cnm gerçekten bi de en ufak bi sorun da eşim sen seçtin burda yaşamayı dio ki haklıgerçekten de ailelerin yanında olunca öok da BİZ olamıosun sanırım... gurbet zor onu da çok ii biliyorum arafta gibiyim... ama eşime gitmek istiyorum ben kararımı verdim dedim gerisi ona kalmış. zamanla evliliğin sıkıcı hale gelemsinden de korkuyorum tebdili mekanda ferahlık vadır rabbim hayırlı karar verdirir inş.
amin cnm dua edin de doğru kararlar alalım
nerdesin tatlım yaaa o kadar da soru sordum:)
hoşgeldin cnm eşinde haklı aslında en güzel şey bebeğine bakmak ama sen de haklısn o kadar okumuşsun çalışmak ister insan . rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş.ben kaç ay sonra yine burdayım ve yine hüsrandayım.kpss yine olmadı ve yine atanamıycam.eşime kalsa niye üzülüyosun olmasın sen bebişimize bak diyor ama biide bana sorun ne kadar üzüldüğümü.şehir değiştirecek arkadaşlar için inşallah hayırlısı olur.
Ama şunu söyliyim eşiyle sorunları olduğu için ailelerden uzak kalalım belki iyi olur diyosunuzya olmuyor kızlar. benimde kv demle çok sorunum var ve ondan uzaktayım ama sözde bi telefon bile yeter sizi delirtmeye eşinizi sizden uzaklaştırmaya.inançlı bi insan olmama rağmen intiharın eşiğinden dönmüş biri olarak bunu söylüyorum size.malesef karşınızdaki insan olmayınca zor yani kv.
Geldim.yavru kus is guc bitse:)
Cnm pocaga beklemek.zorunda degil
Santiyi buzdopapta biraz bekleticeksin sonra soss ama.ilik olcak sos
Bu arada cuma nereye gittin ogleden sonta merak.ettm
hoşgeldin cnm eşinde haklı aslında en güzel şey bebeğine bakmak ama sen de haklısn o kadar okumuşsun çalışmak ister insan . rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş.
çok şükür bizde problem yok ama eşim bu şehirde iş anlamıyla rahat değil ve stresi bize de yansıyor gideceğimiz şehirde ki imkanları gördü daha rahat olcak hayırlısı ise olsun tabi...
cnm kuzenin düğünü vardı cuma günü annem oraya gitti ben de mecburen eve:) yarın sabah da üni. hastanesine gitcem cnm zeynebi ortopediye götürcez 8 de. hani bi ayağının ucuna basıyordu ya bi gösterelim dedik inş. bi sorun çıkmaz dua et teyzesi. eee senin kuzular ne yapıo
ben kaç ay sonra yine burdayım ve yine hüsrandayım.kpss yine olmadı ve yine atanamıycam.eşime kalsa niye üzülüyosun olmasın sen bebişimize bak diyor ama biide bana sorun ne kadar üzüldüğümü.şehir değiştirecek arkadaşlar için inşallah hayırlısı olur.
Ama şunu söyliyim eşiyle sorunları olduğu için ailelerden uzak kalalım belki iyi olur diyosunuzya olmuyor kızlar. benimde kv demle çok sorunum var ve ondan uzaktayım ama sözde bi telefon bile yeter sizi delirtmeye eşinizi sizden uzaklaştırmaya.inançlı bi insan olmama rağmen intiharın eşiğinden dönmüş biri olarak bunu söylüyorum size.malesef karşınızdaki insan olmayınca zor yani kv.
hoşgeldin cnm eşinde haklı aslında en güzel şey bebeğine bakmak ama sen de haklısn o kadar okumuşsun çalışmak ister insan . rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş.
çok şükür bizde problem yok ama eşim bu şehirde iş anlamıyla rahat değil ve stresi bize de yansıyor gideceğimiz şehirde ki imkanları gördü daha rahat olcak hayırlısı ise olsun tabi...
cnm kuzenin düğünü vardı cuma günü annem oraya gitti ben de mecburen eve:) yarın sabah da üni. hastanesine gitcem cnm zeynebi ortopediye götürcez 8 de. hani bi ayağının ucuna basıyordu ya bi gösterelim dedik inş. bi sorun çıkmaz dua et teyzesi. eee senin kuzular ne yapıo
Gotur tatlum indan herseyden korkar oldy durum normal.ama bide.sana.sormali
Biz iyiyiz.cnm.cok.sukur ki
Git gide keyiflenmeye basladi gunler
Arasin artik herseyden anladigini hissediyorim
Gotur tatlum indan herseyden korkar oldy durum normal.ama bide.sana.sormali
Biz iyiyiz.cnm.cok.sukur ki
Git gide keyiflenmeye basladi gunler
Arasin artik herseyden anladigini hissediyorim
ay erdemde aynı herşeyi anlıyor gecen taktı babasını ısıracakmış saldırıyo resmen haaayııır diyorum bana bakıyo vazgeçio 2 dk sonra tekrar
yavrum benim kıyamam ya kim bilir ne kadar canları yanıyornil kötü canım bu dişler maf etti bizi akşam yanağını tutarak ağladı yavrum bi carpol verdim bakalım ..
cnm bebekken ben de ayak parmak ucuna basarak yürümüşüm.beni dr a götürmüşler.dr da babaanneme kızmış."teyze hadi çocuğun annesi tecrübesiz ama sen hiç çocuk büyütmedin mi?bu çocuk sapasağlam"demiş. balböcüğü de sapa sağlam bencehoşgeldin cnm eşinde haklı aslında en güzel şey bebeğine bakmak ama sen de haklısn o kadar okumuşsun çalışmak ister insan . rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş.
defne de yapma dediğim zaman bana gülümseyip,şirinlik yapıp o eylemi gerçekleştiriyorbizimki dönüyo yüzüme bakıyo ve yapıyo hiç hayırdan anlamıyo yaaaaaa:
millet anlatıyo ben hayır diyorum yapmıyo diye vallaha nil yapıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?