- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.081
Gunaydun kizlarrrr
çok sağol fundam çok şükür istediğim gibi geçti herşey
Gynaydin kizlar nasilsiniz masala ayakkabi alicam polariste ilj adimvar ama70tl cok pahali geldi acikcasi cok kisa suredebuyuo ayaklari sonucta ee bide yaz olsa kullanilir simdi sogukda cok disarida kalamicazki yazik okadar paraya die almadim lcw da 20-40arasinda ilk adim die var yumusacik hemde acaba alsammi ki sizler naptiniz
günaydınnnnnn:
cnm ya özlendiniz efem neler yapıyosun hiç görüşemiyoz
betülüm hiç ayrıntı anlatmadın erdem paşam ne yaptı doğum gününde?
Aynen sekerim.ya gorusemiyoruz
Bu arada yasemin hatun nerelerde
:):)Bir tek akila nazar degmezmis cunku kimse kimsenin aklini begenmezmis
Aras artik kaka sini hep koltuk arkasinda yapiyor cok komik
evet cnm
yasemine yazdım ama dönmedi öyleden sonra arıyacam bende..
:):)
doğru:
hahahaah yerim ben o aras paşayı nilde ya çömeliyo yada koltuğa tutunuyo ayakta yapıyo..
Huhu kizlarrrr kimse yokmi
Anlamis bizimkiler isi utaniyor sanki aras
Gynaydin kizlar nasilsiniz masala ayakkabi alicam polariste ilj adimvar ama70tl cok pahali geldi acikcasi cok kisa suredebuyuo ayaklari sonucta ee bide yaz olsa kullanilir simdi sogukda cok disarida kalamicazki yazik okadar paraya die almadim lcw da 20-40arasinda ilk adim die var yumusacik hemde acaba alsammi ki sizler naptiniz
canım bize de annanemiz aldı ilk adım ayakkabısını ankaranın soğuğu malum pek dışarı çıkılmıyor ama bizim kız evde bile giyiyor hem ayakları sıcak duruyo hemde daha rahat yürüyo
evet yaaa artık kimse giremiyo sanıyorum izin vermiyo bizim bebişler..
bende evde olsam giremiyorum oyüzden anlıyoummm::
aynen cnm 1 buçuk yaşında olunca başlıyacaz bakalım tuvalet eyitimine..
canım bize de annanemiz aldı ilk adım ayakkabısını ankaranın soğuğu malum pek dışarı çıkılmıyor ama bizim kız evde bile giyiyor hem ayakları sıcak duruyo hemde daha rahat yürüyo
cnm bizim doktorumuz içeride giymemizi istemiyo en azından şu yürüme işini tamamen çözene kadar
isterse en iyi ayakkabı olsun izin vermiyo
sadece dışarıda diyo..
Tuvalet eğitimi için 2 yaş diyor drlar. Onun da şartları var. Eğer bezi 2 saatten fazla kuru kalıyorsa, belli saatlerde bağırsak hareketleri yoğunlasiyorsa ve bebek tuvaletini söylüyorsa tuvalet eğitimine hazır diyorlar
Terbiyeli çocuk işte :)
Yağmur elife geçmiş olsun
kızlar ben henüz ayakkabı almadım. Doğum gününde adidasin ilk adım ayakkabısi hediye geldi.onu şimdilik kullanırım. Gerçi numarasıni değiştirecegim.bir ay sonra düzgün bi ayakkabı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?