2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben yazın bi kaç defa oturtturmuştum lazımlığına ama şimdi korkuyorum hava soğuk üşür diye artık yaza doğru alıştırıcam

merhaba kızlar doktordan geldim 6 haftalık hamileyim kızımın kardeşi oluyo
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir çok vaktim olmnadığından geçmişi okuyamıyorum da

Canim.ben cok erken oldugunu dusunuyorum bebegim hazir olmadigi bir donem iki yas ideal ama.hazir degilse daha uzayabilir

cnm zaten hazır değilse olmuyo sen onun hazır olduğunu anlıyosun..

öle mi bana doktor bişey demedi o konuda burası çok soğuk oluyo ayaklarında patik falan da tutmuyo bende ayakkabı giydiriyorum

ben 2 çift çorap giydiriyorum zaman zaman çıkarıyotekrar giyiyoruz falan cnm:
sengittiğinizde sorarsın istersen doktyorunuza
sonuçta onlarda farklı şeyler söylüyolar..

vallaha cnm onun zaten anlıyosun ablamın bi kızı 1 buçuk yaşında alıştı kendi kendine
2. kızı 3 bbuçuk yaşında hala niyeti yok
çocuk kendini belli ediyo zaten
1 buçuk ve 4 yaş arası diyo doktorlar
bakalım görücez bizimkiler ne yapıcak..

Sagol canim bilmiyorum neden oldu belki dis belkide hasta oluyo gerci cok keyifsiz degil ama sabahtan beri uc defa kaka yapti o yuzden disde olabilir

evet ola bilir cnm:

ben yazın bi kaç defa oturtturmuştum lazımlığına ama şimdi korkuyorum hava soğuk üşür diye artık yaza doğru alıştırıcam

yok cnm daha şimdi oturtma pisikolojileri bozuluyormuş ..

merhaba kızlar doktordan geldim 6 haftalık hamileyim kızımın kardeşi oluyo
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir çok vaktim olmnadığından geçmişi okuyamıyorum da

hayırlı olsun cnm sanıyorum istiyordun değilmi sağlıkla al kucağına inşallah
ayyy çok heyecanlııııı

evet ola bilir cnm:

ayyy çok heyecanlııııı

saol canım allah olmayan isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum bırakmasın inş.
hemde ne heyecanlı

evet ola bilir cnm:

ayyy çok heyecanlııııı

bilmiyorum canım öle bişey duymadım ben evlemeden önce de bi tanıdığımızın bebeğine bakmıştım ona öle erken öğrettim bişey olmadı bende yavaştan öğretme taraftarıyım açıkçası hem artık tuvaletini yaptığında belli ediyo kendini

evet sütçüdrn alınan ishal gibi yapıyor. Ben o programı seyretmedim. Keşke seyretseydim

cnm dr fobisi bizde de var.
dr 1,5 yaşına kadar bal verme dedi. O yüzden sade süt veriyorum

aa bize herşeyi verebilirisn dedi cnm .
Gunaydin arkadaslar
Beysal dgunu resimleri cok guzel masallah superman pasaya cok yakisikli olmus pastaniz ve masanizda harika
cvr sizinde dgununuz kutlu olsun
elif biraz hasta bugun atesi var

teşekkür ederiz cnm çok sağol .sizinki oldumu
Aras artik kaka sini hep koltuk arkasinda yapiyor cok komik

ay çok komik ya :)) asıl şimdiden sonra çok eğlenceliler dimi ama

bende yumuşak tabanlı spor ayakkabı isityorum acaba nerden alsam ya internetten alsam olurmu ayağına kaç alcam 21 mi 22 mi acaba ayak boyunu ölçmek lazım dimi

cnm bizim doktorumuz içeride giymemizi istemiyo en azından şu yürüme işini tamamen çözene kadar
isterse en iyi ayakkabı olsun izin vermiyo
sadece dışarıda diyo..

evet ben de güldene katılıyorum.en iyisi çıplak ayak veya çorap.sadece dışarda giyeceği uygun fiyatlı bi şey alıcam ben de tabii kızım yürümeye başlayınca

Songul tsk ederim cnm soyledigin yerlere bi bakayim hemn artik parkta yuruo kuzum ama suanki ayakkabisi buyuk gelio ondan almam lazim artik civil ankarada varmi bkayim hemn alcm

Teyzoşlarr..
Unuttum sanmayın sakın ama girmeye pek fırsat bulamıyorum. Yıllık izindeydim ee malumdur ki sıpamdan fırsat bulup nete giremedim pek. ara ara geldim baktım ama yazamadım bir şey..

Dilerim herkes iyidir, kuzucuklarımızın sağlığı sıhhati yerindedir.
Biz doğum günü yaptık, resimleri albüme ekledim bile:)

Kuzucuklarımızın nice nice yaşları olsun..Sağlıkla, sıhhatle büyüsünler. Ömürleri huzurlu, başarılı olsun inşallah..

ve nice yaşlarını beraber görelim..

Çok öpüyorum sizleri ve kuzuları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…