- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.101
günaydın cnm
nnedenki acaba ne oldu elifime
geçmiş olsun inşallahdüşer
sadece çıt çıtlı badiyle bırak kaçtı ateşi..
Yurumeyw basladiysa giyebilir cnm hem onlar havada aldiriyor.hic terletmiyor
Cok guzel ve dogru bi soz gercektenBir tek akila nazar degmezmis cunku kimse kimsenin aklini begenmezmis
Ay elifte ayakta tutunup.kuvvet alarak yapiyo yuz ifadesi cok komikAras artik kaka sini hep koltuk arkasinda yapiyor cok komik
Tuvalet eğitimi için 2 yaş diyor drlar. Onun da şartları var. Eğer bezi 2 saatten fazla kuru kalıyorsa, belli saatlerde bağırsak hareketleri yoğunlasiyorsa ve bebek tuvaletini söylüyorsa tuvalet eğitimine hazır diyorlar
Canim.ben cok erken oldugunu dusunuyorum bebegim hazir olmadigi bir donem iki yas ideal ama.hazir degilse daha uzayabilir
öle mi bana doktor bişey demedi o konuda burası çok soğuk oluyo ayaklarında patik falan da tutmuyo bende ayakkabı giydiriyorum
Tuvalet eğitimi için 2 yaş diyor drlar. Onun da şartları var. Eğer bezi 2 saatten fazla kuru kalıyorsa, belli saatlerde bağırsak hareketleri yoğunlasiyorsa ve bebek tuvaletini söylüyorsa tuvalet eğitimine hazır diyorlar
Sagol canim bilmiyorum neden oldu belki dis belkide hasta oluyo gerci cok keyifsiz degil ama sabahtan beri uc defa kaka yapti o yuzden disde olabilir
ben yazın bi kaç defa oturtturmuştum lazımlığına ama şimdi korkuyorum hava soğuk üşür diye artık yaza doğru alıştırıcam
merhaba kızlar doktordan geldim 6 haftalık hamileyim kızımın kardeşi oluyo
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir çok vaktim olmnadığından geçmişi okuyamıyorum da
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir çok vaktim olmnadığından geçmişi okuyamıyorum da
evet ola bilir cnm:
yok cnm daha şimdi oturtma pisikolojileri bozuluyormuş ..
hayırlı olsun cnm sanıyorum istiyordun değilmi sağlıkla al kucağına inşallah
ayyy çok heyecanlııııı
evet ola bilir cnm:
yok cnm daha şimdi oturtma pisikolojileri bozuluyormuş ..
hayırlı olsun cnm sanıyorum istiyordun değilmi sağlıkla al kucağına inşallah
ayyy çok heyecanlııııı
saol canım allah olmayan isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum bırakmasın inş.
hemde ne heyecanlı
Yasmin den haber varmi canim
evet sütçüdrn alınan ishal gibi yapıyor. Ben o programı seyretmedim. Keşke seyretseydim
cnm dr fobisi bizde de var.
dr 1,5 yaşına kadar bal verme dedi. O yüzden sade süt veriyorum
Gunaydin arkadaslar
Beysal dgunu resimleri cok guzel masallah superman pasaya cok yakisikli olmus pastaniz ve masanizda harika
cvr sizinde dgununuz kutlu olsun
elif biraz hasta bugun atesi var
Aras artik kaka sini hep koltuk arkasinda yapiyor cok komik
cnm bizim doktorumuz içeride giymemizi istemiyo en azından şu yürüme işini tamamen çözene kadar
isterse en iyi ayakkabı olsun izin vermiyo
sadece dışarıda diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?